- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breeze
aktív tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni a következőkben:
Samsung Galaxy S Dous GT-7562 Custom rom érdekelne, működő hibátlan verzió ha van.
Segítséget előre is köszönöm
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Először rossz topikban kérdeztem, onnan ide irányítottak, most megkérdezem itt is hátha tudtok segíteni.
A kérdésem egy Samsung Galaxy S Duos 2 S7582 telefonnal kapcsolatos.
Letöltöttem egy SMS hangot ami szöveggel mondja be, (egy női hang) hogy 'Üzenetem érkezett'. Ez most rajta van az SD kártyámon is és a telefon memóriájába is átmásoltam. Ezt szeretném beállítani a két SIM kártya közül az egyik SIM kártyámhoz SMS hangnak de nem lehet valamiért, csak a már gyárilag feltelepített hangok közül enged választani. Csengőhangnál alul ott van az opciók között a Hozzáad lehetőség, az Értesítési hangnál/SMS hangnál nálam nincs ilyen. Megoldható valahogy hogy hozzáadjam vagy ezt nem lehet?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! A gyari galeria nezetet hogy tudom valtoztatni? Valamit elnyomta. es a galeriakban ha rakattintok a mappara nagy kepeket hoz be nem sok kicsit es a benne levo mappakat sem latom! koszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Nexon19
újonc
Üdv.Nem tudom jó helyre írok,van egy samsung GT-S7582 es mobilom.A történet ott kezdődött ,hogy nem működött a kamera.Pontosabban a kamera oké volt mutatott mindent csak fényképezni nem lehet vele nem reagált semmire,mintha kikapcsolták volna az érintő képernyőt (csak a kameránál és kb 10 különböző programmal is ugyanez volt) bekapcs után 10-15 s jó volt aztán semmi.gondoltam a soft a hibás le is szedtem 2őt különböző oldalról de semmi.Az XDA fórumon találtam olyan verziót ahol nem csak PDA file volt hanem bootloder csc stb.fel is tettem a telefonra és újraindítás után szembesültem az igazi problémával.Mikor bekapcsol csíkos a kép nem lehet semmit látni,mikor elér a kezdőképernyőig onnantól van rendes kép.Sokáig mutatja ezt a csíkos képet pl ha gyári beállítást visszateszem utána a kezdőképernyőn is halvány csíkok jelennek meg de 10p után kihalványodik majd eltűnik,mintha beleégne a kép...Download modba bele bírok menni igay nem lehet látni semmit.mit lehet vele tenni?van valami megoldás?próbáltam újra rátenni és másik PDA file al is de ugyan ez másik bootloder csc stb file okat nem találtam.keresgéljek még hátha valamelyik jó lesz?Viszont többen is letöltötték az xda ról felrakták és csak köszönő kommentek jöttek.Jah és ezek után se dollgzik a kamera
a képek download modba keszültel
[ Szerkesztve ]
-
Bicskás
senior tag
Sziasztok, garanciális Samsung Galaxy S Duos 2-m töltője rendeltetésszerű használat közben meghibásodott, meg tudnátok mondani nekem, hogy Kaposváron hova tudnám bevinni hogy javítsák meg vagy cseréljék ki ?
-
Mbenyo97
aktív tag
Üdv.
Hogyan lehet azt megcsinálni hogy a SIM kártyák be és kikapcsolásához ne keljen belépni mindig a beállításokba, hogy el lehessen ezt a funkciót is érni a kezdőképernyőn, ahol az ikonok,óra meg ilyenek vannak ??
Választ előre is köszönöm -
XenHai
senior tag
Üdv kéne egy kis segítség .
Ismerősöm teflonján kéne le cserélni a stock romot. Ha S7562XXALJ4 rakok fel akkor lehet telepíteni rá pmp romokat ?
Magyar alatt csak ezt találtam . Jelenleg s7562xxma1 van rajta. -
KismartonT
újonc
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Formáztam a /system mappát és elfelejtettem mentést csinálni. Le lehet valahonnan tölteni az Androidot rá? Vagy akármilyen ROMot? Eddig csak baromságot találtam... Segitsetek pls.
-
club1
veterán
Amíg ki nem veszed a 2. UPC-s kártyát, vagy nem inaktiválod, addig a beállított (2.) foglalatban lévő kártyát fogja a telefon netezésre használni (kivéve ha nem épp wlan-ra csatlakozik, mert akkor azt).
Jellemzően ezzel a telefonnal nem lehet 4-5 Mbps felett mérni akkor, ha be van rajta kapcsolva "bejövő hívások fogadása adatszolgáltatás használatakor másik sim kártyával". Ez azért van, mert egy rf egység van a telefonban (dual standby), és az váltogat ilyenkor egyik-másik kártya között. Ha pedig a netező kártya alól tized másodpercenként kihúzod a hálózatot tized másodpercre, nehéz vele nagy sebességet elérni... -
mike6
csendes tag
válasz bongocero #881 üzenetére
Sziasztok, szia bongocero!
Éppen egy GT-S7582 dual SIJM-es telót tervezek venni egy Telenor (csak beszédre) + UPC (3G-s netezésre) SIM kombóval.
Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni a következőket, hátha tudod/tudjátok is a választ mindre- Csak egyszer kell kiválasztani, hogy melyik SIM-et fogom használni ka későbbiekben netezésre?
Tehát ha utána bármikor megnyitok egy gmail-t vagy böngészőt akkor automatikusan tudni fogja a mobil, hogy melyik SIM-et használja? Vagy netezés előtt mindig át kell váltani a UPC-s SIM-re manuálisan?- Terveim szerint mindkét SIM-et aktívan hagyom, úgy beállítva, hogy ha netezés közben érkezik egy bejövő hívás, akkor azt jelezze.
Viszont az xda fórumon azt írták, hogy ilyenkor az adatsebesség elég lassú. Neked mennyire gyors a net? Esetleg egy speedtest-tel rá tudnál mérni?- Nálad meddig bírja az akksi? Állítólag gyorsan merül
Előre is köszönöm!
-
bongocero
újonc
válasz bongocero #878 üzenetére
Hát válaszolok magamnak, hátha valaki ebben a cipőben lesz még. Kalandos volt, az ötödik ügyintéző egy elejtett megjegyzéséből jöttem rá. (3 UPC-s és két Samsungos)
A UPC tájékoztató füzetkéje és weboldala szerint a beállítások közé tartozik, hogy "APN típusa: Statikus".
( http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/383/~/upc-mobilinternet-h%C3%A1l%C3%B3zati-be%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1sok )
Telefonon viszont azt diktálta fel az első ügyintéző, hogy ide azt kell írni: "Internet". Többször kipróbáltam mindkettő beállítással, egyikkel sem ment.A végén csak kiderült, hogy semmit sem kell oda írni. Amint kitöröltem a korábban beírt szót, elindult, és azóta működik.
Hogy ehhez miért kellett hat nap és öt ügyintéző, két személyes mászkálás, és miért nem értenek ahhoz, amit csinálnak, azt nem tudom. Csupa fiatal, segítőkész, de valószínűleg erősen tapasztalatlan emberkével találkoztam.
-
-
bongocero
újonc
Még1 kérdés: használ, vagy ismer valaki olyan alkalmazást, amely képes felvenni a telefonbeszélgetéseket, köztük Voip-beszélgetést is ezeken a készülékeken? Eddig kettőt próbáltam telepíteni, egyik sem működött, sőt a beszélgetést is kinyírták, nem hallatszott semmi sem.
-
bongocero
újonc
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
A Galaxy GT-S7582-emben van egy sima Telenor kártya, amihez vettem egy UPC mobilinternetet, mert meglevő előfizetőknek viszonylag olcsó (1700/1 GB). Betettem második SIM-kártyának, de nem működik. A UPC kipróbálta egy másik készülékben, abban működött, sőt még ebben is, de csak akkor, ha kivesszük a Telenor-os kártyát. Máskülönben semmilyen beállításokkal nincsen se kép, se hang a UPC-kártya részéről.
Szóval:
1. kártya: Telenor, Hanghívás, csak GSM - működik
2. kártya: UPC, adatok, WCDMA/GSM - nem működik.De rengeteg más beállítási variációt is kipróbáltunk.
A Samsung ingyenes ügyfélszolgálata mintha még ennyire sem állt volna a helyzet magaslatán, folyton valami kézikönyvben néztek utána, majd azt állították, hogy egy adatkártya és egy hanghívás-kártya nem tudnak egyszerre működni ebben a készülékben…
[ Szerkesztve ]
-
campers
tag
Sziasztok!
Rootolás után, feltettem a PMP™ Ultra ROM v5.5- romot. A telefon azóta a bekapcsolás után (ahol is kéri a két PIN-kódot) nem ismeri fel a SIM kártyákat. 0 térerőt mutat, és közben sokszor előjön az "Adja meg a PIN kódot" ablak. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy egy dual sim - es telefonba ha benn van mind a 2 kártya és hívnak az egyikről akkor én azt látom a hívás pillanatában, hogy melyik kártyáról hívnak?
Köszi a válaszokat! -
Thocy a ZAGY
tag
Auchan/Tesco/Metro is oké garancia szempontjából, ilyen nagy cégek nem sumákolnak. A sufni cégekkel szokott lenni a baj, ahol a szürke importból származó, eredetileg nem magyar piacra szánt készülékekkel trükköznek, ami után nem fizetik be, vagy nem rendesen az ÁFA-t plusz/vagy a vámot, ha EU-n kívülről jött. Az ilyen telefonokkal aztán persze sokszor a gyártó (szakszerviz) nem foglalkozik (ezért van rá bolti garancia, ami valahol korrekten működik, máshol meg sehogy sem), mert a gyári száma alapján itt sem lehetne, azaz nem kapott gyári garanciajegyet.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
Canonfan
senior tag
válasz Thocy a ZAGY #871 üzenetére
Köszi szépen!
Megkérdezem tőle hogy ennyit még rá tud-e dobni, bár szerintem bőven megéri az árkülönbözet.
Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy ha a 40k a kopp határ, akkor azért tudnád/tudnátok ajánlani ezt a telefont is, mennyire vészes?
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz Canonfan #870 üzenetére
Pl.: ez itt egy megbízható bolt, de ha a keresőbe beírod, találsz még vagy két tucat helyet, csak az a lényeg, hogy rendes gyári Samsung garancia legyen rá, ne csak bolti (persze amíg nincs baj, addig nincs baj, de ha komolyabb garis probléma van, ami időnként a legjobb gyártóknál is előfordul, akkor a bolti az lutri, a szakszervizben meg jó eséllyel segítenek).
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
kapasz, Thocy a ZAGY:
Köszönöm szépen a válaszotokat!
Nem tudom mikor akarja megvenni, de akkor a DUOS 2 tényleg ésszerűbben hangzik.
Azt utódjához tudnátok adni linket?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A tapasztalataitokat szeretném megkérdezni a telefonról.
Nagyon értékes lenne az infó számomra, bár nem nekem lenne a telefon, egyik kolléganőm kérte a tanácsomat hogy ajánljak neki kétkártyás Androidos mobilt mert jelenleg két mezei (featue phone) telefonja van és ki akarja váltani őket kényelmi szempontból.A kitétele annyi volt, hogy vagy Samsung vagy Sony, Android, kártyafüggetlen és max 40 k.
Jelenleg a Samsung Galaxy Ace Duos-t nézte ki, de ahogy látom az már egy őskövület hardver, 1 gh alatti proci, arm 6 architektúra, ezért ezt a telefont gondoltam jobbnak eddig, mert [ebben a webáruházban] beleférne neki a keretbe, ha megelégszik az 1 év garival.
Viszont ahogy a Mobilarénás tesztben olvastam nem igazán van egy ICS-hez való hardver benne, szóval lassú, akadozik stb.
Én ettől tartok inkább mert első okostelefonja lenne, és nem akarom hogy csalódjon, főleg azt nem hogy a tanácsom alapján vegyen meg egy olyan mobilt amivel csak kínlódni fog.Nagyon moddolni nem fogná szerintem meg lehet appokkal teletömni sem, lehet ellenne a gyári samsung appokkal is, netet viszont tervez előfizetni ha meglesz a teló.
Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy így ajánlanátok a telefont (alapból kétkártyás üzemmód) vagy inkább ne vedd meg kategória, mennyire találkoztatok hibákkal és ha igen mennyire vészesek?
Válaszotokat előre is köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
kapasz
tag
A Samu kamerája, kijelzője és hangminősége sokkal jobb mint egy kínaié, 1 kártyával használva az aksi is több napig bírja. A kínai viszont érezhetően gyorsabb és jobban reagál az érintőképernyője is. Ha nem akarsz rá sokat költeni, kínaiban jobban használható telót kapsz 45 körül. A kínaiakban újabb droid van mint a samuban, amik jobban gazdálkodnak a memóriával, így az 512-vel nincsen probléma.
-
axioma
veterán
válasz digitibi #863 üzenetére
Koszonom!
Kinai dzsunka ketkartyas az van a ferjemnek, ugyhogy masodik kartya stb. dolgokkal tisztaban voltam, inkabb ez a mindennapi hasznalat erdekelt. Ezek szerint megyeget, de ha jol ertelek, nem erezhetoen kevesebb a kompromisszum, mint az 512-eseknel.
Me'g atgondolom, meg hatha frissul az arlista es talal mas jeloltet is... (igazabol ha lehetne valamit tudni a celszemelyrol, lehet hogy inkabb lumia 520-as lenne neki jo, de ez ugye altalaban sokkal kockazatosabb hogy milyen lesz neki, mint egy samu droid). -
digitibi
csendes tag
Egy sim kártyával nekem tökéletesen működik. mobil net amit legnagyobbat tud, csak 3G van rajta, viszonylag egész gyorsan tölt,és ha pár felesleges gyári alkalmazást letiltasz benne amit nem szoktál használni (melyek állandóan futnak a háttérben ezzel csökkentve az akkumulátor élettartamát) 2 sim-ről tudni kell hogy ha az egyikről netezel a másik olyankor nem tud hivást fogadni, illetve csak egy sim tud 3G hálózatra csatlakozni, de ha nem internet függő az illető, akkor bőven megteszi a GSM is. azzal legalább szinte mindenhol van térerő... na de a lényeg, hogy én fogjuk rá hogy megvagyok vele elégedve, ésszel kell használni... ajánlatos 2-3 naponta egy újraindítás, annak érdekében hogy ne lassuljon a teló... ennyi az én véleményem róla.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Nincs tul nagy tolongas errefele, de hatha van aki figyel.
Ismeros akar mindenaron mediamarkt vagy hasonlo magyar garis helyen 45e-ig telefont venni, es kb. ez az egyetlen, amiben nem 512 ram van, ha nem is eri el az 1G-t. Azt olvastam, hgoy a proci gyenge. Meg a samuk lassitva vannak a touchwiz-zel, szoval abban se vagyok biztos, hogy egy 4.2-es androidos 512 ramos mas tipus nem tud-e hasznalhatobb lenni... a mindennapokra vetitve mi a velemenyetek?
Ajandek lesz, es aki veszi az nem ert hozza, es az ajandekozott igenyeirol se tudunk semmit, szovla "altalaban" jobb telefon kene (a ket kartya nem feltetel). -
Zserno
tag
-
nylontacsko
senior tag
Na. Figyi:
Le lett írva a válasz, elmondták itt Neked, hogy mi a helyzet:
- offline navira jó
- képek tárolására jó
- zenék, videók tárolására jó
- és elég sok szoftver is engedélyezi alapból, hogy a kártyára telepítsEnnyi. Önállóan nem fogod tudni emulálni.
Remélem így már érthető és nem sértő"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Zserno
tag
válasz nylontacsko #858 üzenetére
Miröl beszélsz.Nem beszélek birkaságogat.Én kérdeztem miért nem tudok telepiteni a memoria kártyára mert hogy azt irja ki hogy a telefon nem rendelkezik külső tárolóval vagy emulàlva van a kártya.Erre vártam volna segitséget erre bunkózol.Ne velem.
Ti akik ott vagytok sehol........
-
Zserno
tag
válasz nylontacsko #856 üzenetére
De igen a galaxy s duosról van szó csak ugyanaz volt a gondom a mini 3 al mint ezzel. Olvass vissza.
-
Zserno
tag
Sziasztok! Nekem ez a második ilyan telefon ami nem helyez át memo kártyára mert emulálva van. Nagyon idegesitő. Minek akkor a memo kártya.
-
olivera88
veterán
válasz Thocy a ZAGY #851 üzenetére
Értem.Köszi. Majd meglátom akkor.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz olivera88 #850 üzenetére
Eredetileg benne volt a Samsung ütemtervében, de nem kapkodják el az biztos... szóval kicsit emiatt azért bizonytalan. Egyelőre nem hivatalos megoldás van, de azt csak saját felelősségre. Egyébként a 4.04 is teljesen jó a készülékkel, szóval kizárólag emiatt ne dönts ellene, ha egyébként másban megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
Lehet frissíteni Jelly Beanre?Mert akkor megveszem.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
club1
veterán
válasz vendingo #848 üzenetére
Ha a sim kártya kezelőben adatszolgáltatási hálózatnak az osztrák kártya slotja van beállítva, engedélyezve van a mobilnet, Ausztriában vagy és kézzel jól van beállítva az osztrák kártya APN-je, akkor már csak a szolgáltatással vagy a telefonnal lehet gond. Utóbbi a legritkább.
-
vendingo
veterán
Van egy kis gondom.
Az egyik sim foglalatba működik a mobil internet, a másikba pedig nem.
Valakinek valami tipp?
Magyar kártyán müxik, osztrákon nem.
Osztrák szolgáltató azt mondja, hogy aktiválva van a mobilnet a kártyán, mennie kéne, állításuk szerint a telefon a rossz.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
digitibi
csendes tag
nekem egy 8 évvel ezelőtti Pannon GSM kártyám van benne meg egy mostani Vodás, akkor hogy hogy működik zökkenőmentesen? o.O
-
club1
veterán
Az active standby telefonoknál nem javasolt az azonos frekvenciákon használt két külön sim kártya. Ilyenkor is alapkövetelmény, hogy azonos típusú (korú) sim kártyák legyenek a telefonban. A 3-4 évvel ezelőtti és a mai sim kártyák már nem azonos technológiájúak. Az asszony 6 éves sim kártyájával a telefon újraindulgatott, az újjal (feketével) már nincs probléma az új Telekomos sim mellett.
Wifi-vel a készüléket használod, nem a kártyát. -
digitibi
csendes tag
Én nem tudom halljátok mi egy hulladék telefonokat fogtok ki, nekem már január óta meg van de még komolyabb panaszom nem volt rá... kb 4 havonta csinálok rajta egy teljes formázást (gyári beállítások visszaállítása) a sok felesleged lomot kikapcsolom az alkalmazáskezelőbe, hogy ne szopja az akksit és ha nem muszáj nem használom a 3G-t. és így az akksi van úgy, hogy majdnem 2 napig bírja. én nem tudom ti mit csináltok vele, vagy csak szar készüléket fogtok ki, vagy nem értetek hozzá.
-
Zsuy
újonc
Segítségre lenne szükségem.
A telefon 1 hónapos, de már kétszer megjárta a szervizt. A probléma, ami sajnos azóta sem szűnt meg:
Állandóan "eldobálja a kártyákat" ami azt jelenti, hogy nincs szolgáltatás csak segélyhívásra Én sem tudok hívni, engem sem tudnak. Egyik kártyán sem..Valamikor csak úgy áll helyre, ha újraindítom. Szerintetek ez mitől lehet?
Előre is köszi a segítséget! -
selmak15
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a telefon nem tud kapcsolatot létesíteni a BT-headsettel.
BT láthatóság bekapcsolva, keresés elindítva, de nem látja az eszközt. Az előző telón (Galaxy Y) tökéletesen működött. Remélem tudtok vmi tippet adni -
Luissimo
veterán
hello.
èn vettem egy ilyet:-)
http://itcafe.hu/tema/re_samsung_galaxy_grand_duos_nagy_kijelzo_nagy_ar/friss.htmlazèrt èg ès föld, làssukbe :-) :-)
-
digitibi
csendes tag
Ilyet már csinált nekem is, pontosan nem tudom mit kell benne kikapcsolni, de nekem ez ugy sikerült, hogy belemész:
beállítások>
alkalmazáskezelő>
(fent kiválasztod)Mind
itt rámész: dialer storage, helv neue S, OMACP, OmaDrmPopup, PopupuiReceiver, SyncML-DS, SysScope, Telefon nevezetű akármicsodákra és mindegyiknél rámész az "adatok törlésére" egyesével. (vagy ha ezekre nem tűnik el, akkor azokra, amelyeknek valami köze lehet szerinted a telefon híváslista tárolójához) Én miután ezeken végig mentem, eltűnt. Mellesleg fogalmam sincs melyik lehet ezek közül az amelyikre eltűnik, de ha te rájössz, légyszi írd meg nekem -
Gaga80
csendes tag
Sziasztok,
egy kis segítség kéne, hetek óta azt jelzi a telefon ikonon, hogy 1 nem fogadott hívásom van és nem akar eltűnni. már mindent csináltam, hívtam már fel hogy legyen még egy nem fogadott hívásom, de ha azt eltűntetem akkor is jelzi tovább, töröltem a hívás listát, de semmi nem akar eltűnni. -
-
kp78
addikt
-
papsoka
aktív tag
Gyári ROM van rajta.
Mindegyik kártyával minden variációban próbáltam a beállításokat.
Egy kártyával sem küldi el. Próbáltam idegen számra küldeni, próbáltam a saját másik kártyámra, csak pörög a kép mellett a szám és semmi. Kipróbáltam egy napig pörgette és még se ment át. Én untam meg és kikapcsoltam. Mindkét kártyám másik (kétkártyás) samsungba tökéletesen viszi az MMS-t.
Ha valaki venné a fáradságot és leírná a beállításait megköszönném!
Nekem az első simben céges T. net nélkül, a második maszek telenor NETTEL.
A simkártya kezelőben az "adatszolgáltatási hálózat": sim2.
Sim 1 "hálózati mód": Csak GSM
Sim 2 "hálózati mód": gsm/WCDMA(Automatikus)
Valamit még kell valahol beállítani? -
digitibi
csendes tag
Beállítások>
Egyéb beállítások>
Mobilhálózatok (itt kiválasztod fent azt a SIM kártyát amelyikről akarod küldeni az MMS-t)>
Hozzáférési pontok neve> és itt lesznek az internet és mms beállítások, itt tudod is őket módosítani ha rá lépsz egyesével mind kettőt[ Szerkesztve ]
-
-
kp78
addikt
Ha engedélyezed a mobiladat forgalmat nem megy el a MMS? Sok androidos telefon csak akkor küld MMS-t, ha ez engedve van.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
papsoka
aktív tag
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mit és hol kell beállítani hogy MMS-t (képet) lehessen vele küldeni?
T. és Pannon kártya van benne. -
ans
aktív tag
válasz peugeotmate #813 üzenetére
Inkább olyan helyen venném, ahol 2 év gyári garancia van rá. Általában már 50.000 alatt van valamivel ilyen helyeken is.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
egyik leány barátom szeretne egy ilyen telefont venni. Ennél az üzletnél vett valamelyikőtök telefont? Elvileg a Media Marktban is most akciós a készülék, legalábbis azt mondta, csak annak a pontos árát nem tudom.
Ahogy látom, egész pofás készülék ráadásul jó ár/érték aránnyal. Remélem tetszeni fog neki. Esetleg valami, ami fontos lehet számára, valami "útravaló" a készülékkel kapcsolatban?
Köszi előre is!meg
-
ans
aktív tag
Úgy emlékszem ezeknél így működik. Azaz csak ha 3G-n netezel, akkor tudsz hívást fogadni. Ha nem 3G-n akkor kikapcsol a másik kártya, ugyanúgy mintha telefonhívás bonyolítanál a vonalon, viszont ha nincs adatkapcsolatban, akkor a másik kártyának hívhatónak kellene lennie.
-
Luissimo
veterán
válasz digitibi #807 üzenetére
javaslom, kapcsold ki egykét napra :-)
meglátod majd izibe:-)@gyuri:
fent van a lehuzható redőnyös értesitési sávban a szimbolum,keresd meg és bökjél rá mégegyszer, akkor visszakapcsolodik:-)én egyszer félvaksin rányomtam éjszaka, mint kiderült utolag.
de elötte napokig szívtam, hogy miért nemad hangjelzést egyáltalán smsre, emailre, satöbbire :-)
triviális volt utolag a hiba oka, csak nememlékeztem, hogy kikapcsoltam volna valaha is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
mit jelent ez az áthúzott "i" betű?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbira esetre tudna valaki magyarázattal szolgálni? Adott egy ilyen telefon és két SIM:
SIM1: T-Mobile, nincs hozzá mobilnet, használt hálózatmód: GSM
SIM2: Vodafone, van hozzá mobilnet, használt hálózatmód: Automatikus (GSM/WCDMA)Ilyenkor minden szuperul működik, ha 3G-n vagy H+on netezek, akkor is elérhető vagyok mindkét SIM-en átirányítás nélkül. Ha azonban a mobilnetes kártya hálózatmódját átállítom akkukímélés céljából GSM-re, hogy a mobilnet csak GPRS-el menjen, akkor a T-Mobilos kártyán nem vagyok elérhető.
Így kénytelen vagyok folyamatosan 3G-n lógni, ami baromira meríti a telefont.
(Tudom, kapcsoljam ki a netet, ha nem használom, stb, de ez nem opció, sokkal jobb lenne ha menne GPRS-en.) -
simihun
aktív tag
néha ki kell kapcsolni pár percre a készüléket, utána képes normálisan működni. (kevésbé akadozik)
-
Thocy a ZAGY
tag
Én folyamatosan két SIM kártyával használom (ezért vettem ilyen telefont), egy kártyával nem is próbáltam, így nem tudom milyen gyors lehetne. Pár éve még falra tudtam volna mászni tőle, ha egy telefon nem azonnal csinált valamit, de közel egy év a Nokia Asha 200-zal (szintén a dual mód miatt vettem, illetve a qwerty billentyűzetet sem volt nehéz megszeretni) megtanított a türelemre, így már csak néha akadok ki ezen a Samsungon.
Mivel csak 100 MB net van a csomagomban és utána lekorlátoz a hónap végéig (amire wifin kívül használom, arra elég), a sebességet még nem jutott eszembe tesztelni, de tény, hogy wifin érezhetően gyorsabban jönnek be az oldalak.
GPS részét eddig összesen kb. 10 órát használtam leginkább 10-15 perces részletekben, mivel menet közben engem inkább zavar, mint segít (előtte megnézem az útvonalat, aztán általában elég jól ki van táblázva minden, csak a cél pár km-es körzetében szoktam bekapcsolni, de eddig még mindig gyorsan és megbízhatóan működött az alap Google térkép), emiatt töltőn sem volt közben, így viszont nem érzékeltem komolyabb melegedést.
Normál töltés mellett langyos szokott lenni a hátlap, játszani pedig egyáltalán nem játszom. Ha 1-2 alkalmazást, illetve apróságot megoldott volna a Nokia "buta" telefonra (mondjuk előbb-utóbb szerintem összehozza), tulajdonképpen "okos" telefonra sem lett volna szükségem, így azt hiszem különösebben nem is vagyok mérvadó ilyen témákban (20-25 éve még szívesen bütyköltem a számítógépem, aztán mára inkább már annak örülök, ha kókányolás nélkül is működik valami és ezt hajlandó vagyok megfizetni - ez a telefon messze nem tökéletes, de nekem megfelel).
-
club1
veterán
válasz digitibi #800 üzenetére
Folyamatosan 2 sim kártyával használod?
Mert én sem piszkáltam egyik S7562-esünket sem (kettő - egy kék és egy fehér - van a családban), mégis mind a kettő két kártyával hajlamos a belassulásra, a mobilnet jóval lassabb rajta, időnként lefagy, újraindul. Konkrétan a mobilnet felfelé nem is tud csak 384 kbps-ot (egy kártyával sem, miközben a specifikációban HSUPA szerepel), egy kártyával ahol 6 Mbps-ot mérek, ott két kártyával jó ha eléri a 2.5 Mbps-ot. Ha elindítok rajta egy navigációt, a legkisebb fényerőre véve is úgy melegszik mint egy zsebkályha (persze töltőn van közben, ellenkező esetben 1-2 óra alatt lemerülne). Órákon keresztül tudnám sorolni a hibáit, ezért nagyon várom a JB frissítést, hátha valamit javít rajtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest