- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
berik899
tag
Nekem előrendelésese Watch 4 classic 46mm van és az eleétől valmiért vérnyomás mérésnél legalább 20-al többet mutatottt a SZISZ értéknél, akár hányszor is kalibráltam újra.
Épp úgy voltam hogy ma felhívom a Samsungot hogy WTF és pont most a jött egy frissítés a Samsung Health Monitorra. Lássatok csodát egyből jó lett és tökéletesen működik.
Úgyhogy ha valaki tapasztalt vagy nem tapsztalt hasonlót, akkor is frissítsent
Egyébként nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal!Egy LifeHAcket még megosztanék amire rájöttem. A Térkép alkalmazást a telefonon keressétek meg a BEÁLLÍTÁSOK-->Alkalmazások --> Térkép --> Akkumlátor --> Akkumlátorhasználat Optim. --> Térképet újra kikeres és kikapcsolás. ---> Végeredmény egy folyamatosan stabil és pontos navigáció.
Sajnos ha ezt nem teszed meg és a zsebedben pihen a teló akkor néha kicsit lemarad a navigálásnál meg ugrál a gps pozi is néha. Ezzel viszont BETON stabil!
Másik hasznos infó azoknak akik Veszetségmentes zenét hallgatnak: Írtam a TIDAL supportnak hogy mikor lesz elérhető erre is az alkalmazás úgy ahogy az előző Tizen verziós órákra. Azt válaszolták,(több levél váltás után egyébként nagyon segítőkészen) hogy egyenlőre nincs információjuk, viszont a fejlesztők felé továbbították a megkeresést és érdeklődést. Aki esetleg érdekelt a témában, szintén írhatna nekik hogy érezzék a sürgősségét a megoldásnak. már nagyon várom! -
NextError
tag
válasz
JockeyEwing #294 üzenetére
Melyik verzió/szín?
-
kchris78
veterán
talán az UV fertőtlenített medencéknek már nem olyan durva a klór tartakma.. de szerintem sokan vagyunk úgy ha már megvettük úszáshoz is használná az ember. Én tengerbe nem fogom bevinni de uszodába igen, ennyit kockáztatok hogy arra is használjam amire szánták és erre van szükség. Ha lesz valami akkor vagy cserélik mint 1-2hete egy apple watch se t vagy evvan.
-
NextError
tag
válasz
JockeyEwing #283 üzenetére
Te tudsz olyat aki kapott már az Alzától LTE modellt? Én tőlük rendeltem, de már lemondtam, folyamatos időpont tologatás miatt ...
-
válasz
#48584626 #260 üzenetére
Semelyik sem bírja, mert a sós víz tönkreteszi a tömítéseket, és ez a legrosszabb a hangszórónál és mikrofonnál, ahol egy víztaszító szövet gátolja csak a víz benyomulását a házba (mint a telefonoknál is). Ha nem így lenne, akkor nagyon rossz minőségű, tompa lenne a hangszóró, a mikrofonon meg nem igazán hallanának. Jól szigetelni csak olyan eszközt lehet, amin nincs hangszóró és/vagy mikrofon.
Ugyanez igaz amúgy a strandokra is (klóros víz) meg termálvizekre (mindenféle ásványi anyag és a meleg). A meleg víz is károsítja, mert az állandó hőtágulás nem tesz jó a szigetelésnek. A szigetelés meg még ezektől eltekintve is öregedik idővel, vagyis lehet, hogy egy új óra teljesen vízálló, de 2 év múlva már lehet hogy nem lesz az még akkor sem, ha sosem volt vízben. Szóval az okos eszközöknél a vízállóságot inkább úgy vedd, hogy a biztonság kedvéért van, hogy ha véletlen ráborítod a sörödet, ne menjen tönkre. Kivétel az okoskarkötők, mert azokon nem szokott lenni hangszóró meg mikrofon, és sokkal jobban lehet szigetelni.
Ettől függetlenül lehet olyan sztorikat is hallani, hogy valaki rendszeresen viszi sós meg termálvízbe az óráját, és semmi baja, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél így fogja bírni, és nem fog tönkremenni az övé is idővel.
-
válasz
Kékes525 #238 üzenetére
Ez nem olyan egyszerű. Az akkunak valamilyen kemény tok kell az előírások szerint, különben balesetveszélyes, így vastag, merev szíj lenne, ami kényelmetlen is lenne, meg csúnya, plusz cserélni sem tudnád a szíjat, és valszeg az akkut meg még szervizben sem lehetne cserélni (csak az óratesttel együtt).
-
autotaxmo
őstag
Telekomon kivul Magyarorszagon, lehet kapni lte galaxy 4 orat? Nem alibaba gsm boltokra gondolok hanem hivatalos helyekre
-
subset
senior tag
Kipróbálnám...
-
szilasz007
aktív tag
Ma esti önkínzáshoz órával vettem a jegyet. Továbbra se tűnt el. Teljesen offline, mert éppen gyalulva volt a telefon és nem készültem el vele időre...
A lényeg, nálam ugye nfc / payments provider alatt nem jelent meg a google pay. Kipróbáltam, nem is csippant, az alvó óra. Csak akkor, mikor elindítottam aktívan az alkalmazást. Kb erre is számítottam. Bruhuhu. Nagy probléma. Megy gyorsindítóraTippre, ha majd az órára jön a következő FW, akkor lehet már fixen ott marad. Simán el tudok képzelni egy Samus szoftveres korlátot is az eddigi googli-s okoskodás mellé.
Ezt azért gondolom, mert ma reggel frissült a play store az órán. Tippre, ott volt valami mellé téve. De persze ez mind csak ötletelés. Legalább most már ez a téma lassan zárul. -
válasz
NextError #276 üzenetére
Ehhez képest Párom pár napja besétált személyesen az ügyfélszolgálatra szintén egy Watch 4 után eredetileg csak érdeklődve és a raktárból azonnal kiszolgálták. (Kiállítva nem volt, az üszis azt se tudta van-e, csak bement megnézni. Hát jól képben vannak.... Persze bőven előrendelési időszak után volt ez, a 3-as 'ajándék' töltő fel sem merült. Emiatt is gondolom hogy sokaknál emiatt áll az egész ügy még.)
-
G-Bali
senior tag
Amúgy a kameravezérlő is csak Samsung telon megy?
Mert a progi fenn van csak épp nem csinál semmit
Vagy elmaradtam valamiről..
Csak mert felraktam egy másikat és azzal meg működik -
testify
csendes tag
Nagyon úgy néz ki, hogy végleg megoldódott a Pay probléma, magyar fiókkal, benne Curve és K&H kártya, hibátlanul működik és nem kapcsolja ki magát az alkalmazás. Próbálva lett a Curve és K&H is, többször újracsatlakozás, bepozícionálás után is oké.
LTE modell. Fontos, hogy aki mókolt állítsa vissza az eredeti magyar fiókokat, AZ ÓRÁN IS, újra kell majd regisztrálni a kártyákat.
-
Szpisti
addikt
Huawei Watch GT-m volt, ez előtt két és fél évig, de annak az alváskövetése sokkal jobb volt mint ennek a Watch4-nek. Eszerint szinte alig van mélyalvasom, sőt sokszor abszolút nincs. Az elmúlt éjjeli alvásomat 23:54-től számítja, holott már 21:00 körül elaludtam...
Nem tűnik valami jónak ez így. A délutáni egy-két órás sziesztámat abszolút nem érzékeli. A WatchGT azt is jelezte külön.
Remélem még fejlődni fog a frissítésekkel ez... -
PeteePeti
őstag
válasz
Szuperhorcso #261 üzenetére
Ma reggel óta ez a téma itt a fórumon, szal nem te vagy az első fecske
-
bbmt
senior tag
Majd jelezzétek már, hogy mennyire stabil a magyar régiós gpay,egyelőre a samsung pay teljesen jól és mindig működik vasárnap óta UK régió/Curve kombóval, de visszaváltanék a magyar acc-ra.
-
Szuperhorcso
csendes tag
Nekem ma minden trükközés nélkül megjelent a play áruházban a google pay, települt is a telefonra és az órára is hiba nélkül.
-
törölt tag
Sziasztok, tengervizet mennyire birjak ezek az orak? Van egy Fit 2 Prom, az zarlatos lett tole, ki kellett cserelni benne az akkut. Pedig hasznalat utan mindig elmostam.
Gondolom a lünetta nem nagyob birja a koszt meg a homokszemcseket hosszu tavon. -
Ideg
aktív tag
válasz
Varszegig #245 üzenetére
Restart megvolt, sajna nem segített. Rezeg, ránézek és ott van a piktogram befagyva, se húzásra, se koppintásra nem reagál. persze a home vagy a back gombokkal kilép ugyanúgy. Remélem csak valami bug és javítják, bár pár nappal ezelőttig minden gond nélkül ment, nem is értem.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
autotaxmo #250 üzenetére
Én reggel gyalultam az órát, telefonra is tisztán feltettem a Wear-t a biztonság kedvéért. Szerintem fölöslegesen: A Pay-t is törölni akartam és akkor vettem észre, hogy Play Store-ba megváltozott a lapja, most már mutatta az "other devices" alatt az órát, mint potenciális telepítési célpont. Ez eddig nem volt ott.
Telepítve mutatta, így gyalu után óráról telepítettem külön. A teljes körítés nekem maradt angol Pay terén, nem foglalkoztam vele, címek, payment profile. Az óra magyar régióra lett inicializálva, semmi VPN. Mutatta, feltettem (ez angol profillal eddig is így volt), NFC alatt nem mutatja mint payment lehetőség, de eddig közel 3 órája fenn van.
Ez számomra rekord idő.Amúgy meg igazán dicséretes. Lehet ennem a Samsung-Google összeborulást komolyan gondolják és tolják a platformot, mert ezt tényleg nagyon gyorsan elintézték. pipa
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Építő/felújító topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Videós, mozgóképes topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest