Új hozzászólás Aktív témák
-
freeone
csendes tag
válasz
tim.buktu #318 üzenetére
Ja értem mire gondolsz. Nos ebből a szempontból szerintem egész barátságos a megoldása a samunak, bár kinek mi jön be: a számok id3 tag-je alapján megállapítja a zenék hovatartozását, és az albumoknál már rendezve jelenik meg, akkor is ha 300 ömlesztett mp3-at raktam a kártyámra. Más kérdés, hogy ha nincsen a zenéidben id3 tag(és a track001 erre utal) akkor az nem az ő szájízének felel meg. Még utánanézek, hátha arra is tud valamit.
-
NGyuri
aktív tag
válasz
tim.buktu #312 üzenetére
tartok tőle, hogy amit kérdezel az Nokia specialitás...
Na srácok, hosszú huzavona után úgy nézz ki, hogy kihagyom ezt a telót és maradok a Nokiánál. Követtem a fórumot és visszajöttek a korábbi innovos emlékek, így mégsem váltok. Köszönöm ezt benq-nak, aki 3 privimre egyszer sem válaszolt és burasu4-nek, aki nem akart engedni az árból. Így marad egyenlőre az E66.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- OLED monitor topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest