Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Na igen Apple store-ból másnap kézhez kapod ingyen kiszállással 8000ft.
Na itt vadászni kell még drágább és fekete sok helyen nincs mármint a nagyobb töltő nem a 25w-os.
Valaki tölti a telefont gyári 45w-os töltővel?Illetve más: messenger app nálam hülye kicsit. Elindítom és nem tölti az előzményeket csak kB nevet és csak karikázik...
-
vinczetibor
aktív tag
Egy 1:1 arányú belső kijelző hibàs lépés lenne. A Fold egy telefon-táblagèp kombo. Van olyan táblagép, ami 1:1 képarányú?
A Phonarena.com-on megjelent egy közvélemény kutatás, ami szerint a hosszanti kijelzős táblagépekre vágynak a felhasználók.
[link]
Szerintem is használhatóbb lenne egy szélesebb külső kijelző, de ha az a belső kijelző rovására megy, akkor nem kérek belőle. -
bcl
senior tag
Toll: nekem nagyon erős a gyanúm, hogy a következő Fold nagy dobása ez lesz (ti. az integrált ceruza). Hát, mit mondjak, komolyan elgondolkoznék rajta.
Viszont (és ez feloldhatatlan ellentmondás) 4 év Note-ozás után nagyon tetszik a toll mérete. Nagyok a kezeim, és szuper, hogy egészen normális méretű. Ami persze ekkora méretben nem integrálható... -
pdaghost
tag
Nem szeretnék pofátlannak tünni, de most olvastam ennek a leállásnak az okát. Egyszerre alapból nem tud 2 hangforrást lejátszani, így megáll a videó is.
Annyit még kérhetek, hogy ha fent van a telefonodon a Samsungos Sound Assistant ( nekem a NiceLock alkalmazásban van benne, mert a Good Lock nálunk tudtommal nem működik, igaz ha jól rémlik régen futott ez magában is ), beállításaiban a "Többforrású hang" bekapcsolása az egyik alkalmazáshoz után nem javul a helyzet?
Nekem a Note 20 Ultrán segített. Gondolom így a Foldnak is meg kéne vele bírkoznia.
Ha nincs fent az említett app, akkor persze nem kérem, hogy emiatt feltedd őket. Akkor bízom abban, hogy ha most jó lett a Note 20 Ultrán, akkor jó lesz a Fold 3-on is. -
vinczetibor
aktív tag
Mindenféle kábel nélkül is szoktam használni. Szerintem egy átlagos okos tv-vel megy wifi-n is. Egy 43 colos Samsung smart monitort használok, ami valójában egy okos tv vevőegység nélkül. Simán kapcsolódnak egymáshoz és egész használható a Dex, bár egy kicsit lassabban reagál az egérre, mintha kábelt használok.
-
bcl
senior tag
Töredék áron lehet ilyesmit Kínából rendelni, nagy gond nem szokott velük lenni.
Én két éve Verbatim dokkolót vettem (vetettem/kaptam
- ennyiért magamtól nem vettem volna
) olyan 17000 körül, amin van 1GbE, 3 USB 3, HDMI, kártyaolvasó, meg töltéshez egy Type-C. Ez magyar garis, márkás, és még így is sokkal többet kapsz, sokkal olcsóbban
Ez az:
https://www.verbatim-europe.co.uk/en/prod/verbatim-usb-c-multiport-hub--usb-30-%7C-hdmi-%7C-gigabit-ethernet-%7C-sd-microsd-49142/Van olyan belőle (ehhez szerencse kell, nekem kettőből az egyik tudta, a másik nem), ami DeX-szel 2560x1440-en (WQHD) is hajlandó működni. A másikat kicserélte a cég (az csak fullhd-t tudott), de csak a support jófejségén múlt, és akkor azt is kiderítették, hogy melyik alkatrész / beszállító cseréje miatt volt a változás (sorozatszám alapján zajlott a dolog, én meg két különböző batch-ból kaptam). De nem mondták meg, azt írták, az már üzleti titok
Azóta nem tudom, mi a helyzet, akkor azt írtam nekik, hogy ezzel tudnák reklámozni is, mert tele a net fHD-nál nagyobb DeX felbontást tudó hubokat keresőkkel. Írta is, hogy jó tipp, meggondolják -
Decske
senior tag
A dexhez a minimum egy usb c - hdmi kábel kell. Tapasztalatom szerint a HDMI a fontos, DP nem támogatott.
A 80-20-nak akkor van értelme leginkább, ha nem töltöd minden nap, vagy csak naponta 1-szer töltöd az akksit. 1 ciklus az egy 0-100% töltés. A 80-20 az 0,6 ciklusnak felel meg. Ha kétszer töltöd fel egy nap ezen belül tartva, az már 1,2 ciklus vs ha 10-100 között töltöd egyszer az 0,9 ciklus. A bűvös 1000 ciklust (ugye erre szokták írni, hogy a kapacitása 90%-át itt veszti el jellemzően egy Li-ion akksi (amúgy ez sem feltétlenül mindig így van, de ez egy viszonylag ismert tulajdonság és ezért ezt hozom példánal) az első esetben 27 hónap alatt éred el, a másik esetben 37 hónap kell hozzá, ha csak egyszer töltöd 80-20 között akkor az 1000 ciklus már 54 hónap alatt jön csak össze.
80% felett leginkább az a káros, hogy a kémiai degradáció gyorsabb, ha nem ad le áramot az akksi. Ha éjszaka töltöd akkor 8-10 órát is jelenthet ez egy nap. Ami egy év alatt tetemes idő. Ezért lettek bevezetve laptopoknál meg most már telefonoknál is a limitációk, meg az éjszakai elnyújtott töltés stb.
Ez utóbbi viszont többet számít az akksi élettartama szempontjából, mint a ciklusok száma.
Remélem így már érthető. :) Visszaolvasva tényleg nem annyira volt egyértelmű. -
ADAM1337
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged