- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HMárió
junior tag
Üdv!
Először is gratulálok a tokhoz, mert én nem tudtam magyart szerezni. Nem is tudtam, hogy létezik. A Mediamarktban vagy webáruházakban is csak angolt tálaltam.
Az angolnál, ha magyarra állítod szoftveresen, akkor nem oda kerülnek az ékezetek, mint ahol neked vannak a képen. Én csúnya megoldást választottam, filctollal ráírtam az ékezeteket, sőt, némely írásjel is máshová kerül.
Egyébként nagyon jól használható még az én gányolásommal is. Nagyon jók a gyorsbillentyűk.
Nekem pl 🔎+B (browser) behozza a böngészőt
🔎+E (e-mail), stb.
Lehet, hogy régiót is kell állítani nálad. -
Természetesen igen. Ehhez előbb közelíteni kell a toll végét a kijelzőhöz, és ha már érzékeli (2-3cm-ről már érzékeli), akkor nem vesz tudomást a kezedről. Ha azelőtt támasztod le a kezed, hogy érzékelné a tollat, az bezavarhat, ez némi megszokást igényel. Ipad-et nem használtam, az nem tudom ebből a szempontból hogy viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest