- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #23413 üzenetére
Igen, a kijelzőt optimalizálták, de a Spica driverei miatt a "föld" textúrája hiányzik, ami az elején még nem zavaró, de a 90.pálya után már eléggé megnehezíti a játékot, ráadásul ahol nagyon sok az objektum a pályán, be is szaggat....
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
legiaap
félisten
válasz legiaap #23251 üzenetére
Volt már kikapcs, bekapcs sim kártya ki-be, még meg is törölgettem.
Megtalálja amúgy a hálózatot, mindig, csak idegesít, hogy pl. ha most a Nokia 5300-on nyomok egy hálózat keresést, akkor kidob legalább 5-öt, itt meg nem enged még keresni sem.
Ha arra megyek rá, hogy Search networks, akkor Error while searching for network hibaüzenet bukkan elő, majd tűnik el.
Ha a Select automatically-ra nyomok rá, akkor Your Sim card does not allow a connection to this network.
De még egyszer kihangsúlyozom van hálózatom.Mi lehet a gond?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sssz
őstag
válasz legiaap #23247 üzenetére
nem tudom. nekem anno mikor a telenornál lett számlás előfizetésem, akkor egy gónapig nem roamingolhattam és akkor fel se adott a telefon külföldi hálózatokat kinn olaszországban.
ezért gondoltam, hogy esetleg le van tiltva valami.ha nem akkor esetleg egy sim ki/be, akksi ki/be, újraindítás.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
rutyika68
őstag
válasz legiaap #23037 üzenetére
Hali!
Próbáld ki és meglátod a minőségbeli különbséget, még a xScope (http protokollt) használ mely teljes értékű. Opera (soket protokollt) használ ami agyon van convertálva, de itt is van olyan lehetőség be tudod állítani a http-re.
-Ha ezt megtesszük, akkor kell a sebességbeli különbséget megfigyelnünk, hogy van-e.
Én próbáltam mindkettőt, az én szívemhez xScope áll közelebb.Üdv
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
-
akos727
senior tag
válasz legiaap #22865 üzenetére
Èn wifiről(20megàs netről) nyomtam egy amerikai ismerőssel 27 percen àt. Kèsès max 1 mp vol sztem. Recsegès 5 perc utàn eltűnt, addig sem volt zavaró. Hangerő az tènyleg nem túl brutál. Rànyomok a kihangosìtòra ès 1 pillanatra kihangosìtja azutàn vissza àll a fül hangszòròra. Pròbàld meg wifin àt ha van lehetősèged hàtha eltűnik a recsegès.
-
person
senior tag
válasz legiaap #22865 üzenetére
Nálam is halk szinte már használhatatlanul. Wifin használva mindkét oldalt.
Más.: Apps2sd mellett kezd elfogyni a memóriám. Jelenleg 19M. Jó ideig semmit nem változott 124M volt majd egyszer csak elkezdett fogyni. Valakinek van ötlete, hogy miért? És mit tehetnék ellene azon kívül, hogy nem töltök le semmit?
-
Kakumix
senior tag
válasz legiaap #22700 üzenetére
Most próbáltam ki az ablaktól 1m vagyok, gyorsan stabil lett, de vagy 30m-rel odébb rak, mint ahol vagyok Nagyjából ugyanoda rak ahová szokott az adótornyok alapján, de mióta írom ezt a hozzászólást azóta már 2x átrakott (még messzebb) és ugrál. Lemegyek sétálni aztán majd írok még.
Legyen szép napod!
-
Kakumix
senior tag
válasz legiaap #22540 üzenetére
Tényleg nem tudsz olvasni? A handset-en belül van speaker (RX) és microphone (TX) rész.
ui.: Közben rájöttem mi a gondod! A speaker jelen esetben nem te vagy, hanem a telefon! Jó kis félreértés Ha te lennél a speaker akkor csak hangosabban kellene beszélned
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
vadászcsiga
félisten
válasz legiaap #22532 üzenetére
Bakker szerintem egyértelmű. Mit akarsz módosítani, a hívó fél hangerejét nem? Akkor Handset speaker volume, és Bandi_1969 leírása szerint kell beállítani. Ha így sem megy akkor...
-
Kakumix
senior tag
válasz legiaap #22523 üzenetére
Fogj hozzá, de olvasd el figyelmesen mit csinálsz! Én pár hete megpiszkáltam és nem volt semmi változás egészen tegnapig amikor zenehallgatás közben volt egy bejövő hívásom. Felvettem és majdnem leestem a székből amikor a túloldalt beleszóltak a telefonba, akkora hangja volt. Valószínűleg nem a jó beállítást piszkáltam meg (handset<>headset )
Legyen szép napod!
-
r.zozoka
aktív tag
válasz legiaap #22064 üzenetére
de linen vetted le a frissiteshez a hatlapot mikor se az sdt se a simet jem kell kivenni belolle.
egyebkent mar parszkr en is levettem de nekem nem mozog inkabb csak nyekereg egy picitmas: nav csinaltam factory resetet. ....ujra huztam a fozott cuccot de meg ez is keves volt. azt hiszem onnan kezdem hogy rom csere
-
Cyberbeni
addikt
válasz legiaap #21880 üzenetére
google? és legalább helyesen írnád le, hogy milyen cuccra hivatkozik. meg hogy melyik oldalon például.
van olyan fórum, amit a tapatalk nevű progival is lehet böngészni, és nyilván kényelmesebb, mert az egy mobilra szabott fórummotor. skyfire-vel nekem eddig nem volt ilyen. -
montyx
aktív tag
válasz legiaap #21852 üzenetére
Szerintem meg nem. Ez kicsit olyan, mintha az autódat, mikor kijött az új verzió már nem szerelnék meg a szervízben.
Én anno 60Kért vettem. Legyen már ez elég a Samunak, hogy támogassák legalább 2 évig a telómat. 2 év. Annyi a gari is rá. Akkor addig kapjam már meg a legújabb ingyenes cuccokat én is rá!
Aláírás
-
mm89
őstag
válasz legiaap #21820 üzenetére
jah és vagy elrontom a telót, vagy nem fog működni a market meg ilyenek De amúgy mitől lehet ez? (jelenleg nem sok időm van foglalkozni azzal, hogy mit, hogy kell csinálni. Talán jövő hét közepe-vége táján megpróbálom, pedig már pont kezdem belakni a telót
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Kakumix
senior tag
válasz legiaap #21677 üzenetére
Unmount leválasztja a fájlrendszert, mount felcsatolja. Az RO a csak olvasható, RW írható is. Na ezek után a bővebben: az android alatt egy llinux kernel van és ez képes csak olvasható módban használni egy fájlrendszert, amit fel kell csatolni mielőtt használatba vennéd. Alapból RO RO módban mount-olja a teló azt a partíciót (és a rajta lévő fájlrendszert) és mivel nem tudja ezt egyszerűen megváltoztatni egy kapcsoló átbillentésével, le kell csatolni majd vissza RW módban. Így RW módban írhatod a korábban írástól (és tönkretételtől) védett partíciókat.
Legyen szép napod!
-
-
Thome
veterán
válasz legiaap #21642 üzenetére
Jó, hogy felhoztad a témát, eszembe jutott az én bajom is...
1. Van arra megoldás, hogy ne QWERTY, hanem QWERTZ billentyűzet legyen fekvő helyzetben?
2. Illetve, van arra megoldás, hogy a multitouch üzemeljen benne? Azt veszem észre, ha 2 ujjal gépelek, akkor kihagyja a betűket...
-
Kakumix
senior tag
válasz legiaap #21527 üzenetére
Lehet, hogy ferde szemmel néztél rá és japánnak hisz?
Próbáld meg a MarketEnabler nevű programmal, valami európai ország szolgáltatóját megadni neki (én a t-mobile austria-t szoktam), így még vásárolni is tudok a market-ről.
(MarketEnabler telepít a marketről (csak root-olt telefonon megy) -> szívednek kedves szolgáltató kiválaszt -> hosszan tappicskolod -> a felbukkanó menüre rányomsz és kész (ill. root első futtatásnál root jogot kell neki adni).Legyen szép napod!
-
rutyika68
őstag
válasz legiaap #21429 üzenetére
Hali!
Elméletileg törli teljesen. A google appokra gondoltam. Elég szorosan összefüggnek, én úgy jártam hogy valamelyiket letöröltem (mondván ,minek az nekem) és egyből behalt a marketem, pedig nem a market appot töröltem.
Root Explorer-t megnyitod, kitallózod system/app mappát /fent a tetején a Mounted opciónál beállítod R/O-ra és így bírod a fáljokat módosítani, törölni. Ha nem akarod egyesével, menü/ multi select.Üdv
[ Szerkesztve ]
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
-
rutyika68
őstag
válasz legiaap #21378 üzenetére
Hali!
[Itt]találsz boot animációt.
A fenti ikonoknál kell kiválasztani mit szeretnél belefőzni (kernel, beállíitás, boot animáció, stb..) Mindegyiknél van több lehetőség, ami szimpi oda rakod a pontot (ahol szám is szerepel, gondolom amelyik a magasabb számú az a frissebb)
Ha kiválasztottad ami kell, utána jobb oldalt COOK NOW, ha nem állítottad angolra az oldalt akkor Gotuj teraz!
A fájl-t SD-re másolás (telepítés recovery)" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
r.zozoka
aktív tag
válasz legiaap #21386 üzenetére
menü ne zavarjon mert az a fordítás miatt ilyen és nem valami bezavarta dolog
a market ha ürítesz mindent cahse vagy hogy kell írni.. akkor még mindig emlékszik?
ezt az anuo romot reconveryből kelett feltenni? mert amikor én telepítek valamit fel onnan nekem is fenn maradnak a cuccok.
de ezeket is elakarod tüntetni reconveryben wipe menüjében van olyan hogy factory reset azt nyomd meg, ettől a rátett rom nem tünik a system mappa ép marad csak a data törlődik majd.akkor még elötted a beköltözés tüzes érzése
-
Saccco
nagyúr
válasz legiaap #21381 üzenetére
Azért a bootanimáció gyártással vigyázz, mert azzal tényleg teljesen haza lehet vágni a telefont...
Egy kicsit nem figyelek oda és egyből 200-250 új hsz?!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Skynet258
veterán
válasz legiaap #21338 üzenetére
Én azért annyira nem aggódnék, lévén, hogy én is belefutottam már ilyenbe Szal csak nyugi, van rá megoldás, bár röhögni fogsz, nem tudom pontosan mi az. A lényeg, hogy nekem ez akkor jött ki, amikor rá volt kötve a gépre, és úgy léptem download módba, aztán lehúztam, restart, és megint download módnál jött ki ez... vagy valami hasonló volt a történet.
A lényeg, hogy úgy próbálkozz, hogy mittomén, gépre kötöd (kikapcsolt állapotban), és úgy nyomod a download módot. Aztán lehúzod, de előtte kikapcsolod. Vagy ezek kombinációja Szóval nem tudok neked pontos eljárást mondani, de a lényeg, hogy nekem is volt ez, és megoldottam (kb. 3 perc alatt). Először én is néztem, hogy na, kakukk a Spica-nak, de nyomkodtam, és észhez is tért.
Ilyenkor valamilyen folyamat beragad vagy mi, és ezt eredményezi. Nyomkodd a fenti elvek szerint, és helyre fog jönni, nem kell ide szerviz egyből -
kovacszk
senior tag
válasz legiaap #21324 üzenetére
Volt már itt valaki (vagy az andro-id-n) aki usb hibával vitte vissza gariba, ő sem tudta visszavarázsolni az eredetit fw-t mert nem ment az usb. A szervíz ingyen és bérmentve megcsinálta a telefont, csak egy levelet kapott mellé hogy látták nem eredeti fw van rajta, amelynek használatát nem javasolják. Mikor rákérdezett hogy ebből lehet e bármi baja szt mondták, mivel ez egy nyílt oprendszer mindenki azt csinál vele amit akar.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
r.zozoka
aktív tag
válasz legiaap #21320 üzenetére
*2767*3855#
Think before you give this code. This code is used for factory format. It'll remove all files and settings including the internal memory storage. It'll also reinstall the phone firmware.
PS: Once you give this code, there is no way to cancel the operation unless you remove the battery from the phone. So think twice before giving this code.
ez a linkelt cokod között találtam esetleg ez mivel nem vagyok jó angolos de valamit ír a firmről és ha a googlét jól fordítom magyarra akkor leszedi és utánna visszarakja a firmet is
ennél rosszabb talán már ugyse lehet talánhát nagyon kicsi, de volt már olyan hogy nem vették figyelembe vagy nem nézték meg egy szét modolt telon, és itt jön a kérdés mennyire érzed magad szerencsésnek
de talán ha kikapcsolt állapotban viszed oda nekik és hagyod hogy ők kapcsolják be akkor nem fogják megnézni talán( ha modolt lenne, vagyis lenne rajt samdroid akkor más lenne a boot, nem a gyári) és azzal vidd be hogy rendkívül sokat fagy a telefon hogy mindenképpen a soft frissítéssel kezdjék el[ Szerkesztve ]
-
r.zozoka
aktív tag
-
r.zozoka
aktív tag
válasz legiaap #21310 üzenetére
hát igazából semmi amit az odin tet fel, csak talán ez ilyen utólag elő idézett cucc és akkor helyre hozza. de mint a srácok írták a bootloader ha rosszul ment fel akor nem valószínű hogy segít
samdroid oldala ezen tudsz még segítséget kérni és itt valahol az a téma is ami neked kell: [link]
a kódot meg annyit írj be a keresőbe hogy kod vagy kód elvielg egy rakat jön majd ki
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #21310 üzenetére
Hard resetnél minden törlődik...
Ha a szervizesek jófejek, talán megcsinálják, ha beviszed azzal, hogy állandóan fagy a teló, ekkor megpróbálnak frissíteni, és ha nem nézik, mi van rajta, és náluk sem megy a download mód, alapot cserélnek...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
senior tag
válasz legiaap #21302 üzenetére
Szerintem a boot loader szarul ment fel rá.
Szerintem itt a hard reset nem sokat segíthet, de egy próbát megér. Minden adat és beállítás törlődik. olyan lesz a telo mint flashelés után, vagy mint amikor megvetted.
hang le+felvesz+letesz, vagy gyári beállítások visszaállítása.[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #21302 üzenetére
Nem akarlak ijesztgetni, de ilyesmit azt hiszem a samdroid fórumon láttam, és ott olyasmi volt az oka, hogy a boot loader hibásan ment fel, és így nincs download mód a telóban...
Bár ott a flashelés sem ment végbe, ezért használhatatlan lett a teló...
Három lehetőség van
1. szervizben megoldható a javítás, persze a gari sz@rt sem ér...
2. a telót soha többet nem lehet flashelni, örökre marad ez az FW rajta...
3. talán a samdroidos arcok tudnak rá gyógyírt...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
r.zozoka
aktív tag
válasz legiaap #21291 üzenetére
ez konkrétan elég gáz szerintem, mert a frissítéshez kell a download mód
esetleg másik gépre tedd rá ha van rá lehetőséged!
az előző frissítés teljessen rendben ment?
nem töröltél le semmi fontos dolgot mostanában?mondjuk igy bele gondolva nem a gép lesz a hibás hogy ezt látod hanem a telo remélem nincs igazam
kérdezősködj egy szervízben feltételes módban talán ők megtudják oldaniesetleg factory reset segíthet,vagy egy új főzött cucc feltolása
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
válasz legiaap #21164 üzenetére
A lényeg, hogy ha az XMister MOD ot felteszed,akkor a Rootexplorer nem képes írási jogot adni a systemfileokhoz, és ezért, ha úgy próbálsz helyet spórolni, hogy a data/app mabbából át akarod helyezni az .apk-kat a system/app ba ,akkor az nem fog menni, viszont az ES file explorerben van a beállításokban egy root opció, ami működik ezen mod alatt is...
(settings-rootexplorer CM rom , Mount file system)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Saccco
nagyúr
válasz legiaap #21172 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék, hogy hol áll. Már nekem is megfordult a fejemben. Amúgy feri1014 vállalta el, ha jól írom a nevét, illetve emlegette.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- További aktív témák...