- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
Nekem 1 hónapja van meg kb. Hibátlanul teszi a dolgát. Imádom! A sok Nokiafan meg el ne tántorítson a vásárlástól!
-
nVIPER
senior tag
Nekem is. De azért várom az új szoftot..
-
nVIPER
senior tag
Néhány kód a tellához, egyik se vágja haza a cuccot! Legtöbbje teszter stb.
*#06# -
2. *#0000# -
3. *#1111# - (FTA SW Version).
4. *#2222# - (FTA HW Version).
5. *#1234# - (SW Version).
6. *#0842# - Vibramotor teszt
7. *#0289# - Hangszórók tesztje
8. *#0782# - Rendszeridő mutatása
9. *#0228# - Akku visszajelzések
10. *#232337# - Bluetooth mac cím
11. *#0*# - Hardver modul teszt.
12. *#0002*28346# -
13. *2767*2878# - Custom Reset
14. *2767*3855# - Full Reset
15. *#7370# - Restart
16. *#03# - Uniquie szám
17. *#0011# - Tesztmód
18. *#3333# - Camtune -
nVIPER
senior tag
Nekem még mindig fasza, 2 napot elmegy sok nyúzással meg napi 3 óra telefonálással
-
nVIPER
senior tag
Tegnap csak 6 órát beszéltem összesen, és estére maradt még 3 csík, szóval nem értem az akku gondot. Ha nem telefonálnék, csak napi 1 órát akkor biztos meglenne a 3-4 nap...
-
nVIPER
senior tag
Felraktam a pc-studio-t. De sajnos nekem X64-en nem nagyon akart menni a driver miatt. Amúgy szinkronizáció terén eléggé ott van a szoftver, még videot is átkódol, ha kell
. Eddig a csúcsom kereken 7 óra beszélgetési idő, és még maradt 1 csík benne. Elég sokat javult az akku 1,5 hét alatt.
-
nVIPER
senior tag
Az jó, helyes
. Én most új firmware után kutatok. De sajna nem találok semmit
, aki tud segíteni annak előre is köszi
-
nVIPER
senior tag
Nos ma több mint 1 hete nálam van a tella. Hihhetetlenül szeretem, kicsit szokni kellett a sok (6) slider után. Tegnap reggel levettem a töltőről, gyári témát beállítottam, effekteket kikapcsoltam. Azóta 1 órát navigált, 2:30 percet telefonáltam, kipróbáltam végre a fifa08-at úgy 1 óra erejéig. Még most is van 4 egység rajta, jó ez az akku, csak a csillivilli cuccok igen húzzák az akkut.
-
nVIPER
senior tag
Vegyétek le a hálózatok közül a 3G-s rendszert. Egyszerűen csak GSM módba állítjátok. A helymeghatárzoások közül pedig az összes pozicionáló módot! (menü=settigns=settings=general=Positioning= mind 3-ból pipa ki!) Nekem napi átlag 1,5 óra telefonálással, sok nyomkodással, videofelvétellel. 2 óra WLan-ozással elmegy majdnem 2 napot. De ha nem fogok ennyit telepíteni és nyomkodni akkor jobb lesz. A WLAN beállításánál nyugodtan Never-re lehet állítani, hogy sose keresse magától a wlan hálózatot. Ha kell a wlan csak bejössz a menübe bekapcsolod és kész. (settings=connection=Wireless Lan= (never,,, Never run).. Lehet nem segítettem senkin, de ha valakinek összejön vagy már tudja ezeket, használja egészséggel.
-
nVIPER
senior tag
burasu4. Vedd meg nyugodtan, istenkirály telefon. Tényleg nagyon ötös. Ez az 5. nap, hogy nálam van a tella, eddig hibátlan, nagyon tetszik, legjobb Samsungom
. Nagyon jó telót csináltak. Úgy voltam vele, hogy megvárom az I8910 megjelenését, de az akkora telefon, hogy mindenre jó lesz csak telefonálni nem lehet majd vele rendesen. Az akkuja már most megmondom, hogy huzamosabb használat mellett csoda lesz ha 1 napig húzza.
-
nVIPER
senior tag
Én ma nem igazán nyomkorásztam, reggel óta 2 órát telefonáltam, 2 egység tünt el róla.
....
-
nVIPER
senior tag
Jaja, a telepítgetés meg a tesztelgetés megeszi az akkut. De egy pár töltés és eléri maximális kapacitását. Én most töltöm a héten 2x- de már most is látszik a javulás. De később rom frissíténél majd alakul még az. Igen ez tényleg nem jelzi a hívást készenélti állapotban, csak amikor megnyomsz egy gombot, akkor van ott, hogy megnézheted, hogy ki hívott... Azért csak fel a fejjel, baráthozz vele, nekem már 6 éve Samsungjaim vannak, eszembe se jutott, hogy cseréljek esetleg Nokiára, de ki tudja mit hoz a jövő. Nem vagyok ellenzője a világ elsőszámú gyártójának sem.
-
nVIPER
senior tag
Én amíg F1-et néztem, ráraktam a memkarira egy Filmet. 2 óra hosszát ment, 30 percet telefonáltam, 3 progit felraktam. Tejesen fel volt töltve, éjszaka is töltöttem kikapcsolt állapotban, reggel lehúztam, és most 3 csík még mindig van, szóval nálad valami nem oké.
-
nVIPER
senior tag
A video-t AS feltölti, nekem egyáltalán nem fagyott még. Olyat tapasztaltam, hogy amikor progikat telepítek, elindítom a telepítést, akkor úgy 1-2 másodpercig semmi, aztán úgy bepörög
. Remélem lesz rá új firmware. Msn címed van Benq?.
Aki talál ehhez firmware-t vagy tudja, hogy honnan lehet hozzá leszedni az szóljon.
-
nVIPER
senior tag
Jaa. Akarom mondani, Garmin-t tegnap felraktam (5.x) Tökéletesen navigál. Nem akad, nagyon gyorsan pozicionál, a műholdakat sem veszíti el, tényleg fasza.
-
nVIPER
senior tag
Gsmdepo-nál vegyétek! Ez a reklám helye!
. A Parasztvideót meg fel lehet rakni
-
nVIPER
senior tag
Egy újabb Nokia fan
szegény....
-
nVIPER
senior tag
Fm transmitter úgy jó, ha a kezembe fogom, úgy faszán szól, de ha leteszem az ülésre vége, sztem a headsetet ha bedugom az majd helyettem fog antennaként viselkedni és akkor pöpec lesz. Felrakom holnap a Garmin-t is, és megnézem mit is tud a kicsike.
-
nVIPER
senior tag
válasz
TheDragon007 #162 üzenetére
Pasz gyerekek, nincs tv-kábelem nem tom kipróbálni a cuccot
. Pedig kíváncsi lennék mit produkál. De ha fontos a TV-kimenet akkor mindenképpen i8910-et válaszd majd vásárlásnál
azon van HDMI
-
nVIPER
senior tag
Na, Wlan hibátlan, egyből csatlakozott egy tőle 15 méterre lévő Linksys eszközhöz, nagyon jó térerősséggel. Hibátlanul bejött ez a forum is, elég gyorsan. Tv-kimenetnél csak a típust (pal, ntsc) lehet beállítani, felbontás lehet normal vagy szélesvásznú. A videó nagyon szép, nem akadozik, fényviszonyok közötti váltásnál nem akad be, nagyon szépen megy. A képek megegyeznek a Mobilarena tesztfotóival. Stabilitás terén hibátlan, eszméletlen gyors.
-
nVIPER
senior tag
Nos, megvan a tella. Már dél óta az enyém. Első benyomások:
Kijelző. Egyenlőre bődületes, éles, élénk, napfényben is olvasható marad. Tényleg gyönyörű.
Hanghívás: Nagyon jó hangminőség,
Szépen szóló csengőhangok.
Jól működik az fm transmitter, bár annyira nem volt időm próbálgatni.
Lehet kérdezni. Csak azt nem tom, hogy kell rárakni programokat. Szignózni kell vagy mi. Ehhez ért valaki itt?
-
nVIPER
senior tag
Ennyi idő, hogy utólérje? Ez a telefon nem mai, hogy úgy mondjam, már egy ideje kering a neten. Bár mióta kint van a magyar teszt, azóta nézegettem, hogy mennyiért lehet elvinni. Led nem ér semmit? Nekem pl sokkal jobb mint a xenon vaku, legalább este látom hova kell dugni a kulcsot a zárba, amikor "hazamegyek".....
-
-
nVIPER
senior tag
Ahogy mondta AS, most vettem egyet, holnap elvileg meg is kapom. Annyit mondott Depo, hogy kib...ott jó telefon, sok szolgáltatással, rengeteg tartozékkal. Az angol nyelves cucc amúgy is kevesebb bugot tartalmaz, mint a magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest