Hirdetés

Samsung Galaxy S DuoS - két kártya, fél sebesség

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Örvendetes, hogy egyre több gyártó kezdi felismerni a kétkártyás mobiltelefonok hasznosságát, illetve azt, hogy igenis van valós, relatíve nagy igény az ilyen típusú készülékekre. Az elmúlt időszakban is több ilyen telefon fordult meg a Mobilaréna szerkesztőségében és személy szerint nálam is. Nyilván nem kell újra és újra ecsetelnem, milyen előnyökkel járhat a két SIM-es készülékek használata, szerintem ez most már mindenkinek egyértelmű.

Samsung Galaxy S DuoS
[+]

A Kínából elterjedő „kórt” a nagyok közül elsőnek a Samsung karolta fel és akárcsak globálisan, ebben is vezetőnek számítanak a piacon. Több éve jönnek tőlük a dual SIM mobilok, először még csak klasszikus típusok, de ahogy az okostelefon őrület elindult, máris kombinálták a kettőt. Az ilyen megoldások jelenleg az Android rendszerre épülnek, mert ebbe gond nélkül integrálható a kettős üzemmód, sajnos a Windows Phone esetében még várnunk kell ennek eljövetelére (talán a Windows 8-cal már lesz lehetőség rá).

Samsung Galaxy S DuoS
[+]

A Samsung legfrissebb kétkártyás újdonsága, a Galaxy S DuoS (S7562) futott most be hozzánk, ezúttal is az XXL GSM jóvoltából. Kisméretű, fehér dobozt kaptam kézhez, melyben a telefonon kívül egy hálózati töltő és egy USB adatkábel várt rám. Tudom, hogy a környezetvédelem, meg a költségek lefaragása a legfontosabb, de mondjuk ezen a szinten egy fülest vagy esetleg egy memóriakártyát azért illene csomagolni még bele és el is fért volna.

Samsung Galaxy S DuoS
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés