- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
válasz
LaptopSystem #368 üzenetére
Jaj, aztán ebben ki is merül minden! Szoftveres háttér gyalázat! Nekem a Lem7 volt pár napig, ment is eladásra! Samsung órához képest fasorban sincs! Igaz árban sem!
-
kovacs65
őstag
válasz
LaptopSystem #368 üzenetére
Vagy ki tudja....
Azért tesztelhették is volna ezeket, nemcsak felsorolás szerűen írni róluk. -
dannyl
addikt
válasz
LaptopSystem #357 üzenetére
Hú, látom szétszaladt a ménes pár embernél. Vannak ugye eSIM-es verziók. Spanyolban csak Orange függőt lehet kapni, tehát otthon T-s eSIM-mel nem menne. Erre gondoltam. De lehet egyből a másikat hülyének nézni gondolkodás nélkül.
-
kovacs65
őstag
válasz
LaptopSystem #347 üzenetére
Én nem tapasztaltam jelentős változást
-
SharpSA
veterán
válasz
LaptopSystem #347 üzenetére
Nekem meg pont többet megy azóta.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LaptopSystem #313 üzenetére
Nekem van a 46mm és asszonyomnak vettük a 42est...szoval elmondhato h mindkettő tìlusból vettünk.
Lassan teljesen samsungosok leszünk a családan...ezen röhögtünk a hétvégén...samsung hűtö, mosogép, tv, telefon....és most a két óra... -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
LaptopSystem #307 üzenetére
Igen azt tudtam h előbb merül de 2-3 napog igertek a cuccra, nem 13-15óra működést
-
Kront
tag
válasz
LaptopSystem #285 üzenetére
az órákban három üveg van, ami valóban karcálló: flame fusion (elég ritka), zafír és az edzett üveg (hardex). minden más karcosodik. a kristályüveg is, bár még az a legkevésbé az előző három után. a telefonokon és okos órák legtöbbjén (ezen is) plexi származék van. valamennyire a felület keményítik (ilyenkor kapják a különféle gorilla glass marketing neveket), de ettől még egy fémdarab, másik üveg, kemény műanyag meg tudja karcolni.
eléggé süllyesztve van, így nagy eséllyel elkerüli a külső tárgyakkal való kontaktust, inkább a lünetta sérül, de ha valami éles és beletalál, karcolódni fog.
-
válasz
LaptopSystem #139 üzenetére
Persze, azok szürke importosak 1év garival
-
Kront
tag
válasz
LaptopSystem #133 üzenetére
én is filóztam rajta, mielőtt döntöttem.
az értelemszerű előnyön, "tudsz rajta telefonálni és sms-ezni, telefon nélkül, egy erre nem különösebben alkalmas képernyővel és zajszűretlen mikrofonnal"-on kívül az alábbiakat látom.pro:
- kétszer annyi memória (de azt sehol nem találtam, hogy valóban ki tudja-e használni a készülék vagy a többlet terület kizárólag az LTE funkciókra fenntartott);
- időjárás, zene, térkép, egyéb tartalom frissül akkor is, ha nincs nálad a telefon.kontra:
- a gsm kapcsolat többet fogyaszt, mint a bt, a zene, egyéb streaming, ami cachelődik, az óra adatforgalmára megy, ugyanakkora kapacitású akku mellett. azaz biztosan jelentősen rövidebb készenléti idő, mint telefonos kapcsolattal, akkor is, ha nem telefonálsz rajta.az e-sim a megjelenése óta itt, az államokban 120$, nagyon nem változik (csökken). összesen 4 szolgáltatónak van jelenleg ilyenre a samsunggal szerződése (az ötödik maga a samsung.com mobil) ilyenre, így a "nagy konkurencia harc miatt" sem várható, hogy a 3000 forintos havidíj rövid időn belül csökkenni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest