- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
Én is gondoltam, hogy becsináltatom az esimet, de ha ennyire meríti, +még ezer ft havonta... Eddig sem láttam sok értelmét, főleg hogy a telefon mindig a zsebben van...
Viszont arra van valami orvosság, hogy ha le teszem otthon a telefont, és el távolodok az órával, utánna nem mindig akar újra csatlakozni. Ez mitől lehet? A Huawei Watch W1-em azonnal csatlakozott ha bt hatótávon belül kerültem. -
Zsoó
tag
Sajnos nekem sem nagyon jön össze a 2 nap LTE kapcsolattal, pedig még annyit sem beszéltem mint te.
Már régóta szerettem volna okosórát és pont amiatt vágtam végre bele mert a Watchnak nagyon jó akku időket írtak. Erre kiderült ezt is minden nap kell tölteni ha az ember ki is használ mindent amikre való. Mondjuk az LTE csak bizonyos esetekben fontos számomra.Ki kéne próbálni 3G hálózat alatt hogy bírja
Na és BT headsettel nem a saját hangszórójával? Úgy valszeg kijönne a 2 nap.Előző bejegyzésemben írtam egy üzem idő próbáról. Na péntek 15 óra óta most vagyok 7%-on. Ehhez az kellett hogy az óra minimálisan van használva. Tehát csak a mozgáskövetés megy és éjjelente a pulzusmérés.
Fura mert mintha minél kevesebb lenne benne a szufla, annál jobban takarékoskodna vele.
Ez viszont jó eredmény, de kímélve volt hozzá az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Ford topik
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged