- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Nálam az AdGuard app van, ami egyelőre okés mert tudok vele appot korlátozni, hogy mi mehet netre és mi nem + reklámblokkoló, de néha jól jönne, ha vpn appal tudnék rendes vpn-hez kapcsolódni és megmaradna az adguard (vagy más app) védelem is. A dns alapú reklámszűrést annyira nem kedvelem, mert nincs kontrollod, hogy mit szűrjön.
Az egyik hátránya a GSM nélküli létnek, hogy nem tudsz a play-ből telepíteni. Bár vannak kerülőutak akár a play store-hoz közvetlenül is, de nem tudom mennyire legálisak, vagy elfogadottak google által, nem szeretném megütni a bokámat, mert az appok telepítéséhez külön fiókot használtam és az a fiók fut családban az androidosok között appokat telepíteni, amolyan régi családi megosztásként, vagy nem is tudom, hogy hívja ezt a google. Ezért nem is menne a javasolt app.
-
Véreshurka
senior tag
Már én is elég régen root-oltam, de nem lenne rossz ha az adblock-er nem a helyi vpn-t használná, ha tudnék saját hangokat hozzáadni az üzenetekhez, illetve kicsit át tudnám szabni az értesítő sávot gravity box-al, illetve ha az aurora droid tudná automatikusan kezelni a telepítéseket és a frissítéseket (tehát nem kellene +-ban install-t nyomnom minden alkalmazás frissítésekor, vagy telepítésekor.
Tény, hogy van némi kényelmetlenség GMS használata nélkül, de azért sok mindent meg lehet oldani nélküle is.
-
Véreshurka
senior tag
Már adb-n keresztül amit tudtam letiltottam, de a GMS pl. nem volt köztük és a magam szakállára letiltott csomag utáni újraindítás után volt némi szívroham közeli élményem (pláne, hogy semmi nem akarta visszahozni a bootloop-ból)
, így inkább vállalkoznék rá, hogy egy olyan firmware-t tegyek fel ami már nem tartalmazza és mások is használnak.Mondjuk most kicsit belemélyedtem és nem nagyon van ilyen, mindenki a gyári fw tweak-elt változatát használja inkább... A root és xposed viszont még mindig fennállna esetemben, amit csak cfw-vel tudnék megoldani. -
Véreshurka
senior tag
Azzal nem lenne gondom, de jobb szeretném play service nélkül tudni a firmware-t (aurora droidon meg van minden ami nekem kell). Bár tudom, hogy így sajnos bukom a tollat, de ennyi kellemetlenség beleférne. Illetve jó lenne root-olni is, mert van pár olyan programom ami csak root-al működik, itt főleg a magisk-re gondolnék.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Mivel már elég régen jelent meg a készülék, hátha van valakinek custom firmware-el tapasztalata. Sajnos mondjuk ebben a tekintetben eléggé magára van hagyva a tablet (pl. ugye nincs hivatalos twrp meg lineage hozzá), de azért nem lenne rossz kipróbállni azokat amik elérhetőek xda-n. Nekem kicsit körülményesnek tűnik a telepítési útmutató (a linket sajnos nem találtam meg, csak le van mentve txt-be), de hátha van már olyan aki belefogott és sikerrel járt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest