Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenAtis
tag
Ma meghallgattam ezt a drágaságot. Hát ritkán hallani ilyen sz@rt szerintem. Nagyon nem szol jól, mélyek szinte nincsenek, és a többi sincs a helyén. Még a level u is szebben szolt sokkal nála. A Debreceni samsung store-ban 60eFt ennyiért már van pl Bose Soundsport ami fényévekkel jobb ennél. Sőt ha nem zavar hogy a nyakadat nyomja valami akkor a Level U is sokkal jobb és harmad ennyibe kerül. Nekem nagyon nagy csalódás volt ez a cucc. Az iPhone mellé adott vezetékes headset is sokkal jobb hangzást biztosít, pedig az sem egy prémium cucc szerintem, csak egy élhető kompromisszum. Ezt a kategóriát még nagyon fejleszteni kell a Samsungnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A borsos árú kiegészítő nem csak azért különleges, mert egy teljesen vezeték nélküli in-ear, hanem pulzusmérő és zajszűrő mikrofon is került bele.
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S22+ telefon tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest