- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
magich
csendes tag
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
-
K4jusz
tag
Köszönöm.
Amúgy látom a kollégának az Apollo kernelt javasoltad a netrom alá. Visszaolvastam azokat a hozzászólásokat, amikor még a netrommal próbálkoztál, de igazából én nem látom jogosultságát. A neatrom alap kernelével sincs semmi akadás (a csúszó információs sávnál sem), a sebesség is baba. Akksiidőm nem, de ezt betudom az exchange, gmail, fb, viber folyamatos futásnak.
-
d3tox1c
senior tag
Megprobaltam megcsinalni a WCM-et,talaltam videot youtubeon....nincs sd card mappam,csak sd card 0.
Onnan nem tudom betallozni a recovery-ben.Nem erten mikor,es miert nevezodot at az sd kartyam,es hogy most mit csinaljak?
A recovery menuben is van valami hiba,ha gondolod bemasolom mi.
Koszi a segitseget. -
-
-
Burt1793
veterán
Na jól van, én hülye vagyok!
Tegnap este vettem észre, mielőtt beállítottam egy háttérképet, amin sárga és fekete hátteren vannak fekete emberek... a háttér bal oldala teljesen fekete és valamiért úgy láttam este, hogy el van tolódva a menü, mert a háttér feketéjére azt hittem, hogy már a keret.Bocs...
-
Burt1793
veterán
speedtest-tel, de csak azért próbáltam, mert mind a net, mind a play áruházas letöltések órákig tartottak olyan wifivel, ami meghaladja a telefon képességeit.
Észrevettem egy furcsaságot, el van egy kicsit csúszva most a kezdőképernyő balra. Nem kalibrálási hiba, mert a menün és a kezdőképernyőn kívül minden normális. Mitől lehet ez? Valami wipe-ot nyomjak? Már lefagyasztottam mindent, megcsináltam mindent. -
Burt1793
veterán
Az enyhe lassúság mellett van még egy problem, az, hogy nagyon lassú volt a le és feltöltésem, jó wifi esetén is csak 1-2 MBit/s.
Majd apolo light kernellel is kipróbálom. Tényleg jól bírta a vége felé. Most ez az új rendszer se merül, bár minimumon van a fényerőn. Érezhetően sokkal gyorsabb alap philz-cel. -
Burt1793
veterán
Kemény ez az akkuidő, de nekem ennyi nem kell, szeretem a nagy fényerőt, az 1 perces képernyő bekapcs. időtúllépést és a performance sebességet. Azzal kb 3-4 óra kijelzőt tud 3g-n, mobiladattal, folyamatos szinkronizálással. Annál többet nem használom, este meg mindig töltöm, most a héten pár napot nem töltöttem, 3 napot simán kibírt.
-
Burt1793
veterán
Lehet, hogy a regular kernel miatt volt. Mindegy, most kell, hogy stabilan működjön, ezt ismerem. ha visszaérek a nyaralásból teszek egy újabb próbát.
Tetszett a miui, 150 órát ment újraindítás nélkül a végén már egész jól, igaz nem használtam. Ma 95%-on volt reggel 8 óta használtam. 2 hívásom volt és egy kicsit nyomkodtam... ilyen a nyaralás. Holnap újra megyek, jó lesz a neatrom, már fent van, gyári kernellel...
nyugi, nem szoktam meg még a miuit, bár én szeretem, ha nincs külön menü, már mondtam, hogy sokat használtam ilyen témát, ez nem volt idegen, ráadásul jók a lehetőségek is. Kicsit zavaróak a kínai szaros programok is...
Szóval azért nem szoktam meg, mert a 150 óra alatt volt kb 1-2 óra kijelzővilágítás!Végig nálam volt, néha ránéztem, ahogy az óra rápörög a pillanatnyi időre, de ennyi
-
Burt1793
veterán
ehh, ma otthon vagyok este, visszarakom a neatromot. LSW még mindig a legújabb?
3 napon keresztül azt csinálta, hogy használat nélkül lemerült naponta 30-40%-ot. Semmi sem mutatta, hogy miért. Aztán magától megjavult, de nekem nem tetszik annyira, lassú is, valahogy minden lassabb. Persze sok programot be lehet rakni a memóriába végleg, ami elég meggyőző, mivel ilyet a sima JB-n nem tudtam megcsinálni. De a zenelejátszó 5 másodperc alatt nyílik meg, a böngészők se olyan jók. Kicsit lomha, pedig állatiak ezek a témák. Mindegy, szeretem a neatromot.
Köszi a miui-t tetszetős amúgy.szerk.: jah és facebook nuku volt, úgy merült az első napokban.
Amúgy a facebook is lassúcska a miuin, lehet, hogy a kernelbeállítás volt számomra rossz. -
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Igen, miért ezzel csökken a hangerő?
Mellesleg ez hol fogyaszt kevés ramot?80MB szabad
A zenelejátszó, az emailprogram és a névjegyzék nagyon jópofa!
Igazán tetszik, néha talán kicsit sokat vár, lehet át kéne térnem más beállításokra.
Van olyan ami egy kicsit performance-osabb? -
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
Oké, amúgy nem akartam megcserélni. Elég jónak tűnik a rendszer, kicsit még furcsa és elég rusnya ez az alap téma. Nekem teljesen fekete téma kell ehhez a kijelzőhöz, de azt majd remélem találok, ha minden mást beállítottam.
Jah igen, mindenképp szeretném most már formázni a belső sd-t, nem tudom, hogy miért nem engedi.
-
Burt1793
veterán
Új kérdés: Ezek közül mi kell, mielőtt belaknám a szoftot:
" Crt-Off: Enable / Disable
Center-Clock: Enable / Disable
Patches:
Backup Fixed FC for Portuguese(Portugal)Download Switch SD Card
Switch SD Card to External
Switch SD Card to InternalDownload Root Managers:
LBESEC_MIUI (3.7.5)
SuperSU.1.30.ChainFire
Superuser.1.0.1.8.CWM
Superuser.3.1.3.ChainsDD" -
Burt1793
veterán
Ezek a (#2236)-as ikonok egész jók, be merném vállalni őket. A kör alakúakat viszont sírva törölném, hogy néz az ki?
Egyébként most kezd már valami beakadni. Ha be van kapcsolva a wifi készenlétben, van, hogy normálisan merül, szinkronizálva, 1-2%-ot óránként, de van, hogy 20-30%-at!
Nem ír egy program se semmit a merülésről. Persze nem gond, délután néha néha lemerült 60ról 30-ra...
Valamikor újrarakom és akkor más témát töltök be a next launcheren. Augusztus elején lesz rá időm, addig amúgy se wifizek.szerk.: neked miért pannont ír operátornak?
Régebben nekem is azt írta, pedig már 2 éve telenornak hívták (igaz, pannon feliratú a kártyám), de egyszer leejtettem és onnantól kezdve TelenorHU. Próbáld ki!
Nyugodtan rakj ki ilyen képeket, én szeretem, azok akik nem szeretik a másik topikban vannak!
Kismillió, amiből kevés a jó. Amúgy ez most next launcher?
Ez a miui akkor tényleg pöpec? Lehet h gyorsan feldobom ma este. Pár linkkel meg tudnál dobni? Tenksz. -
vatafakk
aktív tag
ilyen órát melyik programmal lehet csinálni? vagy benne volt a ROM-ban? nagyon tetszetős
másik kérdés, ami félig ide kapcsolódik:
Sonyn volt egy szimpla kis digitális óra, semmi extra (nap dátum alá volt még írva), de ha rámentem akkor az ébresztőt ott tudtam beállítani. Ezt nagyon hiányolom a Samsungos kezelőfelületből, tudnátok ajánlani egy ilyet?
4.0.3 van fenn még egyelőre -
Burt1793
veterán
Az ICS nem volt rosszabb szerintem. Te nagyon megszívtad vele, nekem spórolás nélkül, automata nagy fényerőn megvolt vele a 6-7 óra kijelző. Két napot kibírt 5 óra kijelzővel. Gyors volt.
Érdekesség, hogy a 8ballpool ICS alatt rögtön megnyílt, JB alatt meg 3-4 másodperc kell neki. -
mert ott is vannak jó díjcsomagok, kedvező árazás, korrekt lte háló, fejlesztés, normális ügyintézés...stb.
mondom ezt 16 év előfizetői múlt mellett, több előfizetéssel és mobilinternettel, és bizony a másik két szolgáltatónál nem jönnék ki azonos ár/érték arányban, de legalább sokkal nyűgösebb az ügyintézés - sajnos van tapasztalat azoknál is, a cégest például vinni kellett telenortól a vodához, mert voltak szolgáltatási problémák, de utóbbi sem az igazi...
amennyiben a linkelt mobilinternetes csomagok alapján mondod, úgy ne tedd, vannak sokkal jobbak is, csak tudni kell csomagot összeállítani! -
LLRobi
csendes tag
Bizony eltoltak! Nekem galaxy s van (i9000). Szabadtérben wifi-vel kb.3 percig keresett, mire megtalálta aztán baromi sokáig tartott mire frissített. Szóval nincs is értelme mert sosem használom. Remélem, hogy az s2 nem ilyen lesz. Amúgy anya antalbajt kapna ha megtudná, hogy szeretnék mobilnetet, ugyebár a havi 2-3 ezer az neki sok; bár igaza is van, mert úgysem gyakran használnám
-
Burt1793
veterán
Én is ezt tapasztaltam. Általában mindig be van kapcsolva a mobiladat, de ha mégse, akkor is gyorsan jelet talál a gps. van olyan, hogy mire betölt az igo, már tudja hol vagyok. de ha sokáig nem használom, megyek az autópályán, kerestetem a jelet, van, hogy 2-3 percig keresi, néha újraindítom... nem biztos, hogy segít, de mindig lesz jel utána!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest