- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heraldry
tag
Tapasztaltam valamit, amiről nem tudom eldönteni hogy 'bug' vagy 'feature'.
Ha otthon a wifi-hez kapcsolódom vele, szépen jönnek az értesítések a telefonról továbbra is. (Nyilván a telefonnal is ugyanehhez a wifihez csatlakozom, de olvastam külföldi fórumokon hogy ez nem feltétel.)
Ez otthon szerintem azért hasznos, mert nem kell magamnál tartani a tepsit, illetve mehetek tőle BT távolságon túl.
Igen ám, de ha a wifi kapcsolat létrejött a telefonon kikapcsolódik a BT! Gondolom ezt a Samsung GEAR alkalmazás intézheti, mert korábban nem történt ilyen. Viszont nem találok beállítást, amivel ezt szabályozhatnám. Lehet hogy türelmesnek kellene lennem és ha egy idő után észreveszi hogy nincs wifi, akkor visszakapcsolná?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung első okos-fitnesz karkötő-órájának továbbfejlesztett változata érdemben csak egy, de annál lényegesebb ponton tér el elődjétől, ez pedig a beépített GPS, ami kényelmesebbé teszi a használatot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest