- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
Fitzgerald #21571 üzenetére
Nem gáz.
Én a chuckyt már LQE-n is próbáltam. -
SanyikaDC
tag
válasz
Fitzgerald #21471 üzenetére
[link] <---ez egy működő link (legalábbis működnie kellene
)
-
válasz
Fitzgerald #21416 üzenetére
továbbra sem azt mondom, hogy pocsék benne a dac, csak nem csúcskategória, nem ér fel a nagyokhoz, de ezt ebben az árkategóriában nem is feltétlenül várja el az ember.
a fülesekben nem kereshető a hiba, minőségi típusokról van szó, amik minőségi dac beépítéssel bíró mobilokkal gyönyörűen szólnak! -
karldergroße
senior tag
válasz
Fitzgerald #21416 üzenetére
Nem tudom. ugyanazzal a sennheizer 300-zal, aki már jóval jobb füles, mint a gagyi fehér gyári, a régi Jókai 5310-esemnek és a C7-mnek is jóval jobb a hangja, mint az Advance-nak, pedig a Power amppal nyomom, mivel a gyári lejátszóval még rosszabb a helyzet. Át is tettem a 32Gb-os kártyámat a Nokiába és zenét azon hallgatok. Legalább nem romlik tovább az akkuidő.....
ja: és a Nokia 5310-ezt szétszedhető fülest adtak, tehát ha fülest cseréltem, akkor is tudtam telefonálni. Ez a Samsungnál a fehér gagyi fossal nem lehetséges... -
törölt tag
válasz
Fitzgerald #20011 üzenetére
Kb sehogy. Van egy kis kijelzőbajom (*#0*# piros képernyőn vízszintes beszűrődések vannak) emiatt menni fog szervízbe és majd ott kipucoltatom a poros kamerával együtt. A használtan vett két éve nálam lévő spica egy egyszerű kihúzós bőrtokban van, és abban nincs annyi por.
Pedig ugyanazt kapja a két vas.
-
válasz
Fitzgerald #20011 üzenetére
100% hogy nem állnak le, pont ma sikerült működésre bírni a kamerát és a vibrátort
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #20001 üzenetére
Én naponta, és kevés. Akkor is találok benne estére, ha tokkal együtt berakom egy Avanglion szemüvegzsákba.
De az építőipar már ilyen... -
Lirion
addikt
válasz
Fitzgerald #19990 üzenetére
tudjak hogy lehetne egyszerubben es logikusabban is.
Akkor csinálják. Ja, hogy nem csinálják? Akkor meg inkább hallgassanak.
Nagyon jó dolog azt hinni, hogy az valaki mindenki másnál okosabb, csak azért azt feltételezni, hogy a rendszert hülyék találták ki, elég öntelt gondolat. Nyilván lehetne hatékonyabban és jobban, mondjuk egy 20 fős vállalatnál, aminek van 50 ügyfele. De amikor van 50 millió ügyfél, akiknek a problémáját 90%-ban az első pár analfabéta lépés megoldja, akkor nincs/nagyon nehezen dolgozható ki hatékonyabb módszer. Az emberek pedig rettentően utálják a gépi hangokat. Hiába csinálnád te meg olyan remekül, hogy minden gondra megoldást kínál, az ügyfelek döntő többsége leszarná és kapcsoltatná az ügyintézőt.
Egyébként az automatába visszakapcsolás az ügyfél pofán köpése lenne, ezzel ugyanis kb. azt kommunikálná a vállalat, hogy nem kíván az ügyfelek problémáival foglalkozni. Voltak már erre kísérletek és képzeld csak el, hatalmasat bukott mind az összes ilyen.. De azért megnézném, mit szólnál, ha elvinnéd a garanciás autót márkaszervizbe, ahol a kezedbe nyomnák a gépkönyvet mondván, ha az alapján nem megy a probléma megoldása, akkor menj vissza és kérd a szakember segítségét...Az önérzeteskedésről meg sértődésről annyit, hogy a multik tojnak magasról, ha 1000ből egy öntelt barom telefonál, aki mindent jobban tud, csak a megoldást nem, viszont azt nem engedhetnék meg, hogy 1000ből 900-an érezzék magukat hülyének, amiért egy faék egyszerű probléma miatt az ügyfélszolgálatot hívták. Amelyik sakkmester vagy matematikus ezt nem bírja megérteni, az hülye. Megjegyzem, az ilyen fajta nagyon okos emberek sokszor a leghülyébbek, mert azt hiszik, hogy ők aztán mindenhez értenek, közben meg nem..
mert mar szazszor vegig kellett csinalniuk
Hát ha valaki ilyen sokszor szorul az ügyfélszolgálat segítségére, azzal lehet valami probléma. Én egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt évtizedben hányszor kellett bármilyen IT jellegű gond miatt ügyfélszolgálatot hívni...
-
Lirion
addikt
válasz
Fitzgerald #19977 üzenetére
Az nem jut eszedbe, hogy sokkal jobban sérti a hozzá nem értőket az, ha visszakapcsolják őket az automatába, mert túl hülyének gondolja őket az ügyintéző?
Másrészt azok szokták sértve érezni magukat, ha a protokoll szerinti alapvető, "hülyebiztos" kérdéseket teszik fel nekik, akik okosnak hiszik magukat, de valójában nem azok.Egy intelligens ember belátja, hogy az ügyintéző nem őt nézi hülyének, hanem a munkáját végzi és megtalálja a módját, hogy kompetensebb személlyel beszélhessen anélkül, hogy sértve érezné magát.
-
littlerock
aktív tag
válasz
Fitzgerald #19963 üzenetére
Megértelek, de tekintve, hogy az értelmiség kisebbség, így a hülyékhez kell igazítani a rendszert.
- nincs olyan opció, hogy: Ha ön jártasnak érzi magát a témában, akkor nyomja meg a kettes gombot... Arról nem is beszélve, hogy 10-ből 11 önérzetes bunkó, csak azért is a 2-es gombot nyomná, mert ő már állt olyan mellett a buszon, aki látott olyat és ő bizony tudja... Az emberek ilyenek, és ezért megyünk a falnak, amikor szinten alul vagyunk kezelve.sok sikert a következő ilyenhez...
ui: számtalan kérdésre úgy van kitalálva a válasz, hogy átlagos embernek eszébe ne jusson még egyszer telefonálni miatta.
-
littlerock
aktív tag
válasz
Fitzgerald #19913 üzenetére
Azoknak a száma, akik belegondolnak abba, hogy egy ilyen információ csere hogyan is zajlik?
Mindegy milyen ügyfélszolgálatról van szó, a túloldalon ülő embernek semmilyen infója nincs rólunk.
- ők egy eljárásrend alapján dolgoznak, amit épp azért dolgoztak ki, hogy jó hatásfokkal működjön a szolgáltatás.
- aki jártas az adott területen az nehezen tud úgy kérdezni, hogy ne tűnjön tudálékos baromnak.Amin sokan elcsodálkoznak, amikor bankossal, vagy bárki mással beszélek, hogy megpróbálok eredményesen kommunikálni, és a megfelelő infót kihúzni az illetőből. Ez annál nehezebb, minél tudatlanabb, ingerültebb stb az ügyfélszolgálatos.
Ha már 15 hülyével elbeszélgetett valaki aznap, nem tudhatja, hogy épp egy témában járatosabb emberrel beszél, illetve lehet, hogy nincs lehetősége eltérni a "process"-től.
-
littlerock
aktív tag
válasz
Fitzgerald #19905 üzenetére
Az asszony IT helpdesk-es volt, egy távközlési cégnél, akik komoly cégeket támogattak... hát esténként könnyesre röhögtem magam, amikor elmondott pár sztorit...Kérlek hidd él, rengeteg a segghülye a gép mögött.
Csak egy apróság: Kérem most indítsa újra a gépet! Feltelepítettük a nyomtatót. Válasz: Dehogy indítom, már két hete megy, nem tudom a jelszavamat. - Nem baj, megoldjuk, adunk másikat. Válasz: minek, úgyis elfelejtem...
És ezt ugye németül kell, Herr Fick - nek...
-
ntomi0730
senior tag
válasz
Fitzgerald #19762 üzenetére
[Ezt] délelőtt linkelte alex devil. S4 időjárás Widget. Csak saját TW-vel megy szerintem.
-
flash-
veterán
válasz
Fitzgerald #19758 üzenetére
ajánlom az idokep alkamazást sokkal okosabb mint bármely más időjárás program,és a widgetje is rendben van
-
skifekete
senior tag
válasz
Fitzgerald #19758 üzenetére
S2/S3 widget ugyanolyan, mint az advancé, de lényegtelen, ezek csak touchwiz alatt működnek
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #18840 üzenetére
Siri azt hiszem tudja, de nem stabil.
-
Z0C!
őstag
válasz
Fitzgerald #16989 üzenetére
előző telóm Defy volt.
Sörben, borban, termál vízben, hóban sárban volt.
Soha semmi baja nem volt.
Sajnos Xperia V nem érkezett a Vodához így maradt az Advance. -
Z0C!
őstag
válasz
Fitzgerald #15059 üzenetére
szilikonos zselés tok.
ebay-ről rendeltem 3napja, úton van
ittenvande ez a likas is tetszik
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Fitzgerald #13826 üzenetére
Köszi, csak tudod eddig mindig úgy vettem használtan telefont, hogy már előttem jó pár hónapig használták, és valahogy ez az új első olyan okos telefonom ami konkrétan zsír új, és még soha nem volt használva mielőtt hozzám került
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Fitzgerald #13824 üzenetére
Még csak pár órát tudtam foglalkozni a készülékkel, mivel most épp ki sütöm az akksiját, és 18 órán keresztül töltöm, de nagyon úgy néz ki hogy hosszútávú lesz a telefon és az én köztem lévő kapcsolat
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Fitzgerald #13717 üzenetére
Ezt írta nekem az eladó amikor tegnap este rákérdeztem, hogy előfizus-e
"Még ki sincs bontva a dobozából, pénteken hozta a DHL, azóta ott csücsül a dobozban. Nem előfizus, nem részletre hoztam ki. Mediamania M-es csomagom volt, benne 500 MB net, de kevésnek bizonyult, így MediaMania L-esre mentem a net miatt mert itt már 1 GB. Ettől a csomagtól felfele már választhatsz bizonyos készülékek közül, amit díjmentesen elhozhatsz, nem fizetsz részleteket minden hónapban, csak a választott díjcsomagodra vállalsz hűséget, hogy x évig azt fizeted." -
Zsocy155
őstag
válasz
Fitzgerald #13570 üzenetére
-
skifekete
senior tag
válasz
Fitzgerald #13597 üzenetére
Mert sokkal komolyabb támogatás van hozzá xdan ezzel meg foglalkozik összesen 5 ember kb
-
cukisub
csendes tag
válasz
Fitzgerald #13580 üzenetére
köszike a gyors választ...
1..működik...
2 én gyári fülesre (SAMSUNG james bond (3,5 mm jack, adapterrel) SZTEREO FEKETE/EZÜST - AAEP433JBE + AARM0U3B - GYÁRI) gondoltam ... -
Polemius
senior tag
válasz
Van magenta. Nyomdatechnikai alapszín. Nem rózsaszín, nem halványpiros. Az más kérdés, hogy pl. rgb (szerű) színterű monitoron nincs olyan.
(Khaki is van, próbálj egy idegenlégióst meggyőzni az ellenkezőjéről)
-
gusthy
veterán
válasz
Hátööö, ez amúgy igaz, a magenta még a CGA kijelzők korszakából maradt, de itt mináluk a marketingesek roppant háklisak rá
-
szabacsik
őstag
válasz
Fitzgerald #13550 üzenetére
Egy próbát megér. Köszi
-
wolf64
tag
válasz
Fitzgerald #13510 üzenetére
Előtte dobj be 1dl szilva HP-t attól elmúlik a kézremegés,ha mégsem akkor ismételd a kúrát.
-
wolf64
tag
válasz
Fitzgerald #13492 üzenetére
Tapétavágóval szépen ki lehet vágni.Nekem kellet az USB-nél és a Jack-nál is mert egy kicsit el volt csúszva.
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Fitzgerald #13498 üzenetére
Köszi
-
wolf64
tag
válasz
Fitzgerald #13441 üzenetére
Nekem is S-Line van,én kivágtam a gombok helyét és tökéletes.Olyan erősen kellett nyom ni,hogy féltem valami baja lesz a telónak.Illeszkedni is illeszkedik tökéletesen mindenhol.
-
Szilgn
csendes tag
válasz
Fitzgerald #13456 üzenetére
Hát azt nem is akarom bántani csak van egy pár program ami felesleges és azokat szeretném letörölni.
Meg azt hittem hogy minden progit letöröl mert olyan nagy a root fájl. (630mb)
A galaxy mini-hez egy mega sem volt. -
gusthy
veterán
válasz
Fitzgerald #13420 üzenetére
De akkor a példa nem stimmel. Egy >500GB-os HDD és egy kisebb közt nincs különbség, ha mindkettő SATA. Egy HC meg egy normál kártya között van. Mint említettem, pl 4GB-os van mindkét fajta.
-
gusthy
veterán
válasz
Fitzgerald #13388 üzenetére
Ez nem így van. Az olvasók lefelé kompatibilisek, de a az én régi fényképezőgépem a 4 gigás SHDC-t nem olvassa, míg a 4 gigás sima SD-t igen.
-
ruskop
senior tag
válasz
Fitzgerald #13414 üzenetére
Mindent kipróbáltam. Már amikor itthon betettem az aksit már akkor furcsáltam ,hogy amikor beütöm a pin kódot akkor miért indul újra és kéri mégegyszer. Aztán játszadozott velem. Gondoltam lehet szoftveres hiba. Na akkor frissítettem de akkor is.
-
skifekete
senior tag
válasz
Fitzgerald #13388 üzenetére
"HDD Fasza™"
Sheep: PowerAmp se árt ha van
-
ruskop
senior tag
válasz
Fitzgerald #13317 üzenetére
Akkor nem értem mert nálam baromira nem így néz ki. Ez amit kitettél ez az XXLQ4-nek a gyári launcherja? Mert eléggé Apex-nak vagy Nova-nak néz ki.
Ja hát Jellymode-ban elképzelhető. De én Jelly Bean-ben akarom kikapcsolni.
-
ruskop
senior tag
válasz
Fitzgerald #13315 üzenetére
Én konkrétan a 4.1.2-es Jelly Bean firmwareről. (XXLQ4)
-
Agyas
aktív tag
válasz
Fitzgerald #13242 üzenetére
Letöröltem azokat a file-okat ( belső memó +sd)amiket utoljára tettem fel (legalábbis amire emlékeztem) azután wipe. Úgy néz ki most jó. Kezdem visszatenni amiket töröltem, kiváncsi leszek mi volt a korrupt média. El leszek vele egy darabig.
Köszönöm a segítséget! -
hxcforlife
tag
válasz
Fitzgerald #13272 üzenetére
-->
-
Acef
addikt
válasz
Fitzgerald #13257 üzenetére
Szia! Neked angol a menüd, vagy miért nem magyarul írod?
-
ruskop
senior tag
válasz
Fitzgerald #13257 üzenetére
Igen ott ki is kapcsoltam mindent de a képernyő görgetés nem módosult. Vagy valamin átsiklottam.
-
-B-
senior tag
válasz
Fitzgerald #13196 üzenetére
"A 2, 2.5 év az teljesen jó.
Egy olyan világban, ahol 4-5 havonta kontráznak egymásra hardverben a gyártók, és kb. félévente jelentenek be új Androidot? Szerintem teljesen jó. Ráadásul évente jön ki új Nexus. Ha az előző generáció még az új premierje után másfél évig kapja a frissítéseket, az korrekt."Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Nem beszélve arról, hogy a Nexusokon kívül egyik csúcskészülék sincs ennyi ideig támogatva. -
-B-
senior tag
válasz
Fitzgerald #13190 üzenetére
"85 körül kapsz már."
Bolti garival esetleg. Rendes, gyári garival 95 alatt még nem láttam.
"Valami 90k körüli árat vízionálok S3-nak addigra."
90 azért még nincs jócskán 100 alatt.
Egyébként nem kötözködni akarok.
-
Acef
addikt
válasz
Fitzgerald #13186 üzenetére
Sajnos tévedsz. (kérdés, hogy számodra mit jelent a jó ideig)
A Nexusok frissítését is csak kb. 2 - 2.5 évig csinálja Google. Gondolj bele, másképp nem vennék a köv. generációst. -
-B-
senior tag
válasz
Fitzgerald #13186 üzenetére
"...S3 1 év múlva már jócskán 100 alatt lesz függetlenül."
Ebben én egy kicsit kételkedem.
Az S2 még most sincs jócskán 100 alatt! -
Acef
addikt
válasz
Fitzgerald #13161 üzenetére
-
Grafy12
aktív tag
válasz
Fitzgerald #13099 üzenetére
Nálam is gondok vannak, van mikor fellép Play-re van mikor nem, az email progim sosem látja a routert a Facebook mindig jó, de a képeket nem tölti be csak néha, ha a Play éppen működik, képek akkor sincsenek! Ezzel szemben az Opera böngészők mindig tökéletesen működnek! Na ezt magyarázza meg nekem valaki!Több helyen próbáltam nyílt wifit, ott jól működött minden.....a laptopok, számítógépek jól mennek a wifimről, szóval érthetetlen!
-
Lin3Lord
tag
válasz
Fitzgerald #13086 üzenetére
nalam is dobalja neha... core, tz, cocore, mindnel elofordult, hogy jelzi h van kapcsolat, de null adatforgalom, fing-gal tesztelve is off. wifi ki-be a telefonon es jo szitu...
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #13002 üzenetére
Antuti teljesen értelmetlen. Régebben mikor próbáltam tz 3.0-val Q4-es rommal, pegazusq-val 6,8k körül adott, átraktam performancera és kidobta, hogy 3000 !! (háromezer)
Innentől én nem nagyon foglalkozom a pontokkal.OpenGL: +1
-
Gery15
addikt
válasz
Fitzgerald #13092 üzenetére
Én egyből a routert mondtam volna, de mivel mondtad, hogy másik kernellel meg jó akkor azt kell használni.
-
Gery15
addikt
válasz
Fitzgerald #13089 üzenetére
Akkor tedd vissza azt!
Ugye wipe/dalvik volt?
-
Gery15
addikt
válasz
Fitzgerald #13086 üzenetére
Szerintem nem kernel baja lesz, mert nálam tökéletesen ment a wifi 4.2-vel és 4.4-el is megy most.
-
raziel01
veterán
válasz
Fitzgerald #13061 üzenetére
Azt hittem már van hivatalos JB ami nem orosz hanem elérhető legálisan a magyar független készülékekre.
Ezt gondoltam, hogy fel lehet-e rakni. De akkor fel lehet rakni ilyesmit csak garivesztéssel jár?
Csak, mert Sony-nál flashtool-al lehet felrakni és ha gond van akkor visszarakja az ember a gyári szoftvert és marad a gari. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Fitzgerald #13002 üzenetére
Jó anyag lehet ha ilyeneket látnak
. Ám belakva nekem 6000 volt, belakás nélkül 6800. Érdekes eltérés, pedig nem tűnt lassabbnak.
-
dobolson
senior tag
válasz
Fitzgerald #12984 üzenetére
Fullos a powerampom nekem is. Az hibátlanul viszi, csak a gyári lejátszó nem.
nagyi73
Én azt gondolom, hogy nincs benne korlát. Csak az aksi és a memkártya szabhat neki határt véleményem szerint.
-
dobolson
senior tag
válasz
Fitzgerald #12976 üzenetére
Nekem gb-n nem engedi beállítani. Igaz, másolni nem próbáltam a mappába manuálisan, de ha belépek a powerampba, ott is szürke marad ez az opció, vagyis nem tudom beállítani onnan. A gyári lejátszó meg meg sem találja azt a mappát, ami falcban van.
-
Flyme
senior tag
válasz
Fitzgerald #12976 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom
-
dobolson
senior tag
válasz
Fitzgerald #12974 üzenetére
Hh elfelejtette kezelni? A power amp sem játssza le? Mert ugyebár a gyári nem kezeli a flacot, éppen ezért nem tudsz beállítani csengőhangnak sem ilyen fomátumot.
-
Flyme
senior tag
válasz
Fitzgerald #12971 üzenetére
Szia!
Leírnád, hogy melyik alkalmazást állítottad vissza? Nekem is nagyon gyorsan merül a készülék, gondolom hasonló a probléma. -
Gery15
addikt
válasz
Fitzgerald #12965 üzenetére
Ebbe a topicba nem emlékszem, hogy lett volna szó róla... Viszont tablet topicok tele vannak vele. Ott van rá leírás is, de nem emlékszem rá. Délután megkeresem majd, ha szükséges.
-
Jonathan92
tag
válasz
Fitzgerald #12844 üzenetére
true, Sokszor bevált már ez nekem is! A fogyasztó védelem meg keményen rá megy az ilyenekre ha valaki veszi a fáradságot és megtudja hivatalosan fogalmazni a panaszát.
T-mobilra egyszer rávertem így 40 ezret. plusz jóváírtak még 40 et a számlámon.De ha tudsz velük egyezkedni és hajlandóak kárpótolni valahogyan, ok. a fogyasztó védelmes téma elhúzódhat pár hónapig.
-
vazzz
őstag
válasz
Fitzgerald #12758 üzenetére
Ne is csodálkozz, ha még az LPY szovjetet használod... rakd fel az LQ4-es ndk romot, vagy a jugoszláv Jellymodot, az jobb. Az nszk-s chucky is jó ugyanezzel a governorral.
-
dobolson
senior tag
válasz
Fitzgerald #12670 üzenetére
Ja, az egy jó megoldás, csak akkor gyári garival volt 80 ezer, és a gsm boltok is kb 70-80k között árulták, szóval nem érte meg figyelmen kívül hagyni a 2 év gyári garanciát.
-
dobolson
senior tag
válasz
Fitzgerald #12664 üzenetére
Az a "gond", hogy ha valaki meg szeretné tartani a szolgáltatóját, tarifacsomagját, akkor teljesen mindegy, hogy mennyit olvas utána, mert a jól bevált szolgáltatónál fogja megvenni. Esetünkben ugye a voda az, ott meg csak P-s verziót árulnak. Én meg még augusztusban vettem ráadásul. Nem is hittem volna amúgy, hogy egy szaros NFC chip miatt ennyit kell baszakodni egy rommal. Ez tényleg tiszta vicc...
De az tuti, hogy egy életre megtanultam, hogy nem veszek többet egy adott típusból P, K, T stb...verziót, hanem csakis az alapmodellt. -
sheep
addikt
válasz
Fitzgerald #12566 üzenetére
Kb ugyanígy vagyok vele, hirdettem a telefont egy időben de rájöttem hogy nincs olyan telefon a piacon most ami jobban megfelelne. Nagyobb kijelzőset keresek kicsivel (4.5 körül)ami még nem batár nagy, és jobb kamerával, nameg ugyanilyen vagy jobb zenei hangzással. Egyetlen ilyen telefont találtam az xperia t-t, de az meg 100e körül van, röhej. Szóval marad a telefon nálam is úgy néz ki.
-
tomiii007
senior tag
válasz
Fitzgerald #11949 üzenetére
hát nem tudom ti ezeket hogy csinaljatok... nekem ha bevan kapcsolva wifi folyamatosan akkor kb oranként 1%ot esik a töltöttségi szint..
De pl tegnap este semmi nem volt bekapcsolve se wifi sem mobilnet semmi estétöl regglig kb 9ora alatt 10%ot esett az aksi, ugy hogy hozzá se nyultam ami egy kicsit sok...látszott is az akkumulátorhasználatnál, hogy állandoan felébredt csomo időre, csak tudnám miért....
De most már nem érdekel, megávrom JB-t akkor elötte factory restelek meg utana rootolom a telot aztan megnézem hogy mi volt a ludas...
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #11949 üzenetére
sio a nyerő
-
skifekete
senior tag
válasz
Fitzgerald #11818 üzenetére
én pegasust használom
-
ebegab92
senior tag
válasz
Fitzgerald #8194 üzenetére
Elviekben holnap jön meg kishazánkba is a 4.1-es ROM,kérdés,hogy mennyit fog csúszni
-
Bzzz
senior tag
válasz
Fitzgerald #10435 üzenetére
Szia!
Én n82-ről váltottam(Carl Zeiss + Xenon vaku) így szóval a jelenleginek nem vagyok a kamerájától elájulva pedig az egy 5 éves konstrukció volt legalább. Igazából két dolog ami zavar benne: hogyha vakuzok az használhatatlan mert a képek kékesek lesznek. A másik hogy mielőtt képet csinálok a fényerőt le kell vennem -1-re és megkérem az illetőt, hogy mostaztán 5mp-ig ne mozogjon, na és akkor tudok egy egészen használható képet csinálni róla...
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #10418 üzenetére
ha lehet tudni milyen bloatwareket szedtél ki?
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
Fitzgerald #10401 üzenetére
Az enyém usb kábel bedugásakor indult újra tegnap. Sima JB.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #10401 üzenetére
gyári töltő?
fura :S
-
alex devil
senior tag
válasz
Fitzgerald #10270 üzenetére
A VIP-Phoneban tették rá, én nagyon hálás voltam. 2k volt, nekem megérte.
-
motoflug
őstag
válasz
Fitzgerald #10098 üzenetére
Korábbi hsz-eket olvasva láttam,hogy esetleg valami 3,5-es kábellel ki lehet rakni TV-re.Valaki próbálkozott ilyesmivel?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #10139 üzenetére
hát nekem nincs bajom az xe200proval, bár az első 1 hét után megpusztult
többet nem adnék érte, úgyis megtörne a kábel, bármi.... akkor meg szívnám a fogam... meg így,h van kettő, így azért jó...sunyijanika:
nem találok egy normális tokot
olyan kellene, mint az S-line, csak szerintem irtó ronda rajta a minta, sima matt kellene belőle -
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #10135 üzenetére
szerintem ég és föld a kettő.. talán a sennheiser jobban illeszkedik a fülbe.. de az xe200pro eléggé "high end" főleg az árához képest (8-ért vettem, garival, sőt kaptam mégegyet ingyen (bontatlant a gyártótól, véletlen gariban kettőt küldött) 1 hét alatt megjött gariba...
én is járattam mindkettőt.. de az xe200pro alapból jobb volt... járatás után meg főleg....
én a sennheisert is 6-8 körül vettem...1 évig bírta -
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #10097 üzenetére
Talán valamilyen adapterrel lehetséges, de nem vennék rá mérget.
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #10088 üzenetére
Az alus még be is jön.
-
sheep
addikt
válasz
Fitzgerald #10088 üzenetére
nekem azt írják hogy sajnos nem szállítanak Magyarországra
-
a man
tag
válasz
Fitzgerald #9819 üzenetére
A barnától lehet berosálni? Vagy ezt már megcáfolta a MythBusters?
-
Kapanyél
őstag
válasz
Fitzgerald #9689 üzenetére
Itt évek óta az.
-
vazzz
őstag
válasz
Fitzgerald #9626 üzenetére
Kb ezer éve az omniámra vettem invisible shieldet, valami 7900ft-ért
, épp a napokban dobtam ki a spray-s flakonját és a cuccait. Nem volt egyszerű felrakni, viszont befedte az egész készüléket. Cserébe 1 hónap alatt besárgult az egész, otrombasz@rul nézett ki, de karcmentesen adtam el az i900-at. Emlékeim szerint ilyen ragadós izé volt a tapintása, de tényleg jól védte a telót.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9626 üzenetére
ez vajon jó lehet? 1200-ből megvan angliából (gyorsan), 6 darab
tokból tud valaki normális, igéyneset?
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9624 üzenetére
angliából jönne (ebay), az egy hét. de már másikat keresek, írták, hogy gagyi
fóliát milyet ajánlotok?
-
eengir
tag
válasz
Fitzgerald #9559 üzenetére
A levegöben máshogy jut el a jel a fülesig mint a dróton; más a kodolás is stb. Ezek nyilván rontják a jel minöségét (egy audiofil valoszinuleg meg is hallaná). Mivel azonban nem egy high-end wifiröl van szo, hanem "csak" egy telefonrol, igy - ugy ahogy sheep is emlitette - nem nagyon fogsz különbséget érezni. Ebben az árkategoriában nagy kulönbség nincs és ha az ember rászán 6-8000 Ft-ot egy márkásabb fülesre akkor nem lehet nagyon mellényulni. Természetesen egy drágább kicsivel jobban fog szolni.
Én személy szerint a drótra esküszöm, de valoszinu én sem hallanám meg a különbséget.
-
sheep
addikt
válasz
Fitzgerald #9559 üzenetére
Igazából én nem vagyok zenész vagy egyéb vájtfülü ember, de nagyon sokat hallgatok zenét a telefonon, és nagyon fontos a zene minősége. Van aki azt mondja hogy a bt füles rosszabbul szól, de én ezt nem tudom megerősíteni. Sokszod próbàltam màr hogy bt nélkül jack-en keresztül hallgattam ugyan azokat a zenéket, de semmi különbséget nem vettem észre. Szóval szerintem ez egy nagyon minőségi hd füles, igaz nem is olcsó. Nagy előnye az is hogy így nem kell a jack csatlakozót koptatni, és a telefont taperolni a zene vezérléséhez.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #9553 üzenetére
Nagyon szuper a Jack, illetve a hangchip. Xperia minim volt, hát nem hallgatnek zenét azon újra.. Pedig az sem volt olyan gáz...
Xears xe200pro-Val használom, ami azért egész jo
és poweramppal. A gyári füles kibontatlanul van a dobozban. Azért majd kipróbálom
az odintol ne féljetek már. Meg ez a root is milyen egyszerű már.... Sonyn sokkal sokkal rosszabb a helyzet
ott más kernelnél már bl-t kell nyitni stb stb...
Szájbarágósan leirta Sheep és még ezer helyen le van írvaEgy kérdés tőlem is:
A kijelzo szuper. Az a fekete az nagyon durvaaz ips-és Dell monitrom elmehet a p...ba.
Mennyire kell félni a beégéstől? Statusbar azért jó dolog, nem szívesen kapcsolnám ki -
sheep
addikt
válasz
Én nem használok vezetékes fülhallgatót màr egy ideje: vetten egy se mw 600-as bt fülest, és azt hasznàlom minden telefonhoz. Nagyon jól szól, és van beépitett fm ràdiója is. Agybadugós, csrélhető gumikkal. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
gusthy
veterán
válasz
Fitzgerald #9549 üzenetére
1, flash feltehetően viccelt :-)
2, a garanciát akkor vonhatják meg, ha VALAKI bizonyíthatóan mókolt a készülékkel, tehát nem kell, hogy te legyél az.
3, jut eszembe, a nem hivatalos unlock meg bűncselekmény is.
@keke69: fog az menni :-)
-
keke69
őstag
válasz
Az volt az első amit elolvastam!A szövegértelmezéssel lesznek gondjaim!
Lehet dixleksziás vagyok!Még jó,hogy most derült ki 40 felett! -
beccyboy
aktív tag
válasz
Fitzgerald #8885 üzenetére
Én anno pont azért használtam Bladen cm romokat, mert a funkcionalitás és gyorsaság mellett, joval szebb volt, mint a stock.
Az akkuidö meg nem egy irányba változik. Egyik cm romnál jobb, másiknál roszabb. Viszont figyelnek a visszajelzésekre, és ha sokan tapasztalnak rossz akkuidot, akkor megprobálják javitani. Általában elég gyorsan.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Fitzgerald #8885 üzenetére
ontosabb a funkcionalitás az esztétikumnál
ezt így nem mondanám, annyit az esztétikumról, hogy a TW-t lecserélik a trebuchet launcherre rendszer szinten (olyan mint a stock android holo launcher), amit bármikor lecserélhetsz bármilyen launcherre. )szerintem szebb is pl. egy nova, mint a TW...
vannak benne profilok, JB képernyőzár, ami szintén praktikus, lockscreenre időjárás, cpu governorok, I/O ütemezők, csendes órák stb...
jelenleg én is CM10-et használok igaz xperia minin (4.1.2).
és sokkal gyorsabb, mint a gyári rendszer (modnjuk ez a mininél nem igaz, de itt egy froyo kernelen alapul az egész tehát ez nem is várható el). minden bloatware kiszedve stb stb stbhetente érkező frissítés az unofficial változatoknál stb...
egyébként lesz hivatalos CM vajon a SGSA-ra?
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #8737 üzenetére
Ha a fejlesztői beállításokban kikapcsolod az animációkat ez is piszok gyors. Csak az animáció lejátszási ideje ami miatt lassúnak tűnik.
-
Monyos
aktív tag
válasz
Fitzgerald #8737 üzenetére
A GO Launcher-hez van TouchWiz téma: [link]
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald #8629 üzenetére
Egyrészt pendrive helyett, másrészt hogy ne kelljen konvertálgatni a filmeket (ha a lejátszó amúgy viszi)
Nekem is csak 8gigás kártyám van, de általában van rajta olyan 5-6giga mp3. Rippelt cd-k, szoktam a rádióval is felvenni műsorokat, könnyen összegyűlik az. -
tomcool
csendes tag
válasz
Én pl. azért vettem ezt a 32GB-at, mert kevesebb mint 3000 Ft-al volt csak drágább egy 16GB kártyánál, és hosszabb távra ez érte meg....
Amúgy meg tényleg elég a 16GB is. :-) -
martin555
aktív tag
válasz
32 gigás kártya, sztem elég felesleges hacsak nyomós oka nincs.
-magyar nagykerek beszer árához hozzáférek, elég "luxus" kategória egy 32-es ára.
-nekem már esett le nem magasról 1 méterről zsebbőlkonyhai járólapra HTC wildfire, a teló massziv fém boritású házas nem lett baja de a 16 !!! gigás kártya megszűnt létezni nem formatálható stb kaputt lett. ekkor baxxhattam volna a belső mentéseket is (titanium backup stb ha nincs feltöltbe dropboxra) persze az örök garral kicserélték de adataim pápá ezt is meg kell gondolni mivan ha ellopják , leesik, stb ilyenek? nem jobb 2 db 16-os? akkor a másikat rakhatod közbe fényképezőbe, spy kamerába stb ,, csak példa hamár ennyi microSD-t akarunk vásárolni.
ójaj basszzus mikó jönmá hivatalos frissités német advancémra.. :-)
-
szabacsik
őstag
válasz
Fitzgerald #8563 üzenetére
ugyan ilyen fóliám van nekem is szerintem csak én 500ért vettem...6db-ot
(és én is elrontottam és alul nem fekszik rá teljesen, de nem zavaró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged