Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
skifekete #9997 üzenetére
Az gáz... nem mozdult el a kábeled közben? Mondjuk mindegy, ha megállt... várj még vele egy másik 10 percet, ha nem fut végig, akkor csöcs.... Ha szerencséd van, azért még download módban elindulhat újraindítás után, és nekifuthatsz mégegyszer. Ha nem, akkor szerviz.
-
Gery15
addikt
A minap bent jártam a Mediaban és egy ilyen is kerek asztalt láttam, nagy Samsung felirattal a tetején, gondoltam csak oda megyek.
Telefonok voltak kitéve, S Plus, S Advance, S2, S3 mini, S3, Note 2. Az ottani Advancen még GB volt
az enyémen már JB.
Szépen végig tapogattam őket, a S Plust alázta, az ottani Advance is kikapott GB-vel, jött az S2, amin ICS volt szerintem szintén gyorsabb volt az én Advancem JB-vel, jött az S3 mini, amin már JB volt viszont olyan szappantartó formája volt, hogy nem jött be, de maga a rendszer pörgős volt akár csak az én Advancem-en. S3 már "hatalmas" volt az én kis Advancem-hez képest, bár már az S2 is tepsi volt hozzá képest, maga a rendszer nem volt gyorsabb gondolom az alkalmazások gyorsabban futnak illetve játékok alatt jobban teljesítenek. Jött a Note 2... nincs kis kezem, de egykézel kezelhetetlen akár csak az S3. Itt már azért érezhető gyorsabb volt maga a rendszer is,"sokkal" gyorsabban pörgött eszméletlen! Bár nekem már nem kellene, mert nagyon nagy. Gondoltam megosztom ezt veletek.
-
tomiii007
senior tag
ha wifi-re vagyok kapcsolódva folyamatosan, de nem használom a telefont akkor majdnem folyamatosan ébren van és 6 ora alatt 76%-ra merült le , ez normális így??
-
skifekete
senior tag
most megállt az egész meg se mozdul semmi... húzzam le vagy mi a sz*rt csináljak vele?
-
Schrift
tag
Sziasztok!
Holnap lesz 1 hetes a telefon, eddig nagyon megvagyok elégedve vele.
Galaxy Ace-ről váltottam, teljesen más világ.
Szép, erős, gyors stb egyedül a pentile mátrix ami egy picit zavar, de még mindig jobb mint az Ace 320x480as felbontása, és a Super Amoled kijelző is nagyon baró.
Igaz nem sokat használtam a telefont, csak zene, jegyzetek, series guide, viber. De marha jól bírja az akksi:
Az Acem ugyanilyen használat mellet kb 2 napot bírt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, frankó kis készülék! -
skifekete
senior tag
Na srácok lpzről ne akarjatok lpyra visszamenni, mert tégla lesz belőle
Vagy legalábbis várhatóan ^^
Gyanítom, hogy holnap benézek a Sam-spanokhoz -
nelsonmanian
senior tag
Érdemes már feltenni valamelyik custom romot? Vagy várjak a CM 10.1-re?
-
koszegii
tag
válasz
Dongatto01 #9977 üzenetére
9939
-
tomiii007
senior tag
Most először be SOD-olt a telom akarmit csinaltam nem ébredt fel.... aksi ki-be utana jo lett...
valakinek volt már ilyen ? -
vallas
őstag
már TZ3 kernelen, most tesztelés jön....
-
Dongatto01
tag
szép estét mindenkinek.
egy kis segítséget kérnék ugyanis vettem egy telot és szeretném kirootolni.
Pda ba ez áll és ehez kellene a szükséges root fájl. valaki ha belinkelné azt megköszönném!!
PDA:I9070XXLK2 -
orbit76
tag
A chukybean rom-os topicban (XDA) van olyan, hogy Face-unlock. Azzal mit kell csinálni? Maga az app tudom mi, csak ez nem *.apk, hanem mintha recoveryből kellene installálni... vagy mi?
-
DeniBoy
aktív tag
Azt lehet tudni hogy a Titanium Backup által fagyasztott dolgokat utána, miért nem bírja kiolvasztani, más programmal kell megoldanom. GB 2.3.6
-
skifekete
senior tag
Szép estét! Ahhoz hogy vissza tegyem az lpy-t ugye nem szükséges unrootolni meg semmi, csak egyszerűen az lpy-t rakom be Odinba és kész? valamiért lpz óta laggol a cucc, lehet azért mert kiessel csináltam, nem tudom) Én Titanium Backupot használom beállítások lementésére, ami készít egy filet a külső kártyára. Na most ha vissza szeretném állítani a file-ról akkor letöltögetem a programokat, aztán a TB elvégzi magától a feladatot? Vagy egysével kell visszaállítgatni apponként, mert olyan lehetőséget nem találtam hogy összes vissza állítása vagy ilyesmi... egyébként nem a pro verzió van fent. Végül: Tulajdonképpen a redőnyön a szinkronizálás gomb mire jó?
Mit szinkronizál olyankor vagy mit nem?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
nektek is olyan rohadt hosszút rezeg a telefonotok (JB), ha pl rezgőre van állítva (lehalkítva) és jön egy email?
nem is találtam, hol lehetne ezt módosítani? -
atila4
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy miért nem kapcsolódik a telefonom semmilyen wifi hálózathoz? Eddig működött rendesen.
-
SZN
tag
Üdv!
Most olvastam a T-mobile Facebook oldalán, hogy egy hónapon belül várható a Jelly Bean frissítés az Advance-ra! Persze lehet, hogy csak egy hasra ütés szerű válasz, mivel naponta legalább ketten megkérdezik őket ez ügyben és már unják! Ki tudja, hátha igaz!
Uraim, tegyék meg tétjeiket!
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Chucky-Bean V4 rom felrakása nem tekeri meg a számlálót?
-
eastsider
nagyúr
használ valaki közületek link2sd-t advanceon?
derrik: kíváncsi vagyok, mi volt?
-
derrik
őstag
Készen lett a Telóm
-
vazzz
őstag
Majd egy óra múlva lesz 1 napja, hogy felraktam, eddig jó. Nem nagyon van időm nyúzni, de eddig nem volt vele bajom. Este felraktam alá a legújabb thunderzapot, érdemi változást nem tapasztaltam. Akkut eszi ez is a gb-hez 'rképest, reggel húztam le a töltőről 5-kor, most 61%.
-
martin555
aktív tag
a gyári , régi verziós telóm még olyanokat is csinál ( a kibeszélt, hang-reccsenésen túl) hogy aFÉNYKÉPEZŐ "camera error" ral elszáll. rájöttem, nem kell ujrainditani, mert mutkor megvettem a camera FX-et pár forintért, hogy azt ha ráinditom, jó eséllyel megjavul. elég ciki.
várom a magyarra az official JB frissitést mint állat ...
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9955 üzenetére
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9953 üzenetére
Először az eredeti t-s romot tedd fel,ha rootolni akarod,utána mehet a másik.
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9948 üzenetére
A pda-hoz betallózod,csak az auto reboot és az f.reset time legyen bejelölve.
-
vallas
őstag
Valaki használja ezt a ThuϟderZap Reloaded 3.0 ★ Clockworkmod Recovery 6.0.2.7 kernelt?
valami tapasztalat róla?
mit is csinál ez pontosan, kb olyan mint ha BIOST frissítenék egy alaplapon?
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9948 üzenetére
Azért mert ez az eredeti rom,a rootolt rom áll két fájlból.
-
ratam23
aktív tag
Szia Vazzz!
Te ennél a chaky bean romnál nem találkoztál olyannal h egyszer csak valami radio akármi root jogot kér, de váratlanul pl a menüben nézelődbe és miután megadod v nem adod belassul majd egy idő után újraindul a telefon...De még utána is be van lassulva amíg ki nem veszem és újra be nem rakom az akksit..
krisztián
csak a I9070XXLK2_I9070TMHLK1_HOME.tar.md5-t tallózd be a pda részbe a dll nem kell sehova. -
derrik
őstag
Jelly Bean alatt ha nincs rá szükség ezek közül melyek távolíthatóak el ???
-Samsung Backup
-samsung backup provider
-samsung browser sync
-samsung calendar sync
-samsung cloud realy
-samsung contact sync
-samsung syncadapters
-samsung push service -
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9944 üzenetére
Nincs mit,sok sikert.
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9942 üzenetére
A system az a rom,a másikról nem tudom.
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9940 üzenetére
Két fájl van ebben a romban,a pda-hoz a system_rooted fájlt a csc-hez pedig a csc fájlt tallózd be.
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9938 üzenetére
Szívesen.A rootolt romot meg itt találod:
[link] -
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9936 üzenetére
Innen:
[link] -
krisztian881
csendes tag
Sikerült vissza tennem a gb-t a magyar t-mobilos romot honnan tudom leszedni? előre is köszi!
-
Rx
aktív tag
válasz
fermacht1994 #9928 üzenetére
És melyik fajtával, mert több típus is van..? (pl. a Samsung Note az SGS2 MHL-el működik)
-
Gutenberger
tag
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv, mikorra várható T-Mobilos JB? Van már valami infó?
-
Rx
aktív tag
Valaki próbálta már a készüléket MHL-en keresztül Tv-re kötni?
-
koszegii
tag
válasz
krisztian881 #9924 üzenetére
XDA-n van leírás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100642
-
krisztian881
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném vissza tenném a gb-t mert anyunak adom és én váltok s2-re.
Ebben szeretnék segítséget kérni .
Nekem frissített orosz rom van.Az is elég ha megmondjátok merre találom a leírást,olvastam végig a forumot csak nem emlékszem ,hogy lett-e volna konkrét leírás erről.
Köszi előre is! -
Gwom
tag
válasz
South Velen #9919 üzenetére
Ettől eltekintve, megbízható a VIP-Phone? Gyári doboz, normál tartozékok?
-
Gwom
tag
Heló mindenkinek! VIP-Phone-nál néztem ki, és láttam, hogy van gyári készülék és sima, mi a különbség? Egyáltalán érdemes a VIP-Phone-nál megvenni?
-
jantnerl
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan aki kipróbálta már a Heroes of Might and Magic III játékot Advance-en? Ha igen, kérem írja meg a tapasztalatait!! Előre is köszönöm! -
Lacuss20
senior tag
Egy app telepítésekor a következőket "engedélyezteti magának"
SMS- vagy MS olvasása
rakás személyes adat stb
Most ezekhez hozzá fér valaki, ha én feltelepítem az adott alkalmazást? Egy backupról van szó, vagy csak azzal tudom módosítani az itt felsorolt dolgokat? Miről van szó? -
Roxkex
senior tag
Valak nem tud mondani egy olyan torrent klienset ami akkor is stabilan tölt le amikor csak a háttérben fut ... aTorrent pro-t vettem meg de ez azt nem tudja :@
-
vazzz
őstag
Tyű... ez a Chucky-Bean V4 rom jól sikerült. Thunderzap kernellel hasít, mint állat. Eléggé stock rom, alig van benne valami, de már belaktam és még mindig pörög. Valamit most nagyon eltalált a srác. Volna még mit takarítanom belőle, de nincs szívem hozzányúlni. Eddigi leggyorsabb rom nálam.
-
dashed
senior tag
mik a telepitett alkalmazasok?
Csak mit lehetoseg kepp irom..
Altalaban 550mb foglalt nalam.. Tehat nincs kb 80mb szabad ramom se.
Viszont tegnap felraktam az unreal engine-es uj "demot" ami zabalja a ramot..
Kb 5 percig nyomkodtam es utanna egesz nap nem evett tobbet 400-450mb a rendszer..(kilepes utan 200-250mb kozott evett csak.
Ma mar kezd visszaallni a rend tehat 500-550mb korul eszik a telo.Nem lehet az, hogy ha nagyobb memo igenyu appokat nyitogatunk meg (pl jatek) akkor tobb szabad memoriat hagy mert "szamit ra", hogy az adott alkalmazas meg lesz majd nyitva?
-
Acef
addikt
nem akarok vitát, vagy ilyesmit, csak infó ....
RAM
Orosz JB ...LPZ, nem rootolt telefon, telepíve 7db alkalmazás a Play-rólhasználat közben, futó alkalmazásokkal:
újraindítás után:
(a képek felét levágtam, hogy takarékoskodjak a hellyel, nem fotoshopos képek)
elképzelhető, hogy nem minden telefon, vagy nem minden JB azonos?
-
Echoo
senior tag
Már Z-n vagyok.
-
Fitzgerald
veterán
Nexus telókon az van. Nexus Prime-on legalábbis. Nexus S-re nemtom van-e official JB. Azon a hardveren sok értelme nem lenne mondjuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest