- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
Töltő mellett használható a CPU OC, esetleg töltő nélkül alulfeszelve. Annyi a gond, hogy 1GHz felett, csak performance módban stabil, írta is CoCafe, hogy húzás mellett nem bír ugrálni az órajel és eddig nem is talált megoldást. Amúgy meg stabil, legalább 10 benchmark ment le és nem fagyott, Injustice is ment, néha kilépett, de az meg a kevés ram miatt van.
-
Csori72
aktív tag
miui kamera kb annyi beállítást tud mint a gyári kamera. kb 1hete raktam fel képeket, h mi jön ki belőle annyi beállítással, h a minőség kivállóra van rakva.
nem művészi fotó, de direkt téglafalat, és kopasz fákat fényképeztem, amin vannak részletek rendesen.ezt a kamerát tudom linkelni, ha nincs letöltve miui romod.
-
flash-
veterán
-
Bagor1
csendes tag
Kíváncsi vagyok, szerintem szilikon tokkal együtt egyikbe sem mennek bele. Én még azzal is próbálkoztam, hogy a flip tokban levő műanyag tartót kettévágtam, és kissé szélesebbre húzva visszaragasztottam a két felet a bőrtokba. És bár így nagyjából belement szilikontokostól a tartóba, a flip tok fedele nem tud rendesen lecsukódni, annyira vastag az egész.
Mondjuk nekem egy vastag, kemény hátlapos szilikon tokban van a telefon, és ezt akartam még belevarázsolni a flipbe. Lehet, hogy egy alap, vékony szilikon tokkal még meg lehet csinálni.
Én ezekkel próbálkoztam:
Kék-fekete szilikon tok merev hátlappal, fóliával, törlőkendővel kb. 1400Ft. Ezt nagyon ajánlom, kíváló minőség. És ellentétben az itthon 1500-ért vásárolt gagyi szilikon tokkal, ebbe belemegy a töltő csati. -
jacksly
tag
Antutu 4.0.1-ben.
De most biztos-ami-biztos alapon csináltam újra egy összehasonlító tesztet Antutuban:- Felraktam a repartos JB-t, Antutu: 8731 pont
- Visszatöltöttem Acef Chuckybean Final Fmodját, újra Antutu teszt: 5720 pont
- Felraktam újra a MIUI-t: 10142 pontMarad a MIUI végleg asszem...
-
Titmouse09
aktív tag
igen, mivel láthatóak a kis fülek, amivel felpattan, és az a kis levágott sarkú téglalap alakú dudor is, ami rajta van a gyári hátlapon is. (talán a sim-et nem engedi kicsúszni?)
a leírásban is benne van: "cover posteriore va in sostituzione a quello originale", google szerint: "hátsó burkolat legyen a helyén az eredeti". gondolom ez is ezt akarja jelenteniszerk: lehet kapni felénk is: [link]
-
-
törölt tag
Az hogy sikerült?.. Most sajnos nem tudok rootolt stockra visszamenni és kiszedni, de egy XXLPY-s boot.bin-t tudok csak adni, az is stock... csak nem egészen az ami LQE-hez jár..
Egyébként az első amit megnéznek az a vízjelző, tehát tök mindegy mivel adod oda, én poénból rádobnék egy CM-et ()
Egyébként ha nem a kijelzőt kell cserélni akkor annyira nem lehet drága (bár így sem olcsó az biztos), mivel egybe van az üveggel az szokott rohadt sokba kerülni.
-
keke69
őstag
Kb 100 emberből 99-nek nem lett jó a KIESel való frissítés az az 1 meg nem vette észere mert közben eladta!
Ha előbb jövök a fórumra akkor én sem szopizok napokat heteket hátha ez vagy az segít.Nem fog segíten semmi csak a szűz rendszer ODIN-al felrakva a 21999-es leírás alapján!
afonyaDSeked is javaslom a 21999-et
-
befolyásolja az, mert nem mindegy, hogy mennyi a ram, abba hány és milyen folyamatot tud betárazni a rendszer, hogy csak a ramból rántsa elő, és ne nulláról kelljen betölteni.
android alatt sosem elég a ram, nem viccből dobálják alá mostanság a 2 gigabyte mennyiséget.
nekem 2 gigabyte van az xperia z alatt a négymagos proci mellett, és bizony betáraz rendesen, de látszik is a sebességen, amikor felhúztam az új firmware verziót nulláról, és 5 - 6 alkalmazás frissült/települt egyszerre a háttérben, közben konfiguráltam és dobálta az alkalmazásokat, a párom s advance telefonjával ez jóval lomhább, de más gyengébb telefonokkal is. -
Acef
addikt
Nem muszáj mixelni, készen is elérhető.
- Nagyon fontos a megfelelő beállítás + a feleslegesen telepített app-ok elkerülése.
- ill. amit kali is sokszor leírt: a megfelelő módon történö (alap JB) telepítés.Az Fmod130510 egy "könnyített" rom, ez az erőssége. (Vagy az Fmod130430, ennek a Chucky Master az alapja)
-
Simba86
senior tag
ennyi erővel az összes androidos telóra berághatsz, mert ha hagyod annyira lemerülni, h kikapcsoljon, akkor várhatsz a bekapcsolásra, pláne szivargyújtós töltésnél... az xperia mini prom kb fél óráig nem volt hajlandó bekapcsolni, ha lemerült véletlenül, mert kikapcsolt állapotban nem tölti, csak akkor, amikor felvillan a kijelző, az meg minimális töltést ad annyi idő alatt => sokkal több idő kell így neki, h elég töltést kapjon...
ezek ilyenek, nem samsung "fícsőr" -
taranis
addikt
Nálam most az van, hogy automatikusan elindul a teló indítással a process, beáll végtelen futásra, viszont leáll, ha csinálok bármit, ami hangot ad ki (majd befejezem). Olyan, mintha valami elindítaná a teló indításakor, de nem állítaná le megfelelően.
A másik idegesítő dolog, hogy a media scan vagy 10 percig fut, pedig van a telón 1 albumnyi mp3, egy 80Mb-os videó, meg pár kép, max 50. -
taranis
addikt
Értem amiket írnak, de ami nálam van, az biztosan nem normális. 1 óra 52 perce indítottam újra a telót, onnan számítva 1 óra 43 perce nem hagyja aludni a 1013 process a telót. Nem fut semmilyen alkalmazás, a servicek közül a Viber az ami használ audio outputot, de hozzá sem nyúltam ma, meg a kommentelők írták, hogy Viber nélkül is előjött a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest