Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
strava appal ment a samu, megvárva nyilt terepen a GPS fix-et:
garmin ugyanitt:
pulzus általában egyezett, de az egyik tempósabb részen garmin szerint 179, ott samu szerint 186 volt. és sajnos itt a grafikon alapján inkább a garminnak hiszek.
szóval nekem hozzáadta a kártyát a gpay, de a futást nem samu alapján fogom továbbra se kiértékelni.
-
bajnokpityu
félisten
irtam, a forerunner 245el hasonlítottam össze. megnéztem az utvonalat, amit a samu lementett, teljesen szar. menet közben akár 110, akár 170, mindig 2vel mutatott kevesebbet, mint a 245. hogy melyik igaz, azt nem tudom, de nem voltak irreális értékek 2 óra alatt.
sajátjával mértem végig, de GPSben nemtom, miben lenne jobb a stravas.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
Érdekes. Nekem volt 735majd 245os garminom, és mai napig melóba meg a gw1et használom okosnak. Voltam futni így terepen, hogy bal kéz garmin, jobbon Gw1. 10km alatt 30m volt a difi, garmin volt a kevesebb.
Pulzus ugyanaz, csak a garmin picit kevesebbet késett. O2 meg fos a 245on. Simán 92-94%okat mér, miközben orvosi 99-100... -
meszipeti
aktív tag
-
nylacika
aktív tag
Évek óta keresek, de esélytelen egy olyan óra, ami megfelelne nemcsak nekem, de sokunknak... A lényeg az lenne, hogy pontosan, megfelelően mérje a távokat, életfunkciókat, legyen LTE és lehessen rá telepíteni online alkalmazásokat (számomra a legfontosabb az online rádió és bizonyos fizetéshez való alkalmazások). De ez egy távoli álom marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest