Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Vannak dolgok, amiket sose fogok megérteni. Amikor az Advancémat vettem a Vodánál Red csomaggal, 10 rugó volt. Most 29.
-
vallas
őstag
Sziasztok!
ma rootoltam a telót Zip-el, megjelent a Superuser az alkalmazások közözz, de nem sok mindent tudok csinálni vele.
Hogy kell pl a Chat on nevű méltán híres alkalmazást eltávolítani vele?
Z-s JB van.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Fitzgerald #9689 üzenetére
Itt évek óta az.
-
Acef
addikt
Tel-ről írok....Érdekesség az indexen: http://m.index.hu/tech/2013/01/28/buncselekmeny_lett_a_telefonfuggetlenites/
-
donat_sz
senior tag
hali,
4.1.2 alatt hogy lehet screenshotot csinálni?
-
Lirion
addikt
válasz
dobolson #9675 üzenetére
Ugyan nem a legjobb hasonlat, de ami az eggyel korábbi generációs 7-es bmw-be bekerült, az nem mind kerül be a legújabb 5-ösbe.
Engem az jobban zavar, hogy a note-os egész képernyős s-planner (today) widget egyik másik galaxyba se került bele.. Az s-planner (mini today) a galaxy s3 minibe bekerült, de eddig úgy tűnik, az advance jb-be nem. Ugyan találtam külsős programot, de az elmarad az s-planner widget tudásától. Az az érdekes amúgy, hogy az s3-ba se láttam, pedig az meg a csúcs készüléke a samunak..
-
törölt tag
Úgy néz ki hogy lesz ilyen telefonom.Megjelent a t-mobilnál a JB vagy máshogy lett feltéve?Mert állítólag az van rajta.
-
dobolson
senior tag
Tisztában vagyok ezzel én is, ugyanez a véleményem, nem is rökönyödök meg ezen. Ha új telefonról beszélünk, nincs is ebben semmi furcsaság. Megvetted a gyártó legjobb készülékét, megkapod vele a legjobb szoftvert. Csak itt már nem a gyártó legjobb készülékéről van szó, hanem a két évvel ezelőtti legjobbról. Innen megközelítve nem biztos, hogy ilyen apróságokban különböznie kéne a két szoftnak, pláne, hogy nem egy sokkal gyenguszabb telefonról beszélünk, ami bár gyengébb hardverben, de fiatalabb kiadás.
-
Lirion
addikt
válasz
dobolson #9670 üzenetére
"Ez nyilván nem teljesen korrekt,"
Miért ne lenne korrekt? Semmilyen üzletágban nincs olyan, hogy ugyanazt kapod a kozepkategoriaban, mint a felsoben. A szoftverek sincsenek ingyen, azokat épp úgy megfizeted a telefonnal, mint a hardvert. Természetes, hogy a magasabb besorolású telefonhoz több extra jár.
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Lehet eladnám eme kiváló telefont. Kb. 3 hetes, T-Mobile függő, 59 ezerért vettem, tehát nem előfizetéses, letiltva nem lesz
Mindenével, teljesen karcmentesen, elejétől fogva fóliával.Mókolva nem volt egyáltalán,semmilyen módon. Inkább megvárom a gyári JB-t.
PC-re akarok költeni,ezért tervezem az eladását és annyira nem is használom ki a képességeit.Még nem tettem fel hirdetésbe, egyelőre gondolkodási fázisban vagyok, akit esetleg érdekel, az írjon privit...
-
dobolson
senior tag
De miről kellett volna írni a cikkekben? Természetesen sehol nem írják le, tesznek ki minden egyes a menüben és beállításokban fellelhető funkciókról screenshotot, hogy mit tartalmaz hajszálra pontosan az adott rom vagy telefon. Az ember vagy elmegy és megnyomkodja az őt érdeklő telefonokat, vagy ennek mellőzésével veszi meg. Ha meg tudod nézni vásárlás előtt, akkor nem ér meglepetés. De esetünkben meg pláne nem volt ilyen opció, mivel csak 3 hete van JB, nem lehetett tudni, hogy mi lesz benne.
Értem én, hogy mi a szívfájdalmad, csak hát ezt a szitut kiküszöbölni nem tudod, csak ha csúcspéldányt vásárolsz egy adott gyártótól. Ez nyilván nem teljesen korrekt, de ez a hozzáállás, kénytelenek vagyunk elfogadni. -
Fitzgerald
veterán
válasz
koszegii #9665 üzenetére
Persze, mert a hazai vállalkozások rá vannak kényszerítve az okoskodásra.
Európában talán sehol máshol nem szopatják annyira a vállalkozásokat, mint itt.
Amúgy én sem szívesen vásárlok itthon.
Okoskodnak, próbálnak hülyére venni. Egyszer régen, kb. 8 évvel ezelőtt 3 órát álltam sorban a Műjégpálya előtt a kölcsönzőnél kb. -10 fokban. Előtte megvettem a jegyemet. Orrom előtt csukták be az ajtót, hogy elfogytak a kölcsönözhető korcsolyák. Jó,akkor jegy visszavált. Nem akarták visszaváltani, úgyhogy majdnem ki kellett szednem az embert a vitrin mögül, hogy megtegye azt amire jogszabály kötelezi. -
flash-
veterán
"Az nem derül ki, hogy a te advaceodon jb van-e már vagy meg gb? A képen látható menü pedig valszeg nem gb (ott a százalékos toltottseg jelző) vagy telepítettek rá egy programot, ami a noti bárt turbozza."
JB van a telefonomon,és JB alatt is ki meg lehet jeleníteni a töltöttség értékét % os értékben,
Nem telepítettek programot,mert a kép a prohardver cikkből van ahol írják az S2re kijött JB featurjait.."z tulajdonképpen elfogadott tény, ha nem zászlóshajót veszel, akkor lesznek olyan funkciók, amelyeket nem kapsz meg. Ez engem már jó rég nem lep meg. Ez az értesítési paneles dolog valóban hasznos lehet, bár a widgetsoid telepítésével ugyanezek az opciók elérhetőek egy testreszabható, szép program keretén belül."
widgetsoidot ismerem,de hát az se a gyárit szabja hát csak odadob még egy sort..az plusz program,plusz dolog...hát erről soha egy cikkben sem írt senki,ezt saját tapasztalatával tudhatja meg az ember...
-
eastsider
nagyúr
de van reklamációs lehetőséged! kínaiak azonnal tolják vissza a lóvét, csak ne adj negatívot
amúgy angliából meg 1 hét alatt itt vannak a cuccokamúgy tényleg ilyen egyszerű kernelt cserélni, mint ahogy xda-n írják? sonyn nem így ment...
plusz ha a supressed romot felrakom, az sem pörgeti emg a binary countert? -
coolrob
aktív tag
Ajánlom figyelmedve hogy ebayről rendelni 100x jobb, mintha akárhol megvennéd!
Én pl rendeltem egy tokot aminek a sarkán egy kis repedés volt. Van élő chat, ott jeleztem nekik és közölték már küldik is az újat. Kérdeztem töltsek e fel képet vagy vmi. Mondták semmi nem kell bíznak a vásárlókban már küldik is..
Angliából gyorsan meg is jönnek a termékek E-cell től rendelve pl 5-6 munkanap alatt itt vannak. -
sheep
addikt
erre én is ki vagyok akadva
az még csak hagyján hogy plusz dolgokat nem kapsz meg, de alap dolgokat miért vesz ki a samsung a JB-ből?
gondolok itt pl. a face unlockra, ami alap feature lenne (bár nekem nem hiányzik, de akkor is...)
Az értesítési sávot is jó lenne átszabni, remélem valaki majd főz egy olyan romot amiben át lehet állítani
az SGS2-re ez egyébként már rég elérhető volt a rootolt telefonokra, nekem is fent volt.
Remélem az Advance-re is megcsinálja valaki -
dobolson
senior tag
Az tulajdonképpen elfogadott tény, ha nem zászlóshajót veszel, akkor lesznek olyan funkciók, amelyeket nem kapsz meg. Ez engem már jó rég nem lep meg. Ez az értesítési paneles dolog valóban hasznos lehet, bár a widgetsoid telepítésével ugyanezek az opciók elérhetőek egy testreszabható, szép program keretén belül.
-
vazzz
őstag
válasz
szabacsik #9654 üzenetére
Már korábban írtam, hogy pörgeti a számlálót... az xda-n is ott van. Talán a Triangle Away segíthet majd, de még nem támogatott az Advance, ne is próbáld ki, mert csúnya dolgokat csinálhat. JB-re ott van a Thunderzap kernel, ami tartalmazza a cwm recovery-t és nem is pörgeti a számlálót, ha úgy rakod fel, ahogy le van írva.
-
szabacsik
őstag
Sikerült már valakinek a Z-s JB -re feltenni a CWM -et?
Recovery alól update.zip-ként nekiállt települni majd kikapcsolt.. Nem tudom mit rontok el.
-
flash-
veterán
Most nem akarom szidni az S advance telefont mert szeretem és tetszik,de amikor eldöntöttam hogy ilyet veszek,azt hittem olyan Androidos telefont kapok amin teljesértékű rendszer van,és nem különbözik extrákban akár az S2től,mellesleg megjegyzem sehol sem írják tesztekben hogy mi az amivel kevesebb pl a nagytestvértől...
hát például én ezt hiányolom az S advance ből..
nem értem hogy mért nem kaphatja meg egy olcsóbb telefon ezeket az extrákat,illetve sehol sem említik hogy ezek csak a nagytestvérben vannak benne..
most itt az érintési panelben levő ikonok sorrendjéről van szó(de lehet hogy s2ben meg is lehet azt is adni hogy egyáltalán mely ikonok legyenek?)
kis dolog biztos rá fogjátok vágni,de attól én nekem még hiányérzetem,csalódásom van,hogy ha nem a legdrágább Androidos telefont veszi az ember,akkor nem csak a vas más de a rendszer is "butított" -
South Velen
addikt
Végülis mindegy, mert a garihoz is vissza kell rakni, ha úgy alakul. Bár nem tudom, a gsm boltok mennyire nézik ezt... Ha van unroot hozzá, esetleg azt érdemes megcsinálni, az hamarabb megvan, csak nem biztos, hogy megoldja a problémát (ha ez a probléma és nem a tiltás)...
-
Echoo
senior tag
válasz
South Velen #9646 üzenetére
Töltök egy XXLK2 romot, de egy örökkévalóság, mire lejön.
-
Echoo
senior tag
Ma vettem egy használt (de teljesen újnak látszó) Advance-t egy pesti gsm-boltban. Nem volt nálam a T-Mobilos simem, így nem próbáltam ki a telefon funkciót (adtak rá garit). Hazahoztam, rootoltam, és bettem a simet. Nincs térerő, elkéri a pint, de a térerő ikonnál áthúzott karika van. Létezik, hogy a rootolt romtól? Vagy szarocska a telefon? Bánom, hogy root előtt nem dugtam bele a simet. Így se jártam még.
Ha ki van tiltva a forgalomból, azt látom valahol?
-
szabacsik
őstag
Láttam Te már feltetted a SUPRESSED ROM -ot . Bár tudom nem régóta használod, de ezalatt a rövid idő alatt jött elő valami súlyos bug? Ha nem akkor én is teszem fel
Esetleg Siri kernelről valakinek tapasztalat? -
justice84
aktív tag
Én ezt néztem ki kedden megyek Pestre meg is nézem.
[Forcell lenyitható bőrtok] -
flash-
veterán
válasz
South Velen #9600 üzenetére
én is kiessel flasheltem,nem érzek különbséget...
de aki szidja ennek a telónak az akksiidejét,az nem próbálta még a galaxy ace-telefont...
kb ég és föld a különbség természetesen az s advance javára,szóval kb 1 nappal jobban bírja az Advance.. -
Lin3Lord
tag
válasz
kb ugyan olyan, Kies-sel, fr nelkul. semmi gond nincs az egesz mokaval. mondjuk nekem sose jelentkezett a 4.1.2-ben tapasztalt problemak kozul egyik se.
-
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Még mindíg csak az odinos root megy?
-
vazzz
őstag
válasz
Fitzgerald #9626 üzenetére
Kb ezer éve az omniámra vettem invisible shieldet, valami 7900ft-ért
, épp a napokban dobtam ki a spray-s flakonját és a cuccait. Nem volt egyszerű felrakni, viszont befedte az egész készüléket. Cserébe 1 hónap alatt besárgult az egész, otrombasz@rul nézett ki, de karcmentesen adtam el az i900-at. Emlékeim szerint ilyen ragadós izé volt a tapintása, de tényleg jól védte a telót.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
eastsider #9627 üzenetére
Ez alapján nehéz lenne megmondani, de szerintem azért nem árt vigyázni ezekkel az olcsóbb fóliákkal.
Sokszor olvastam már olyat hogy megvette a forma az x darabos csomagot olcsón, aztán tükröződött/szivárványszerűen törte a fényt a kijelző, miután felrakta.Viszont most látom árgépen ezt a ScreenGuardot 900 forintért, ez már mindjárt jobb mint a 2 rongy, amennyiért az XXL adja. Erről biztosan tudom hogy jó, 3 darabot rendelek is szerintem.
-
k0c2k4
tag
LPZ -s JB masnak produkalt random ujraindulasokat? Par nap alatt ma mar 3adjara is ujraindult spontan + tegnap meg elott is elkezdett nagyon szaggatni amin csak ujrainditas segittet. Eddig ment tokeletesen, nem volt uj app telepitve, semmi lenyeges modsoitas, valakinek valami otlete. Ez mar kezd nagyon zavaro lenni, lehet vissza fog menni GB:/
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9626 üzenetére
ez vajon jó lehet? 1200-ből megvan angliából (gyorsan), 6 darab
tokból tud valaki normális, igéyneset?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
eastsider #9625 üzenetére
Nekem ScreenGuard volt, 2 rongyért adtak 1 darabot XXL GSM-nél. Jó is volt nagyon, csak bement alá egy kis szösz a Home gomb mellett, úgyhogy én hülye leszedtem az egészet, visszatenni meg már nem tudtam
Veszek majd másikat, remélem azért találok picivel olcsóbban is.
Mikrokarcok sajnos vannak már a kijelzőn. Elég aprók, de erős fényben látszanak.
EazyGuardot adnak negyedennyiért, de az álítólag nem olyan tartós.
Azért lehet hogy kipróbálom.
Igazából Invisible Shield lenne az igazi, mert akkor nem kéne a tok sem a készülékre.
De sajnos nincs Advance-re (még). -
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9624 üzenetére
angliából jönne (ebay), az egy hét. de már másikat keresek, írták, hogy gagyi
fóliát milyet ajánlotok?
-
Acef
addikt
válasz
Markobailey1 #9616 üzenetére
jól tetted bele a SIM-et ?
Nekem egy korábbi telefonomnál a szervizes srác tette bele fordítva, és csodálkozott, hogy ismét rossz a telefon.
-
szabacsik
őstag
A JB-s frissítéssel ugye nem javult a érintés pontossága? Csak mert nálam még mindig vannak bajok
-
vazzz
őstag
válasz
Markobailey1 #9616 üzenetére
Akkor nyomj neki egy factory resetet.
-
törölt tag
Ööö.... Izé...
A samsung Bh-270 pl olyan beépített erősítövel rendelkezik ami normális alapanyag esetén jobb hangot ad mint a legtöbb 5-9000Ft-os füles.
És ez a hibája is, ha rossz az alapanyag, és merül akkor romlik a hangzás is.Valaki írta, hogy dobozban van még a gyári füles. érdemes kipróbálni, szép dinamikus hangja van.
-
Monyos
aktív tag
válasz
Markobailey1 #9605 üzenetére
Nekem akkor problémázott, ha olyan SIM-et raktam bele amin be volt kapcsolva a PIN védelem.
Valamiért nem dobja fel, hogy kéri a PIN kódot, ezért nem is engedi a SIM lekérni az adatokat.Viszont most amikor kipróbáltam már 3 esetből 2x kérte.
(nekem is jetmod van)Tehát próbáld ki PIN védelem nélkül először.
-
Gery15
addikt
válasz
South Velen #9604 üzenetére
Wipe, factory resetet nyomj, nézd meg, hogy nem-e valami app ragad be, ami leszívja. Merítsd le kb 3-5%-ig és utána töltsd fel 100%-ig majd hagyd rajta legalább egy fél órát. Azért írom ezt, mert nekem még javult a frissítés után egy picit az akku időm.
Más: Felrakta már valaki a vazzz által linkelt JB-t?
-
unyadavid
senior tag
válasz
South Velen #9604 üzenetére
Szerintem merítsd le teljesen és utána töltsd fel szintén fullosra, akkor lehet hejreáll.
-
Markobailey1
csendes tag
Sziasztok, egy kérdés: feltettem ma a JETMOD romot, egyetlen baj van vele, nem látja a sim kártyát
már többször ellenőriztem, volt factory reset, sim kártya ki-be, de semmi, nincs hálózat. Mi lehet a baj? Mindent a leírás szerint csináltam.
-
South Velen
addikt
Nekem az LPY jobbnak tűnt, mint a GB, bár túl sok időt nem használtam GB-vel.
Most vagy az LPZ ennyivel jobban szívja az akksit, mint az LPY, vagy (és ez esélyesebb) a KIES frissítés tehet a jelenségről, amelyet egyébként az ellenségeimnek se ajánlanék (KIES-es frissítést), de én mégis megtettem.
-
sheep
addikt
válasz
nekem GB-n kibírt 4 napot, ugyanolyan használattal JB-n max 2 nap (LPZ)
@eastsider:
én ilyen tokot vettem, elég gagyi:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest