Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenAtis
tag
Ma meghallgattam ezt a drágaságot. Hát ritkán hallani ilyen sz@rt szerintem. Nagyon nem szol jól, mélyek szinte nincsenek, és a többi sincs a helyén. Még a level u is szebben szolt sokkal nála. A Debreceni samsung store-ban 60eFt ennyiért már van pl Bose Soundsport ami fényévekkel jobb ennél. Sőt ha nem zavar hogy a nyakadat nyomja valami akkor a Level U is sokkal jobb és harmad ennyibe kerül. Nekem nagyon nagy csalódás volt ez a cucc. Az iPhone mellé adott vezetékes headset is sokkal jobb hangzást biztosít, pedig az sem egy prémium cucc szerintem, csak egy élhető kompromisszum. Ezt a kategóriát még nagyon fejleszteni kell a Samsungnak.
-
A híreknek és a várakozásoknak megfelelően kijött az Apple Airpods. Ez alapján szerintem a Samsungnak ezt a terméket (vagy az árát) erősen át kellene gondolni, mert amit az apple kiadott, jobbnak tűnik olcsóbban (azért ez utóbbi se gyakori, valljuk be). Mert úgy tűnik, hogy 15k-val olcsóbban kijött körülbelül 2-3x-os üzemidővel, és a tokban van az akku, ami tölteni tudja a fülest, tehát konnektor nélkül is tölthető. Így szerintem a Samsung egy minimum 50%-os árcsökkentéssel még esetleg jó lehet, de a másfél órás üzemidő mellett akkor sem hiszem, hogy zenehallgatásra, hanem inkább csak headsetként van értelme.
Airpods -
napey
tag
Nekünk drága, de egy rendes országban, ahol 700k huf-nak megfelelő pénzt kap az átlagpolgár, ott a havi fizu 10%-a, kb mintha a 150k-s átlagmagyarnak 15ezer ft lenne, az meg nem vág földhöz senkit
Vki kérdezte, hogy működik a mikrofonja, sztem a fejben lévő csontok viszik át a hangrezgéseket, másképp nem igazán működne
és hogy csak samsunggal működik? Ha bluetooth csak samukban van akkor igen, ha nem akkor nem -
Mr.Silkó
veterán
Szimpatikus megoldás, bár amilyen pici, biztos elhagynám, viszont egyelőre bődületesen drága. Majd talán ha pár év múlva a tizedéért lesznek ugyanilyenek, ki is próbálok egyet.
Azt viszont nem láttam a cikkben, vagy csak elkerülte a figyelmem, hogy vajon ez a füles kizárólag Samsung készülékekkel használható?
-
medica
senior tag
30 körül vannak 6 órát tudó bluetooth-os fülesek (pl skullcandy).
-
Kékes525
félisten
Aktivitás mérő? Elég fura. Értem a logikáját, de szerintem jobb és pontosabb karon.
-
Thief
aktív tag
Akkor lesz fasza, ha tomegkozlekedesen vagy tomegben kiesik a fuledbol. Nem olcso mulatsag... Az otlet jo lenne, de nekem emiatt csak egy jo otlet marad.
-
dr.nervus
tag
Gyerekek, ez mennyire menő már..
Ez tetszik. Kipróbálnám hogy milyen minőséget tud nyújtani..
Nagyon jó forma!
-
A hírek arról szóltak már akkor is, mint írtam, hogy a következő generációs iPhone széria valamelyik tagja jön azzal. Az pedig mint köztudott ősszel jön ki minden évben. Tehát az általam említett pletykák alapján arról volt szó, hogy az idei őszi megjelenéskor számítanak erre.
-
"pár nap alatt előállnak egy kész termékkel"
Ilyet sem mondott itt senki, ez is csak egy szalmabáb-érveléses túlzás.
Talán év elején, vagy tavalyi év végén lehetett arról olvasni, hogy vezeték nélküli fülessel jöhet a következő generációs szifonok közül valamelyik modell (úgy emlékszem, akkor a Plus-ra írták). Tehát a sztori nagyon messze nem pár napos.
-
sheep
addikt
Pont a napokban gondolkodtam hogy mire cseréljem a sony mw600-as bt headsetemet ha tönkremegy, de azt hiszem nem erre fogom.
Az ára és az 1 órás üzemidő miatt nekem nem éri meg.
Amúgy tetszik. -
Azt, hogy koppintott, azt te írtad, én nem.
Viszont az ötletek egybeesése azért érdekes, ha meggondolod. Az én meglátásom szerint a termékkel hamarabb jöttek ki, miután a fő konkurensük részéről a termék ötlete kijött és valószínű volt, hogy meg fognak jelenni eggyel. Tehát abban az esetben, ha az Apple-ről a szaksajtó elhíreszteli, hogy kijön egy bizonyos termékkel, és a Samsung megjelenik egy, a híreknek nagy mértékben megfelelő eszközzel, akkor azt azért szerintem senkinek sem nehéz fejben összerakni.Szerk.: Látod, ez a poén. A szaksajtó már el is nevezte, hogy Airpods. Ennyire körvonalazott, hogy mi fog kijönni. Látod, még szerinted is kérdéses, hogy vagy kijött az adott termékkel a fő konkurens, vagy nem. Na ezért furcsálltam ezeket a termékmegjelenéseket.
-
"A Samsung most egy lépéssel az Apple előtt jár ezzel a fülessel, már várható újítás volt!"
Nem várható, hanem borítékolható volt szerintem. Éppen azért amit leírtál.
A hírek arról szólnak pár hónapja, hogy az új iPhone-on ősszel nem lesz Jack csatlakozó, tehát azt jósolják hogy vezeték nélküli (airpods) füles lesz az új szifonhoz. Lehet rosszindulatúnak nevezni, de ebből szerintem borítékolható volt, hogy a Samsung kijön egy vezeték nélküli fülessel. Míg az Apple nem volt hír, addig nem jöttek ki vele.
Akkor volt hasonló érzésem, mikor elterjedt a hír, hogy az Apple okosórát fejleszt, erre a Samsung és pár másik gyártó gyorsan kijöttek eggyel. -
D4ni
őstag
Az edigi BT samsung füleseimből kiindulva ( Gear circle, jeleneg level u pro) a mikrofon fölösleges bele, ugyanis éppenhogy lakásban zaj nélkül hallanak, amennyiben kimászok az erkélyre vagy csak munkába menet szeretnék váltani néhány szót rögtön 3x kérdeznek vissza mit is mondtam. Mind a kettő készülékemnél volt ilyen probléma, és nem egyedi eset. Ja, hogy 1 órás üzemidő? Ki se kellett volna hozni ennyivel... Level u pro 6-8 óráját nézve röhej ( oké oké nyakörv stb stb.. van helye az akksinak). 35-40 max a reális ár főleg úgy hogy szinte semmi vágyat felkeltő funkció nem működik 100, de még 50%-osan sem.
-
TTTotya
senior tag
Nekem tetszik az ötlet, a mostani Sony-n sem szeretem a zsinórt, de a 8,5 órás üzemidőt annál inkább. Ha kiforrja magát maga az ötlet akkor jó lesz ez, persze ennyiért nem. Ahogy a kollegák már említették, meg kell várni a Xiaomi-s verziót
-
DiamondBack
senior tag
Arra bőven jó ez is hogy kiderüljön van e piaca
Jövőre jöhet a Samsung Gear IconX 2 picit kiforrottabban... Azért valljuk be nem lenne ez olyan rossz ha minden jól működne, és üzemidővel is bírná. Ha ezt most tökéletesre csinálták volna (és tuti hogy meg tudták volna) mit adnának ki ezután? Aktivitásmérő, zene lejátszó, vezeték nélküli head szet egyben, Samsung logóval szerintem sose lenne 75 k alatt. -
Rodi 4.80
senior tag
Szerintem nem feltétlen előny a teljes madzagnélküliség, tuti hogy elhagyod az egyiket, mert kiveszed a füledből amikor hozzád szól valaki és úgy elrakod hogy sose találod meg
Az üzemidő pedig vicc, amíg nem éri el a 6-8 órát, addig felejtős.Évek óta megszállottja vagyok az ilyen sztereo BT kütyüknek, de amióta a Sony egyre szarabb cuccokat ad ki, meg az Apple-nak semmilye nincs, alig találtam elfogadható áron normális fülest. Skullcandy-ék csináltak egy nagyon kényelmes és praktikus headsetet amit 13 ezresért sikerült féláron megvenni webshopból, nagyon bevált, de remélem a Samsung vagy a Huawei, esetleg a Xiaomi előjön valami tényleg nagy újítással "fillérekért"
-
Döbbenetes eszköz, engem is elkapott a kell érzés, egészen addig, amíg az árát megláttam. És az egy, másfél órás üzemidő egyáltalán nem baj, mindig a táskámban van egy akkumulátor, kábl ötödik éve folyamatosan, ráadásul én fülest tokban hordok, így ehhez is hordanám a bölcsöt. Imádnám ezt a fülest, nagyon innovatív!
-
trobi28
addikt
Megint egy eszköz a Samsungtól, amibe rentgeteg mindent belepréseltek. Ja, hogy egyik funkció sem működik rendesen? Részlet kérdés, de azért kérjünk jó sokat érte. Vicc. Ingyen se kéne
-
eclipse19
senior tag
többarmatúrás fülhallgató
szimpla dinamikus meghajtó került beleAzt hiszem ezekre ráférne némi magyarázat, mielőtt kötőszóként használjuk őket...
-
Fitzgerald
veterán
Ez vezeték nélkül kajak hallókészüléknek néz ki, sosem dugnék ilyet utcán a fülembe.
Már a Vsonic VSD5-öt is megnézik néha a fülemben, pedig az vezetékes.
De ugye negatív profilú átlátszó monitor fülpánttal.
Szerintem NSA ügynöknek, vagy halláskárosultnak néznek lol. -
ncc1701
veterán
Nekem tetszik, csak kicsit matekos az ára. Fülesről zenét úgyis csak edzés közben hallgatok, az meg nagyon max 2 óra, úgyhogy nekem a 3 óra ok lenne.
-
PZsolt27
tag
Hogy mennyi?!
-
helixP
nagyúr
válasz
cintula187 #26 üzenetére
ŐŐŐŐŐ.... Igen, azt a részét értem, csak mérnöki bravúr, hogy a füledben van a mikrofon, és a partner hallja amit száddal mondasz. Headsetek mikrofonja legalább valamennyire közelít a szájhoz.
-
helixP
nagyúr
Nekem nagyon tetszik, bár nem fér a fejembe, hogy hogy oldották meg, hogy a hívó fél is hallja amit mondok
Jó lenne, ha nem csak a tartón keresztül lehetne tölteni, hanem mondjuk kiadnának egy kisebb "beülőt" (mint pl a Gear Fit-eknél), amivel a doboztól függetlenül is lehessen tölteni. -
xmaas
őstag
Az otlet maga nem rossz de persze kerdeses mennyire kenyelmes hosszutavon egy ilyen kutyu amiben akksi is van meg a tobbi alkatresz a hangkelton kivul, az uzemido nagyon keves , a hangminoseg gyengus, illetve az ar nagyon sok
Arra mondjuk tokeletes amire mondjak hogy bemesz 1-2 orara konditeremben, vagy futni egy keveset arra eleg az de masra nem es ha mar ennyi penzt kiadsz valamiert az mar minimum egy szar uzlet mert erosen korlatozva van minden szempontbol hangminoseg , autonomia stb ...
Ennyi penzert cserebe olyan fulest lehet venni hogy ful orgazmusod lesz kb es az a kabel se ennyire hihetetlenul kikerulhetetlen megoldhato siman hogy ne zavarjon
-
csakany2001
senior tag
Én meg épp Headset-et akarok venni.Nem lenne ez rossz de az ára valahogy nem az igazi.
-
Ku'leth
tag
Gagyi, de legalább drága.
"Belső tároló 4 gigabájt (ebből körülbelül 3,5 gigabájt használható fel)"
És mire megy el egy füldugóban annyi tár amire 2x 45 perces SD rész is elfér ?
-
kerxy
őstag
"... de mire a hazai boltok polcaira kerül az IconX, ez a probléma szinte biztosan megoldódik." Ezt kivehetnétek nyugodtan, már kapható
Ku'leth szerinted nincs valamilyen szoftver ami verézli pl a touchpadot?
-
Balint1408
aktív tag
Érdekes.
-
moleculez
veterán
Jó cucc lenne 4-5 , órás üzemidővel, fele ennyiért. Nyilván új fejlesztésű cuccnak brutál ára van, ez természetes. Na majd Kínában megoldják negyed ennyiért is.
#11, made my day -
WiZARD
addikt
A 3 órás üzemidővel nem lenne gond, a 2 óra még talán elmegy.
Az 1 óra az nagyon kevés, és ha hozzávesszük, hogy úgy tudott 1-2 órát, hogy a pulzusmérő nem volt használatban, akkor félő, hogy működő pulzusmérővel már egy edzésnyi időt se bír végig.Ez kevés, főleg ha hozzávesszük, hogy a hangja nem az igazi, pedig jó cucc is lehetne.
-
svgyula
addikt
Urak! Mekkora egy b.romság ez! Nincs madzag jó! Tehát utcán nem használható! Mivel nincs benne antigravitációs motor, ezért ha kiesik a csatorna vonzásának sem tud ellenállni
Persze akinek van fülbevaló odakötheti
Ha meg kötünk rá madzagot akkor meg nem mindegy, hogy azon jön a delej vagy nem?
Na meg ki a sz@rt érdekel, hogy mekkora a fülemben a pulzus
Ezzel is növelni lehet a valósidejű zombik táborát. Hogy fognak örülni az autóvezetők! Eddig néha legalább az idiótáknál az útszélén lehetett látni a füles nyomait és minden sofőr tudja, hogy egy süket zombival áll szemben ezért figyel! Ezzel ezt az opciót is elveszítik! Megint lehet majd az autósokra kenni a megnövekvő baleseteket.Egy újabb lehúzás a samu részéről jó drágán.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tipikus ipari hulladek borsos áron .
1-2 órás üzemidő?? Vicc kategória, gyorsan felejtsük el és lépjünk tovább. -
match123
tag
Azért ennyire lekoppintani a Bragi the Dash-t már-már pofátlanság (már ha nem arról van szó hogy megvették)
-
Mercel
senior tag
Remélem nem ez a jövő.
Tudom, DE az.
De nekem nem jön be. -
mg1992mg
őstag
Maga a cucc jónak tűnik, viszont az üzemidő borzasztóan karcsú, hiába lehet tölteni pluszba a kis tokkal, és az ára is, hát... hagyjuk...
-
AtiSnatch
aktív tag
75 ezerért veszek otthonra egy ládát és az egész városban hallom a zeném vezeték nélkül
-
Wesder
titán
Mi a szent sz@r?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondom magamban hogy nekem kell egy ilyen...Aztán megláttam az árát.
-
gerii
addikt
Van ára
-
xors
senior tag
A Samsung most egy lépéssel az Apple előtt jár ezzel a fülessel, már várható újítás volt! Jó kütyünek tűnik, kíváncsi vagyok a Xiaomi mikor dob ki egy hasonlót kb fele ennyiért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A borsos árú kiegészítő nem csak azért különleges, mert egy teljesen vezeték nélküli in-ear, hanem pulzusmérő és zajszűrő mikrofon is került bele.
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest