- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Nemtudom hogy csak az Android 9 es Samsung saját Eszközkezelőjébe van e
megkell nézni más android verzión is.
A lényeg az , hogy én is csak pár hete vettem észreaddig alapból a Közepesen használtam s mondhatni nagyon lassunak tünt az egész tab
de mióta átraktam Optimálisra egész fürge lett a korához képest.
-
HawerKing
őstag
Aki a gyári Android 9 el használja ezt a kis tabot az mindenképpen nézzen be az Eszközkezelőbe, azon belül az Akumlátor menühöz s ott a Teljesitménymód alapból Közepesen van , ezt mindenképp rakjátok Optimalizáltra mert igy sokkal gyorsabb lesz a tab
-
HawerKing
őstag
A gyári androidot amivel megjelent a tab visszalehet rakni valahogy ??
-
HawerKing
őstag
meglehet azert szokni ezt a tabot
animaciokat minimalisra raktam es a fejlesztoi beallitasoknal is levettem minden animaciot 0.5 re. Ma mar Netlixen is neztem filmet, igy hogy egyre tobbet s tobb mindenre hasznalom kezdem megszokni a sebessegit
(na jo egesz addig jo is mig kezbe nem veszem a MI11T met
az hasit a 120hz panelel, de az egy telo )
-
HawerKing
őstag
Lehet hogy sokat vártam tőle..... Mondjuk árnyékolja a helyzetet a MI 11T m, ugye azon villámgyors minden +120herc. Ha ezt a jót megszokja az ember persze hogy ami rosszabb gagyibnak tünik
A lényeg az az , hogy azért bőven használható és nem is olyan rosz ha elfogadjuk hogy hány éves model szegényke. De ami mindig is tökéletes marad az a tökéletes prémium minősége
-
HawerKing
őstag
Na belaktam
hát egy kínszenvedés volt, ez a Tab valami borzasztó
sok idő míg települnek az appok, minden ami lehet laggol, az appok indítása is Lassu.... itt valamit nagyon elkutyult a samsung , mintha le lenne a proci limitálva. A Tab S2 em android 7el sokkal jobban müködik. Elég szomoru és csalódott vagyok,
mind 1 nem sajnálom azt a 125eurót amit adtam érte mert ami re kimondottan használni fogom arra elmegy (youtube és a memoria kártyámon tartott képeim böngészgetni)
-
HawerKing
őstag
Találtam egy ugyancsak kiválló állapotu Tab S4 et (64gb/4GB) ehez is adnak egy Samsung tokot de ez már billenyűs is. 200euró lenne az ára. Nagy dilemmában vagyok....
Nekem a Tab főleg youtubozni kellene és arra hogy a több éve folyamatosan gyüjtögetett és arhivált képeimet (amik egy 256gigás memória kártyán vannak) bármikor könnyen eltudjam érni ha retróznék
Tudom hogy a Tab S4 erősebb de szerintem amire nekem kellene a Tab S3 is tökéletesen alkalmas.
Ami nem tetszik a Tab S4 ben az hogy már már normál tab vastagságues 10.5inches s nem 4:3 as a kijelző ami téglalap formáju inkább nekem nem kényelmes na meg 80euróval drágább mint a Tab S3
Tab S3 azzal hogy 4:3 as majdnem négyzet s igy akárhogy forgatva kényelmes (több évig imádtam a Tab S2 met nekem ez a vékonyság és kijelző az etalon) 125euróért valahogy jobban vonz. -
HawerKing
őstag
Köszi az infót
van egy Tab S2 esem is ami mind a mai napig tökéletesen megy de már átadtam a kisfiamnak (yotube mesenézés főleg) azóta hiányérzetem van a nagy kijelzőre s a Tab S széria jelenti nekem a prémium nagy kijelzőt. Drága cuccot nem akarok mert főleg én is youtube zni használtam. Szóval akkor nincs gond a Tab S3 al sem a korához képest használható
-
HawerKing
őstag
Sziasztok tényleg használhatatlan a Tab S3 a legutolsó hivatalos Android 9 frissitéssel ??? Mert most akadtam rá 3gy makulátlan állapotura ebayen 125euróért (doboz minden tartozék + fólia és egy tok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest