- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Nem tudom miért lenne ekkora jelentősége, hogy xenon vakus valami? Én egy kezemen meg tudom számolni hányszor vakuztam a telómmal. Főként zseblámpának használom, arra meg nem lenne jó a xenon, szóval örülök is neki, hogy nem az van benne.
Az érintős telók meg nekem nem jönnek be, nagyságrendekkel praktikusabb egy gombos telefon. Pedig van PDAm, tudom milyen. Természetesen sok előnye van, de egy telefon esetében ezek nem meghatározóak szerintem. Persze divatosabb, "menőbb", de ha már nem foglalkozol ilyesmivel, tuti gombosra esik majd a választás (ha még lesz a jövőben...)
-
Kormi76
aktív tag
2mm tényleg nem sok, látszatra többnek tűnik...
Amúgy abban igazad van, amiket leírtál, tényleg N79et tekintik a konkurensnek, csak a személyes benyomásom az, hogy ez picit sántít.Akkuidőről meg annyit, hogy amikor megvettem az N70-em, akkor szinte minden nap tölteni kellett, aztán ahogy telt az idő egyre tovább bírta (viszonylag azonos használat mellett), felement olyan 2-3 napig. Aztán ahogy kevesebbett kezdtem használni, meg mindenféle okosságot beállítottam (alacsonyabb fényerő, nincs autómata hálózatkeresés stb...) már 4-5 napig bírja, sőt néha tovább is.
Szóval az akksi-készenlét: 1. erősen felhasználófüggő; 2. bizonyos idő eleteltével változhat (az okát nemtudom, talán formatálódik...
); 3. apró trükkökkel megnövelhető a készenlét ideje. Szóval én nem aggódnék a helyedben, a mai "okos" telefonok, sokat esznek, hozzá kell szokni (nagy kijelző, giroszkóp, erősebb proci...). Fater 3510ese hetekig bírja töltés nélkül....
Én mondjuk már alig várom, hogy olyan áron legyen az i7110, hogy vehessek egyet (akár használtan is).
-
Kormi76
aktív tag
Én csak arra gondolok, hogy az i7110: elegáns, viszonylag vékony, alumíniumból készült, business class. Az N79: fehér, vastag, nyöszörgős műanyag, és "trendi" divatmobil. A mérete és ára is lehet hasonló, de két külön világ, nem egy a célközönség, hiába a sepicifikáció egyezései. Ezen kívül a Samu gyorsabb is (tudtommal az N79-ben nincs 3D gyorsító, ami az GUI-ban sokat segít). Szerintem az, hogy milyen vaku van egy telóban nem meghatározó a telefon egészét tekintve, csupán egy apró részlet.
-
Kormi76
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest