- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
DarkByte #632 üzenetére
"Ezután elindul a gyártás és május utolsó hetében vagy június elején hazánkban is elindul a forgalmazás - tudtuk meg a Samsung Magyarország mobiltelefonüzletágának vezetőjétől."
Ezt egy másik oldalon találtam, de konkrétan hogy melyik szolgáltatóra gondolnak az passz....(én első körben magentáékra tippelnék...)
-
jooker82
nagyúr
válasz
DarkByte #384 üzenetére
Egyaz 2x...
nem x2 Másik az h nem akad ...nekem max a fájlkezelőbe szokott a abba a mappába,melybe van v 50 programom....ennyi.....
Máshol mindenhol veszett gyors...aki látja az ámul és bámul...
És még nincs rajta a 2.3 azt sose feledjük....de 1 hónap múlva már sanszos.... -
jooker82
nagyúr
válasz
DarkByte #350 üzenetére
Élőben láttad már ???egészen más mint igy képeken,v videókon....Sokkal igényesebb mint ez állitom...
Ennek az S2 nek látszik,h kemény műanyag a hátulja...na az LG-nek nem..Kellemes puha,egyhén gumirozott...és egyáltalán nem gyűjti az ujjlenyomatokat....
A kijelzője pedig napfényben is tökéletesen látható....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest