- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
FrankMonzano #1520 üzenetére
én gari nélkül vettem 60-ért. semmi baja. kicsit kopott, de úgyis szilikontokban van, így nem látszik. a kijelzőn fólia (ami karcolhatatlan). vettem hozzá mhl csatit így tv-n netezek, meg online filmezek. a flash tartalmak jellybean alatt is tökéletesen futnak. egyszerűen nagyszerű
-
Burt1793
veterán
válasz
FrankMonzano #1518 üzenetére
Már ott kiesik a teló, hogy nincs rá garancia...
Egyébként egy karc sincs rajta, bár nem hordtam soha tokban, nagyobb aksi van benne (2000mah-s gyári aksi, új hátlappal, így 9 mm vastag, egységesen, nincs kinyúlás), a kijelző nincs beégve egyáltalán, különben olyan mint egy sima s2, 4.0.3-mal. Nem tudnám eladni úgy, hogy neked is jó legyen és nekem is. Maximum 5ezret fizetnék rá, azt is csak azért, mert eggyel nagyobb szám van az S után... Nem érem át, kisebbek a betűk a nagyobb felbontás miatt, rosszabb a kijelzője, ugyanúgy egy giga ram van benne. Mindkét teleffon nagyon jó, így nincs értelme cserélni, mert ez szebb -
Burt1793
veterán
válasz
FrankMonzano #1516 üzenetére
Mondanám, hogy elcserélném, de akkor az csak áprilisi tréfa lenne... Méretben nekem is ez tetszik, az s3-at már nem érem át, pedig nagyon nagy a kezem.
Ez a teló tökéletes!Remélem nem purcan ki, mostanában nem mindig kapcsolja be az érintőgombok világítását, pedig folyamatosra van állítva :-/ De tudom melyik melyik, szóval nem nagy probléma...
Azt én is le tudom kopogni, hogy sosem fagyott meg, nagyon ritkán akad meg, ha nem lenne jó, már rég WP-s mobilom lenne
-
wdx
őstag
válasz
FrankMonzano #1511 üzenetére
várni kell...biztos lesz olyan aki lecserélné s3-ra. miért akarod lecserélni egyébként?
-
Burt1793
veterán
válasz
FrankMonzano #1511 üzenetére
Okos vagy, jól teszed, nem kell garancia, nem lesz semmi baja...
Ha meg 80ért veszel egy garisat, akkor már csak egy 10es egy új...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest