- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-benq-
csendes tag
Mert olyan dolgai nincsenek, illetve vannak, amit a nokiáknál már megszoktam.
Merül például, és kikapcsolja a kijelző fényerejét első csippantás után. Ez kurva hasznos tud lenni este, semmit nem látsz rajta onnantól.
Meg első csippantás után többet nem jelez, kikapcsol.
Nem jelzi a hívásokat készenlétnél.
A Best... programokat hiába állítom be, nem indulnak el bekapcsoláskor automatikusan.
A gyári autós tartója nyeklik mindenfele, lötyög, meg menet közben két kézzel kell visszatenni a telefont, ami roppant ötletes dolog. Más tartó persze ki van lőve, mert oldalt vannak a gombjai.
Egyszóval megérett a "kukára" nálam. Csak azt nem tudom, mi lenne jó helyette, mert mind fos valamilyen szempontból. Tánn fehér N82, azon kevésbé vannak ujjlenyomatok, de nyekereg a készülékház.
65e amúgy az ára, hétfőn elviszik Pestre.
Én nagyot csalódtam benne.
A teszt természetesen a leírt hiányosságokról szépen hallgat.
Nem kicsi upgrade kell neki. -
-benq-
csendes tag
Na nálam eddig húzta, most eladó.
-
-benq-
csendes tag
Váltani 1 dolog miatt érdemes, nem nyekereg, nem lötyög.
De a szoftver instabilitása miatt nem kéne. Kikapcsolás után más töltöttségi szint, többet jelez pl.
Nem jelzi készenlétnél, ha hívtak. Progival se.
Az akksija elmegy 4 napot ha nem nyúlsz hozzá,
de ha használod a kamerát meg a GPS-t, 1-max fél nap.
De akkor nem ilyet vesz az ember, hanem 6310i-t, ami bekapcsolt kékfoggal 1 hetet tud. Ez meg használat nélkül 4 napot.
A processzora nekem nagyon lassú, többször fagy a teló ha több mindent indítok el egyszerre.
Szerintem csak akkor vegyen ilyet valaki, ha atomstabil szoftver lesz rajta. Akkor a gyenge akksitól, meg a nem jelzett eseményektől eltekintve király vétel.Ami nekem kellett az a kamera, lötyögésmentes készülékház, GPS.
Ha a Nokia hajlandó lesz ujjlenyomatmentes, stabil készülékházas symbianos GPS-es, jó kamerás tellát gyártani, olyanom lesz. Addig ez. -
-benq-
csendes tag
A bluetooth beépített kihangosítóval nem hall a hívott fál csak zúgást. Az ős 6310i meg hibátlanul megy vele. Ez megint csak egy szoftverbibi.
-
-benq-
csendes tag
Helló!
Kitöröltem amit kellett,meg fexplorerrel néztem is.
Gminn bezárása után a tsautostart.exe-t nem láttam futni.
Talán van javulás, de estére lemerült, De ez is jobb kb. fél nappal mint eddig. Ha nem változik, kérni fogok csere akksit.
Most annyit látok, hogy töltésenként mindig kicsit tovább bírja.
De a 4 napot jelenleg max. napi 10 perc telefonálással tudom elképzelni,
kékfog, meg net, kamera, és garmin használata nélkül.Nekem a kékfog megy egész nap, meg kihangosítón van a kocsiba, kb. 3 képet csinálok azért vele. Meg olyan 2 órát telefonálok is. Így most 1 kemény nap.
-
-benq-
csendes tag
"Azért mert beépül az alapmenübe nem programként találod,
hanem a témák-energiat.mód menüpontba beépül hogy large time"Mondom, nem 1 symbianos tellám volt már... És használtam is a LargeTime-t.
De ez 1 SAMSUNG I7110, és nincs energiatakarékos részleg a témáknál!
Hanem ezek vannak-e:General
Menu view
Standby
Wallpaper
Call imageNa itt a bibi... Energy saver vagy mi a franc, na olyan nixcsenn
-
-
-benq-
csendes tag
Köszönöm, ez korrekt!
Így mánn értem, csak zavar.
"sem pl. az N-es Nokiákban" Mintha az N82-ből rémlene, hogy csak rompatcheléssel lehetett volna variálni...---
Bizonyosan valami gáz van az aksim körül, de pár nap múlva kiderül, akkor mánn nem telepítgetem majd.
Jó ötlet a blink progi, nem is jutott az eszembe, piros köd volt szem előttKöszönöm, segítettetek, de hát azért a fórum! Így tovább!
-
-benq-
csendes tag
XXL-től vettem újként, uccsó db, remélem nem valami elbaxott akksis tesztdarab volt.
-
-benq-
csendes tag
A telefon reggeltől mostanra ismét lemerült, pedig nem használtam nagyon. Se wifi, se telefonálás, se net, se navi...
Meg jelzi hogy merül, aztán otthagyom, kb. 7-8 perc után kikapcsol. Lerakom két rovátkával az akksinál, de pár perc múlva mánn ugatott is, hogy enni kér.
Egyre inkább nem teccik :-(((Azért várom, hogy más is írjon, akinek van.
-
-benq-
csendes tag
Nem a nem fogadott hívások listája az ami nincs benne, mégha egy ilyen kaliberű telefonról azt is feltételezitek néhányan. Mert a missed calls menüje az nem jelez sehogy, míg meg nem nyitod. A képernyőn ül az infó ugyan, hogy hívtak, de csak azután szerzel róla tudomást, ha babrálod a telefont.
Sebaj, akkor elmagyarázom:A telefont ott hagyod az asztalon, az autóban, vagy az ágyon, vagy a tartójába, vagy akárhol. Nem nyúlsz hozzá míg ki nem kapcsolja a kijelzőt. Vagyis amit minden symbianos telefon tud, voalá, készenléti módba lép. Na ekkor hív valaki. A kijelző bekapcsol, világít. De nem vagy ott, ugye
, mert elmentél valahová, dolgod volt másfele, telefont nem vitted. Visszajössz. A telefon meg tök sötét, nem villog, világít, de még csak nem is jelez, hogy hé, tégedet meg hívtak
, vagy emilt küldtek, vagy üzenet jött! És mindezt úgy nem csinálja magától, hogy hozzá se nyúltál!
Mert ugye nem kezdem el nyomkodni a telefont, ha 5 percre ott hagyon, hogy hívtak-e vajon
, hanem rohadtul kéne, hogy ezt villogva, ordítva, fénykürtözve, akárhogy a tudtomra adja! De nem adja, hanem tök kussba van, sötét mint az éccaka!!!
De ha mégis tud a telefon ilyen villogó jelzést, vagy csak a kijelzőn mutatja anélkül hogy taperolni kéne a gombokat, akkor aki tudja hogyan kell erre rábírni, ne tartsa magába!
-
-benq-
csendes tag
Az N82-nél engem az készített ki, hogy olyan maszatos, mintha a kutyám állandóan azt nyalná. Meg recseg-ropog a háza. Amúgy monden más ok.
xenon +pont.7110-nél rohadtul elba$zottak a menü-hívás-kiválasztó gombok.
3 napja van meg, de már félrenyomás miatt töröltem le olyat amit nem kellett volna.
Nagyon el van az a 2x háromazegyben gomb baxva.
Az optikai egere meg csak böngészésnél jó, egyébként nem igazán van haszna.Nem szidom, ne értsetek félre, csak most szoktatom magam hozzá, és a gondolataimat írom le. Még mindig lehet ettől nekemvalósabb tellát csinálni, mer eddig egyik se kapna 10-ből 10 pontot.
-
-benq-
csendes tag
válasz
bentsze88888 #207 üzenetére
Nem csináltam még videót.
A böngésző ugyanaz mint a többi symbianosnál, nem nagy szám.
E71-hez képest nincs különbség.
De lassan falnak megyek, mert sehogyan sem jelzi az elmulasztott hívásokat.
Nem tudom egy ilyen infó a tesztből mért maradt ki. -
-benq-
csendes tag
A fagyást úgy értsétek, hogy percekre nem reagál semmilyen gombnyomásra.
Újraindítani 2x kellett. Utoljára az E65 csinált ilyet, az a gyenge proci miatt.
A restartot eddig az x-plore fájlkezelővel oldottam meg, ezt sajnos nem indítja újra.Még tesztelem a programokat rajta. Játékra nem használom, ezért azokkal kapcsolatban nincs infóm.
GPS eléggé szeren van, vidéki házban bent kb. fél perc alatt fogja a holdakat. -
-benq-
csendes tag
Na, nekem is itthon van.
Fél nap alatt sikerült lemeríteni, folyamatos tesztelés, telepítés, miegymás mellett.
Elég soxor fagy, ahhoz képest, hogy pár napja van nálam. Olyan, mintha a processzor nem bírná kellőképp.
Menüszerkezetileg az E71 jobb, meg stabilabb volt.
A képeivel meg vagyok elégedve, nekem tecc. Garmin is hibátlan tényleg.
Eddig még kijelzővédőt nem találtam rajta, illetve nem lehet állítani, hogy aktív készenlétnél megjelenjen a postafiók, wifi, stb. Ha tőlem okosabb valaki tudja ezeket, ne tartsa magában. Meg nekem nem jelez sehogy, ha üzenet, hívás volt, míg távol voltam. Másnál?
Összességében az FM transmittert, 5mp kamerát, nyekergésmentes házat leszámítva semmi különös nekem.
Őszintén, többet vártam. Viszont a doboz tartozékmennyisége brutális.
Remélem, hogy normális használattal az aksi is bírja 2-3 napot. Nekem a kékfog folyamatosan be van kapcsolva, a hálózat viszont csak gsm módban megy, a 3g-t nem használom.
A háttérben futó képlopót hogyan lehet megoldani, hogy ne induljon automatikusan?Eddig azért jobban tetszik, mint az előző nokiáim, pedig volt pár: N82, E66, E71, E51, N78, stb.
Azért egy szoft,frissítés után remélem jobban variálható lesz a kijelzővédő, aktív készenlét. Vagy nem
Kérdezzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest