- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
howarju
csendes újonc
válasz
Karcub #45707 üzenetére
Kedves Karcub!
Köszönöm válaszod!
Már olvasgattam az adatlementést, de Rootolás nélkül nem tudom kimenteni az EFS mappát,
amit minden leírás erősen ajánl.
A repartos 4.1.2 jb már le van töltve, Acef blogjából indított, Woros fórumtárs bejegyzéséből.
Azt még nem tudom, hogy a 4 közül melyik lesz nekem megfelelő:"És a 4.1.2 repartos romok:
XEH 8GB XXLQE [link]
XEH 16GB XXLQE [link]
TMH 8GB XXLQE [link]
TMH 16GB XXLQE [link]
jelszó: www.android-forum.hu"
A telefonom T-Mobilos, ezért elvileg az alsó kettő közül kell választanom, bár, Acef fórumtárs a függetlent ajánlja, de az sem tiszta, hogy a 8, vagy a 16 GB-os lenne-e nekem jó?
Tehát, még tájékozódnom kell ezek felhasználásáról.
Nem szeretnék úgy beleugrani, hogy utána legyen egy falazóblokkom!Üdv: howarju.
-
-
jeremos
tag
válasz
Karcub #45285 üzenetére
Na ezt kerestem, de sehol sem találtam.Ezen a ROM-on kivűl mindegyiket tudtam csatlakoztatni, ezt az istennek sem. pedig raktam fel pc-re ADBDriverInstallert, próbáltam commanderrel is, a telóra raktam MIUI USB beállitás és usb tethering widget programotisa beállitásoknál a telón volt egy usb beállitás is, de az meg sötéteten volt, nem volt aktiv.
-
jeremos
tag
válasz
Karcub #45267 üzenetére
Köszönöm!
Látom a segitő szándékod!!
Ezt is próbáltam. Nem lehet hagyományosan felrakni, mert a ROM felrakása után azonnal újra indul!
A repartos ROM-ra / én mindig onnan indulok/ is próbáltam, nem tudom egyből feltenni, mert nem indul el, egy nap után sem. / bár szerintem ez azért is kizáró ok, mert a 6.1-nek kell az 5.1alap és a twrp is a legújabb már/
Próbáltam már az AOPs-ra, a CM 10-11-re is egyből, de akkor sem jó.
Sőt azt is kipróbáltam, hogy úgy raktam fel a CM 12-re, hogy előtte nem csináltam sem wipe cache, partition, advanced/wipe dalvik cache törléseket, hanem egyből flasheltem. -
jeremos
tag
válasz
Karcub #45265 üzenetére
...felraktam a ROM-t, úgy ahogy kell, flashelve a CM 12-re...rendben működik.
...a leirás alapján / amit Te is olvastál / próbáltam "engedélyeztetni", kattogva ahová csak lehet, a rendszer alkalmazásoktól végig a fejlesztési beállitásokon át, a rendszer gazdáig, de nem változott semmi, nem tudtam engedélyeztetni semmit...
...majd újrainditva felraktam a gappsot / 11 különbözőt próbáltam ki eddig, amit ehhez a ROM-hoz találtam a neten /, úgy ahogy kell, flashelve, volt amit felrakott, -installation complete-, volt amit nem, pirosan error
újra inditás után, /az alkalmazást optimalizálja /
kiirja, hogy a "beállitásvarázsló alkalmazás sajnos leállt"
és hiába okézom le, újra kiirja és nem tudok tovább menni, ezért újra raktam gapps nélkül és telepitettem a goggle playt, de rákatt után azonnal bezárodik
..fix aosp error zipet rendben felrakta
Ennyi... -
Enigma1945
őstag
-
fausto
addikt
válasz
Karcub #44917 üzenetére
Én ezt nem értem. Eddig is csak azok a file-ok voltak rajta, ami kellettek, de most újra leformáztam és felmásoltam őket, tehát a zip-eket leszámítva tök üres a kártya. Ennek ellenére a recovery-be mindenféle könyvtárakat lát, olyanokat is, ami nincsenek sem a kártyán, sem a belső memóriában.
Már "wipe data/factory reset"-et is nyomtam vagy hármat... -
Maxon
tag
-
Predator92
csendes tag
-
fausto
addikt
válasz
Karcub #44654 üzenetére
Köszi, az menni fog
#44655: ktomcat: nekem az előző alkalommal az egész kamera modult cserélték a munkalap szerint.@többiek: ha esetleg valaki hallott erről a számlálós dologról, légyszi írjátok meg! Vagy ha van bármi, amire figyelni kell, mielőtt leadom szervizbe. Köszönöm!
-
-
ubul23
senior tag
-
hyrex
tag
válasz
Karcub #43991 üzenetére
Nem kellett volna a Format/System, ugyan is leformázza magát...
Ilyenkor az a teendő, hogy aksi kiszed illetve újra recoverybe belép, felteszed az MK Kernelt, utána újratelepít. -
hyrex
tag
válasz
Karcub #43945 üzenetére
A kernelhez (gondolom).
FIGYELEM CM12.1 teszterek!
Ha a boot.cpio.gz tömörített fájlt bemásoltátok az EFS mappába és netántán leszeretnéd cserélni egy másik ROM-ra (slimsaber, optirom stb...) akkor tégy fel először a gyárit rootold és töröld ki a fájlt az EFS-ből, ugyan is az nem formázódik.
Nekem így sikerült a slimsaber-t felrakni, a buggos cm12.1 után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztalos klub
- Milyen házat vegyek?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gombászkönyvek egyben
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest