- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
nyecsi44 #398 üzenetére
Ha hibásan kapod vissza akkor egyből meg kell reklamálni és ők kivizsgálják a dolgot. Én is jártam így már. Bár az igaz, hogy telefonnal. De ugyan ez volt. Szétcseszve kaptam vissza. Megreklamáltam, kivizsgálták, kijavították. Szerintem itt is ugyan ez a történet lenne. Mert hát a szóban forgó telefon is Samsung volt.
-
Anulu79
addikt
válasz
nyecsi44 #394 üzenetére
Akkor vagy így használod tovább (ami szerintem nem éri meg) vagy pedig kénytelen leszel kivárni amíg elkészülnek vele. Nem tudom, hogy ilyen készüléknél is adnak-e valami csere darabot. Vagy ez csak telefonoknál van így? Szóval jobban jársz ha felkészülsz a szervizre és minden fontos dolgot lementesz a gépről.
-
asdf_
veterán
válasz
nyecsi44 #394 üzenetére
Az lenyegtelen, te mibe mesz bele, jog szerint amig tudnak javitani, es csere a javitashoz kepest jelentos jelentos tobbletkoltseggel jar, addig jogukban all javitani. Javitas, csere, penz vissza, ezek a jogaid, szigoruan ebben a sorrendben, es az egyikrol csak akkor ugrunk a masikra, ha az elotte levo nem teljesitheto.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest