- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Mai aksijelentés, csak neked!
Megint volt vele egy jó 2 óra játék, plusz az én saját normál használatom, most 20%-on van a sima 4.1.2-vel, amit ugye linkeltél, 3 óra 52 perc kijelzőhasználattal. Ez viszont már jobb mint a 4.0.3. Mivel folyamatos 3G-s billiárdról van szó, ami eléggé meríti, jobban mint bármi más!
Megszoktam az egész JB-t, most már tetszik! -
zitac
csendes tag
-
Burt1793
veterán
Visszatettem, érezhetően sokkal gyorsabb, így veri az ICS-t, kíváncsi vagyok mennyivel merül jobban, ma eddig 3,5 óra kijelzőhasználattal (legalább egy óra játék, plusz még én is billiárdoztam egy keveset HSDPA-val...). Ennyit nem szoktam használni, de még most is 29%-on áll a töltöttség.
szerk.: (#1684) wdx: Mindegy, nem olyan zavaró, eddig kétszer csinálta, összesen 5ször dugtam gépre 2 nap alatt.
Viszont most eltűnt a fő óra widgetem, úgylátszik az jeboo tartozék volt...
És visszajött a mozgó tálca -
-
Burt1793
veterán
Anyagában ugyanaz a hátlap, ugyanaz, a samsung feliratos hátlap, mivel ez gyári kiegészítő.
szerk.: jah, nekem anno az alap sem csúszott, így ez sem, nincs tokban, viszont ha a tok nagyon felveszi a hátlap dudorodását, akkor lehet, hogy szarul fog állni a sima hátlapos, nagyobb aksis verzión...
Más: Hogy tudom a sima 4.1.2-t felrakni, amit linkeltél, a jeboo kernel nélkül?
Kipróbálnám azt is. Ha van rá mód, hogy nem törlődik most semmi és eltűnik a kernel, az érdekelne.
Érzésre ugyanúgy merül ez mint 4.0.3-mal, viszont sokkal lassabban lép be/ki az operába, enyhén akad a facebook, illetve ma odaadtam játszani, egy órát Hill Climb racing-ozott a gyerek, néha néha belaggolt, nagyon enyhén, de akkor is, ez egy gyengus játék. A temple run2-t bírja.3 nap múlva kijön elvileg a magyar független JB, lehet hogy megvárom.
-
Burt1793
veterán
Tudom, ki is írtam aláírásnak!
Ez így azért is jobb, mert a kamera beljebb van mint a hátlap (eddig ugye a sima aksival kijjebb volt), így nem sérül olyan könnyen.
Plusz nincs a hátlapon alul a kitüremkedés, egyenes az egész hátlap, de így sincs 1 centi vastag a teló.
Arról ne is beszéljünk, hogy a felső részen, ahol melegszik, mert ugye ott van a videókártya illetve a processzor, van egy vékony légréteg, nem érintkezik a hátlap a belsővel, így hátul alig tapasztalható melegedés, csak ha a kamerát fogom meg!Az aksi meg ugye nem melegszik annyira mint a gyári, mivel ennek nagyobb a teljesítménye!
Szerintem ezek után te is beruházolIlyen reklámszöveget is rég írtam!
8-9 ezer forint, ráadásul új hátlap is jár hozzá! -
Burt1793
veterán
Ha ki szeretnéd próbálni, van stock 4.0.3 as gyári romom, ha hazaértem felrakhatom dropboxra. cwm mentés. sárga háromszögem nekem is van, de nem zavar, sőt :-D
nem rossz az aksiidő, most 71nél járok komoly,használattal :-)
csak azért próbáltam ki a filmnézést, mert egy fórumtárs 10 órát mért s3mal, ez így 12,5 óra egyenes arányossággal. :-) -
wdx
őstag
és ami mégjobb: a restore se megy, mert amikor vissza akarja állítani a mentésem, akkor hibát írj ki...remek.
most kénytelen voltam odinnal visszaflashelni egy JB kernelt (jeboo szintén), és így már vissza tudom állítani az eddigi mentést...persze cserébe kaptam egy sárga háromszöges felkiáltójelet...
megint tüntethetem el.persze mindez azért volt, mert az ICS ext2-3-as fájlrendszert használ (jó esetben), a JB már az ext4-el operál...
de ext4-ről meg nem olyan könnyű visszatérni régebbi rendszerekre...áh...ki van csukva...marad a JB -
Burt1793
veterán
Ne izgulj, a környezetemben senkinek sem tetszik ez a szögletes forma...
Én is pont ezekkel az érvekkel kerestem telefont és pont ezért nem váltok másra, mert nincs érdemben fejlődés, csak"felvágás" lenne, ahogy írtad.
Persze ha kijön bele egy új technológiájú aksi, arra majd benevezekMost nincs kedvem launcherezni, megtetszett a TW!
Volt amikor iLaunchert használtam, az is egész jó volt. Ezzel a JB-vel most kezdek kibékülni.
Jó hír: A napi rutint valszeg egy kicsit jobban bírja ezzel a jeboo-val!
-
Burt1793
veterán
Nagyon jó a 4.0.3, hasonlít a Gingerbreadhez, amit megszoktam, szerintem illik az S2-höz az a Touchwiz.
Most, hogy felraktam ezt többen is megjegyezték, hogy hogy néz már ki, mi ez a csúnya S3 utánzatGyors volt, nem merült, nem volt baja! Ez is ugyanolyan persze, egy hét múlva összehasonlítom a kettőt, aztán lehet, hogy visszakerül
-
wdx
őstag
nem szereti ez a rom a rátelepítést. ráadásul a leírással ellentétben nem megy a hdmi port, és még rosszabb lett a stabilitás a rátelepítés miatt... (nem tiszta telepítés, hanem frissítést csináltam).
így az első benyomásra tökéletesen sz@r rom lett. holnap keresek valami értelmesebb romot. -
Burt1793
veterán
Egy kicsit gyanús, facebookoztam, neteztem 100%-ról, a többit a képek elmesélik.
[link]
Kicsit furcsa, hogy az Android rendszer ennyire meríti, nálad is ilyen? Lehet, hogy kellene egy wipe, általában szokták Wipeolni kernel után is, csak az a baj, hogy már mindent beállítottam...Vagy ez teljesen normális?
Egyébként ez a battery program nem a legjobb, először 3 órát írt várható üzemidőnek ilyen használatnál, most már 6-ot ír (a képen még csak 5-öt, de még most is nő...) -
Burt1793
veterán
Ott van, de hülye voltam, nem néztem meg...
Azt tudom, hogy az ICS nem tette sose maxra amikor autómatán volt. Napfényben manuálisan maxra kellett tenni és akkor jól látszódott (nem volt semmi energiatakarékos cucc beállítva...)
Egy másik fórumban FRG az S3-mával 9,5 órán keresztül tudott videózni max fényerőn. Neked vannak ilyenekkel tapasztalataid? Ki kell próbálni, engem érdekel! -
Burt1793
veterán
Oké, mindegy, nem akad, nem zavar, nem benchmarkolok többet úgysem
Most egy ideig ezt használom, tesztelgetem, aztán majd meglátjuk, én egy 4.2.2-t szívesen kipróbálnék S4-es felülettel, ha olyan jól működik, mint ez!De majd csak pár hét múlva, persze csak ha elérhető...
Nekem is a primo van fent, már-már felveszi a versenyt a jódrága garminommal... ami ugye céleszköz
Tetszik, hogy beállítható a beszéd, a tagolás illetve az, hogy miket mondjon. Nem akarok savazni, de egy 820 mellett bekapcsoltam múltkor az autóban. Én már előtte beállítottam nekem tetszően az igo-t, a nokián a saját app ment.
A csávó, akié a nokia meg volt győződve arról, hogy zseniális a szoftvere, de egymás mellett kijöttek ennek a 17 ezer forintos programnak az előnyei. A nokia egyszer félrenavigált, sok hülyeséget/fölösleges dolgot mond. Lassabb, bár kinézetre hasonlóak, nekem talán a Nokia térképe jobban tetszik egy picivel.Anno Sygicet használtam. Azzal meg az volt a baj, hogy amikor kiléptem a programból, akkor is futott, mindig újra kellett indítani... így meguntam és töröltem (ha nem indítottam újra, lemerítette gyorsan a telefont, pedig a GPS-t kikapcsoltam és látszólag a progi sem futott...)
Na most töltőre raktam, holnap kipróbálok egy átlagos napot vele, ma este pedig lehúzom a töltőről és megnézem, hogy mi szívja le. Az a vicc, hogy péntekről szombatra is ez a jeboo volt már rajta és akkor 3%-ot merült 9 óra alatt, éjszaka. Ami teljesen rendben van.Ezzel a jeboo-val automatán napon maxra rakja a fényerőt? (energiatakarékos mód ki van kapcsolva)
Alig láttam ma a kijelzőt, bár elég koszos volt... -
Burt1793
veterán
Ez így normális? [link]
Az első három a rom...persze azt is figyelembe veszem, hogy 1 nap 4 óra alatt sokat volt neten, készenlétben. Neked is a kernel an az első helyen ill. a launcher?
Toltam egy antutut is, gpu 5200 cpu viszont csak 2500 pontot kapott, ez a jeboo miatt van? Nem probléma, nem számít a benchmark, gyors az egész, csak érdekel. össz 9000 pontot kapott, ICS-vel 11000 volt... -
Burt1793
veterán
Köszi, kipróbálom. Mindent felsorolt az alap akkumulátor kijelző...
E-mail küldesz majd?
Engem egy jó navi szoftver érdekelne, ami oylan jó, mint az igo, de nem meríti ennyire.
Az iGO-val 10%-ot merült 10 perc navigálás alatt, sajnos nem vittem töltőt az autóval... Persze max fényerőn, mobilnetttel+GPS-szel, sok melegedéssel, de ez akkor is sok. Ahhoz képest, még 25%-on áll, nem rossz ez a rom, bár így elsőre nem biztos, hogy ki lehet jelenteni, hogy jobban bírja. Wifi On-nal jobban bírja, mint az ICS, szinte alig merül, ha wifivel megy a szinkronizálás, legalább 12 órát volt az otthoni neten. Viszont este nem volt wifin.Tetszik, hogy el lehet tüntetni a feleslegesnek vélt appokat a menüből, ez alapból ugye nincsen, csak launcherrel lehetett megoldani ezelőtt...
Olyan 4.2.2-es rom nincs, ami az S4-en lesz/van?
A sima Touchwizzel?
A linkelt kernelwipe zip az teljesen törli a jeboo-t? lehet, hogy majd kipróbálom, hogy azzal hogy bírja...
-
Burt1793
veterán
Ezeket az ikonokat már végképp nem tudnám megemészteni...
A 4.1.2-ről: Egész szép volt az üzemidő, több mint egy napja nem volt töltőn, most 31%-on van. Sajnos az este folyamán 15%-ot merült, pedig megnéztem, hogy 2-szer volt csak ébren viszonylag rövid időre.
Az a furcsa, hogy az android rendszer a második a merülési listán, ez szokatlan. Főleg úgy, hogy a kijelző csak 49%-át merítette a teljes merülésnek. Azt írja az android rendszerre, hogy CPU összesen 12 perc, előtérben 3 perc, ébren maradás 20 perc.
nem rossz ez a merülés, mert vagy wifin volt a teló vagy 3G-n. 2 óra 38 perc kijelzőhasználattal. -
Burt1793
veterán
Igen, helyrejött a fényerő is, köszi szépen, minden rendben, sőt a merülés is úgy néz ki, hogy rendben van, ma folyamatos wifi vagy 3G kb 50-50 %-ban volt. 11 óra alatt, 1 óra 33 perc kijelzővel 69%. Tetszik!
Minden be van állítva, köszi a sok segítséget.
Igen, a törlés után megmaradt fájlokat mappákat én is úgy törlöm, próbálkoztam nálad, hátha tudsz valami egyszerűbbet, de akkor mindegy, úgysem telepítek/törlök sokat.
Nem tudom, hogy mi bajod volt az ICS-vel, az is majdnem ilyen gyors, eddig azt használtam, 4.0.3-ast.
De ICS-ről bárki frissíthet CWM-mel, ahogy én tettem, megéri.szer.: Jah, nekem 500-600 MB ramot használ általában, de nem nézegetem, bízok az androidban
-
Burt1793
veterán
Oké, majd újraflashelgetek, de most egész jól beállt, nem melegszik egyáltalán, pedig mindenfélét csináltam, tegnap este 100%-ról itt van pár adat: [link]
Az első két kép estéről van, ott még sok volt az android rendszer. Reggel netezgettem az ágyból. Az este folyamán 3%-ot merült. 3-szor volt ébren, kis időkre.
Most minden teljesen jó. A második két kép mutatja is, 44 perc kijelzővilágítás, 89%, közel 10 óra alatt.
Egy hibát vettem észre még, hogy az automata fényerőbeállítás nem működik. Nem állítja magától... -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Most feltöltöm teljesen, használgatom, a médiaszerver nagy százalékban ott volt a merülési listán, gondolom csinált valamit.
Ezt hogy érted?
Felflashelem a most linkelt zipet, majd rögtön install zip-pel újra a jeboo kernel?A sima 4.1.2-vel is mindent megcsináltam még délután és egyáltalán nem melegedett.
-
Burt1793
veterán
Mégse megyek (persze nem a teló miatt...).
Leírhatod hogy mire mit használsz. Szívesen veszem.
Százalékos aksiszintkiírás alapból van a JB-ben, nekem ICS alatt volt egy progi rá, nem volt probléma vele.
Én hülye, nem raktam rá a telóra a kernelt, de már wipe után jutott eszembe, csinálhatok mindent újra.
Én billentyűzetnek anysoftkeyboardot használok, ékezetes billentyűkkel. -
Burt1793
veterán
Ezt nekem írtad?
Remélem nem, mert te tudod a legjobban, hogy hogy megszívtam az odinnal
Mostantól csak CWM-mel romolok!Oké, este lesz időm, felrakom.
Az efs-t is lebackupoltam, az tartalmazza a hálózati dolgokat, azt is vissza tudom rakni, ha baj van? Nagyon nem akarok mégegy szervízt!Köszi a leírást, ezt már 6*10^23-szor végigcsináltam, ha jobban fog merülni, akár patchel is, visszarkom ezt a 4.0.3-ast.
-
Burt1793
veterán
Én szívesen kipróbálnám azt a kernelt, CWM-mel felrakható, ugye?
Van mentésem a mostaniról, nagy gond nem lehet
A mostani 3.0.15-Siyah-s2-v4.1.5+gm@ubuntu) )
Build száma: IML74K.XXLPQ
Alapsáv verza: I9100XXLPQElküldenéd az XDA-s linket a romhoz? thx (feltéve, hogy rárakható
)
-
Burt1793
veterán
Nekem a Fb akkor akad, ha gyorsan le akarok menni, meg kell szoknom azt, hogy foylamatosan rajta tartom az ujjamat és úgy görgetek, úgy nincs akadás...
Ebben csak az az idegesítő, hogy régebben nem volt ilyen probléma, frissítgetik ide-oda, de ilyeneket nem szólok le, mert full ingyen van ugyebár. -
-
Burt1793
veterán
Én már annyira megszoktam a szokásost, ahogy a nevében is benne van
, hogy a természetes olyan fakó, hogy nem tudok ránézni, szerintem jót tesz a fotóknak az élénkség
Legalább is eddig sosem panaszkodtam, sokat szókeresőztem másokkal és sosem szólt senki amikor a betűket keresgélte, hogy "jajj, mik ezek a színek". Szerintem ez az a kijelző, ami a felsőkategóriához illik. -
Burt1793
veterán
Dehogynem, lehet, ezt egyébként már 2.3.5-nél is lehetett.
Nekem a szokásoson (nálad normál néven) van, ez így tetszik is, néha felrakom dinamikusra és hát az már nekem is sok egy kicsit, mert meglátok egy piros felületet, ami a monitoromon szép piros, itt meg oylan gyönyörű kontrasztos piros, hogy bántja a szemem, hiába, amit megszoktunk, az a normális... -
Burt1793
veterán
Eltűnt a beégés, lehet, hogy a szemem képzelte oda
Ez hogy működik egyébként? Ha sokáig mást mutat a kijelző, akkor eltűnik az előző beégett kép, nem?
Egyébként nekem kórosan hideg a kezem, főleg ebben az időben, szóval az égetés az 40 fok körül lehetett, miközben egy órát most wantedoztam egy előadás során
Más játéknál még számomra is szinte érezhetetlen a melegedés, talán enyhe langyosodás van csak, ami 30 fokot jelent kb. (kiírja egy widget a hőm-et, bár nem tudom, hogy ez mennyire igaz, ez az aksi hőm-e, de nincs nagyobb eltérés).
A fényerőt automatán használom.
Egyébként engem nem zavar a beégés, sokáig használtam úgy telefont, ha nem lesz komolyabb baja -
Burt1793
veterán
Jajj, ez egy gigás... Nem szívesen golfoznék mobilon, inkább a valóságban
Gagyinak tűnik.
Tegnap mintha láttam volna egy kis beégést, kipróbáltam a Need for Speed Most Wantedet, nagyon erősen merítette és még fel is forrósodott.
Lehet köze a meleg videókártyának a kijelző beégéséhez (arra gondolok, hogy a nagy forróság miatt ég be, remélem hülyeség...)
De egyébként a beégésnek nincs semmi következménye, nem? Kicsit furcsa, olyan mint a windows 7 aero témája, látszik a háttérben egy-két dolog, engem ez nem is fog zavarni, ha bekövetkezik. -
-
Burt1793
veterán
Nem, sajnos nem, többször is megcsináltam, 2.3.6-tal is és 4.1.2-vel is jó volt.
Mostmár mindegy, ez sokkal profibb, minden mást be lehet állítani és jól működik, ki is raktam egy widgetet a születésnapokkal
Eddig csak az eseményeket szinkronizálta, végignéztem az összes beállítást, de nem hozta be a születésnapokat is... -
Burt1793
veterán
Hát ezek az ikonok engem a symbianra emlékeztetnek és arra nem akarok emlékezni
Nekem csak egy névjegyzék gyorsítótárban rögzítő kéne!
De a névnap kijelzés jól néz ki, látom befigyel a skype, az nem meríti nagyon?A JB azért jó, mert a tálca szép fekete.
Viszont az, hogy minden lehúzásnál mocorognak a gombok nagyon idegesítő -
Burt1793
veterán
Én az alap JB-t próbáltam, azok az ikonok nem tetszenek. De lehet, hogy frissítek... Volt egy-két hasznos funkció, de nagyon melegedett, amíg nem raktam be energiatakarékos módba. Mindegy, ez a 4.0.3 teljesen megfelel, jobban tetszik, mint a 4.1.2 (igaz, ezt csak pár napig használtam és nem csináltam cleart a kettő között...)
De ha telóval frissítek miért tűnik el a cwm? Vissza lehet persze utána is rakni, nekem az a lényeg, hogy a hálózat ne tűnjön el. Ha nem is odinnal frissítek akkor nem valószínű, hogy elmegy megint, vagy? Mondjuk az is furcsa volt, hogy 21.8 megás frissítést akart telepíteni (nem engedtem). Ha megint elmenne a hálózat kidobnám a francba
ááh
amint feloldom a kijelzőt meglátom ezt a számomra gyönyörű felületet és rögtön lemondok arról az egy-két hasznos újdonságról, ami van a JB-ben
A névjegyzék rögzítését szeretném megoldani, hogy ne rakja ki soha a gyorsítótárból! Láttam S4-es videókat és még ott is ilyen, ez gáz...
S3-ban talán még rosszabb is, többször tölti újra a névjegyeket, pedig a páromnak kevesebb a névjegye és nincsenek bent a facebook képek...
Nagyon jó lenne ha mindig bent lenne. -
Burt1793
veterán
Mindig veszi a képernyőfeloldást (minta van beállítva), ennél nem nagyon tud gyorsabb lenni, az s3 is pont ilyen gyors a családban, nem változtatok akkor semmin.
Nem tudom, egyszer lehet, hogy majd frissítem a kiessszel JB-re, még nincs kedvem + nem tetszik az a felület annyira, mint a 4.0.3-s alap felülete. Szerintem ez jobban illik a telefonhoz, férfiasabb, nem úgy mint a 4.1.2
-
Burt1793
veterán
A telefon felajánlotta, de ha frissítem elvész a rooot?
Most mintha készenlétben gyorsabban merülne vagy csak rossz a kiírója... feltöltöttem most százra, 3és fél óra alatt lemerült 98%-ra, viszont tegnap 50-ről 40%-ra nagyon lassan merült, pedig folyamatosan használtam (szal biztos rossz a kiírója, pedig kalibráltam)
-
Burt1793
veterán
Felajánlotta a gyári JB frissítést a telefon, sokat gondolkoztam, hogy felrakjam-e...
Az a baj, hogy nem akarok custom romokat, mert azoktól általában csak jobban merül. Most így nagyon jól bírja, két napig nem raktam töltőre, elég sokat használtam és 42%-on volt.
De küldjed nyugodtan. Esetleg valami más romot is küldhetnél, ami szerinted jó és CWM-mel tudom frissíteni. Csináltam Backupot a mostaniról, szal minden rendben lesz. A CWM-et ismerem, sokat használtam az előző mobilomnál.kali: Igen, nekem is ez volt... kipróbáltam minden kártyát. De mostmár van efs és egész rom backupom. Szóval legrosszabb esetben is vissza tudom csinálni, nem?
-
Burt1793
veterán
Egy olyan programot szeretnék kérni, amivel be tudom állítani, hogy a névjegyzék mindig gyorsítótárazva legyen!
THx
Tegnap indítottam egy aksikalibrálást, kicsit gyorsítottam a merülésén, folyamatos 3G mellett GPSeztem 1 órát, plusz 100-90%-ra merítettem egy Benchmark programmal. 4%-on áll, mindjárt kezdem a 0-100-ra töltést.
Kiváncsi vagyok. -
Burt1793
veterán
5 ezer forint, azt mondták, hogy ezt akkor csinálja a teló, ha letiltják a szolgáltatók...
Valami spéci cuccal csinálták elvileg, de mostmár mindegy, az a lényeg, hogy működik, jól!
Ugyanolyan jól bírja az aksi, nem égett be a kijelző stb-stbViszont van egy kis jel, hívás közben a "Tart" lehetőség mellett, ami sztem eddig nem volt ott! :-/
És milyen plusz appokat lehet így most felrakni rá?
Semmire sincs szükségem, de mégis -
Burt1793
veterán
Mamut-ba mentem, ott ajánlottak egy egy utcára lévő boltot, oda
Ma azt mondták, hogy holnapra 80%, hogy kész leszEz mi már? Időjósok voltak előző életükben? Amúgy nem értem, mit ülnek rajta ennyit és azt sem, hogy mennyit fognak kérni érte, mert bizony nem vagyok hajlandó 10ezer ft-ot fizetni egy 2 éves telóért...
Lehet, hogy beírták többször a feloldó kódot és lezárult a telefon?
Remélem még visszakapom egészben, eddig úgy gondoltam, hogy még 2-3 évig jó lesz nekem ez a telefon...Bár az is furcsa volt (nem tudom, hogy mondtam-e már), hogy se 20-as, se 30-as, se 70-es kártyával nem működött. Vagy ez betudható annak, hogy külföldi volt a telefon és külföldi volt a szolgáltatója?
Mindegy, a lényeg annyi, hogy most jó nagyot szívtam vele -
Burt1793
veterán
A real racing-gel is játszottam, most, hogy mondod
Sajnos most nincs rajta, sőt, nálam sincs...
Nem tudom, hogy mit csinálnak vele, remélem még a kezemben lesz a teló. kaptam egy lapot, hogy átvették
A real racing 3 egyébként látszik, hogy HD kijelzőre van kitalálva, ezen a 480p-n kicsit életlen volt számomra, plusz utálom, amikor felül, a kamera vonalában melegszik.
Na de elvileg holnap hívnak. ma annyit mondtak, hogy meg lesz, csak nem volt rá idő, rá kell dugni a számítógépre. Árat viszont még mindig nem mondtakNyugi, nem gáz, ha játszol vele (vagy lehet, hogy rosszul éreztem, ahogy mondtad
). Én is kipróbálok sok játékot a toplistáról.
-
Burt1793
veterán
Nincs semmi baja sim kártya nélkül, repülő üzemmódban
Igen, az előző telómat a CWM-mel babráltam, az nagyon jó volt, mert egy gombnyomással vissza tudtam rakni a backupot!
Gondolom azért mutatja a hálózatot, mert van, csak le van tiltva, most repülőüzemmódban már nem mutatja -
Burt1793
veterán
Igen, néztem őket, de az odinos 3+1es romok hol vannak? Nekem az kéne, mert ez a sima nem jó, kéne a re-partitin gondolom...
Ebből kéne:
"XXLPQ
Firmware info
PDA:XXLPQ
PHONE: XXLPQ
Date: 09/03/2012
Android 4.0.3Multi-CSC Package (AUT, CMF,COA, COS, CYO, DNF, ERO, EUR, FOP, GBL, MSR, MTL, NEE, ORG, ORS, PAN, PHE, SEB, SMO, TMS, TOP, TPH, TRA, TRG, TSR, TWO, VOM, VVT, XEH, XEO, XSK): Download Mirror: Download Mirror 2: Download Mirror 3: Download Torrent: Download
XEO (Poland) Also has CSC (CPW, DBT, ITV, KOR, XEF, XEU) : Download Mirror: Download Mirror 2: Download Torrent: Download
India and Sub-Continent MultiCSC (ETR, INS, INU, NPL, SLK, TML): Download Torrent: Download
XXLPQ Stock Kernel: Download Mirror: Download Torrent: Download
Password: intratech@XDA" -
Burt1793
veterán
Csináltam, többet is, a visszarakott 4.0.3 nem indult, most JB-nel használom, sim nélkül...
Nagyon durván merül, 20 percet használtam wifivel és 100-ról 90%-ra remelült, miközben sokkal forróbb lett mint a 4.0.3-mal gtazva
Nagyon nem tetszik nekem a hlyzet, igazából a legjobb egy 3+1-es 4.0.3-as rom lenne, nem tudsz ilyet? azt most felrakhatnám és meg is lenne oldva a helyzet.
Majd rakok bele tmobilos kártyát ill. vodafone-osat is, hogy megtudjam, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik...
Az a furcsa, hogy független elvileg, mert akitől vettem az a mobilprofi.hu-ról vásárolta... rajta van a dobozán, meg mindenenFrancba az egésszel, szívesen visszamennék egy napot...
A telefonos alatt kit értesz?
Nem gáz 5000 forintért szívesen függetleníteném, ha visszarakják a 4.0.3-as romot is és oylan lesz, mint tegnap volt.
10ért már nem annyira szívesen... -
Burt1793
veterán
Jó, de azért mégiscsak s2-d van, ami a legszebb telefon
Nehéz vele nem villogni.
Én mindig más launchert használtam, most éppen az alapot, de teljesen rendben van. Teljesen egyéni, szerintem a Földön nincs még egy embernek ilyen felület
Nem látok semmit a rootban. Ha rootolom, akkor is mindenféle hülye programot tudok letölteni és felrakni, de mivel minden jó így is, ez fölösleges számomra
Plusz azt sem tudom, hogy hogyan kellMentéseket meg nem csinálok, csak a google szervereire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest