- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
papsoka
aktív tag
Tud valaki rá jó minőségű kijelzőfóliát valahol?
-
kp78
addikt
A beépített memória notification mappába rakva már felajánlja a saját hangot is sms hangnak
Eddig ez a mappa vhogy elkerülte a figyelmem, de lényeg, hogy végre ez is pipa„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Akkor az enyém vagy nem jó helyen van, vagy nem tudom.
Leírnád, hogy hova másoltad a hangokat?
Csak azt nem értem,hogy ha csengőhangnak mindegy, hogy hol van, az sms hangnak miért nem. Már ha ez lesz a baj nálam. Csengőhangnak a bt-n átküldött, és bt mappában lévő fájlokat is engedi betenni, de sms hangnak nem.
Előre is köszi!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Luissimo
veterán
frontvan, ugytűnik.
KÁR, szerintem is kár érte, hiszen alig jár(t)unk ide vagy 10-en 20-an.
deazért az alapvető, hogy olyan dolgoknál amikről már többször volt szó, előbb kicsit használjuk a keresőt, visszaolvasunk és aztán kérdezünk, ha tanácstalanok vagyunk.
szerintem ez más trotyikokban is igy történik, sőt .ám legyen , akkor itt mások a játékszabályok.
ezt megírtam az előbb, aztán nem küldtem el, de most ugydöntöttem mégis iderakom, "idézet egy elnemküldött hozzászólásból" jeligére:
"A szerinted lepattintós guglizásos felhívás az itteni topicon belüli keresőhasználatra vonatkozott, merthogy itt szabad visszaolvasni, sőt javasolt, sőt mintha elő lenne írva, lehet, hogy én se írok ide többet, elvagyok én a telefonommal magamban" -
kp78
addikt
Mi van már itt? Fél napra "kiteszem" a lábam a topicból, és bajság van.
Mindenki szippantson egy kis nyugodtságot! Így is alig vagyunk akik meg tudjuk beszélni a telefonnal kapcsolatos észreveteleket/problémákat,nem kéne redukálni a létszámot.
Én amúgy még korábban megfogadtam, hogy ha nincs türelmem segítő választ adni, akkor inkább nem is szólok. Én is kaptam az évek folyamán rengeteg "gugli a barátod" választ, megtanultam kezelni ezeket.Ha az egyedi hangok beállítása csak root-tal lehet, akkor lehet lassan megkísérlem majd én is.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Luissimo
veterán
nekem feladja a hangértesítések kiválasztása esetén az "esFile Explorert" is, ( biztos a root jog miatt) és ott a /mount/extSdCard/MUSIC könyvtárból bármilyen mp3-at betudok tenni sms értesítő hangnak, külön-külön a két SIM kártya esetén.
(bár nemakarok, nekem a rövid diszkrét android rendszerhangok teljesen megfelelnek a célnak)
ugye nemvoltam túl kioktató ?? -
Luissimo
veterán
szmájlik is voltak , nemtom feltunt-e ?
de ha a szívedre vetted, akkor igyál gyorsan egy nyugtatóteátja, nemnyomtam válaszgombot, mert aki tudja kinek szólt , az tudja
most belegázoltál a lelkembe kicsit teis, mert én aztgondoltam maga,mról eddig , hogy segítőkész vagyok, igyejókeztem ugy viselkedni, ezekszerint nemigyvan .
Különben ez a mondatom : " no, itt kezdődik egy könyvtár "ugyanezt jelenti, mint amit te írtál : "...bocs,de ez annál bonyolultabb, minthogy egyetlen mondatba beleférjen..."
ha több évig tanítottál, akkor ezt hallhattad sok frofesszortól, sőt talán te is mondtad a tanítványaidnak.
ezt akkor mondják, amikor egy kérdésre nemlehet egykétmondatos választ adni.
A root azért jó, mert onnantól olyan vagy a telefonodon, mibnt a rendszergazda 8esetleg, ADMINISZTRÁTOR) joggal a windows-odon.
mindent tudsz vele tenni. ( éppen ez a veszélye is, hogy valami olyan fájlba nyúlsz bele véletlenül balga módon, amitől megfektetheted a kütyüt !!no, és itt kezdődik egy könyvtár a témáról.
békevan ??
[ Szerkesztve ]
-
BrOnZ
tag
Hát persze! Neked mindenkor és mindenben... Látom, sikerült a lényegét megérteni a posztomnak... Bakker! Most sem használtam a "válasz" gombot... Na isten veletek. Velem nem kell többet foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
Luissimo
veterán
bakker, marneharagudj, amig sosem volt androidos telefonod, addig honnan tudtad, hogy neked kell ilyan ?
nyilvan tajekozodtal, nem:-)
en is azt tettem.
es az elso dolgom volt rootolni, mint az eddigieket.
en nem mondtam, hogy csinald, mert ha elcseszed, nemszeretnem azt hallani, hovy en vagyok az oka.mar belinkeltem azt oldalt is,ahol levan irva, hogy hogyan kell megcsinalni, nemtobb, mint 10 perc alatt.
mindenki dontse el maga,sajat felelossegre, nemde ? :-)http://itcafe.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_26928-26928.html
no itt az "ikertestvered"
de nincs ezzel semmi baj, majd utanaolvas.
szerintem teis elolvastad, es tovabbra sem kell neked root telefon.
igazamvan vagy ivazamvan ? ? :-) :-) -
BrOnZ
tag
válasz
Luissimo #386 üzenetére
A válasz gombbal semmi bajom... (remélem így megfelel kényes elvárásaidnak) De bocsánat érte, attól a púpom tele van, ha valaki a tudást saját tulajdonaként "elzárva" tartja. Talán ezért is tanítottam éveken keresztül... Azért arra kíváncsi lennék, hogy születésedtől fogva mindent autodidakta módon tanultál-e meg?
Vajon minden kérdésedre az volt a válasz, hogy "guglizzál" kicsit? Meg RTFM??? Ne már... Sokkal jobb lett volna pl. egy olyan válasz, hogy: "...bocs,de ez annál bonyolultabb, minthogy egyetlen mondatba beleférjen..." Az is elfogadható, hogy: "...erre nem tudok válaszolni..."
Biztosan ebben a fórumban is volt róla szó... Bocsánat, hogy kicsiny rohanó világunkban egy egyszerű kérdésre adandó egyszerű válaszért, egy fórumban nem olvasok vissza több mint 300 oldalt. (Bár Neked is nehezedre esett egyetlen oldalon belül azonosítani a választ, a "gomb" használata nélkül...) Ez biztosan az én hibám, már szórom is a hamut a fejemre.
De ez a lepattintós guglizzál kicsit... IMHO nem fórumra való...
Azon gondolkodom, hogy vajon kp78 miért tudott használható választ adni...
De levontam a tanulságot: itt többet nem kérdezünk... De lehet hogy olvasni se fogunk...
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
Luissimo
veterán
Neked is joreggelt :-)
bakker, ebben a topicban is volt mar rola szo, alig kellett volna visszaolvasnod.
de a vilagban mindenhol tema,a kereso pedig csodakrakepes
meg a google segitett a kolleganak. is amivel megmutatta neked.
meg, ha igy allsz hozza, hogy nincs kedved orakat azzal pocsolni, amirol azt sem tudod micsoda, akkor erre. mitmondjak.
szerinted en ugyszulettem, hogy rootolas nelkul nemelet az elet.?
viszont en szeretnek hozzajutni a telefon rejtett fajljaihoz es voltam olyan rest utananezni, hogy miaz.
de a vilagert sem beszelem ra senkire , aki nemakarja, hogy aztan veletletlenul felteglat csinaljon a kutyujebol, remelem ertheto.a valaszgomb hasznalata sem kioktatas,hanem egy SZABÀLY, a topicocban.
erdekes, pedig eleg regota idejarsz mar.
egyeb gond ?[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Nagyon köszi, de ott csak a gyári hangok közül lehet választani.
Nagy valószínűséggel ennél a telónál az sms és egyéb értesítési hangok csak a gyáriak lehetnek.
Van egy jó sms hangom amit már megszoktam, de így arról le kell mondanom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
BrOnZ
tag
válasz
Luissimo #381 üzenetére
Kösz a segítő kioktatást, bár nem lettem tőle bölcsebb... Ha még sohasem volt a kezedben egy akármilyen eszköz, akkor honnan tudod megítélni, hogy kell, avagy nem kell neked?
@kp78: Köszönöm szépen a két linket! Pontosan erre gondoltam, mégegyszer köszönöm a segítséged!
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
kp78
addikt
Rövid Adnroid Szótár, így nem kell órákat elcseszned, hogy mi is a root.
Ez már kicsit bővebb leírás, de ennyit szerintem megéri szánni rá.
Én is még csak most (kb. 3 hónapja) ismerkedem az Androiddal, de egyelőre nincs szükségem rootolásra.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Luissimo
veterán
nézd, ha nemtudod, hogy mire kell neked, akkor ne vágj bele.
ha eddig nem érezted szükségét, úgysem használnád ki, maradjon ugy ahogy van.
deazonbanellenben:
ha válaszolsz valakinek légyszíves használd már a válaszgombot, mert ez így olyan mint a soduku, meg kell fejteni, hogy kinek írsz.
ez néha könnyebb, néha nehezebb -
BrOnZ
tag
Azt hiszem félreértettél... Azért nem fogok órákat elcseszni, hogy úgy döntsek: nekem nem kell... Egy rövid összefoglaló 4 mondat elég lenne, hogy el tudjam dönteni, hogy belevágjak-e. Egy 80 rugós telefonon kísérletezni - kecsegtető haszon nélkül nem fogok.
--=<[BrOnZ]>=--
-
BrOnZ
tag
Ez a rootolás az egy bonyolult művelet? El lehet vele|utána cseszni a telót? Mennyivel "jobb" egy rootolt teló? Milyen gyakorlati haszna van?
--=<[BrOnZ]>=--
-
kp78
addikt
válasz
Luissimo #375 üzenetére
Total Commander van fent, sokkal jobb a másik?
Sehogy sem bírok egyedi sms hangod beállítani, próbáltam saját fájlokban, TC-ben hosszan rábökve, de úgy sem ajánlja fel, hogy beállít sms hangnak.
Valószínű tényleg csak a gyáriak lehetnek.Luissimo: "amugy ha csengőhangokat állítasz akkor felajánlja a file-okból való választást, vagy akkor sem ?"
kp78: "De csengőhangoknál sem fájlkezelőt ajánl fel, hanem simán megjelennek a saját ráküldött hangok a gyári hangok között."[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
tedd fel pl. az es file explorert, én azt használom ilyesmikre, nem a beépített fájlkezelőt ( mondjuk a rootolás is sokat segítene a telónak)
nemlehet , hogy egyszer valamikor amikor beállítgattál hangokat rányomtál arra hogy a beípitett android hangok megnyitása legyen az alapértelmezett ?
esetleg ?
amugy ha csengőhangokat állítasz akkor felajánlja a file-okból való választást, vagy akkor sem ? -
BrOnZ
tag
Azt hiszem a kolléga az SMS értesítéshez szeretett volna egyedi hangot... Üzenetek --> menü gomb --> beállítások.
Úgy tűnik, hogy csak a gyári hangok közül lehet választani...
--=<[BrOnZ]>=--
-
kp78
addikt
válasz
Luissimo #372 üzenetére
Az megvolt, hogy hol kellene sms hangot állítani, de fájlkezelőt nem ajánl fel nekem, Neked igen?
De csengőhangoknál sem fájlkezelőt ajánl fel, hanem simán megjelennek a saját ráküldött hangok a gyári hangok között.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Luissimo
veterán
nálam ez nem jelentkezik és nem is frissítettem.
én egyiknek sem engedem, hogy magától frissüljön, mald én eldöntöm.ott valami nem gömbölyű.
nemtudom mi, de valami nem.
mondom a beállításaimat:
beállított értesítések:
-SMS/MMS
-nemfogadott hívás
-Gtalk
-óra
gmail
-email ( cégesek) ( ez az ellenőrzött alkalmazásokban ( push email)
ezek mind egy-egy közepes méretű ikonnal , 45 másodpercenként hanggal fütyörész, ilyenkor felvillantja 5 másodpercre az ikonokat , illetve 30 másodpercenként rövideket rezeg.
elalvás nincs engedélyezve, befejezés sincs, addig bizergél, amig meg nem nézem. verzio:_6.0.15
bekapcsolási engedélyezés, autostart, amikor indul a telefon, akkor automatice indul ezis.soha semmi bajom nemvolt vele.
-
kp78
addikt
362-re vki?
-
BrOnZ
tag
válasz
Luissimo #366 üzenetére
Valószínűleg ugyanaz lehetett a baj, mint amit a play-on leírtak a felhasználók, mert e hó 23-án jött egy frissítés rá. De mivel a program minden funkciója nem működött nálam hibátlanul, - kitiltottam... Az eszközeimen nincs kompromisszum. Vagy jól műxik, vagy sehogy.
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
Luissimo
veterán
-
kp78
addikt
Ami gyárilag benne van ikon(ok) szerintem teljesen jó, én nem is akartam letölteni továbbiakat.
[ Szerkesztve ]
-
BrOnZ
tag
Én kénytelen voltam leszedni, mert egyrészt nem lehetett ikonokat letölteni hozzá. Ugyanis a letöltés és a telepítés után nem lehetett kiválasztani... Ez valószínűleg azért van, mert nem natív a "külső" SD kártya. Ez egyébként sok alkalmazást megkavar.
A másik ok, ami miatt leszedtem, hogy csontra fagyott vele a telefon. Csak akksi ki-be segített. Valószínű nem teljesen kompatibilis a SW ezzel a telóval.
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
kp78
addikt
válasz
Luissimo #359 üzenetére
Ez a Noled alkalmazás nagyon jó, az egyik nagy fájdalmam ezzel a telóval az volt, hogy sehogy sem jelzi, ha mulasztott esemény van, de így talán ez is megoldódik.
Remélem jól fog működni ezzel a telóval is, nem csak azon, amire (Samsung Galaxy S) anno megírták., hogy említést tettél róla.
-
kp78
addikt
Egyedi értesítés és sms hangot én nem tudok beállítani, bárhova is pakolom a hangot.
Csengőhangnak engedné betenni a ráküldött hangot, de sms hangoknál nincs egyedi lehetőség.
Vagy vmit nem találok?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Egyetértek az első mondatoddal.
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy olyan vkinek kell tesztelni egy ilyen telefont, aki előtte még érintős telefont is csak képen látott. Lehet, hogy egy csomó dologra rá sem fog jönni, amit egy érintős telefonból ki lehet hozni.
Amúgy nekem kissé ellentmondásos volt, hogy a cikk elején D980 volt említve, mint korábbi telefon, a vége felé meg Nokia 6600.
A szerintük "a telefonkönyvből csak az alapértelmezett SIM-ről indítható hívás" témához:
én mindig a tárcsázóból indítom a hívást. Elkezdem beütni az illető nevét (pl.: peti ami számokból 7384, és máris hozza az összes Petit, meg ami ebből a szám/betűkombinációból kihozható.
És alul bizony arra a sim-re nyomok olyankor, amelyikről a hívást indítani akarom, nem feltétlen csak az alapértelmezett sim-ről lehet hívni.
Sms küldésnél ugyanúgy ott van a bármelyikről küldés lehetősége.
Nekem ez a két dolog például nagyon tetszik a telefonban.
Magát a tel.könyvet alig nyitom meg, mert abban keresni sokkal lassabb.Szerk.: látom közben Luissimo is írt egy kisebb esszét
[ Szerkesztve ]
-
BrOnZ
tag
Ehhez nem sok mindent lehet hozzátenni! Pontosan így van ahogyan a Kartács leírta...
--=<[BrOnZ]>=--
-
Luissimo
veterán
a tesztbábu egy ugyvèd volt, nevàrjunk tőle logikàt, se èrtelmet.
ha szaggatott neki a telefonkonyv bongeszes kozben, az egyertelmuen hibas keszulekre utal, nemtudom, mi tudna ilyaűenkor szaggatni?
a hivasokat nem dobalja. el, terero rendben, nekem az egyes kàrtya az alapèrtelmezett, az a netes kàrtya is , bongèszès közben nem 3g, hanem hsdpa sebességgel suhan és közben minden ki és befelé hivás is tökéletesen müködik.
ennek ellenére, ha nem az alapértelmezett számról akarok hívni, akkor egyetlen mozdulattal vagy kiválasztom menüből, hogy a másikról hívjam, vagy berakom a tárcsázoba a számot és azonnal eldonthetem melyikröl hívjam.
az odavissza irányitgatás nem negtivum, hanem éppenhogy NAGY ötlet, nagy pozitivum, főleg, hogy bekopogtat a füledbe.beszélgetés közben tudsz dönteni, hogy a másikat tartod, eztmeg átveszed, vagy megnézed kiaz és utána visszahivod, stb stb.
az smsek szépen jönnek, attolfüggöen melyik kártyára jön , más más az értesitőhangja is, beállithaton.
azis jo hogy a két eltérö simhez két eltérő háttérképet és témát tudsz beállitani és mindig tudod,vizuálisan azonnal hogy melyiked használod. üzemi kártya szine kék ikon , a háttérkép is szép kék vizes háttér,a másodiké zold, a hattér is a zöld , nagyon beszédes és kiválo modszer, hogy azonnal tudd melyiket használod. felraktan a noled alkalmazást, mindenre beállitottam az
ikonos felugro értesítést, ha ott hagyom a telefont pár percre és volt valami x idönként felvillan a megfelelő ikon , rezeg is ha kell és még ciripel is, ha ugyakaron.semmiről nem maradok le.
az enyémkütyühöz fehér headset is járt, sajnos nem a fülbedugos fajtából, amit jobban szeretek, csak a sima, viszont meglepőn jó hangja van zenehallgatáskor.összefoglalva , teljesen megbizható, tudja amit kell, semmi gondja.
nemelég az okos telefon, a juser se lehet buta, mert az okostelefon nem pótol inteligenciát.
ha ugyanaz. a hülye luzer hív róla, akkor az átlagokossági quoficiens egyfőre számítva visszaesik.
jelenesetben a telefon az okosabb.
aztán kiderül, hogy nemelég ügyvédnek lenni, okosnak is kell lenni.majdnem annira mint a telefon. szerimtem ő csak használja tovább a két telefonját és akkor mindig tudja melyikrol hiv éppen :-)mit hagytam ki? ?
ja, a rávalo felbontasu primo is gyönyörüen megy rajta, amennyiben a not supported voice hibauzenet jön, akkor ott valami bibi azokkal a fájlokkal van.
keress másik csomagot rá.bocs a hosszu posztert, a hülyetelefonról írtam, miközben ágyban fexem és mégse lassul be emiatt a telefon.
-
BrOnZ
tag
A wikis teszt cikk az egyszerűen katasztrofális. Nem elég, hogy egyértelműen samsung ellenes, ráadásul tele van tárgyi tévedéssel. Az említett "hibák" egyikével sem találkoztam. Arról nem beszélve, hogy amit hibának ír, az nem hiba... Miért lenne az, ha egyszer megadok alapértelmezett számot akkor nem lehet a másikról hívni, csak ha átállítom???
Blődség! Azért van alapértelmezett számom, hogy azt használja lehetőleg. Majd ha a másikról akarok hívni, akkor átkapcsolom. Jó hogy nem gondolat olvasást várnak el egy telefontól.
Nem vonom kétségbe azt, hogy kapott egy hibás készüléket, de akkor azt kellett volna írni. Az a cikk úgy baromság ahogyan van.
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
Takvan
tag
Sziasztok!
Én innét rendeltem: [link].
Korrekt cég, magyar nyelvű készülék, 2 év gyári gari + reg. után még 2 hónap.
Még csak ismerkedem vele, elsőre tetszik.
Pár észrevételem azért már van.
WM -ról áttérve hiányolom az etikett (kijelzővel lefele fordítva elnémul) módot,
és hogy nem lehet külön állítani a háttérvilágítás, illetve kijelző kikapcsolás idejét.
WM 6.5 -nél már be lehetett állítani, hogy az alkalmazások bezáró gombjára (jobb felső sarok)
bezárja, vagy csak tálcára tegye az alkalmazást.
Itt elvileg a vissza gomb bezárja az alkalmazást? Utána még bent marad a memóriában nem?
Meg pl 6 szor meg kell nyomni, ha egy alkalmazáson belül elbarangoltam (pl TC, bár itt lehet állítani).
Nekem sajnos a primo nem indul el, Unsupported voice hibaüzenetet dob és kb a csik 3/4 -énél kilép.
Honnét lehet egy működőt beszerezni, vagy mit kellene átállítani?
Vagy rootolás nélkül csak ennyit bír?
Ami ma bosszantott hogy hiába van beállítva értesítések hang, jött 2 sms -em ott voltam a telefon mellett,
és sem hanggal nem jelzett, sem a képernyő nem kapcsolt be.
Mikor megnéztem, akkor viszont látszott, hogy kaptam 2 üzenetet.
Valami beállítási probléma lehet, vagy telefon gond?Más! Valaki közületek került közelebbi kapcsolatba az Acer Liquid Gallant Duo -val? A Duos -hoz képest jobb?
Itt [link] nagyon lehúzzák az S Duos -t. Pl. azt írják, hogy ha egymásra van irányítva a két SIM, akkor teljesen kiszámíthatatlanul, indokolatlanul is átirányítja a bejövő hívásokat.
Viszont az Acert dicsérik [link]
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
dabra
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, aki ilyen telefont használt?
A gondom:
2 db t-mobile sim van benne, ha beszélek az 1-es kártyával és azon keresnek közben, akkor látom, hogy van egy várakozó hívásom. Ugyanez a helyzet a 2-es kártyával is. ez idáig okés.Viszont, ha az 1-es kártyán beszélek és a 2-esen keresnek közben (vagy fordítva), akkor van gond. Nem is egyformán. Az egyik kártya estében azt mondja, hogy a felhasználó pillanatnyilag nem fogad hívásokat, ez még a jobbik, de a másik kártya esetében azt mondja, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható.
Ha bekapcsolom a cikkben is szereplő állandó 2 simkártya lehetőséget, akkor kiírja, hogy hívásvárakoztatás bekapcsolva, hívásátirányítás bekapcsolva (1-esnél a 2-esre, 2-esnél az 1-esre). Mégis ez történik.
Lehetséges, hogy valami más hívásátirányítási gond van?
Nem értem...
-
Hor-Net
csendes tag
Én ezt ajánlom:
http://www.speedshop.hu/termekek/66957/mobiltelefon-keszulek-samsung-gt-s7562-galaxy-s-duos-white-kartyafuggetlen-2-ev-magyarorszagi-garanciaval.html
75e. -ért 2 év gyári gari (+ 2 hónap)
Ami ennél olcsóbb, azoknál valamit tuti kihagynak, az áfát a gyári garit, a magyar nyelvet,
vagy a tartozékokat. Egymással versenyeznek árban, de amikor megrendeled v. felhívod őket
akkor kiderül a turpisság. A legjobban azt tetszik, hogy közlik- A 70e Ft -os elfogyott már csak a 85 e. Ft -os ból tudnak adni, küldhetik? :-)))
-
Luissimo
veterán
oke, tedolgod, honnan veszed majd meg.
en a gsm plaza nevu cegtol vettem ha jolemlexem a nevukre, teljesen korrektek voltak, headsettel, gyari csomagolasban, bontatlanol, holgrammos metricaval lezarva hozta ki a futar. lecsucsult, ivott egy kavet megvarta mig kiprobalom es utana elkoszontunk egymastol.
a telo azota is szepen teszi a dolgat, root, bar nemrut, nagyon is szep es jo.
most eppen a metron hallgatom a tunein rockradiot , blututis fuulessel , mikozben 3grol irok ide nektek. :-)
vegyetek, vigyetek, hasznaljatok :-) :-) -
Luissimo
veterán
szerintem nézdmeg te jobban azt a képet
Csak a megrendelés felirat alatti kis linkre kell rákattintanod, ahol azt írja, hogy megrendelem Áfával....
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Regisztráltam a telefont (mert most már lehet) a samsung.hu-n, a +2 hónap garit meg is kaptam, viszont a telefonra (legalábbis egyelőre, de majd azért írok nekik emiatt is, ahogy a regisztráció miatt is tettem) nem adnak szervizfutár szolgáltatást sem, de egy Ace-re igen.
Azt hittem egy 80 ezres telefonra azért legalább szervizfutárt biztosítanak.
Na mindegy, ne legyen vele gond, és akkor nem fog hiányozni.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Mivel a gyári 2 év garis több helyen is 80 ezer (Edigital, Mediamarkt, Euronics), muszáj a bolti garisokat leárazni.
Legalábbis szerintem itt nem gyári garist adnak.
-
NoMagix
addikt
csökkennek az árak? innen vásárolt már valaki?
-
kp78
addikt
Ezzel viszont többet ökörködtem, és akadás nélkül fut rajta.
-
kp78
addikt
Már letöltöttem a Star Wars-t, de még nem volt időm sokat játszani vele, az első két pályát csináltam csak meg
, de azon nem volt akadás.
-
Hor-Net
csendes tag
Sziasztok!
Én régóta szemezek ezzel a telóval! Most egy Galaxy S Advance-t használok,
ami egész jó, leszámítva, hogy cipelhetem magammal a céges telefont is!A kérdésem az lenne, hogy vajon a gyakorlatban mennyivel lassabb, ha lassabb
az S Duos? Pl. a játékoknál, egy sima Ace-n az Angry Bird Star Wars már erősen
akadozik! Mik a tapasztalatok ilyen téren? -
Luissimo
veterán
nekem volt már olyanom a régi telefonomon is, hogy fogtam a kezemben, nem csörgött ki, de egyszercsak megjelent egy ikon, hogy nemfogadott hívás.
no azt sem értettem, biztosan hálozati gond lehet.
(vagy az illető aki hívott , olyan gyorsan kinyomta a hívását , hogy nemvolt ideje csörögnie)mindenesetre érdekes és talányos szitu ted ez lenni....
-
Luissimo
veterán
Ez NEM probléma, ez egy fícsör, örülni kell neki, mert nem maradsz le semmiről és senkiről
szerintem is pont ilyesmiről lehet sző, pillanatra eltüntél, ezért nem is csörgött a telefonod, és egybesett a hívással ippen.
"A nem fogadott hívásokról akkor is értesül, ha a telefonja ki volt kapcsolva, foglalt volt, vagy nem volt elérhető, és a Hangposta nem volt aktiválva, vagy a hívó fél nem hagyott üzenetet.
Az értesítő SMS feladójaként a hívó fél száma jelenik meg, illetve a neve, ha szerepel a készülék telefonkönyvében.
A rendszer az ügyfél telefonjának elérhetővé válásától, illetve az első SMS kézbesíthetőségétől visszamenőlegesen 48 óráig őrzi meg a hívók számát. A Hívásértesítő csak akkor tud értesítő SMS-t küldeni, ha van szabad memória a készülékben.
A Hívásértesítő a telefon bekapcsolásakor, elérhetővé válásakor legfeljebb az utolsó 20 nem fogadott hívásról küld SMS-t."[ Szerkesztve ]
-
msfeco
tag
Sziasztok!
Két hete használom a készüléket. az utóbbi időben 2x jelentkezett az alábbi probléma:
Kaptam egy sms-t, hogy nem fogadott hívásom van, holott nem is beszéltem, nem is csörgött a telefon.2db sim van a készülékben:
1. T-mobile Csak hívásra beállítva
2. Digi mobilnet csak mobilnetre beállítva.Az utolsó alkalomnál a mobilnet ki volt kapcsolva, tehát az is kizárt, hogy a netezés miatt nem fogadta volna a hívást. Van valakinek valami tippje, tanács?
-
-
papsoka
aktív tag
Az SD kártya tulajdonképpen csak képek, zenék tárolására használható? Programot nem lehet rá tenni?
-
BrOnZ
tag
-
kp78
addikt
Jó ára van, csak a + postaköltség ne lenne.
De venni fogok vhol mindenképp.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
BrOnZ
tag
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
kp78
addikt
Ha egy számot hozzáadok tiltólistához, akkor azzal mit kellene kezdeni a telefonnak?
Mert próbából hozzárendeltem egyet, de ugyanúgy bejött a hívásSzerk.: a hívásbeállításokban az automata elutasítást még pluszban be kell kapcsolni, úgy már megy.
A hívó kb. fél csengés után el lesz utasítva.[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Amit leírtál, az simán lehet az oka, hogy nem úgy működik
-
BrOnZ
tag
Nem. Amikor elkezdtem vele kísérletezni, akkor csak az alapértelmezett hang volt és alapértelmezett csoportok. Direkt nem akartam személyenként hangot beállítani, mert 177 kontakt esetében elég macerás lett volna. Egyszerűbbnek tűnt, csak 3 vagy 4 csoportba rendezni az embereket és aztán a csoporthoz rendelni a hangot. Na ekkor tűnt fel, hogy nem jó...
Az nem lehetséges, hogy az az ok, hogy egy személy több csoportnak is a tagja? Mert van egy "saját jegyzék" ebben mind a 177 kontakt benne van, és ebből lett kiválasztva néhány kontakt családba, munkatársnak stb. Viszont ezek a kontaktok maradtak a saját jegyzékben is. Ez lehet gubanc?
[ Szerkesztve ]
--=<[BrOnZ]>=--
-
kp78
addikt
Csináltam egy munkatársak csoportot, beletettem a saját céges számom is, és nálam rendben van, a csoporthoz rendelt hangon szólalt meg.
Viszont ezen emberekhez nekem nincs/nem volt egyedi hangom.
Nem lehet, hogy vkinél mégis egyedi hang is volt?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Névjegyek > beállítások > "rendezés alapja" és "névjegyek rendezése".
E kettővel variálj szerintem, és neked is jó lesz.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Délután majd kipróbálom, hogy nálam is ilyen-e, de most meló van
-
BrOnZ
tag
A #292-es kérdésre nincs senkinek 5lete?
--=<[BrOnZ]>=--
-
Takvan
tag
Kösz a sok infót.
Még nem döntöttem el hogy mindenképpen 2 SIM -eset vegyek-e.
Jelenleg van 1 Voda és 1 T-Mobile -os SIM -em természetesen 2 telefonban, de csak a Vodát szoktam magammal hordani, az van meg régebb óta és mindenki ismeri.
A másik inkább arra van, hogy este hálózaton belül kedvezőbb díjon tudjanak hívni.
Most viszont lehet hogy változna a felállás és a T-Mobilos lenne számomra a kedvezőbb.
Ezért gondolkodom a 2 SIM-es készüléken. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy legendás név, egy eltalált forma, emberi méret, szinte tökéletes kétkártyás mobil lehetne az S DuoS, de egy helyen alaposan mellényúltak.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest