- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2076 üzenetére
Ilyen pici akadás nekem is van játék közben. Azóta leszedtem ezt a játékot, inkább idegesítő mint szórakoztató.
Ha már játék, akkor már inkább a Shaky Tower
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2063 üzenetére
Happy Jump nem akad.
http://www.youtube.com/watch?v=XYwvoqQohJA -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2073 üzenetére
Megnéztem vagy tizenöt videót, leírást, olvastam utána még orosz fórumokon is, mindenhol ugyanazt írták. Ez a leg szájba rágósabb magyar leírás, még azt is leírja hogy kapcsold be a készüléket:
SuperOneClick. Rendszergazda mód egy gombnyomásra
Nálam az volt a baj, hogy a kernel is le volt cserélve és a fw is backup-ból volt feltéve. Erre hiába küldtem a SoC-t nem bírt vele mit kezdeni. A vége az lett, hogy a gépem is kifagyott, teljes reset hozta ki. Aztán fw csere sikerült, de a kernel nem, csak ismét hard reset után. Ezután már ment a root is, csak ide volt nehéz eljutni, mert nem tudtam miért nem akarja. Nagy nehezen azért sikerült egy nap alatt.Aki nem akar vele sokat szórakozni az ne fogjon bele, nem olyan egyszerű minden esetben a root és könnyen rámehet a délutánod.
Köszi makoj a segítséget!
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2056 üzenetére
Mivel tud kevesebbet az eperfagyi a mézeskalácsnál? Ha visszateszem, szerinted mi az amiben hiányt fogok szenvedni?
Sajnos míg más készülékek előre, is vissza fejlesztik az FW-t, a főzött ROM-okról nem is beszélve. Ami nekem van gyári magyar 2.3.6 az eddigi legjobb amivel eddig találkoztam, ezt a Froyo-t még nem próbáltam.
Lementettem, köszi, ez még hasznos lehet. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2053 üzenetére
Annyit mondtam, hogy ha egy játék egy másik ugyanolyan készüléken, ugyanolyan androiddal megy, akkor nálad sem az az android verziója a gond. Ha tudnám mi a gond már megírtam volna, mondjuk ilyen játékokkal nem szoktam vele játszani, csak egyszer kipróbáltam őket. Ezek a játékok nem az én világom.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2049 üzenetére
Mondtam, hogy nem a FW-vel van gond nálad, hiába cserélgeted, nem lesz jobb.
Nálam a 2.3.6-nál az akkuhasználat iszonyat jó, 6-7 óra alatt 40% alá még nem sikerült meríteni bármit is csináltam. Filmezésre, netezésre, fényképezni, kamerázni, egyszerűbb játékokra, navigálni tökéletes, komolyabb játékra vegyél inkább PSP-t. -
-
kali8n
aktív tag
válasz
#73029888 #2041 üzenetére
Kár, hogy a samu leszarja az update-et. A galaxy s-nél is ráfogták arra, hogy azért nem lesz ICS, mert kevés az 512mb ram, a touchwiz-hez. Kinek kell a touchwiz?
az első dolgom kukázni az a sz*rt.
A nexus s-ből ítélve, aminek a hardvere megegyezik wifi 5.0-éval, a JB-t is simán elbírja a cucc, és ott már a project butter sokat dobna a smooth-ságon.
-
kali8n
aktív tag
válasz
#73029888 #2036 üzenetére
A menü + opera mobile az teljesen akadásmentes nekem. Jó, nagyon ritkán elvétve megakad egyszer-kétszer, de nem ez a jellemző. Játékoknál, pl doodle jump már szokott akadni, pedig emlékszem, hogy a KP4 alatt egyáltalán nem laggolt.
szerk: annyi, hogy én az OTA után csináltam egy factory resetet+formáztam a belső sd-t is, lehet ez segítene neked is valamennyit, csak ezzel minden adatod el fog veszni.
-
kali8n
aktív tag
válasz
#73029888 #2033 üzenetére
Jah, azt a KP7-es linket nem vettem észre. Egyébként ha nem fontos a magyar nyelv, akkor felrakhatod a KPF-et (amit fentebb Vyndree kolléga is linkelt), ami a KP4-nek felel meg, kivéve a magyar nyelvet. Hátha azon jobban futnak a játékok. Nekem egyelőre jó a KP7, mert szökőévente játszok csak a készülékkel.
Maga a rendszer meg elég smooth az adw launcher-el így is.
-
kali8n
aktív tag
válasz
#73029888 #2028 üzenetére
Amit találtál 2.3.6, az csak egy nandroid backup, amit valamelyik felhasználó lementett, és a felrakásához cwm kell, magyarul nem kapsz egy hivatalos gyári romot vele, mert a kernel custom marad. Ami pl. egy esetleges garanciális ügynél nem nyerő.
A kies meg valszeg a legfrissebbet fogja rátolni, ami a 2.3.6. Veszett ügy ez, én már beletörődtem. Majd ha lesz stable JB (remélem egyszer összejön), akkor azt felpattintom és öröm é bódottá lesz. -
kali8n
aktív tag
válasz
#73029888 #2026 üzenetére
Magyar nyelvű gyári romot sehonnan sem lehet letölteni. Szerintem az XWKP4-es 2.3.5 rom volt a legjobb erre a készülékre, azon nem is láttam akadást. De sajnos, én hülye frissítettem OTA-n 2.3.6-ra, és azóta már vannak akadások, főleg játékoknál, ahogy te is írtad. Feltúrtam a netet, hogy visszarakjam a KP4-et, de sehol sem találtam meg, úgyhogy nincs mit tenni.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2018 üzenetére
2.3.6-ot használok, amit te linkeltél korábban. GTA VC, Asphalt, NFG MW nem akad, csak játék előtt egy memória ürítés kell. Menüje főleg nem akad, valamint egyszer sem fagyott még eddig.
Build száma: GINGERBREAD.XWKP7>>>>>*****<<<<<
>>>>> ezt írtad korábban <<<<<
>>>>>*****<<<<<Felrakod ODIN-nal ezt: [link] majd utána ezt szedd le: [link]
Telepítés menete: (a mappát ebbe a mappába kell másolni: clockworkmod/backup/
1) kikapcsolod a készüléket (és nem kikapcsolod a képernyőt, hanem a power gomb hosszabb nyomva tartásával előhozod a menüt, és kikapcsolod úgy).
2) miután teljesen leállt, nyomva tartod a hangerő fel gombot, és megnyomod a bekapcsoló gombot, de a hangerő fel gombot továbbra is nyomva tartod. Így bejön a recovery mód (cwm).
3) Ebben a menüben a hangerő fel-le gombokkal tudsz mászkálni, és a power gombbal tudsz menüpontot kiválasztani.
Mivel tulajdonképp újratelepítjük a készüléket ezzel, ezért mindent vissza kell állítani gyári állapotra. Azaz az összes feltelepített program el fog tűnni, az összes beállított adatával együtt. De a felrakott zenék, videók, képek nem tűnnek el. Ha vannak programok, amelyeknek a beállításait/mentéseit nem szeretnéd elveszteni, akkor indítsd újra a készüléket, és telepítsd fel a "titanium backup"-ot. Azzal a programmal el tudod menteni a programok aktuális állapotát, és újratelepítés után, miután felraktad megint azt a programot, vissza tudod őket tölteni egyesével. (mondjuk ehhez már root jog is kell...)
De visszatérve a lényegre, újratelepítés előtt vissza kell állítani gyári állapotra a készüléket, mert mindenféle problémát okozhat különben! A következőket kell tenni:
- "wipe data/factory reset"
- "advanced\Wipe Dalvik Cache"
Szokták mondani még hogy kell alkalmazni a "wipe cache partition" menüpontot is, de szerintem tök fölös, mert a "wipe data/factory reset" már előzőleg megtette nekünk ezt.
4)Ha a külső sd kártyára raktad a mentést, akkor: "backup and restore\restore\2012-06-08.11.34.38/"
ha a belső memóriában van, akkor: "backup and restore\restore from internal sdcard\2012-06-08.11.34.38/"
Ezek után mindkét esetben meg fogja kérdezni, hogy biztosan ezt akarod-e tenni. Itt kiválasztod a sok "No" közül az egyetlen "Yes - Restore" pontot.
Itt el lesz magával egy ideig (kb 5-10 perc). Miután befejezte ki kell még választani a legelső menüpontot, azaz a "reboot system now"-t. És kész. A kernelt leszámítva gyári magyar készüléked van. Még rootolva sincs! -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1947 üzenetére
SuperOneClick-kel sem lehet a gyárit rootolni?
-
pcnet
addikt
válasz
#73029888 #1901 üzenetére
Köszi, így már bátrabban állok neki.
Azt esetleg tudja valaki, hogy sorozatszám alapján van e esélyem, hogy garanciában javítják ha tönkre megy? Eleve nem lehet még 2 éves mert akkor még nem is gyártották. Számlát nem kaptam az előző tulajtól, mert céges számlára vette és gar papír sincs kitöltve.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1875 üzenetére
Visszateszem a custom ROM-ot, az rootolt és onnan felteszem a gyári magyart. Szükségem lenne egy Clockwork Recovery-re, ami jó a Samsung Galaxy Player 5.0-hoz.
(ez lenne az: Samsung Galaxy 5?) -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #1886 üzenetére
Eddig csak Odinnal frissítettem (md5-öt), ezt a recovery-t egyáltalán nem vágom.
Közben leszedtem a ClockworkMod Recovery 5.0.2.7-t (nem 5.0.2.8 kell hozzá, de fogalmam sincs mit kezdjek vele. A gondok már ott kezdődnek, hogy el se tudom indítani,..
-
Mawyx
őstag
válasz
#73029888 #1877 üzenetére
Ezzel mi állítódik még el? Mert már felraktam egy csomó appot, nem kéne lenullázni. Igazából holnapután elutazok, kell az útra egy ilyen masina filmhez, zenéhez, emailekhez, ezekhez raktam fel mait meg filmlejátszót...
Azt akartam kikapcsolni, hogy kikapcsoljon a bluetooth, azt hittem time-out azt jelenti, hogy mikor jár le a láthatóság, azt szerettem volna ha soha, azaz ha mindig látható a masina.
Össze se tudom csatlakoztatni a laptopommal se bluetoothal, se kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 3
- HP EliteBook / ZBook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest