Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Sztem ez a tábla soha nem lesz olyan gyors mint egy iPad, eleve nem is ugyanaz hardveresen, sem oprendszerben.
Párhuzamosan használom mindkettőt, én is leírtottam az újságokat meg egyéb olyan bloatware cuccokat, amiket semmire nem használok.
Most az hogy kinek mit kellene tanulni, ne menjünk bele
Ezt a több júzeres dolgot nem igazán értem.
Ez egy tartalomfogyasztásra kitalált eszköz, akkor meg miért nem fér bele hogy egy fiókot használ valaki?
Ha viszont munka eszköz akkor miért nincs mindenkinek?
Mert egy pc-n még értem is, de táblán?
Az meg végképp szegényes hogy a social chat programok, whatsapp, Fb,insta, Skype stb erre van korlátozva.
Mit mondasz a haveroknak, most 16:00-18:00 vagyok elérhető, mert 6-tól az öcsém lesz bejelentkezve?
Ne má
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Tab S család nagyobbik tagja döbbenetesen szép kijelzővel, erős hardverrel és légies kivitelben érkezik. Nem olcsó, de a csúcsmodellek ritkán azok.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Íme az új Android Auto!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest