- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bajnokpityu
félisten
strava appal ment a samu, megvárva nyilt terepen a GPS fix-et:
garmin ugyanitt:
pulzus általában egyezett, de az egyik tempósabb részen garmin szerint 179, ott samu szerint 186 volt. és sajnos itt a grafikon alapján inkább a garminnak hiszek.
szóval nekem hozzáadta a kártyát a gpay, de a futást nem samu alapján fogom továbbra se kiértékelni.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
irtam, a forerunner 245el hasonlítottam össze. megnéztem az utvonalat, amit a samu lementett, teljesen szar. menet közben akár 110, akár 170, mindig 2vel mutatott kevesebbet, mint a 245. hogy melyik igaz, azt nem tudom, de nem voltak irreális értékek 2 óra alatt.
sajátjával mértem végig, de GPSben nemtom, miben lenne jobb a stravas.
-
bajnokpityu
félisten
Brutal jók az alma szenzorai... De full levaltani mindent, és a watch is 3x annyi...
Pulzus, GPS azért teszt szerint igen jo, alvás oké, O2 az nem oké, de az kB csak almae jó.
EKG meg arra jó általában hogy ha nagy a baj elkuld orvoshoz. Ezt azért talán tudja Samu is.
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Érdekes. Nekem volt 735majd 245os garminom, és mai napig melóba meg a gw1et használom okosnak. Voltam futni így terepen, hogy bal kéz garmin, jobbon Gw1. 10km alatt 30m volt a difi, garmin volt a kevesebb.
Pulzus ugyanaz, csak a garmin picit kevesebbet késett. O2 meg fos a 245on. Simán 92-94%okat mér, miközben orvosi 99-100... -
meszipeti
aktív tag
Én rendszeresen használom futáshoz mind a kettőt (5-8km-en). A GW4 46mm classicot-ot zenehallhatásra,de elindítom a futást is rajta, hogy a Samsung health is rögzítse a tevékenységet. Kb. 100 és 300m eltérés van a GW és a garmin között, a garmin mér mindig többet.
[ Szerkesztve ]
"A játék az nem játék"
-
nylacika
aktív tag
Évek óta keresek, de esélytelen egy olyan óra, ami megfelelne nemcsak nekem, de sokunknak... A lényeg az lenne, hogy pontosan, megfelelően mérje a távokat, életfunkciókat, legyen LTE és lehessen rá telepíteni online alkalmazásokat (számomra a legfontosabb az online rádió és bizonyos fizetéshez való alkalmazások). De ez egy távoli álom marad...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...