- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #79582 üzenetére
THX
Pár percel ezelőtt néztem, akkor még nem volt!!
Más: Tegnap a Stock rendszer visszaálligatása után, full wipe-al újratettem az AOSB-om (ma mégegyszer)
De valamiért 2 db SDcard1 van!
Eddig nem volt csak egy
Volt az sdcard0, és az SDcard1 ...
Mi a jó istenért mountalja nekem még1x?
Az egyik storage/sdcard1
A másik media_rw/sdcard1Totál ugyan az van mind a 2-őn...
zho-lee Mert akkor az talán az LTE!
A sima SIII-hoz még nincs kint! -
szunyi777
őstag
Boeffla kernel cm Én az omniromot tennem fel. Nem a cmet. A cm kérnek csak kifejezetten csak cm11hez ajánlott.
-
szunyi777
őstag
Végreeeee , a nagy kedvencem!
PAC-man KitKat 4.4.2 Nightly (Paranoidandroid + AOKP + CM11) -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
jimmedly #79517 üzenetére
B@kker.. Eszembe jutott, hogy mit ronthattam el...
Épp most állitottam vissza a SIII minit, és ott is ez volt a gond először...
Másodjára viszont a visszaállitás után nyomtam egy Factory resetet a Stock recoveryből, és igy már jó lett...
Inditáskor egyből feldobta, hogy elfogadom-e a frissitési lehetőséget, stb... és Hivatalos lett a készülék...Nah, majd legközelebb kipróbálom....
-
-
szunyi777
őstag
válasz
nggabi #79512 üzenetére
Erre már éhezett a készülékem
Más: Játszottam egy kicsit, mert kiváncsi voltam valamire...
Visszatettem az eredeti rendszerem nandroid mentésből, ami rootolt volt.
Flasheltem a Stock recovery-t, és nulláztam TA-el, eddig minden szupi!
Unrootoltam az unroot.apk-val, az is szupi, mert nem volt már root, és eltünt a Super Su is.
Download módban a számláló no és a rendszer Offical.
De, a készülék sajna még mindig módositottnak látja...Egy gondolatom van még, amit meg kellett volna tegyek, hogy a XXUGMK6_Stock_Kernel_CWM.zip-et fel kellett volna tennem ?!
Ha eddig jól értelmeztem a dolgokat, akkor a cf autoroot a kernelt patchali, és a XXUGMK6_Stock_Kernel_CWM.zip -el vissza kellett volna álljon?!Járható út szerinted?
Más: A hétvégén kimarad az AOSB Update-t?!
-
szunyi777
őstag
Frissült a philz_touch_6.19.3-i9300.zip és tar.md5
-
szunyi777
őstag
válasz
kovicska #79489 üzenetére
Végül is ez arra elég hogy utána egyből rahuzni a gyári firmware download modbol és akkor annak kellene maradjon.. csak hát a TA lényege az lenne hogy akkor is 0 mutasson ha custom rom van rajta.. maximum a rendszernek kellene custom Legyen. Gondolom az új bootloader miatt van.. Nem tudom, de érdekelne engem is.
-
szunyi777
őstag
válasz
Burgburger #79345 üzenetére
Eddig nem mozgatott ez a +36 0630 -as dolog, mert nem volt gondom, de ez az APP egyszerű és nagyszerű!!!
THANKS! -
szunyi777
őstag
Találtam egy jó kis blogbejegyzést a GOVERNOROK ÉS I/O ÜTEMEZŐK-ről..
Igen hasznos kis leirás.
Volt szó visszább a kernel beállitásokról, ez ahhoz jól jöhet. -
szunyi777
őstag
Igy már érthető a dolog!
A táp miatt kell neki, az tuti.
1,269.09 HUF -
szunyi777
őstag
válasz
Próféta #79240 üzenetére
Nah ezért is irtam, hogy Én biztos nem kötnék... De kinek a pap, kinek a papné.
Jelenlegi ára használtan az SIII-nak kb.60-65 ezer...
Anno ha jól emlékszem 120ezer volt az induló ára.
Biztositással 2 év után kb.:180-ba fájna...
Én az SIII minit vettem igy 80ezerért a nejemnek, és akkor erősködtek, hogy kössek rá biztositást..
Szépen levezettem ott a kis hölgynek, hogy a mini 1 év után nem ér még 40 ezret sem, és nekünk nem éri meg biztositani +40ezerért... És annyiért megy most
Végig gondolva, majdnem egy másik készülék ára.Próbálom vigyázni...
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #79228 üzenetére
Nekem is a Hu van.
Nem szoktam törölni semmit a romból, max. jegelem vagy TB-vel, vagy Greenify-vel.
Slim GAPPS-al igen karcsú már igy is...Próféta Annak idején engem erősen lebeszéltek a biztositásról!
Egy teljeskürű biztositás, ami mindenre vonatkozik, ha jól emlékszem, havi 1500Ft lett volna, és ha káresemény történik akkor még nekem kell +ba fizetnem még 12-13 Ft.-ot...
Nah én ezt összeszoroztam és 2 év alatt szép kis összeget hagytam volna ott egy készülékért...
És a másik dolog, hogy a készülék már lassan a felét sem éri már, az eredeti árának, és a biztositási dijjal, igencsak drága készülék lenne már...
Értem ezalatt a prémium kategoriás készülékeket, azoknak több a biztositási dija is.. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #79212 üzenetére
Nem tudom, hogy neked mi lehet a problémád a Zooper-el 4.4.2 rendszeren, nekem működik... (Nem értek hozzá, csak kipróbáltam)
Te biztos szebbet tudsz késziteni!havri1 Kb 1 hete próbáltam, és van hálózat, működik minden rajta...
Csak kissé hiányos ficsőrökből, ezért hanyagoltam...
Azt irják több helyen, hogy jó akksi időben. -
szunyi777
őstag
válasz
foxymaxy #79202 üzenetére
Van egy GT-I9300XXUGMJ9 4 file-os, de a Pit file nincs benne sajna, csak a :
- BOOTLOADER_I9300XXUGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5
- CODE_I9300XXUGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5
- CSC_I9300OXAGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5
- MODEM_I9300XXUGMJ9_1902166_REV00_user_low_ship.tar.md5 -
szunyi777
őstag
A 2. napja EZT produkálja az AOSB 1.3.0 , 5 óra aktivan, 4.5 kijelző idő, szerintem ez azért a Samu romokat is megközeliti már..
Folyamatos wifi, böngészés, online sakk, youtube, Fb, stb.
Greenify-vel egyes alkalmazások jegelve. -
szunyi777
őstag
válasz
kelzsoca #79142 üzenetére
Magyarán, minél kissebb a DPI, annál kissebb a felbontás, és nem nagyobb ?!
Mert akkor Én eddig tévhitben éltem ezzel kapcsolatban...
Lásd a Pc-s példám..
Nekem a Globális rendszerbeállitás van 245-re állitva a rom lehetőségével, és külön-külön egyes alkalamazások álligatva a kivánt méretre pl.:220Dpi, 180, 240dpi...
És egyes alkalmazások fullscreenKészitettem egy pár képet, nekem valahogy az alacsonyabb DPI beállitások jobban tetszenek, de a 160 az már igen csak aprocska!
Böngésző160dpi
Böngésző240dpi
Böngésző320dpi
Youtube160dpi
Youtube240dpi
Youtube320dpiA böngészőnél látszik is amit emlitettél megjelenitési problémát.
A 160-nál látszik az összes sor, mig a 320-nál már olvashatatlan az irás.. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #79134 üzenetére
Igen, az APP Settings modul, vagy egyes custom romokba van integrálva ez a lehetőség, ami globálisan változtatja meg : Slimbean, Paranoidandroid, Pacman, ProBam...
Én 245 DPI vel használom, nekem jobban bejön úgy a rendszer..
Gyári beállitás nekem olyan érzés, mint Pl.: A Pc-n 640*480-ban futna 1024*768 helyett! -
szunyi777
őstag
Az ébresztési idő itt is fent áll, 1-2 mp.. Lehet orvosolni a mély alvás kikapcsolasaval, de én nem használom úgy... Kibirom várni...
Az aksi, és sebesseg az egyedi romoknál változó 4.4.2 nel is..
És felhasználó függő is a fogyasztás..
Szerintem a 4.4.2 es romok már sokkal jobbak, mint egyes 4.3... -
szunyi777
őstag
válasz
Weeman1 #79003 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de nekem megy!
Nem küldi a kódot, bagy mi a gond?
Birod már ébreszteni hangerővel, mert most nek is csak akkor ébreszt, ha lezárás után egyből nyomom a hangerőt, utánna nem?Nekem 1 gondom van eddig vele..
Van az energiamegtakaritás az akksinál, és elvileg ki lehet vele kapcsoltatni a wifit, mobilnetet, ha a képernyő ki van kapcsolva. Na most ezt nem teszi -
szunyi777
őstag
Nah a Home gombot nyomom hosszan de a Recent APPS (Alkalmazás előzmények) jön elő!!
Ez a gondom...
Mire kell megváltoztatni a hosszan nyomást a gombbeállitásoknál?
Vagy mit cseszek el?!gyors_és_energiatakarekos .bcprofile
Ez ment ma egész nap, és igencsak jó lett szerintem...
Nem laggol, alacsonyan tartja az órajelet, de ha kell pörög...
Próbáld ki... (Ird meg milyen! )
KÉP
Ne tévesszen meg, hogy 3 óra hossza a 200mhz...
Pedig álligattam, böngésztem, FB, telepitetettem, stb...gurl
Csinálj akkor mostmár rendes mentést az EFS-ről!
-
szunyi777
őstag
válasz
Weeman1 #78983 üzenetére
Működik, de akkor ha tiltva van a locksreen, vagy az active display.. Nem tudom hirtelen..
Most jelenleg nekem mind a 2 tiltva van, és ébred hangerore..Sid87 és hogy hívod elő a multiviewet? Ha tiltod a HALO, Akkor a multiview is tiltva van, nem?!
Feltöltök egy másik energia takarékos beállítást később...
Iszonyú sokat számít, ha egy jó működő rendszert elkezdek romolni...
Pár napja próbáltam, Slim, paranoidandroid, stb és azóta nekem is rosszabb volt.. Ezért is tettem ma fel kipucolt alapokra a romot...
Valahogy sokkal jobban, smooth abban megy, vagy csak most még... Majd kiderul...Gurl várj egy kicsit, hátha beneznek a szakik is!
Én nem downgradeeltem még S3 at, pont ezek miatt.. -
szunyi777
őstag
Reggel óta nyúzom, lefagyást nem tapasztaltam eddig még.
2 hivásom volt, ott sem volt gond..
Az energiabeállitáson jelenleg zzmove-battery használom, a pegasusq helyett, és az Ütemező a tárhelyeknél ROW.Egy dologra nem jöttem rá, és mérgesit egy kicsit
Az XDA szálon a A multiview bekapcsolását kérdezik, és van is rá válasz, de Én sem tudom bekapcsolni!
Nekem csak akkor látszik kis ablakban, ha a HALO engedélyezve van, és jön egy értesités.. És azt nyitja meg multiview-ben... Vagy arra gondolhatnak ott?!ViSAS Igen, kelzsoca féle app-al is mentettem ! Van egy rahedli mentésem, elfér a Pc-n, és egyéb helyeken...
Valahogy az Odintól herótom van..
CWM-ből, romolok, meg romolta ha kell, ha nem, de Odin az azért más, főleg egy rosszul elvégzett downgrade!
Olvasgattam erről, a régi és az új bootloader, stb.. Ezért is nem csesztetem .... -
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78970 üzenetére
A V2-vel igencsak lehet konfigurálni a kernelt...
Ott vannak az előre beállitott értékek pl., de tudod állitani, hogy ne 1400mhz-en menjen, hanem pl.:1000-1200..
A Governiort tudod Pegasusq battery saving
Többmagos energiamegtakaritást On, vagy agressziv
Undervolt -25 mV -50mV....
GPU 160/266 vagy default /játéknál meg eggyértelműen a magasabbak, de tapasztalataim szerint elég a default is..Kismillió lehetőséged van...
Kisérletezni kell, hogy ne is laggoljon a rendszer, de ne is egyen akksit...
Én ha csak napi használaton vagyok, alacsony órajelen, stb... böngészni ez-az arra elég...
Vannak profilok, ott csinálhatsz több profilt is, játék, energiatakarékos, stb...De hagyhatod az egészet defaulton is....
Én ezzel szoktam nézni, hogy adott esetben mennyi mag van használatban, és mekkora frekvencián mennek a magok pl. üresjáratban...
A sima alap beállitásoknál mind a 4 mag szokot általában menni 200mhz, de ezt lehet Többmagos energiamegtakaritást On, vagy agressziv-el pl. állitani, és ekkor már csak 1mag 200mhz-re megy le szépen..
Ha kell akkor viszont pörög...
El kell találni a beállitást..Weeman1
ViSAS Még jó, hogy ráleltem a SA Manager-e, ez legalább lementi az EFS és a Modemet is, ugy már elvileg nem kellene gubancak lennie, de aztán a fene sem tudja...
Én meg úgy veszem ki gurl szavaiból, hogy csak a mappát másolta, és nem készitett róla .img mentést...
-
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78961 üzenetére
A boeffla confirg v2.-höz a boeffla kernelt kell telepiteni!
Stabil 2.1
2.2 B4 Teszt -
szunyi777
őstag
Észrevettem én is, hogy néha csal a kijelzőidő az akkumulátornál, olyan mintha néha nem mérné a kijelzőidőt...
bzs73 Tartalmazza! A dátum és idő beállitásoknál.
Ambavir
-
szunyi777
őstag
válasz
Weeman1 #78938 üzenetére
Töltőről is lehet ám flashelni .zip-et !
Semmi gubancot nem okoz...Szerk.: Én már szinte mindenféle romot kipróbáltam, kivéve a Miui!
Nem tudom miért, de ellenszenves nekem, már csak ránézésre is!zho-lee Valamit javitottak a screenschot-ot is a chanclelog szerint, de lehet, hogy rontottak
Én mindenesetre löttem már vele, de semmi gubanc...Én mindenesetre ezt a verziót Megawipe-al tettem fel, mert már ráfért egy kis tisztogatás, és tiszta telepités...
Észrevettem, hogy romoltam 1-2 alkalommal, és nem úgy futott már a rendszer Nandroid visszaállitás után! -
szunyi777
őstag
válasz
kelzsoca #78927 üzenetére
Az szép! Itt hallottam először erről ma...
Mit lehet róla tudni miért? Hangerő, vagy rosszul megirt driver probléma miatt?
Én mindig a legfrissebbet használtam, és tényleg semmi gondom vele...
Vagy csak szerencsés voltam, vagyok...
Ment a xt615, SIII Mini, Hox, SIII, készülékeken hónapokig minden nap.. Kb. 1.5-2 éve használom.. -
-
szunyi777
őstag
Írtam régebben, hogy Aosp romokon a spirit FM rádió tökéletesen működik.
Nah most próbáltam ki a Spirit2: Next Gen FM for rooted/AOSP, és ez veri!
Ez legalább kezeli pl. A ViPER4Android, vagy a dsp beállitások, egyéb hang effekteket is.
Igen jónak tűnik eddig.. -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
W.a.T.T.O. #78818 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem használom a flashplayert.....
4.3-on szerettem volna, de nekem is gondom volt vele, akkor olvastam valahol. -
szunyi777
őstag
válasz
W.a.T.T.O. #78816 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a flash playert már nem fejlesztik, ezért FC-et neked össze vissza..
-
szunyi777
őstag
Látom téma a 4.4 gyári frissites..
És ha hozza a Knox-ot?
Mondjuk engem nem mozgat a gyári rendszer...
Nem akarom bántani a samut, de azért nem is tudom, hogy hányadik generáción, tipuson keresztul szinte ugyanaz a kinézete a rendszernek, és ezen Root nélkül nem igen lehet változtatni..
Engem ez valamiért idegesít... Lehet, hogy ezért is nem használtam sosem a samu romjait, és a samu főzelék romokat?!Állítólag az S5 már változatosabb lesz..
-
szunyi777
őstag
Igen van, de én használom az Xblast Tools modul, hogy legyen újrainditáskor a Recovery-n és Download módon kivül Soft reboot is...
Ez az előző linkből kimaradt : Theme Chooser CM11 MegaPack
Válogat6sz.snow2014 Én csináltam egy MegaWipe-ot (Gyalulja a belső tárhelyet !) , majd Philz-ből nyomtam egy format new rom, Flash rom, gapps, kernel és Reboot.
Kell neki 1-2 újrainditás, mire minden frankó. -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #78730 üzenetére
Passz...
Én is mindig a new rom install szoktam romot cserélni, és Megawipe sem vitte el sem az EFS és a modem particiót sem...
Csont 0-tam a készüléket Megawipe-al, és utánna még a new rom install-is, de ilyet nem okozott, és nem is szabadna, hogy okozzon!
Fogalmam sincs, mi lehet a gond...
Próbáld meg a Philz touch 6.15.4 Recovery-vel a new rom install. -
szunyi777
őstag
Örülök, hogy nem csalódtál! Nincs is rá ok...
Nem ajánlottam volna, ha gagyi lenne!Az ART sajna azért nem megy, mert a romba integrálva van az Xposed keretrendszer (gondolom észrevetted)
Sajna, az Xposed még nem támogatja az ART-ot, de dolgoznak rajta...
Az OMNISWITCH én jelenleg jegelem TB-vel, fölöslegesnek tartom...
Lényegében hasonló a PIE gomb-hoz... Meghatározott képernyő helyzetből, húzással előhozhatod a jelenleg futó alkalmazásokat, amit ki tudsz lőni egyesével, vagy akár egyszerre stb...
Egy + ficsőr, de nekem nem jött be!A Boeffla EZEN verziójával, értesités érkezik, és az OTA frissités is működik (jelzi, és letölthető)...
snow2014 T-s vagy?
Nem segittett amit irtam visszább? -
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78708 üzenetére
Észrevételeim szerint nem sokat eszik a pocket mód..
A boeffla configV2-vel tudod testreszabni jobban a rendszert, ha azt a kernelt használod...
Nekem kb.3.5-4 óra az akksi időm, folyamatos 2g, vagy wifi, kb.:30-40%fényerő, kb.1 óra Rádiózás (Spirit Fm), böngészés, telefonálás, FB, stb...
Reggeltől estig birja szépen 30-35% ... -
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78706 üzenetére
Ne politizáljunk!
Mi a véleményed a romról?
Ne a "Samu rom" szemszögéből nézd...snow2014 Nem tudom, hogy mi lehet a gond nálad... Nekem semelyik rom (4.3, 4.4.2, stb..) Nem volt gond a hálózattal sosem! kopp-kopp...
Rendszerbeállitások/Továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok nézd át, vagy visszaállitás alaphelyzetbe... -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #78696 üzenetére
Érdemes egy nagytakaritást csinálni a készüléken verziószám váltáskor...
Én csináltam egy FULL rendszertakaritást a gigawipe-al, majd tiszta telepitéssel tettem fel az akkori ProBam romot.
Azóta ha megjelenik 1 frissités, csak a saját OTA frissitőjével telepitem, és semmi gondom vele.
A Titanium B.-al csak az alkalmazásokat érdemes visszatenni, és újra beállitani az alklamazásokat 4.4.2, mert okozhatnak Laggy.. A játékok adataira nem vonatkozik, ha mountolva volt pl..olderMount-al.
Előfordul első telepitéskor, hogy néha újra kell inditani a rendszert, de egy pár reboot után szépen beáll az egész rendszer...SteveJobs A kis piros fény akkor világit, ha:
-Az active Display aktiváltad, és a Pocket (Zseb) mód aktiv
-lockscreen notif.. aktiváltad, és a Pocket (Zseb) mód aktivHa a pocket módot tiltod nem fog világitani a piros led, de nem lesz zseb mód...
snow2014 Az én beállitasaim, de ezeket változtathatod nyugodtan...
Szunyi77_Energia takarékos .bcprofile
Szunyi77_Játék .bcprofileCsak másold a belső sd-n, a boeffla mappába, és tallózd be a confog V2-be!
amuba Igen.. Ez egy ficsőr...
Hasonló a Samu szemmozgás érzékelő fosnyákságnak...( AZ meg a kamerát használja)
Nem muszály ezeket használni, de szvsz nem sok elemet eszik az AKTIV DISPLAY...Kukkants rá a Beállitások/ Credits !!!
-
szunyi777
őstag
válasz
SteveJobs #78693 üzenetére
Nem tudsz letölteni a play-ről?! Érdekes...
Próbálj másik gapps esetleg...snow2014 Melyik része nem világos a beállitásoknak ?
A cpu, vagy governior, egyéb ?
Ott vannak az előre beállitott értékek, és ki tudod választani pl. az Battery frendly, battery saving, power, power extreme..
Én ugy csináltam, hogy a profilokban létrehoztam egy Games, és egy Energiatakarékos profilt, és azt külön-külön beálligattam...
Én pl.: a Hangzást nem használom, mert Viper4android-ot használom.
A Governior energiatakarékosnál : pegasusq-boeffla batt. saving cpumax:1400mhz
>Játéknál : zzmove a cpu max 1600mhz
A többmagos energiatakarék agressive vagy on, játéknál off
A Gpu None vagy játéknál 350/....640
rendszertweak offSzerk: Én T-s vagyok, a hálózat, és a mobilnet is hibátlan!
-
szunyi777
őstag
Igen sokmindent lehet állítani a kernelben.
De ha nem vagy járatos benne, javaslom használd az előre beállított értékeket.
Profilokat is lehet létrehozni, és kitenni parancs ikonnak.
Pl. Játék, energiatakarekos, stb.. És egy klikk és már is az adott beállítás mukodik.ő tudsz letölteni profilokat, és tájékozódni a beállítások ról
-
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #78675 üzenetére
Még, annyi ha pl. 4.3 ról váltasz 4.4.x re, akkor nem igazán ajánlott titaniummal egyes alkalmazasok adatait visszaallitani. A belső tárhely neve is megvaltozik 0-ra!
Sid87 nem Boeffla cm? Flasheld újra csak a kernelt.
A rom előtt nem jó ha felteszed a kernelt, mert a rom felül írja, utánna kell. Rom, Gapps, kernel. De csinalhatod egyesével is, nincs jelentősége. És nem is fontos egyből kernelt cserélni a cm kernel is igen jó már, csak nem tudod konfigurálni, mint a boeffla-kernelt. -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #78673 üzenetére
Válaszoltam rá, majd nézd meg... Szerkesztve volt.
A Cm 2.2 beta 4 et használom..
Működik az omniromal is, de a kernel fejlesztő azt javasolta, hogy mindig az rom alapjául szolgáló kernelt flasheljem..
A ProBam rom alapja pedig cm. Általában jelzik a post elején a fejlesztők.Szerk. Én alapból töltőről szoktam flashelni ha a közelben van a töltő, és 30%alatt vagyok
De az egész művelet 5 perc, így nemigazán sokat merül a készülék.. Fő a biztonság! -
szunyi777
őstag
Oksa!
Írd meg, hogy tettszik..
Majd az animációk menüt is alligasd be, egész pofás effektek vannak..Wheeman1 oké
bexinho23 Ha csak CWM ből romolgatsz, igen kicsi az esélye, hogy elmenjen az imei.. Ezek nem nyúlnak sem a modemhez, sem az Efs, semmihez.. A system, data, cache pucolja, azt annyi..
A Cm szeretem én is, de kissé fapados.. Persze fel lehet dobni Xposed modulokkal, de ugyan ott vagyok mintha használok egy Combo romot..
Aokp is az egyik kedvencem, de jelenleg nem nyert tetszést nálam. -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
Boeffla kernel
A kernelhez töltsd le a play ről a Boeffla config v2! És keress rá Googlen a pro apkra
Minimal Gapps tartalmaNem az omnirom! Cm kell, mert cm alapú!
-
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #78660 üzenetére
Telorol kicsit tovább tart, de keresek..
Keresd addig igy. 4.4.2 Gapps. Én SlimBean Gapps ot tettem fel, ami 50mb
A kernelt is megtalalod név alapján...SlimBean Gapps
Én a minimal Gapps használom, 50 mb...
Igen karcsú rendszer lesz -
szunyi777
őstag
válasz
snow2014 #78658 üzenetére
Kell mellé egy Gapps!
Igen, az az új verzió!
Általában az összes cm, Aosp, stb rom ilyen kicsi..
Semmi samu sallang, csak egy csomó ficsőr!
Mindig a legfrissebb CM11 az alapja, arra építve fel.Próbáld majd ki, hogy tedd az Lcd felbontast 245 dpi.. Nagyon szupin néz ki, én mindig így használom az ilyen romokat.. Ez paranoidandroid és SlimBean ből ismerős lehet!
-
szunyi777
őstag
válasz
bexinho23 #78651 üzenetére
Ha akarsz egy betonstabil, gyors, elembarát romot, akkor ezt próbáld ki : AOSB Project ProBAM 1.2.9 (4.4.2 )
Ha szereted a Combo (3 az 1ben) romokat , tettszeni fog, tartalmaz OTA frissitőt, és AOKP-CM-Paranoidandroid romok tulajdonságait..
Kb.Hetente frissitik, és mindig kap 1-2 plussz kiegészitő ficsőrt, és javitást!
Hasonlo mint a Pacman romok...
Én szinte az összes 4.4.2 es romot teszteltem, de ez a legstabilabb szerintem...
A mondás azt tartja, hogy ki kell próbálgatni a romokat...
Van aki Sctock 4.3 ra esküszik, vannak akik CM részesiti előnybe, stb...
Kinek a pap kinek a papné...A nightly, az nem stbil kiadás (Éjszakai) verzió.
De attól független működik, és lehet akár betonstabil is, csak lehet, hogy amit aznap javitottak, galibát okoz a nap során...GtCaT Nagyon szépen köszönöm...
Én is kerestem, és nemigen találtam... -
szunyi777
őstag
Srácok
Valaki elmagyarázná nekem röviden a EFS v1 és v2 ?
A 4.1 és a 4.3 -ra utalhat? -
szunyi777
őstag
Sziasztok
Találtam egy Stock Unrooted CWM-ből Flashelhető romot.Ez a MD7 az mit takar? Nem ismerem a Stock romok verziószámát...
-
szunyi777
őstag
Tudom, hogy mostanában sok szó esett az Efs mentés, elszallt imei, stb..
Lehet, hogy unalmas, de...Találtam egy alkalmazást, Sa manager.
Visszakeresve itt a fórumon, még nem láttam.
Ez az Efs en kívül, a jelenlegi modemet is menti . Img formátumban.
Ha minden igaz, és visszabb is írták nem elég az Efs visszatenni gond eseten hanem a modemet is..
Remélem a hegesztett modemeknel is működik, és gond esetén vissza tudja állítani..
Remélem nem lesz rá szükségem... -
szunyi777
őstag
Sziasztok
Kellene egy kis segitség.Adott egy app, esetemben a Viper4android, és azt szeretném a memóriában tartani 4.4.2 android alatt..
Valamiért egy idő után kilövi a rendszer, és mindig el kell inditanom manuálisan, hogy szépen dolgozzon a hangeffekt...
Van erre valami app, vagy egyéb?Kössz
-
szunyi777
őstag
Ezek alapján akkor Svájci rommal állithatom vissza a készülékem Officalra?!
Igy vettem, és halvány lila Fi.. oglalma sincs milyen lehetett az eredeti...
Kép
Kép
Kép
KépA készülék független, de nem tudom, hogy gyárilag vagy utólag...
Kérdezném, hogy KLIOS Fórumtárs által linkelt Firmware jó lenne hozzá?
Ha ez nem lenne jó, valaki megszánna egy linkel?Köszönöm előre is...
-
szunyi777
őstag
Frissült a philz_touch_6.15.4-i9300 !
-
szunyi777
őstag
Lehet, hogy még többen nem láttátok a android 4.4.2 rejtett menüjét, így feltöltöttem, kicsit másabb mint a jelly bean volt.
Itt megnezhető. -
szunyi777
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest