- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Nemtudom hogy csak az Android 9 es Samsung saját Eszközkezelőjébe van e
megkell nézni más android verzión is.
A lényeg az , hogy én is csak pár hete vettem észreaddig alapból a Közepesen használtam s mondhatni nagyon lassunak tünt az egész tab
de mióta átraktam Optimálisra egész fürge lett a korához képest.
-
HawerKing
őstag
Lehet hogy sokat vártam tőle..... Mondjuk árnyékolja a helyzetet a MI 11T m, ugye azon villámgyors minden +120herc. Ha ezt a jót megszokja az ember persze hogy ami rosszabb gagyibnak tünik
A lényeg az az , hogy azért bőven használható és nem is olyan rosz ha elfogadjuk hogy hány éves model szegényke. De ami mindig is tökéletes marad az a tökéletes prémium minősége
-
Véreshurka
senior tag
Nálam az AdGuard app van, ami egyelőre okés mert tudok vele appot korlátozni, hogy mi mehet netre és mi nem + reklámblokkoló, de néha jól jönne, ha vpn appal tudnék rendes vpn-hez kapcsolódni és megmaradna az adguard (vagy más app) védelem is. A dns alapú reklámszűrést annyira nem kedvelem, mert nincs kontrollod, hogy mit szűrjön.
Az egyik hátránya a GSM nélküli létnek, hogy nem tudsz a play-ből telepíteni. Bár vannak kerülőutak akár a play store-hoz közvetlenül is, de nem tudom mennyire legálisak, vagy elfogadottak google által, nem szeretném megütni a bokámat, mert az appok telepítéséhez külön fiókot használtam és az a fiók fut családban az androidosok között appokat telepíteni, amolyan régi családi megosztásként, vagy nem is tudom, hogy hívja ezt a google. Ezért nem is menne a javasolt app.
-
Véreshurka
senior tag
Már én is elég régen root-oltam, de nem lenne rossz ha az adblock-er nem a helyi vpn-t használná, ha tudnék saját hangokat hozzáadni az üzenetekhez, illetve kicsit át tudnám szabni az értesítő sávot gravity box-al, illetve ha az aurora droid tudná automatikusan kezelni a telepítéseket és a frissítéseket (tehát nem kellene +-ban install-t nyomnom minden alkalmazás frissítésekor, vagy telepítésekor.
Tény, hogy van némi kényelmetlenség GMS használata nélkül, de azért sok mindent meg lehet oldani nélküle is.
-
Véreshurka
senior tag
Már adb-n keresztül amit tudtam letiltottam, de a GMS pl. nem volt köztük és a magam szakállára letiltott csomag utáni újraindítás után volt némi szívroham közeli élményem (pláne, hogy semmi nem akarta visszahozni a bootloop-ból)
, így inkább vállalkoznék rá, hogy egy olyan firmware-t tegyek fel ami már nem tartalmazza és mások is használnak.Mondjuk most kicsit belemélyedtem és nem nagyon van ilyen, mindenki a gyári fw tweak-elt változatát használja inkább... A root és xposed viszont még mindig fennállna esetemben, amit csak cfw-vel tudnék megoldani. -
Véreshurka
senior tag
Azzal nem lenne gondom, de jobb szeretném play service nélkül tudni a firmware-t (aurora droidon meg van minden ami nekem kell). Bár tudom, hogy így sajnos bukom a tollat, de ennyi kellemetlenség beleférne. Illetve jó lenne root-olni is, mert van pár olyan programom ami csak root-al működik, itt főleg a magisk-re gondolnék.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- gerner1
- Revolut
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest