- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
-
Dimond G
senior tag
válasz
Levente75 #3516 üzenetére
Tegnap, amikor kihoztam a Telekomtól az órát, a srác azt mondta, hogy Telekomos garancia 1 év rá és 3 hét a szervizelés!
Ha a Samsung szervizbe viszem 1 hét és 1 év a garancia, mivel a számla a Telekom állította ki!
Nekem ezt mondta! Persze remélem, hogy nem kell megtapasztalnom a szervizelést! -
B.Ricsike
őstag
válasz
Levente75 #2262 üzenetére
Köszönöm!
A kérdése, hogy a WEAR OS és ugye a Samu féle Tizen között, mi és mekkora a különbség?
Egy Samsung telefonhoz nyilván a Samsung óra a jobb, legalább is laikusként ezt gondolnám.
De pl ha nem Samu a telóm, akkor is érdemes ebben gondolkodni, vagy már jobban járok egy másik, WEAR OS-t futtató órával?
Miért jó a Samunak az, hogy külön Op-rendszert készít az órájának? -
Sogi74
tag
válasz
Levente75 #1874 üzenetére
Lefényképezni már nem tudom mert eladtam őket az órával együtt csak az aliexpress-es rendeléseimből tudom kiszedni a linkeket:
[link]
ez igazi bőr ezért egy kicsit merev volt ezért edzéshez nem ajánlott de szerintem edzéshez nem is bőrszíjat vesz fel az ember,[link]
ez is bőr de puhább, ezt hordtam a legtöbbet, nagyon kedveltem,[link]
ebből mind a két fajta volt és a casio-hoz még mindig ezt hordom,[link]
elvileg ezt rendeltem, de olyat kaptam aminek a csatja ezüst színű volt, ezt nyárra vettem de nem jutottam odáig, hogy hordjam is -
TiMoN
senior tag
-
Shader
aktív tag
válasz
Levente75 #1585 üzenetére
"Nekem céges flotta elofizeteshez 900+afa korul van a havidija az Esim kartyanak."
Igen az a MultiSim szolgáltatás ára. 990Ft/hó. T-nél is (nincs máshol).
Én külön az órához is fizetek egy előfizut.
Több okból:
20 ezerrel olcsóbb volt.
24 havi részletre el lehetett hozni.
Önálló óra módban is műkszik mint telefon. -
Shader
aktív tag
válasz
Levente75 #1576 üzenetére
A távoli kapcsolat feltételei:
- A kapott QR-al való összekapcsolás (Itt még BT-al).
- Mindkét eszköz stabil 4G (VoLTE) kapcsolaton.
- Célszerű (az én tapasztalatom szerint) kikapcsolni az órán a WiFi-t. Nincs szükség rá. (Úgy is az telefon adatcsomagjára terhelik).
- Esetleg bezavarhat ha a telefon is WiFi mögé bújik.
Szóval a távoli kapcsolat egy a GSM rendszeren fentartott kapcsolat. (MultiSim mód vagy SIM klónozás).
- Ha nincs külön egy előfizetés rendelve az órához, akkor a Távoli kapcsolat megszakadása esetén csak BT- n tud az óra kommunikálni (én ezért előfizetek külön is egyet az órához 3000Ft/hó).
Ahoz a kolléga is írta, nincs jelentősége a földrajzi távolságnak csak a lefedettségnek. Ami viszont az én tapasztalatom szerint nagyon jó a T-nek. -
niklebi
senior tag
válasz
Levente75 #1554 üzenetére
Ha kikapcsolod a telefont az óra önálóra vált és csak telefonálni tudsz. A távoli elérés működik ha otthon hagyod a bekapcsolt telefont, minden megjön az órára. Az óra csak a telefonnal együtt működik megfelelően.
A kapott üzenet, emailre rá kell koppintani akkor megnyílik és olyankor nem tudod törölni sem. Vissza gombbal kell ilyenkor kilépni és akkor felfelé húzva törlődik. -
PedroPascal
őstag
válasz
Levente75 #1549 üzenetére
Nekem samsung s9+ telefonnal van párosítva az óra és amilyen wifi hozzá volt adva a telefonhoz azokat a wifi hálózatokat alapból kezeli az óra is. Nem kell külön beállítani wifi jelszót semmit. Azt hiszem ez alap beállítás volt, de mivel te nem samsung telefont használsz lehet ezt külön be kell állítani.
-
-
Shader
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Új, felbontott Garmin Vívomove 3S Sport Rosegold Sand okosóra - 2 év bolti garival! -
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged