Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Ti LPZ-vel milyen üzemidőt tapasztaltok? Nekem jóval gyengébbnek tűnik, mint LPY-vel. Bár lehet csak azért, mert a semmiresejó KIES-szel flash-eltem. (Lusta voltam kivárni a hotfile sebességét.) FR-t természetesen csináltam utána, de mégis.
-
eastsider
nagyúr
érdemes felrakni a thunderzap kernelt? nem növeli a binary countert?
tényleg ennyi az install?
Instruction to flash:
Put the kernel on sdcard and do this in terminal emulator or adb shell
Code:
$ su
# dd if=/sdcard/kernel.bin.md5 of=/dev/block/mmcblk0p15
# rebootmiylen fóliát ajánlotok ? (ebay)
milyen tokot?ezek a head case tokok gagyik? [link]
-
Orton96
aktív tag
Sziasztok! Szemezek egy Galaxy S Advance-szel, de lenne róla pár kérdésem. A rendszer és a böngészés átlagos gyorsaságáról mi a véleményetek? Melyik a legújabb hivatalos Android frissítés a telóra? A T-mobilnál venném, náluk van már a 2.3 óta frissítés? (A frissítéseknél mondjuk nekem fontosabb a böngészés gyorsasága.)
Előre is köszönöm a vélaszokat.
Szerk: Megtaláltam a Mobilaréna írást a frissítésről... Gondolom akkor még nem hozták ki a szolgáltatói darabokre... Infó van róla, hogy mikor fog T-mobilnál kijönni? (Sokkal jobban tetszik nekem JB-nel
)
-
Beppe91
aktív tag
Köszi, csak azt nem értem, hogy ha nincs is frissítés, akkor minek dobja fel? Ja meg még egy kérdés, gyári romon nem lehet beállítani, hogy az alsó két érintő gomb világítson, ha értesítés jön? Nekem sima sgs-em van, de nagyon rég nem volt rajta gyári rom, esetleg valami progival, playről?
-
gusthy
veterán
válasz
Zorro(hun) #9589 üzenetére
Nemtom, de az mér baj?
-
unyadavid
senior tag
Popup browser JB-re, egészen jól működik, viszont ekkor a vissza nyíl kilép az alkalmazásból de a home gomb nem.
-
koszegii
tag
válasz
Zorro(hun) #9581 üzenetére
Beállítások-vez.nélk. és hálózati beáll-USB beáll.
-
gusthy
veterán
válasz
Zorro(hun) #9584 üzenetére
nm
-
Acef
addikt
válasz
gyurika981 #9582 üzenetére
Olvasd az első hsz.-t, abban részletesen leírva, és linkelve minden.
Számlálót nem növeli. A GB visszaállítható, gariztatható. -
gusthy
veterán
válasz
Zorro(hun) #9581 üzenetére
Elég idétlenül, és nagyon nem intuitív módon, aki ezt kitalálta...
Beállítások->Vezeték nélküli és hálózati beállítások->USB beállítások->Tár csatlakoztatása a számítógéphez. -
gyurika981
tag
Sziasztok!
Van a családban egy Galaxy S Advence szeretném frissíteni, ezt a telefont is vissza lehet állítani gyári állapotra hogy ha esetleg gariztatni kellene, illetve download módban a számláló ugrik az odinos frissítéstől, ha igen akkor lehet nullázni? Gyári t-mobilos rom van a telon melyik JB-t tegyem fel melyik a jobb? -
Zorro(hun)
tag
Sziasztok
Egy egyszerű kérdés, biztosan gyorsan meg is válaszoljátok majd...Hogyan lehet az USB-s MTP vagy PTP kapcsolat helyett UMS (USB Mass Storage) módban kapcsolódni a telóhoz?
-
sunyijanika
tag
válasz
Beppe91 #9569 üzenetére
Ha GB van fent akkor nyugodtan rányomhatsz a frissítésre, pl. amikor én megvettem és bekapcsoltam nekem is rögtön frissítést ajánlot, de már rajta volt a XXLK2 alapból, ezután csak annyit írt, hogy sajnos nem talált újabb verziót, szóval ne aggódj, ha még a gyári van fenn
-
Acef
addikt
válasz
Beppe91 #9569 üzenetére
Szia!
Jelenleg GB, vagy JB van a telódon?A frissítést nyugodtan elfogadhatod, ha lejön és telepítődik, akkor nyertél, nem fog ártani.
Lehet, hogy semmilyen frissítést nem szed le, de amíg ezt nem futtatod, addig ott marad az értesítés.
Ez a frissítés letiltható, vagy később újraindítható.Tehát: jelenleg GB-t, vagy JB-t használsz?
-
vazzz
őstag
JB Supressed rom-ot próbáltátok?
Kb. másfél órája van fenn, barátságosnak tűnik.
Dióhéjban: megy a face unlock+ víztükrös dolog is, Note2-ből portolt galéria és popup browser, kamerát működtetik a hardver gombok, video lejátszónál új miniatűrök + ablakban is tud lejátszani(!), miui-s számológép, xperia billentyűzet, van pár új widget (pl 4x4 s tervező naptár), görgethető háttér.
[link]
Előtte, utána wipe ajánlatos, cwm alól telepíthető, ami megtalálható a legújabb thunderzap kernelben. -
Beppe91
aktív tag
Hello. Megpróbálom még egyszer feltenni a kérdést, hátha valaki tud rá választ, hogy ha a telefon kiírja a notifi baron, hogy elérhető frissítés, az milyen verziót takar? nem halottam róla, hogy hivatalos jb lenne, akkor milyen frissítést ajánl fel? Nem szeretném rootoloni és custom romot tenni rá, viszont zavar, hogy ott van az a szoftverfrissítés elérhető szöveg.
-
eengir
tag
válasz
Fitzgerald #9559 üzenetére
A levegöben máshogy jut el a jel a fülesig mint a dróton; más a kodolás is stb. Ezek nyilván rontják a jel minöségét (egy audiofil valoszinuleg meg is hallaná). Mivel azonban nem egy high-end wifiröl van szo, hanem "csak" egy telefonrol, igy - ugy ahogy sheep is emlitette - nem nagyon fogsz különbséget érezni. Ebben az árkategoriában nagy kulönbség nincs és ha az ember rászán 6-8000 Ft-ot egy márkásabb fülesre akkor nem lehet nagyon mellényulni. Természetesen egy drágább kicsivel jobban fog szolni.
Én személy szerint a drótra esküszöm, de valoszinu én sem hallanám meg a különbséget.
-
dobolson
senior tag
+1, én is ezt a bt fülest használom. Voltak vele gondok, nem ismerte fel a telefont, de mint kiderült ez azért volt, mert már hozzá volt párosítva tesóm telójához. Vissza kellett állítani gyári állapotúra, azután már csatlakoztak is egymásoz. Úgy tűnik, csak egy telefonnal lehet párosítani... A minőségével én is meg vagyok elégedve és nagyon jó, hogy nem a telefont kell nyomkodni.
eastsider
Azért hajlamos a beégésre. Nekem augusztusi, és az értesítési sáv az lcd tesztnél a piros színnél be van égve. A mindennapi használatban egyébként ez nem zavaró, nem is látni, csak a tesztnél.
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok ha tudtok segiteni van egy kis probléma egy ilyen Samsung telefonnal egy 8 mb -os frissités után kikapcsolt és nem indul el a telefon nem reagál töltésre sem .. recoveryre sem! ha van valami ötlet légyszi segitsetek ! Előre is köszönöm
-
sheep
addikt
válasz
Fitzgerald #9559 üzenetére
Igazából én nem vagyok zenész vagy egyéb vájtfülü ember, de nagyon sokat hallgatok zenét a telefonon, és nagyon fontos a zene minősége. Van aki azt mondja hogy a bt füles rosszabbul szól, de én ezt nem tudom megerősíteni. Sokszod próbàltam màr hogy bt nélkül jack-en keresztül hallgattam ugyan azokat a zenéket, de semmi különbséget nem vettem észre. Szóval szerintem ez egy nagyon minőségi hd füles, igaz nem is olcsó. Nagy előnye az is hogy így nem kell a jack csatlakozót koptatni, és a telefont taperolni a zene vezérléséhez.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9553 üzenetére
Nagyon szuper a Jack, illetve a hangchip. Xperia minim volt, hát nem hallgatnek zenét azon újra.. Pedig az sem volt olyan gáz...
Xears xe200pro-Val használom, ami azért egész jo
és poweramppal. A gyári füles kibontatlanul van a dobozban. Azért majd kipróbálom
az odintol ne féljetek már. Meg ez a root is milyen egyszerű már.... Sonyn sokkal sokkal rosszabb a helyzet
ott más kernelnél már bl-t kell nyitni stb stb...
Szájbarágósan leirta Sheep és még ezer helyen le van írvaEgy kérdés tőlem is:
A kijelzo szuper. Az a fekete az nagyon durvaaz ips-és Dell monitrom elmehet a p...ba.
Mennyire kell félni a beégéstől? Statusbar azért jó dolog, nem szívesen kapcsolnám ki -
sheep
addikt
válasz
Én nem használok vezetékes fülhallgatót màr egy ideje: vetten egy se mw 600-as bt fülest, és azt hasznàlom minden telefonhoz. Nagyon jól szól, és van beépitett fm ràdiója is. Agybadugós, csrélhető gumikkal. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
gusthy
veterán
válasz
Fitzgerald #9549 üzenetére
1, flash feltehetően viccelt :-)
2, a garanciát akkor vonhatják meg, ha VALAKI bizonyíthatóan mókolt a készülékkel, tehát nem kell, hogy te legyél az.
3, jut eszembe, a nem hivatalos unlock meg bűncselekmény is.
@keke69: fog az menni :-)
-
keke69
őstag
válasz
Az volt az első amit elolvastam!A szövegértelmezéssel lesznek gondjaim!
Lehet dixleksziás vagyok!Még jó,hogy most derült ki 40 felett! -
Fitzgerald
veterán
Első HSZ-ben sok mindenre választ kapsz.
Más:
A jack milyen minőségű?
Érdemes komolyabb felső-középkategóriás fülest használni? Sennheiser CX400II-t tervezek venni.
Volt egy kb. 3000 forintos Sony in-ear fülesem anno SE X10i-hez és O3D-hez, tökjól szólt.
De ha komolyabb fülest veszek, akkor azért szeretném komolyabb részletességgel hallgatni a zenét.
Aki jobb minőségű fülest használ az mit tapasztalt? -
keke69
őstag
Egy hete én is tulaja lettem 1 ilyen telefonnak,végig olvastam a fórumot ami nem volt egyszerű eset.
Ez a rootolás és JB felrakása tényleg ennyire bonyolult vagy csak én vagyok lemaradva fényévekkel?
A számítógépet elég jól vágom,de ez ami itt folyik nekem kínai
Annyi kérdésem lenne ha leírnám mindet kezdhetnének egy új topikot! -
ZakRob
senior tag
Tegnap Odinnal sikeresen felraktam a frissebb JB-t. Kiessel próbáltam először, de az 99%-nál megállt és nem volt hajlandó tovább menni. A darabos, szaggatós görgetés nálam is előjött, akárhol néztem. Néhány helyen, pl. fejlesztői beállításoknál, amit LPY-nál is tapasztaltam, ott ugyanúgy maradt a még ennél is darabosabb görgetés. Még kitapasztalom ezzel a JB-vel tovább bírja-e az akksi és akkor elnézem ezt a hibát neki addig ameddig meg nem jelenik a remélhetőleg jobban működő magyar JB. Ha semmi nem változott az üzemidőben, teszem vissza az előzőt.
-
Fitzgerald
veterán
Baromság, most attól hogy tudom hogy kell mackózni, még nem biztos hogy betörök és széfeket nyitogatok, ergo nem csukhatnak le.
A garanciát csak akkor vonhatják meg, ha bizonyíthatóan mókoltál a készülékkel. -
flash-
veterán
válasz
Shyciii #9412 üzenetére
"Aki nem telepítget custom kerneleket, az nem tudhatja, hogy mi az a custom binary download, és milyen esetekben milyen értéket mutathat...szal azért ez így bukta."
bizony!!!
sőt,ha már a prohardveren fórumozok,és ezt megtudja a samsung szervíz,már azért is megvonhatják a garanciát.. -
Beppe91
aktív tag
Hello. Az lenne a kérdésem, hogy a notifi baron kiírja a teló, hogy szoftverfrissítés elérhető, erre ha rányomok mit csinál, lefrissíti vagy inkább Kies-re kéne kötni?
-
Addel
senior tag
válasz
skifekete #9543 üzenetére
Mit jelent, hogy nem tudod tanítani? Bepötyögöd a szót, bal alul a swype gombra böksz és meg kéne jelennie a billentyűzet tetején hogy szó hozzáadása, ráböksz és kész.
Amúgy sokáig használtam a SlideIT-et és próbáltam a SwiftKey Flow Beta-t is, de messze a legjobb a gyárilag a telefonon lévő swype szerintem.
-
skifekete
senior tag
Tudna valaki ajánlani nekem egy NoLedhez hasonló programot? Illetve mért van az hogy a Swype billentyűzet nemtudom "tanítani"?
-
DeniBoy
aktív tag
T-mobilos rootolt 2.3.6 XXLK2van fent + TWRP, odinnal simán mehet fel a JB?
Nem zavar be a képbe a TWRP ? kipróbálta már valaki ? -
tomiii007
senior tag
Miért ébredt fel a telefonom ott ennyi időre amikor este aludtam végig??
[link]BetterBatteryStatsal néztem hogy m ivan de abba nem láttam semmit....
valaki ötlet? -
dussy
őstag
válasz
eastsider #9527 üzenetére
Én a Beautiful Widgetet használom, ami időjárás is egyben. Ha az órára koppintok nyitja az ébresztő, ha a dátumra akkor a naptárat. És mindez még változtatható is, hogy milyen appot nyisson.
Réges régen megvettem, hogy fullos legyen, nem bántam meg - igaz sok memóriát megeszik.Nagyon jók a fotóid!
Nagy felbontásban hogy lehet hozzáférni?
-
dussy
őstag
válasz
eastsider #9527 üzenetére
Én a Beautiful Widgetet használom, ami időjárás is egyben. Ha az órára koppintok nyitja az ébresztő, ha a dátumra akkor a naptárat. És mindez még változtatható is, hogy milyen appot nyisson.
Réges régen megvettem, hogy fullos legyen, nem bántam meg - igaz sok memóriát megeszik.Nagyon jók a fotóid!
-
gomsadi#
tag
Ha jól értelmezem, akkor ez a görgetési probléma, csak a Ts advanceokat érinti?
-
DeniBoy
aktív tag
Köszi! Mindenki sikerült a root
-
eastsider
nagyúr
Köszi mindenkinek
rögtön egy kérdés :
Milyen gyári appokat törölhetek probléma nélkül? (system/apps mappabol)Még egy :létezik, hogy a gyári óra widgetre koppintva nem nyitja meg az ébresztőt? Nem lehet valahogy beallitani? Keressek normális widgetet? Tippek?
-
justice84
aktív tag
Töröltem amit tudtam, appokat SD re áttettem.De így is iszonyatosan lassult a GB-m. Ultimate backup 65MB free system storage helyet ír. De azt nemtudom az utobbi időbe mitől csinálja, amit a héten tettem fel töröltem pedig.Menüböl kilépve az appok ikonjait egyessével laggolva teszi ki.
-
eastsider
nagyúr
Beléptem én is a klubba
rootolva z-s orosz jb-vel. Eddig nagyon tetszik
-
Acef
addikt
Kérdés: mi az a KUCKOLÁS? vmi. extra tevékenység?
Akku calibrálást ne nagyon használd (csak becsapod magad meg a telefont). Inkább maradj annál, hogy ha Te alszol, akkor a tel. töltődik.
És ha lehet, ne néhány perces rátöltéseket használj, így pontosabb lesz akku töltöttség jelzés, mivel pontosabban tud "számolni". -
skifekete
senior tag
kimaradt a gyári feladatkezelő?
-
Nippel
tag
Mért van az hogy 100% pl az aksim újraindítom a szerkezetet és 94%, már csináltam szoftver frissítést calibráltam de ugyanúgy a % változó.
Vehetek új aksit? Vagy ez valami Samu betegség? -
justice84
aktív tag
Azt már próbáltam nem jött be.
-
justice84
aktív tag
Iszonyatosan belassult a GB-m. Ultimate backup szerint a system storage 537Mb used 65Mb free.Na ezzel mit lehetne kezdeni ha nem rootolt a telo?pedig már szépen belaktam.
Backup közzbe már 2szer ki is fagyasztotta a telót.
-
skifekete
senior tag
válasz
skifekete #9498 üzenetére
Helyzetjelentés: Sikerült felrakni a JB-t
Viszont lenne pár kérdésem
Először is valaki megtudná mondani, hogy mi az újítás az lpzben, illetve hogy érdemes-e lecserélni az lpy-t. Hol lehet beállítani hogy %osan is kiírja az aksi töltöttségét? Ha jól tudom a másodlagos kamera figyeli a szemem, hogy nézem-e a kijelzőt, de csak ha aktiválom ezt a funkciót. Hol lehet ezt megtenni? Ja és egy kis érdekesség.. én használom a NoLed alkalmazást, ami mint a nevébe is benne van a led nélküli telefonok kijelzőjére kipakol egy kis ikont ha épp nem fogadott hívás van stb. Na most ez egy kisegítő lehetőség, vagyis engedélyezni kell, de ha engedélyezem, egy kellemetlen hangú robot férfi közli velem, ha lapozok vagy megnyitok egy programot pl: page egy of kettő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Google Pixel topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest