- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok,
Lehet az órán telefonálni? Pl arra gondolok, amit tud a Apple Watch is. Jön egy bejövő hívásod, az óra kijelez, órán felveszed, majd órán hallod a hívó hangját és te is oda tudsz belebeszélni. És ezt nem LTE verzióval, hanem sima verzióval bluetooth kapcsolat alatt.
Szóval lehet ilyet? Úgy emlékeztem, mintha itt olvastam volna valakitől ilyesmit, de megnézve az előző 50-100 hsz.-t nem találtam.
Egyébként Huawei Mate 10 Pro-val használnám majd, tudom, hogy iPhone-ra nem elérhető semmiképp az fenti kérdésben említett funkció.
Köszi előre is!
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Heraldry
tag
válasz _GeTTeR_ #177 üzenetére
Látom, eddig senki nem próbálta ki. Láttál már olyan órát, ahol ez jól - jobban - működik?
(Nagyon bonyolult pontos kalóriát számolni, mert az illető aktuális állapotától is nagyban függ az érték.)Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
-
_GeTTeR_
csendes tag
válasz Heraldry #253 üzenetére
Szia. Tisztában vagyok vele, hogy tényleg sok változós a képlet, de ha már tud az óra pulzust mérni, és ezt edzés közben elviekben folyamatosan teszi, szerintem nem lenne túl nagy elvárás az, ha használná a kalória számításhoz.
A Gear Fit 2-t pont ezért vittem vissza, mert a pulzus figyelembe vétele nélkül (pontosabban egy gyári értékkel számolva) teljesen mind1 volt az órának az edzés intenzitása, ha lazábbra vettem, ha kihajtottam magam minden edzés végén (kerek 1 órás edzések) ugyan azt a kalória értéket dobta vissza.
És nem azért lenne fontos, mert darabra számolom a kalóriákat (pl étkezéshez) hanem, hogy különbséget lehessen tenni az edzések között. Pl a Polar szoftvere ilyen szempontból kifogástalan." Divide et Impera ! "
-
szabolss1968
csendes tag
Sziasztok, nekem van egy LTE-s Galaxy Watch 46mm-es órám.
Van valakinek tapasztalata, mert nekem nem sikerült az eSIM profilt aktiválni (átvinni) az órára, pedig a Telekom simán kiadta a szükséges QR kódot az eSIM előfizetés aktiválásához, de a Samsung Wearable a mobilhálózatok menüpont alatt nem is kér QR kódot, csak gondolkozik egy kicsit, aztán kiírja, hogy a szolgáltatáa nem aktiválhatő erről a telefonról......
Próbáltuk egy haverom telekomos iPhone-járől is, ott bekéri a QR kódot, de kis gondolkozás után ugyanazt írja, mint az androidos verzió.... -
EXA
aktív tag
Csak nálam van az, hogy bevan állítva a 10 percenkénti pulzus mérés, ennek ellenére van, hogy eltelik 1 óra is két mérés között?
-
dannyl
addikt
válasz szabolss1968 #258 üzenetére
Honnan szerezted? Azonnal áruld el
-
EXA
aktív tag
válasz Grande Ale #261 üzenetére
Ohh, így már értem, mert alvásnál folyamatosan mért, ezért nem tudtam napközben miért nem mér, de így már érthető, köszi!
-
Norbeey90
tag
Sziasztok!
Nincs infója valakinek esetleg, hogy Telekomnál mikorra várható az óra?
-
Drakk
tag
Én is csatlakozom a társasághoz egy 42 mm készülékkel. A "régi" S2 órámat cseréltem erre.
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
Grande Ale
őstag
Aki úgy használja, hogy mindig van óra, mi a tapasztala az akku időről?
-
aktív tag
válasz Grande Ale #271 üzenetére
-
Petyuska111
tag
Kb. 2-3 hét használat után a tapasztalataim. Legnagyobb gondom a kijelző, ami (AOD módban) beltérben nagyon jó, kültérben, napsütésben olvashatatlan, használhatatlan (AOD módról beszélek, bekapcsolva rendben van). Tudom, az Amazfit Stratos meg pont fordítva. Elvárnám a gyártóktól, hogy csináljanak egy olyan órát, ami kint-bent jól látható AOD-ban. Na, ilyen jelenleg nincs, mindenki megkötheti a saját kompromisszumát. Óra akkuja rendben, üzemidő kb. bő 4 nap, nagyon-nagyon meghajtva 3-3,5 (AOD mindig megy, éjszaka repülő mód), ez elfogadható, sőt jó. Viszont: a telót meríti rendesen (gondolom a folyamatos bluetooth kapcsolat), ez nem annyira tetszik (olyan telóm van, ami kb. 3-4 napig bírja, az órával ez a felére csökken!!). Számomra a legnagyobb előny, hogy nem maradok le hívásról, értesítésről, ha utcán oldal-, övtáskában van a teló (nálam bizony ott van, nem fogom se kézben, se zsebben hurcolászni), ebben nincs hiba, minden értesítés azonnal megjön, rezgés skálázható, nagyon jó. Bevásárlólistához ajánlom a Lister nevű ingyenes programot, a telóra és az órára egyaránt le kell tölteni, a telóban beírt listát átküldi az órára. Alkalmazásokból még ezeket töltöttem le: Flashlight, Mini Calculator, Here WeGo (+Mo. térkép), Samsung hangjegyzet. Nagyon hiányolom, hogy a Samsung Pay fizetés Mo-on nem müxik, ennek hiányában az NFC tök felesleges, ki is kapcsoltam. Remélem, valamikor működni fog és egyszerűen lehet fizetni az órával, mert ha kódokat beírni a telóba, stb. akkor úgy használhatatlan. De egyelőre sehogy nem lehet fizetni az órával. Az óra egyébként valószínűleg a legjobb az okosórák közül, de mégis azt mondom, hogy talán jobban jár egy Amazfit Stratossal, aki inkább kültérben használná és nem zavarja, hogy az meg beltérben nem látszik. Amint lesz működő fizetési mód a Galaxy-ra, onnantól már nem állítanám ezt.
-
xb12x
tag
Mindig óra, kivéve éjszaka mert az éjszakai üzemmód. Pulzus és stressz folyamatos, hely bekapcsolva. Így kb másfél nap.
-
aktív tag
válasz Grande Ale #274 üzenetére
Gondolhatod, hogy csak kevesebb lesz, ha az óra folyamatosan megy
-
doongoo
addikt
Nappal AOD, pulzusmérés gyakori, stresszmérés, ha én szeretném, folyamatos kapcsolat a telóval bluetoothon (vagy, ha nincs, akkor automatikusan wifin), éjjel éjszakai módban (pulzusmérés folyamatos az alvásmonitorozás miatt) nálam kb. 48-56 órát megy el egy töltéssel.
-
kovacs65
senior tag
Most kaptam szoftverfrissítést.
Merjek frissíteni?
Lásd az S3 topikban a frissítés utáni merülési gondokat.[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, valaki tudja esetleg hány nap adatát tudja tárolni az óra anélkül hogy Shealth-be szinkronizálnám ? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok
Mennyire karc álló a Kijelző az órában, van ilyen jellegű tapasztalatotok?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Kront
tag
válasz kovacs65 #287 üzenetére
engem zavar, mert néha annyira lekapja a fényt, hogy világosban, ha éppen a ruhám árnyékában van, sötétet észlel és nem látom. az üzemidő meg nálam nem igazán probléma, fix 4-es fényerőn, gps, wi-fi on, nfc, AOD off, pulzus nappal 10 percenként, éjjel meg folyamatosan mér és napi 15% fogy. max. 20%. 5 naponta töltöm.
-
-
Kront
tag
válasz LaptopSystem #285 üzenetére
az órákban három üveg van, ami valóban karcálló: flame fusion (elég ritka), zafír és az edzett üveg (hardex). minden más karcosodik. a kristályüveg is, bár még az a legkevésbé az előző három után. a telefonokon és okos órák legtöbbjén (ezen is) plexi származék van. valamennyire a felület keményítik (ilyenkor kapják a különféle gorilla glass marketing neveket), de ettől még egy fémdarab, másik üveg, kemény műanyag meg tudja karcolni.
eléggé süllyesztve van, így nagy eséllyel elkerüli a külső tárgyakkal való kontaktust, inkább a lünetta sérül, de ha valami éles és beletalál, karcolódni fog.
-
Kront
tag
válasz kovacs65 #289 üzenetére
számtalanszor megfogadtam már, hogy ha valami jó, nem frissítgetem, mert (többnyire) csak a baj van vele, de aztán még is csak "rányomok". mondjuk, komolyabb hardvereknél (szerver, router...) nem szoktam frissíteni, csak ha muszáj. a telefonomat is max 1 évig frissítem a megjelenése után, utána - úgy tapasztalom - már inkább csak ártani szokott neki.
-
SharpSA
veterán
Ki lehet kapcsolni valahol ezt a napi tájékoztatót? Számomra felesleges...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Mire kell figyelnem vásárláskor, hogy megkapjam a 2 év gyártói garanciát?
Samsung telefonoknál a régiókódra kell figyelnem (XEH a független magyar), de itt mit kell nézni? Megállapítható csupán a dobozon kívül lévő adatokból, hogy él-e rá a 2 év garancia vagy csupán csak az 1 év?
Köszönöm!
-
Nandish
tag
A kis modell aku ideje vicc, egyebként maga a termék borzalmasan száp, bár a kicsi szine jobban tetszik, esetleg lehet a nagynál is azt választani?
12 éve vagyok Ph-n! 13 éve szerelek Apple készülékeket...
-
PeteePeti
őstag
Nálam sokkal jobb az üzemidő, mint Gear S3 Frontiere volt! Tegnap reggel vettem le töltőről, most 84%-on vagyok vele! 6-os fényerő, de kikapcsol AOD!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple link bracelet Silver bontatlan 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest