Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmorocz
csendes tag
válasz icepeti #29587 üzenetére
Nálam is előfordult. Szerintem headset foglalat hiba. Már ez előző winMo-s telefonomnál is előjött hasonló. Ha többször ki/be húzogatom, akkor egyszer csak jó lett.
Sztem a szabadon lévő ajzat hibája, kár hogy nem időjárásvédett, mint az USB.
Ezért inkább rendeltem hozzá egy bluetooth-s headsetet.[ Szerkesztve ]
-
mfaka
tag
válasz icepeti #29583 üzenetére
Nem biztos, hogy minden lejátszónál lehet. Ez programfüggő. A mixzingben a beállításokban lehet módosítani a puffer méretét. A powerampot ismerem, bár csak rövid ideig használtam, de nem vagyok biztos benne, hogy lehet állítani benne. Más zenelejátszót nem próbáltam még. Audio buffer. Ilyet kell keresni. Sok sikert!
-
picur220
veterán
-
Jaki2000
aktív tag
válasz icepeti #27822 üzenetére
Hogyan kell a recoveryből backupot csinálni?
Vagyis addig értem, hogy a recoveryben van egy backup lehetőség, de mit ment és hová, ill hogyan vissza?És kíváncsi vagyok a CM 8.2-ről a tapasztalatokra.
Eddig nem sok androidos telefonnal találkoztam, most egy LG akadt a kezembe. Dettó ua. csak nem kell buherálbi. Gondolom, főképpen, mert egy műszaki analfabéta 50-es anyuka használja és meg van vele elégedve. Próbálgatás közben azt tapasztaltam, hogy fele olyan sebes, mint a Spica. Szerintem LG Optimus GT540, szép fehér, valami moddal, mert nem a gyári menüje volt.
[ Szerkesztve ]
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
mm89
őstag
válasz icepeti #27822 üzenetére
Ez a helyes sorrend, bár én jd1 et használok, mást még nem próbáltam.
Amikor CM-et hajtottam (kb egy hónap vagy max 1,5) akkor egy idő után nekem is lassult, de nem tudtam rájönni hogy mitől..
Bár a mostani 2.1-el is így vagyok. Kb egy hónapja van fent, de tegnapelőtt valami elromolhatott benne, mert használhatatlanul lassú lett..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Dadan01
senior tag
válasz icepeti #26220 üzenetére
Samdroidon van fent, gyakorlatilag csak a LatinIME.akp és a hozzátartozó 2.3as library (libjni_latinime.so). Root explorerre v recoveryvel kell feltenni. Azt írták megy, de nekem nem jelent meg a művelet után a válaszható beviteli módok között.
lehet az a gond hogy nekem leshak 2.1 van fent
-
icepeti
tag
válasz icepeti #23476 üzenetére
One package-be felrakom a 350megas tart es ezt irja az odin.
Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> START!!!
<1> check download environment.
<1> e - big partition size!!
<0> Destroy instant..
<0> Killed timerNem one package-be tudok rakni fel dolgokat, csak amint irtam is a felenel haromszög jön bootnal. Hogy tudom ezt a gyari romot felrakni? nem csak one package es kesz?
-
vadászcsiga
félisten
válasz icepeti #22909 üzenetére
Nincs olyan rom amire azt lehet mondani hogy tökéletesen stabil, mindegyikkel lesz valami fc elôbb-utóbb viszont ha egyszer elkezdesz flashelni akkor nincs megállás. Én már ha valamivel felidegesít a telefon húzom is újra. Ez ha sok ideje van az embernek jó, ha kevés akkor már gáz mert ha az alapvetõ funkciók fc-znek az könnyen eladáshoz vezetnek.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz icepeti #6583 üzenetére
Sőt,hogy kicsit még fel is pickáljalak,valamelyik északi népnek is megvan már.Na bumm,ezt használom már március óta.
Félre értesz,semmi baj,ha ideírsz,oszd meg a tapasztalataid a telefonról,kérdezz,akármi értelmeset,de attól nem lesz hamarabb frissítés hogy napi 1x minimum valaki kifakad,hogy még mindíg nincs frissítés,és hogy elege van.Általánosságban írtam amit,csak neked válaszolva.
És nincs semmiféle ló,nem szeressem,max kolbász formájában. Písz
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz icepeti #6572 üzenetére
Miért?Olvastál valahol hivatalos dátumot samsung tollából?Nem?Akkor mire fel a hiszti?
Kicsit kezd már unalmas lenni,hogy minden nap jön valaki és beböfögi hogy a samsung k. édesanyukáját,mert nincs még hivatalos... Uncsi....Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Lall
veterán
válasz icepeti #4207 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem nagyon érdekel a hivatalos frissítés. Jobb szeretem persze én is, de amit most Samu csinál ez ügyben az vicc. Nélkülük is 2.1 van a telefonon, szuperül működik, mióta megvan 1.5-el és 2.1-el sem fagyott soha. Maximálisan meg vagyok elégedve, pedig voltak ennél sokkal drágább telóim is, de bizton mondhatom ez eddig a legjobb. Hát kell ennél több?
Ui: A Samsung bevehetne promóterének, én biztos senkit nem beszélnék le róla.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
futureboy
tag
válasz icepeti #4203 üzenetére
Az a gáz, hogy még arról sem tudnak, lesz e frissítési lehetőség és hogy mikor! Arra meg nyelni köpni nem tudtak, mikor megkérdeztem, mikor jön ki a telefon már alapból az új oprendszerrel.... De ha belegondolsz, szerintem van annyi legyártva raktáron, hogy karácsonyig kitart és hülyék lesznek behozni az újat a piacra, amíg el nem fogy a régi, mert akkor rájuk rohadna... Én samsung párti vagyok, itthon szinte minden az, ami árammal megy, de ezzel a szarakodással most kezdenek veszíteni az imidzsből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest