- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurdongulos
tag
válasz
Odin89 #44867 üzenetére
Nekem is előjött ez a hiba (navigálás közben, BT, GPS, mobilnet bekapcsolva), ha kikapcsoltam a mobilnetet, akkor rendben működött. Beküldtem szervizbe (2 nappal gari lejárta előtt
), 1 nap alatt küldték vissza, hogy ezt-azt cseréltek, meg sw frissítettek (downgradeltek GB-re).
Már régesrég acef modját használtam, szóval semmilyen automatikus sw frissítés nem érkezhetett a telómra, elég fura magyarázatnak tűnik.
A vicc az, hogy a telenoros telóm azóta független.
Hogy a hiba megoldódott e, azt még nem tudom, mert csak olyan 30-40 perc navi után jött elő mindig. -
csurdongulos
tag
Valaki megtenné, hogy kipróbálja acef rom-ban a gyári zenelejátszóval a következőt:
- belépsz, állítsd be a shuffle-t és a végtelenített lejátszást
- bal gomb, kilépés/end (nem jobb gombal nyomogatás)
- visszalépsz, megmaradtak a beállítások? Nekem visszamegy alapra, se shuffle, se repeat.Nekem a gyári JB-vel nem volt ilyen gond, amióta acef rom van (nem a 15-ös, hanem az utolsó 14) azóta csinálja. Bug, vagy nálam valami beállítás rossz?
Köszönöm előre is -
csurdongulos
tag
Én is csatlakoznék és köszönöm Acef-nek a munkáját. A 140101 orig romot tettem fel, mert a múlt héten elkezdett random újraindulgatni a teló, illetve már régebbóta csinálta, hogy a kamera indítása után csak a képet mutatta, fotózni nem lehetett.
Minden simán ment, kivéve a már előttem is említett böngésző fagyás (nem találtam az applikációk között elsőre), de az megoldódott aztán hamar.Nagy fagyások nekem ugyan előtte nem voltak, mert a cocore-t már korábban felraktam a telóra. Előtte a gyári JB-vel is használható volt (Telenor), néha néha lefagyott, de nem volt olyan gyakori, mint itt sokan panaszkodnak. Igaz, nálam 3 napokat elmegy egy töltéssel, ha éppen nem waze-lek vele, szóval nem volt leterhelve sosem.
Most viszont eljött az ideje a teljes gyalulásnak. Még októberig garanciás a teló, és úgy voltam vele, hogy most kap egy esélyt, ha jól működik, akkor van még sok ideje bizonyítani. Ha így is rossz, akkor megy garanciális ügyintézésre, aztán lesz ami lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest