Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
Sziasztok. A Btel hivatalos Samsung forgalmazó?
-
emre33
addikt
Sziasztok!
Watch órákat össze lehet párosítani (pontosabb) pulzusmérős mellkaspánttal?
Watch órám még nincs, de arra gondoltam, ha ezt lehet, akkor olyan mellkaspátot vennék, amit a Wacth órák is támogatnak (vagyis telefonos healt és mobilos healt alkalmazás is).
Kösz
-
NeeKee
tag
válasz
cicaslany86 #941 üzenetére
Helló, én Gear Fit2 Pro-t váltottam le a WA3-al, így a régi Watch-al összehasonlítani nem tudom, de a 41mm WA3 nekem bírja a 2 napot. Általában éjjel kikapcsolom de néha ha bekapcsolva marad, akkor is bírja a 2.nap végéig. Pulzusmérés, kirándulás, telefonálás, sok értesítés megy rajta. Pl tegnap reggel 100%-ról indultam, másfél óra séta gps követéssel, értesítések, stb, este 8kor 56%-on volt.
-
Badboys
őstag
válasz
cicaslany86 #941 üzenetére
Szia!
Nálam hozza. Igaz éjszakára telefon óra kikapcsolva.Napi 10000-20000 lépés Vagy 20 km kerékpározás. Vérnyomás, EKG probléma mentesen samu telefonnal -
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok! 42mm watch-ról gondolkodom váltáson a 41m watch 3-ra. Aki így váltott, mit tapasztal akku terén? Ez az egy aggodalmam. (Folyamatos pulzusmérés, ekg, meg értesítések fontosak.) Jelenleg közel 3évesen 2 teljes napot kibír. Éjszakára sem kapcsolom ki. Tudja ezt stabilan hozni a 41mm-es?
köszönöm -
GuruZone
őstag
-
GuruZone
őstag
hát, a szíj volt a legnehezebb, mivel szűkítenem kellett a szíjon, nem tudtam mi a megfelelő célszerszám ehhez. Persze megoldottam.
a fólia is necces, mivel ha rossz helyre pottyantod, egyből elkezd tapadni, nincs lehetőség arrébb pöccinteni. Nem is tudtam középre rakni teljesen. Erre a megoldás egy pici cuppanós tapadókorong lesz legközelebb.
#935 zzola: sajnos én nem vagyok prémium, de a pulzus átmegy az biztos. van tipped, hogy hogyan tudom ellenőrizni? [link]
-
zzola
titán
Sziasztok!
Tetszetős a készülék! Azt meg tudja mondani valaki, hogy strava felé milyen adatok mennek át?
-
GuruZone
őstag
hát Srácok, sosem voltam nagy "órás" , de ahogy jöttek a olcsóbban elérhető GPS-es cuccok, én is próbalkoztam. Amazfit Bip, GTR, Samsung GWA2, de ez......
ez instant szerelem. Imádom.és ilyen lett:
hozzávalók:
[Ringke bezel]
[Tech-Protect nemesacél szíj]
[HOFI Pro+ Hybrid üvegfólia] -
GuruZone
őstag
válasz
Inclitus_pv #925 üzenetére
persze, hogy ad, kb 4 kattintás. Az én esetemben is független volt teljesen az óra megrendelésétől is.
-
Markizmark
addikt
válasz
Inclitus_pv #925 üzenetére
Szerintem igen, nem náluk vett esim képes készülékre is adnak esim-et.
-
kmarci25
veterán
válasz
Markizmark #923 üzenetére
Csak telefonnal. Órán a Samsung Pay-jel tudsz csak fizetni, de az itthon nem elérhető.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
NFC fizetést valaki próbálta már simple-lel? Az csak telón működik? -
GuruZone
őstag
sziasztok, a napokban nekem is érkezni fog egy 45 mm-es acél GW3.
Tavaly egy alu active 2-őt használtam nagy megelégedéssel a sok Amazfites blama után.e-Simet már megkértem telekomtól, meg is jött a kód. Rendelek rá még fóliát valamint egy fasza ringke bezelt.
EKG és vérnyomás mérés még mindig nincs hivatalosan? Február végét ír a hivatalos oldal. Active 2-őn aktiváltam anno. Xiaomi teló lesz a partnere.
-
kadast
csendes tag
Megpróbálom a bt kikapcsolni. Az óra IP címét segítenél, hogy hol találom meg? Előre is köszönöm!
-
kmarci25
veterán
Számlapok, összegyűjtve: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.boxfaces
-
kadast
csendes tag
Sziasztok! Én megpróbáltam mindent a video alapján, hogy az EKG és BP menjen rajta nem samu telefonon. Lekövettem mindent, de a végén az ip cím beírásakor megáll a tudomány. És az igazság, hogy fel is adtam, mert így is elment vele 1,5 óra. Szóval Gödöllő, Bp, Gyöngyös térségében tudtok valakit ajánlani, aki ezt feltelepíti, persze nem ingyen? Köszönöm előre is!
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Akkor most hogyan lehet update-t tenni az órára, úgy hogy a EKG és vérnyomásmérő működjön? Azért kérdezem, mert nem találok a store-ban samsung health monitor-t. A "tőrt" verziót az órán frissítette ott Magyar és megy, de a telefonon azt írja a szintén "tőrt" verzióra hogy update kell, át is dob a store-ba de ott azt írja hogy megnyitás telefonon, ahonnan viszont vissza dob, hogy update kell, végtelen kőr.Előre is köszi!
-
Badboys
őstag
Én ezt rendeltem még tavaly és 2 hete újra rendeltem tartaléknak. Nagyon jó minőség. Ajánlom . Van más eladónál is. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI afterburner
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest