- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
jano_77 #7670 üzenetére
Ha minden este tölteni kell ott baj van. én ezzel töltöm, a gyárit soha nem használtam. [Samsung gyors Qi vezeték nélküli töltőpad Duo Galaxy Note 9 S9 Gear S3]
-
TaaT
nagyúr
válasz
jano_77 #7670 üzenetére
Nekem van egy Classic, meg egy Frontier. A classic jó ha 2 napot kibír, a frontier meg volt hogy hétfőtől péntekig bírta. Hozzá kell tenni hogy csak munkaidőben használom, azon kívül kikapcsolva tartom. Úgyhogy az én classicomban, meg a te frontieredben is már gyenge az aksi.
-
Grillo
őstag
válasz
jano_77 #7566 üzenetére
Az Oktogonon leadod, aztán pár nap, bár nekem valahogy félre rakódott és 2 hét volt, csak mikor már rájuk telefonáltam, akkor kapták össze magukat.
Olyan 10k körül rémlik, mert a hátfedelet is cserélik a vízzáróság miatt, de ha rákeresel itt a topikban, akkor szerintem írtam róla. -
-
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
jano_77 #6355 üzenetére
Szia! Ha tényleg beázott, akkor szerintem kuka. Azért, mert alaplap csere biztosan kellene, de az jelenleg drágább, mint az óra használt ára, majdnem újat kapnál. Egyszerűen nem érné meg az egész belsejét kicserélni. Ebben az esetben én néznék az aprón egy használt nem leharcoltat, de nyilván attól függ mennyit fordítanál rá.
-
feketeit
csendes tag
válasz
jano_77 #6138 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám. De! Lehet hogy megtaláltam a hiba okozóját.
A viber-t miután töröltem megszűnt a merülés és vissza állt az eredeti üzemidőm. A viber-el is csak akkor van gond amikor valamilyen képet kapok benne vagy küldök vele, amíg csak az üzenetküldés megy addig nem meríti az órát nem ugrik előre a fogyasztása az alkalmazások között. Amikor kapok egy képet az alkalmazáson keresztül azonnal a fogyasztásban a névjegyek az első helyre ugrik akár 80% al is.
Már 1 hete vagyok viber nélkül és normális az óra energia felhasználása. Nem csináltam a viber törlése után semmi reset-et és jó lett az akku idő.
Hátha működik nektek is.
Majd még futok 1-2 kört a viber-el mert azért csak kellene. -
-
silvergod
őstag
válasz
jano_77 #5185 üzenetére
ha csak a csat a probléma nem gond...alin van több fajta is,az ára se vészes.
[van fekete is 2 fajta] -
csipuka
senior tag
válasz
jano_77 #3874 üzenetére
Ha nem akarod az orat hasznalni telefonalasra, akkor siman vedd ki a pipat az ora BT kapcsolatanal a telefonon a Phone audio box-nal.
Ha megis csak szeretnel fogadni hivast az oran, akkor kicsit trukkozni kell. En ugy csinaltam, hogy a Tasker-rel a Bluetask app-al csinaltam egy profilt, hogy ha az auto BT-hoz kapcsolodok, akkor bontsa az orahoz a kapcsolatot, es kapcsolodjon a kocsihoz, ha pedig vege a kocsis kapcsolatnak akkor ujrakonnektalok az orahoz.
Ahogy talasztaltam a phone audio-t nem akarja magatol atadni a telo masnak, igy en eroltetem az atkapcsolast.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest