- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tim.buktu
csendes tag
hahó,
igen-igen, eddig én is így próbálkoztam, de az a bánatom, hogy ezer file van feltöltve a telefonra, és amikor egy lejátszási listát szeretnék létrehozni, akkor a gondosan könyvtárba rendezett fájlokat ömlesztve találom.
Ez csupán azért ciki, mert pl a spanyol és az angol nyelvleckéknél nem óhajtottam a cédéről begrebbelt állományt egyenként elnevezni, hogy pl. "A1 Lección uno" stb.
Szóval az a bánatom, és persze lehet, hogy csak nekem nem világos, de amúgy meg lehet csinálni, hogy rendesen a könyvtárakban lehessen keresni, és ne az ömlesztett anyagban tapodni, ahol ezrével vannak a track01.mp3-akEz így metál igény ebben a környezetben?
Bocsesz, ha ordenáré ökörséget kérdezek.üdv
-
tim.buktu
csendes tag
sziasztok,
és azt meg tudja mondani valaki, hogy hogyan kell lejátszási listákat létrehozni?
feltoltam a memóriakártyára egy csomó mp3-at - spanyol és angol leckék, plusz pár bedigizett zenét mp3 formátumban, természetesen vásárolt cédéről és nem csattintott anygról - de a lejátszási lista létrehozásánál ezek a fájlok valamilyen furfangos módon nem akarnak megjelnni!
van valami extra megkötés, hogy hogyan kell ezeket a fájlokat tárolni, vagy valami speckó turpisság, amit sonyericsson-ról váltó első symbianos telefon felhasználó nem tudok?
( mondjuk nem fényezni akarom a sonyericssont, de ott a lejátszási listák létrehozása nagyon egyszerű volt )előre is köszönöm
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest