- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Fölösleges, ha van rajta CWM, rakd fel vele a leírás szerint a romot majd a kernelt. A CWM is változni/frissülni fog.
Nekem eddig nagyon bejön, alig merül, gyors, szép és jók a fícsörök. Az ikonokat még szoknom kell, ahogy azt is, hogy a menü alatt nem sötétül el egyáltalán a háttér.
Minden mást sikerült ma számomra tökéletesre hangolni, 3 főképernyővel beérem és ezzel a smooth-sággalTehát nagyon nagyon köszi wdx, valahogy meg kell hálálnom!
Szedjétek le az új Irie Maffia albumot!Állati!
-
Burt1793
veterán
De ha már úgyis felraksz egy CWM-et, rakd fel a JB-t, persze csak miután csináltál backupot.
wdx leírta nekem, hogy hogyan kell: [link]
Nem nehéz és tényleg jobb, csak csökkenteni kell a betűméretet, mert a normál brutál nagy és csúnya...szerk.: ha kevés lenne a leírás írj, tudok segíteni.
-
Burt1793
veterán
Helló!
A Sam oldalon lévő firmware-eket Odin-nal tudod felrakni, de függetlenekre már a Kies-szel is tudsz frissíteni.
Én a 4.0.3-as ICS-t használom, nekem ez jobban tetszik, kipróbáltam a JB-t is, van egy-két újítás az ICS-hez képest, pl benne van az, hogy ha figyeled a kijelzőt, akkor nem kapcsolja le, ez nálam szépen működött. Nekem személy szerint nem tetszik a JB felület. A telefon már felajánlotta a frissítést, de nem fogom engedélyezni egy darabig. De még egyszer mondom ez a személyes véleményem, szinte mindenkinek tetszik a JB
Root-ot CWM recovery-vel tudsz ráflashelni, CWM-et pedig odinnal tudsz rárakni, de ezek bent vannak az első HSZ-ben szerintem. -
Burt1793
veterán
Konkrétan a legjobb telefon az S2, minden tekintetben
(Nem vagyok elfogult
)
Legoptimálisabb kijelzőméret, gyönyörű superamoledplus kijelző. Normális üzemidő. Gyönyörű külső. Ez a két mag mindent szépen megold, gyors, nincs akadás. Mivel eléggé "népteéefon" (volt), sok hozzá a kiegészítő illetve tartozék (mint pl egy 2000 mAh-s GYÁRI aksi új hátlappal). ICS vagy akár JB, nekem az ICs jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Újabb fejlesztői videót kapott a Gothic Remake
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest