- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Most hívtak a szombathelyi MM-ból, hogy megjött.
Estére meg is lesz, csak a színt kell megálmodnom.
Edigitalt le is mondtam.
Amúgy itt is 2 garit mondott a lány, aki hívott.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Luissimo
veterán
fehér
és mondom, nem csúszós annyira, mert direkte nem fényes, kissé mattos a hátulja, nagyon jó fogása van és ami a lényeg nemis ujlenyomatos éppen emiatt.
csak tudom a különbséget, mert előtte pár hétig egy Ace-t fogdostam és annak a recés hátlapja jobban bejött, kevésbé éreztem azt , hogy jajj , nehogy leejtsem.
mert EZT NAGYON SAJNÁLNÁM, ha leesne.pontosan olyan a kezedben mint egy GAlaxy S3, csak néhány centivel kisebb kiadásban, pont annyival, hogy egykézzel szépen tudjad kezelni.
-
Luissimo
veterán
bekopogtatás ??
nemvolt még olyan telód, amin a második hívást engedélyezted és akkor belebúgott a füledbe, amikor beszéltél az egyetlen adott számon ?
no azt a jelenséget neveztem bekopogtatásnak, szaggatottan belebug a füledbe, hogy van mégegy hívásod.
és olyankor eldöntöd, hogy az egyiket tartásbateszed és átveszed a másikat vagy utána visszahívod esetleg.nagyon szívesen.
csak javasolni tudom a telót, minden szempontból.reggel 7-kor aktiválja magát repülőmódból és azzal ébreszt hogy diszkréten rezegve letölti az emileket wifin, aztán 8-kor irány a meló , rádióhallgatással a fülben, a vonaton és bent a cégnél mobilneten lóg, amikor van wifi jel, akkor természetesen lelép a mobilnetről, a leveleim ( privát és céges ) egész nap jönnek a telóra, közben néha rádióhallgatás, beszégetések ki és be hívások, aztán este 6 körül irány haza, közben zenehallgatás .
Így van estére 30 százalék körül az akksi.11:35-re van beáálítva rajta a repülőmód aktiválás, akkor szépen elaltatja magát és közben csendesen töltődik, igen jámbor fajta
szerintem megfelelő.
bár nemmondom, hogy nem bírt volna el egy 2000-es akkut, de akkor annyival nehezebb is lenne.
jóezígy.
amire kell, azt pont teljesíti.egyedül talán a hátlapját nem bánnám, ha kicsit mintás vagy recés lenne, jobban kézbetapadna.
mondjuk igysem fényes, enyhén matt, de akkoris jobban csúszik, mintha olyan lenne, mint a Galaxy Ace v. valamelyik hasonló recés mintás hátlap....demajdcsak lesz rá egyedi hátlap pár dodóért, nemsokára
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
továbbra sem értelek.
AHHOZ KÉT , TELJESEN KÜLÖNÁLLÓ GSM modulnak kellene lenni a telefonban.
melyik gyártónak ment el az esze, hogy ilyet csináljon, ráadásul az egyetlen 1500 MAh-s akksit szívja mindkét modul állandóan.
reggel ébredéstől meló végéig nem huznád ki vele, lemerülne délutánra...erre van az kitalálva, hogy egymásra irányítod őket egy gombnyomással ( a samun) a többi telón kicsit hosszabb a procedura.
innnetől kezdve, ha engedélyezted a hívásvárakoztatást és a bekopogtatást, akkor amikor beszélsz az egyiken, akkor a másikra érkezett hívás is a füledbe kopogtat és tudod, hogy rá kell nézni a telóra, mondjuk tartásba teszed azt akivel éppen beszélsz és átveszed a hívó felet,vagy utána visszahívod.
Mindenesetre nem halsz meg hülyén hogy nem is tudod, hogy kerestek ...szerintem ennél jobb módszer nemkell.
hidd el énis tartottam a nemelérhetőségtől, de nincs ilyen gond.egyébként meg, amikor nem irányitod őket egymásra, akkor is példul a Tré-Mobil küld egy sms-t mindig, hogy volt egy nemfogadott hívásod, amig nemvoltál elérhető.
de ennél sokkal jobb, hogy mindig online vagy.
én imádom , azért samsung a samsung, hogy neki egy ilyen trükk az eszébejutott.... -
papsoka
aktív tag
-
Luissimo
veterán
válasz tuzpenge #178 üzenetére
sygic az mindenen fut, még a régi Blade-emen is.
a Primo is primán fut, a rútingolás után meg főleg, hogy TTS hangon beolvassa nekem az utcaneveket is, hogy merre forduljak.
az átirányításos módszer teljesen megfelelő ahhoz, hogy a két SIM-ed egyszerre éljen és sosemondják azt, hogy nemvagy elérhető.
Monddmármegnekem, hogy mikoris akarsz te egyszerre két SIMkártyán beszélni ?
hameg akarod, akkor összekötöd a két hívót plusz magadat és van egy hármas konferenciád.de tényleg, miszart akarunk ?
hogy két telefonunk legyen egy dobozban?
ugysem tudunk vele önáálóan külön-külön telefonozni .szerintem ennél okosabb módszerre nincs szükség, asziszem engem ez bőven jielégít.
akit meg nem, az vegyen ennél jobbat....
jaaaa, és SOSEM VENNÉK FEKETÉT !
az annyira gusztustalanul tucatteló, hogy csak na.
A fehér az egyedi, elegáns, UNICUM[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ha ott is két év gari van, akkor én megvenném, nem várnék tovább.
Lemondásnak nincs következménye.
Csak legyen végre már vhol„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
msfeco
tag
Újra megjelent a szolnoki MédiaMarkt 11hó07.-én induló szórólapján 79.999Ft-ért. A múltkorin is rajta volt, de akkor nem volt kapható. Most kicsit tanácstalan vagyok, megvegyem holnap a szolnoki MM-ben (persza ha most kapható) vagy várjak az E digitalra ahol már 10.24.-én megrendeltem?
-
Luissimo
veterán
válasz tuzpenge #174 üzenetére
hidd el nekem, hogy ha az egyiken beszélek, akkor a másikon is feltudnak hívni.
ezvolt az első, amit kiprobáltam rajta :-)
a másik a netezés :-)
a harmadik a zenelejátszo, eszméletlen jól szól:-)
a negyedik a camera, videoban is jo és fotoban is. majd feltöltök valamit :-) -
papsoka
aktív tag
Hétfőtől az Euronics is hirdeti 80000 Ft-ért, egy év garanciával.
E-digitalnál ugyanennyi lesz két év garival.
Mi lehet a különbség oka? Mindegyik hivatalos magyar értékesítés lehet? -
tuzpenge
őstag
Ezzel az erővel a többi dual sim-es telókból is aktív dual-t lehet csinálni. (Már ha az átirányításos módszerre gondolsz. Csak a samu-nál ez egy gombnyomás, a többinél meg kb 5 perc manuális beállítás)
Minden esetre gratulálok a telóhoz. Írhatnál egy hosszabb beszámolót.
Érdekelne pl a sygic vagy a I*o navil hogy hogyan fut. Olvastam hogy szaggat rajta, amit nem nagyon akarok elhinni, mert a régi spicámon sem szaggatott, de azért egy valós felhasználó véleménye a mérvadó.ˣ
-
kp78
addikt
Fehéret vettél?
A külső, és a méret engem is megfogott, féltem, hogy nagy lesz, viszont ez a méret még pont jó.
Szerintem attól függetlenül, hogy nem a legmodernebb "vas" van alatta, sokat fognak belőle eladni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
raub
tag
Nagyon tetszik!
A korrekt méret, gyönyörű külsö és persze a dupla sim rendkívül vonzóva teszi...
Az pedig, hogy egy kis turpissággal a beállítások között könnyen dual aktivvá varázsolható, külön megfogott... -
kp78
addikt
válasz tuzpenge #170 üzenetére
A győrit próbáltam hívni, de csesztek felvenni dél körül, de lehet megpróbálom holnap is.
Az osztrák linkelt ár csak online megrendelés esetén él, kint a boltan 299.-€, ami már nem olyan jó ár.
Voltam kint, mert amúgy is mehetnékem volt, gondoltam útba ejtem.
Fehér volt csak, fekete nem.
Nyomkodtam jó negyed órát, és nagyon tetszik. Volt benne magyar nyelv is.
Jöhetne már idehaza is vagy az Edigitalhoz, vagy MM-ba, csak már vehessem„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Ausztriához közel élőknek a kinti MM is jó lehet, elvileg van is nekik...
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Luissimo
veterán
válasz tuzpenge #167 üzenetére
senki nem beszlk itt mogabáról, vagy Bochkorni, Andreáról...
én akiről- amiről beszélek, hogy beszél az Marischka, vagy Emese TTS hang, amivel nem azt mondja be, hogy "kanyarodj balra", hanem aztmondja, hogy " kanyarodj balra a Petőfi Sábdor utcába "
no, ezt varázsold magadnak elő, anélkül, hogy megvennéd a TTS hangot !!
-
fPApi
őstag
Csak szeretném megerősíteni Luissimo leírását: én már régóta keresek dual sim-es telefont, de csak most jutott oda a fejlődés, hogy lehet találni megfelelőket. Megnéztem az alcateleket és a kínaiakat is, de végül én is egy galaxy s duos-t vettem, itthon. Előtte egy xperia ray volt (persze 1 sim) és azt kell mondanom, hogy nem csalódtam én sem! Nekem a 4" tökéletesen megfelel, már ennél is nyújtózkodni kell a sarkokhoz! Persze csábítóak a kétmagos csodák, de rájöttem, hogy a vakításon kívül nem sok mindenben használnám ki a pluszt és hát ez a "tepsi" őrület....
A quadrant nálam 2231 (külső SD-vel, belsővel lehet, hogy több, nem próbáltam), antutu 3301. Ezek jobbak, mint a RAY gyári ICS-s számai! Ja igen és még nem rootolt. Meg is kérdezném Luissimo-t, hogy simán ment-e és mi szerint csináltad? Én ezt láttam: [link][ Szerkesztve ]
-
-
RaveForce
veterán
válasz Luissimo #156 üzenetére
picivel az LG optimus 2x alatt
ez azért elég respect! főleg akik azért sírnak, h nincs benne erő...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Luissimo
veterán
azért,mert én ugyszeretem, ha kellően root. ( nomeg így beszél a Primoban a Marischka TTS hang és bemondja az utcaneveket.)
Nomeg így hozzáférek a rejtett bugyraihoz, ugyanis sok progi csak rootolt telora megy fel.
de ha nemakarod, akkor nincs szükség rootolásra, anélkül is ugyanezt tudja, quadrant ügyileg.azért mutattam a csengőhagjaimat, hogy éreztessem , hogy milyen lehet a hangja.
gondolj bele, mikor megszólal a füttyszó után , a kemény rammstein gitárfutam !!
mindenki hallja a környékemen, nemcsak én.
és aki nemszerette a rammsteint eddig, azóta már azis imádja.a comfortably numb pedig egy lágyabb csengetés, de az sem halk.
magyarán nagyon jól szól a csengetés.azt állítasz be rajta , amit csak akarsz.
RAM ?
646-ból 300-380 Mbot használ, mikor mennyi.
nem akad[ Szerkesztve ]
-
papsoka
aktív tag
-
Luissimo
veterán
nincsen
de nemis kell.
nekem arra van a nagyonjókis NoLED apk, amivel sms-t, hívást, emailt, gtalk-ot tudsz kijeleztetni, ikonnal, csöngéssel, rezgéssel, display villogással, füttyszóval, jobb mint bármelyik apró kis led, mert ez beállított időközönként villog neked és fütyül és rezeg, hogy valamiről lemaradtál.csengőhangnak feltettem az egyik kártyára ezt, a másikhoz meg ezt.
imádják a környezetemben[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
bolti !
naés ?
azzal kezdtem, hogy megrootoltam, innentől , mindegy milyen a garija, nem ?teljesen elégedett vagyok. tetszik a letisztultsága, az intelligenciája a formája , a fogása , a hangminősége a zenelejátszása, a kézreállosága, .......
szépis, jóis, és marad egy szabad kezem meg egy szabad zsebem , mert a két sim-emet egybetoltam.
nekem nagyon bejön, van benne akkukímélő üzemmód, ami lelassitja aprocit és kicsit a kijelzőt is, így délutánra (reggel 7 től) kb 60-65%-ig merül, mire hazaérek.
ez nagyon jó idő.
full üzemben a Quadrant standard szerint TOTAL: 2315 pont,
CPU:2785,
MEM:1744,
I/O:5155,
2D:311,
3D:1578,) picivel az LG optimus 2x alatt,akkukímélő módban pedig ez jelentősen kevesebb, persze ez nemcsoda:
total:1495
CPU:1640
MEM:1032
I/O:3507
2D:189
3D:1108picit desire HD és Galaxy Nexus S alatt, behuzott kézifékkel ( CPU 600 megán ketyeg ilyenkor) sem rossz tehát.
NEKEMTECCIK
net állandóan bekapcsolva, ha van wifi azon megy napközben, ha nincs, akkor HSDPA-n lóg a hálón.
zenelejátszásra Blututis fülessel használom, szintén azzal hallgatom rajta TuneInRadio netrádiót, blututis sztereo füles távvezérli a rádiot is és a zenelejátszót is, egyszóval még nemtaláltam okot, amiért beletudnék kötni.megéri az árát, most sem vennék mást, főleg nem egy Alcatelt, biztosan nem.
navigál , énmegyek, de primán, mondja hogy milyen utcán kanyarodjak be, amiota rootoltam,
mindkét kártyán elérhető vagyok, egyiken hasít a net, a másik csak 2G-n lóg, de minek is lógna mindkettő 3G-n, nemigaz ?mire vártok még?
Vegyétek, vigyétek....lépjetek be a klubba[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Luissimo #154 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem
És mennyire vagy elégedett?
A linkelt telefon 2 év garija bolti?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz tuzpenge #151 üzenetére
Igen, megrendeltem Edigitalnál, de nagyon lassan akar megjönni.
Ha MM-ben előbb lesz, akkor megveszem ott, és lemondom a másikat.@papsoka
Szerintem vmi egyéb Samsung telefonja van, és abból nézhette meg, hogy miképp van a sorrend a tel.könyvben. De ha erre jár, talán megerősíti, vagy megcáfolja amit írtam.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Ha kicsit jobban visszaolvasol, kiderül, hogy neki sincs még. Szerintem
-
kp78
addikt
válasz tuzpenge #145 üzenetére
Tudtommal Edigital sem forgalmaz szürkeimportos, gari nélküli termékeket.
Vettem már onnan pár dolgot, mindhez rendes garancia volt.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
RaveForce
veterán
válasz tuzpenge #145 üzenetére
MM-ben tuti h gyártói garis, magyar nyelvű lesz!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
msfeco
tag
Sziasztok! Én a megrendelésemre az alábbi válasz kaptam e-mailben:
"Tisztelt Ügyfelünk
Köszönjük megkeresését!
Az Ön által megrendelt termék sajnos továbbra sincs raktáron cégünknél, az érkezésére vonatkozóan, beszállító partnerünk nem jelölt meg konkrét időpontot. Amint a biztos információk rendelkezésünkre állnak, weboldalunkon feltüntetésre kerülnek, illetve rendszerünk automatikus levélben tájékoztatja a termék átvételével kapcsolatos tudnivalókról.A termék érkezéséig szíves türelmét és megértését kérjük.
Bármely további kérdés, észrevétel esetén készséggel állunk rendelkezésére.
Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal továbbra is készséggel állunk rendelkezésére, melyekről teljes körű felvilágosítást kaphat honlapunkon, illetve ügyfélszolgálatunk e-mail címén; a 061/452 0090 és a 061/452 0091-es telefonszámokon."
-
kp78
addikt
Központi tel.szám, és érdeklődtem a rendelésem felől.
-
kp78
addikt
Felhívtam őket, nov. 9-re kell a központi raktárba érkeznie
Azért keresgetek addig is, hátha máshonnan előbb be tudom szerezni hasonló áron, hasonló garival„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Sajnos
Gondoltam, hogy ezen a rövid héten nem fog megjönni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz RaveForce #136 üzenetére
Viszont az is csonka hét lesz, így szerintem sansztalan, hogy meg is kapjuk„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
RaveForce
veterán
fogalmazzunk úgy, h tárgyaltam olyannal akinek van rálátása a dolgokra hamarabb tervezték, de a hét közepén még nem volt sikerült behozni, jövőhét sanszos
-
-
kp78
addikt
válasz RaveForce #132 üzenetére
Na, csak nem egy Edigital-os emberrel van dolgunk?
Ha így van, és nem üzleti titoknak számít, azért majd tájékoztathatnál a "fejleményekről"„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
RaveForce
veterán
-
kp78
addikt
A rendelést én is leadtam már tegnap este, kíváncsi leszek mire tudják szállítani.
Remélem, hogy nem 1 hónap lesz, mert akkor[ Szerkesztve ]
-
msfeco
tag
Az edigital-on most rendeltem magamnak egyet! Amint megkaptam beszámolok!
-
Luissimo
veterán
a fekete az nagyon gáz, mintha egy tucat samsungod lenne, pfujj , a belemjönki, olyan kisstílű
a fehér az elegáns, egyedi, jófogású, nem fényes a hátlapja, hanem kissé matt , de nem nagyon, "statuszbólum" mint egy régi haverom szoktavolt mondani.nemcserélnédbe feketére, ha feléért kapnád is, meglátod....
-
kp78
addikt
Edigitalnál is rendelhető, 2 év garival
Csak azt nem tudom, hogy feketét, vagy fehéret rendeljek?
Van vkinek infója, hogy lakkos/fényes a hátlap, vagy normál/matt?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Az imént néztem a szegedit, és benne van, meg a békéscsabaiban is
-
RaveForce
veterán
válasz Tommmmka #122 üzenetére
ha jol rémlik az sII-t pont kiadták dual simmel, lassa egy éve, meg is van: [link]
-
Tommmmka
senior tag
Én speciel azt nem értem, hogy a nagy gyártók miért gyík hardware-el és 20k ft-s galaxy mini külsővel csinálnak csak dualsim készülékeket, egy SGSII hardware és külső dual simmel nagyot ütne, de ha az SIII-at kiadnák dual simben már ugranék is
-
-
-
papsoka
aktív tag
Gsmtakácsnál van fekete verzióban is!
-
kp78
addikt
válasz 67tuareg #116 üzenetére
Értettem, és én is az MM-et (ill. aki azt a szórólapot így összeállította) gondoltam kritizálni vele.
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz 67tuareg #114 üzenetére
Azért egy fotó beszerezéséhez a Galaxy S Duos-ról nem kell summa cum laude diploma.
Amúgy , feliratkoztam, bár én nem a szegedibe, hanem a szombathelyibe, mert arra lakom.
Remélem tényleg jönni fog belőle.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
67tuareg
tag
Ja mivel nem érkezett meg, nem tudták lefotózni sem, úgy gondolták a leírás a fontos és pontos. Én nem is néztem a képet, csak a tipus kiírásra lettem figyelmes, mert már régebben nézegetem ezt a pár androidos tipust.
És felajánlották az íratkozás lehetőségét?[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz RaveForce #112 üzenetére
Beszéltem tegnap velük, hogy a kép nem egészen az, amit melléírtak, azt mondták, a kép mindig csak illusztráció, majd javítják esetleg egy kis melléklettel. Y duos-t csak nem akarnak annyiért eladni
Viszont nem jött meg a szállítmány, de novemberre állítólag lesz.
Kíváncsian várom, mert rendes garival én ennyiért megvenném, egyelőre akárhol keresem, mindenhol csak boltigaris van, ami nekem nem sokat ér, mert Bp 220km, küldözgetni meg nem fogom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
RaveForce
veterán
van egy desszert íze a dolognak, mert nem a saját képe került az újságba mellé, talán az Y duos, vagy az ace duos illusztrácioja van ott
-
kp78
addikt
Én a szegedi 10-11. oldalán látom, bár a kép nagyon másnak tűnik.
-
67tuareg
tag
Biztosan megéri ezt a pénzt, ha lesz valamikor. /Békéscsaba, Szeged, Szolnok, Debrecen, Kecskemét -re szól a szórólap/
Nekem az a problémám vele,hogy a céges kártyám annyira be van korlátozva, hogy nem tudom átirányítani, pedig fontos lenne hogy azonnal elérjenek, a sajáton meg órákat beszélek, és így a "folyamatos kétkártyás üzemmód"-ot nem tudom használni. Egyébként olvasgattam az Acer-nek a kétkártyás fórumját, sokaknak azzal sem műxik egyszerre, hiába van bekapcsolva. -
kp78
addikt
válasz 67tuareg #103 üzenetére
Szombathelyit az imént néztem, de nincs benne
Többi áruház szórólapja nincs is fent.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz 67tuareg #101 üzenetére
Ez de jó hír, csak tényleg legyen belőle
Amúgy mennyi, az annyi?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
Én is nézegetem ezt a telót, és most akciós a "hülye azért nem vagyok"-nál. Aránylag jó az ár, biztos a gari, godoltam megnézem. Mondja a csaj, hogy még nincs, az országba sem érkezett, ez tegnap volt (amúgy akció kezdődött 2012.10.17.), elnevettem magam, a csaj személyes sértésnek értékelte kialakult jókedvemet. Mondom mikor lesz ebből valami, ha még az országban sincs! Végülis oda fajult a dolog, hogy felírta az adataimat, és akciós áron megkaphatom akkor is ha az akció lejártáig ( 10.28.) sem érkezik meg. Itt legalább megtapicskolhatom, ha neten rendelem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest