Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Egyetértek az első mondatoddal.
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy olyan vkinek kell tesztelni egy ilyen telefont, aki előtte még érintős telefont is csak képen látott. Lehet, hogy egy csomó dologra rá sem fog jönni, amit egy érintős telefonból ki lehet hozni.
Amúgy nekem kissé ellentmondásos volt, hogy a cikk elején D980 volt említve, mint korábbi telefon, a vége felé meg Nokia 6600.
A szerintük "a telefonkönyvből csak az alapértelmezett SIM-ről indítható hívás" témához:
én mindig a tárcsázóból indítom a hívást. Elkezdem beütni az illető nevét (pl.: peti ami számokból 7384, és máris hozza az összes Petit, meg ami ebből a szám/betűkombinációból kihozható.
És alul bizony arra a sim-re nyomok olyankor, amelyikről a hívást indítani akarom, nem feltétlen csak az alapértelmezett sim-ről lehet hívni.
Sms küldésnél ugyanúgy ott van a bármelyikről küldés lehetősége.
Nekem ez a két dolog például nagyon tetszik a telefonban.
Magát a tel.könyvet alig nyitom meg, mert abban keresni sokkal lassabb.Szerk.: látom közben Luissimo is írt egy kisebb esszét
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy legendás név, egy eltalált forma, emberi méret, szinte tökéletes kétkártyás mobil lehetne az S DuoS, de egy helyen alaposan mellényúltak.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest