- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGyuri
aktív tag
nekem volt, de túladtam rajta.
Nincs magyar nyelvű verzió, hivatalosan nem jelent meg nálunk, így csak bolti garis van belőle.A Nokia által kiadott programok nem futnak rajta, egy-két program nálam nem ment, de elvileg az 9.3 FP2-es progik mennek rajta.
Ha eddig Nokiás voltál, furcsa lesz.
Jó minőségű, de nagy és nehéz darab.
Elvileg nem egy súlycsoport az e52-vel, mégis sokan hasonlítgatják őket. A Nokia e52 gyengébb kamerával, így gyengébb fénykép és videókészítéssel rendelkezik, kisebb a kijelzője, de méretre jobb.Gondold meg, mert sajnos kevésbé tartja az árát.
-
NGyuri
aktív tag
Nekem eddig elsősorban S60-as Nokiáim voltak, főleg N-ek, de meguntam a műanyagot.
Ez más, másabb. Minőségibb az anyaga, viszont néhány dolgot szokni kell, mert eltér a Nokiától.
Ittvan mindjárt, hogy nem minden Nokia progi fut rajta. (ahogy olvastam ehhez hack kellene).Próbáltam néhány progit, amik szintén nem mentek:
-marble maze
-phonetinfo (újraindul a teló ha rámegyek az utolsó fülre)Ami nagyon szokatlan, hogy a készenléti képernyőre nem lehet kitenni pl. a wlan keresőt
-
NGyuri
aktív tag
Nem akarom a kedvedet szegni, de nem kerül "hivatalosan" nálunk ez a készülék forgalomba. Csak a GSM boltok árulják, bolti garival. Ők is úgy hozzák be. Az enyém Németországból való. Érdekes, hogy a dobozban benne van a Samsung eredeti gari papírja, ami 24 hónapos garanciát tartalmaz...
-
NGyuri
aktív tag
gyerekek! Jól megállt ez a fórum, pedig én is vettem egyet!
-
NGyuri
aktív tag
Szia! Jogos amit írtál. Azért érdeklődöm, mert nagyon vegyesek a tapasztalataim. Lassan 3 éve csak okostelefonjaim vannak, anno n70-el kezdődött. Legutóbb volt pl. n85-öm az jól bírta nálam (2-3 nap), de szörnyen zavart a mozgó, lötyögő műanyagborítás. Aztán jött az e66, ami igényes de volt rá példa hogy előző esti töltés után másnap napközben megadta magát. Az n79 szintén jól húzza, de hiányzik a fém és emiatt nézegetek más telefont is, így ezt is.
-
NGyuri
aktív tag
Köszi az észrevételeidet.
Igazad van, hogy a Samu minőségibb, nem műanyag, mint az N-széria.
A méretek pedig: 118 x 52 x 12,9 és 110 x 49 x 15 mm (vagyis 2mm-el vékonyabb a Samu, de szélesebb amit a nagyobb kijelző indokolhat)
A Nokiában nincs valóban 3D gyorsító, ez tényleg plusz, bár a procija kisebb órajelű (330MHz vs 369MHz), de ennek ellenére itt a fórumon mégiscsak panaszkodtak a sebességére. A vaku lehet, hogy nem perdöntő, de a szoftver igen. Az N82-be 3rd ed. FP1-es (9.2-es), míg a fenti kettőben 3rd ed. FP2 (9.3) van, ami viszont fontos lehet az összehasonlításnál.Mindezek ellenére a legtöbb külföldi fórum, szaklap konkurensnek tartja az N79-re az i7110-et.
Egyébként én is majdnem vettem egy ilyet, mert megfogott a minősége, de egyenlőre kivárok, hogy hogyan alakulnak a tapasztalatok vele, pl. az akkuidő.
De sajnos erre a kérdésemre a mai napig nem válaszolt egyetlen egy fórumozó sem. Bár az is lehet, hogy sokuknak, sokatoknak nincs ilyen telefonja, csak érdeklődik mint én. -
NGyuri
aktív tag
Szerintem igen. De ettől függetlenül Te máshogy is gondolhatod. Az n82ben fp1 van és xenonos. Ha a speckókat nézed akkor az n79 van egy kategóriában.
-
NGyuri
aktív tag
Tényleg hogyan alakulnak az akkuidők?
Nálam a Nokiás versenytársa (n79) átlag 2 napot húzza a Bluetooth folyamatos bekapcsolása mellett. -
NGyuri
aktív tag
válasz
tim.buktu #312 üzenetére
tartok tőle, hogy amit kérdezel az Nokia specialitás...
Na srácok, hosszú huzavona után úgy nézz ki, hogy kihagyom ezt a telót és maradok a Nokiánál. Követtem a fórumot és visszajöttek a korábbi innovos emlékek, így mégsem váltok. Köszönöm ezt benq-nak, aki 3 privimre egyszer sem válaszolt és burasu4-nek, aki nem akart engedni az árból. Így marad egyenlőre az E66.
-
NGyuri
aktív tag
Úgy volt, hogy nekem is lesz ilyen telóm múlt héten vagy ezen a héten, de egy fórumos srác (Lacosete) úgy tűnik, hogy átvert (e66-ért hirdette ez a gépet). Azóta őt ki is zárták innen.
Most maradt nálam egy e66 és nem tudom, hogy erre váltsak vagy megvárjam az e55-t. Tudom, hogy az e55 sok mindenben gyengébb (kamera, video és fm transzmitter nincs benne), de jó izmos procit (600MHz) és akkut (1500mAh) kap.
Írtátok, hogy lassú a gép. Én két egyforma processzoros gépet (N85 és E66, mindkettőnek 369MHz-es az órajele) használtam, de ami az N85-ön (FP2) lassú volt, az ez e66-on (FP1) jól fut (bár RAMból az e66ban van több).
Jó pofa dolog az OLED, de napfényben én semmit sem láttam az N85 képernyőjén. További gond, hogy ha pl. órás képernyővédőt raksz rá, akkor a kijelző állandóan világít. Ez az OLED jellemzője, mert ott nincs háttérvilágítás mint a hagyományos TFTnél, hanem maga a kijelző (az ezt felépítő LEDek) világítanak, így nincs szüksége háttérvilágításra. -
NGyuri
aktív tag
Na a depóban már 90 alatt van az ára!
[link] -
NGyuri
aktív tag
Szia! Az optikai egeres Samuk nem villogtatnak semmit, mert az optikai egérbe nincs led, mint a Nokiáknak. Ezt a hiányosságot pl. best reminder vagy hasonló prgival tudod pótolni, ami pl. hangjelzést is ad.
Nincs meg sem a Samukban, sem pl. az N-es Nokiákban az a lehetőség, mint pl az E66/71 párosban, hogy kiválaszthasd, hogy mi legyen az aktív készenléti képernyőn. Itt most nem a naptárra, hanem pl. az új email értesítésre vagy a nem fogadott hivásjelzőre gondolok.
A másik, hogy a legtöbb FP2-es Symbianos telefon már nem támogatja a képernyővédőt, csak az kikapcsolt képernyőt.
-
NGyuri
aktív tag
válasz
JoeMiller #118 üzenetére
szia! Jelenleg nincs magyar menüs. Tegnap ezt a gsmdepo meg is erősítette.
"gsmdepo : Helló! Igen van raktáron fekete színben.
gsmdepo : Helló! Remélhetőleg 2-4 héten belül már várható.
ngyuri : van készleten jelenleg Samsung i7110? Olvastam valahol, hogy van fekete meg szürke is. Önöknek melyik van?
Vzsolti : Szia Depo. Samsung I7110 várhatóan mikor lesz magyar menüvel? Köszi
gsmdepo : Helló! Nincs rajta magyar nyelv. A adatkábel, headset, 1gb-os kártya, autóstartó, szívargyújtó töltő.
ngyuri : Érdeklődnék, hogy a Samsung i7110-en van magyar nyelv, illetve, hogy milyen tartozékok járnak hozzá. Üdv"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest