- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desiro542
tag
srácok! az xlqe tmh jb kiessel feltehető? mert viszem vissza gariba és gáz lenne ha kiszurnák hogy kb több rom volt fent mint ahány pixel a kijelzőben... xD
gari oka: foltos kijelző kis fényerőnél:tmobile szerint párásodás
gyroscope meghalt és nem lehet ujrakalibrálni mert ugyan olyan marad -
Desiro542
tag
SOS
Android programozók tanácsát várom!
A probléma a következő: szeretnék csinálni a secSettings.apk-ba saját menüpontot saját beállításokkal.
Találtam tutorialt, mindent jól csináltam (azt hiszem) de a .smali fájl kifogott rajtam... HOVA TEGYEM / MI AZ EGYÁLTALÁN? az app-decompile után módosítottam amit kellett, betettem simán a res mappába a .smali fájlt és recompile közben hibát jelzett és megszakadt. Most mi a teendő?!
Aki tud segíteni kérem PÜ ben válaszoljon mert el vagyok épp havazva és nem találnám a saját postom sem...
Nagyon lekötelezne ha segítene valaki -
Desiro542
tag
válasz
Gery1987 #26025 üzenetére
Nem az a lusta aki csak telefonálni használja az Advance-ét meg a legalapvetőbb dolgokra, pl ébresztőóra, hanem az aki felteszi a legegyszerűbb kérdéseket tudatában annak, hogy saját maga is válaszolhatna rá, ha kicsit jobban utána nézne vagy kipróbálná az itt olvasottakat, ha már vette a fáradtságot és BELEKEZDETT A BUHERÁLÁSBA. Szerintem így értették.
-
Desiro542
tag
Sziasztok!
Rég nem voltam itt fent :/ Nos, azóta több főzött romot is kipróbáltam, MIUI v4-et, CM10.1-et, stb. Viszont az eddigi kedvenc (jelenleg is használatban) a CM10.1 alapokon nyugvó Carbon ROM 4.2.2. Rengeteg felhasználóbarát feature és akksi barát működés. Eddig kevés hibát találtam benne, pl.: WIFI hotspot, WIFI Direct, Videofelvétel. Ezeket leszámítva minden CM feature működik és a Carbon ROM menüben még több újdonsággal találkozhatunk. Ajánlom minden GT-I9070 felhasználónak!
U.I.: Akit érdekel vagy használja, annak üzenem, hogy a GET v4.1 nemsokára készen van.
Üdv: [DESIRO] -
Desiro542
tag
Üdv mindenkinek!
A GET v4.1 várhatóan hó végére lesz csak készen mert sajnos tanulnom kell mert nem akarok megbukni :/
Viszont várható:
működő script (felrakás menni fog CWM-ből)
minimum 85-90% os színváltozás (több dolog lesz átírva pirosra)
mégtöbb rendszerapp átszínezése
a v4.1 sima lesz a v4.1.1 Ink Effect-es. -
Desiro542
tag
válasz
Samsung SPS #22201 üzenetére
ez a biztonságos mód mire való?
-
Desiro542
tag
válasz
unknownerror #21928 üzenetére
JB-nél alapbol kint van a mobil adatkapcsolat gomb, de buherálással lehet változtatni. nehéz... én is épp dolgozom hasonlón.. csak inkább nevezném témának, de beleraktam a repülő üzemmód kapcsolót plusszba, ami 3 napot vett nekem igénybe a sok kódolt xml miatt...
-
Desiro542
tag
sziasztok!
kellene egy kis segítség.
adott egy vodás sgsa i9070p. nemet jb-vel. es elment a mobilnet. mi a megoldas? :/ -
Desiro542
tag
Megkérnék minden kedves Glow Elegant Theme-et használót, hogy aláírásában tűntesse fel, hogy a GET-et használja, illetve hogy melyik verziót!
Erre "statisztika" céljából kérlek titeket, nagyon hálás volnék érte
Előre is köszönöm!Példa: Glow elegant Theme v4.0 by [DESIRO] (azért kell az aláírásom, mert a téma szabadon módosítható és innen tudom h az illető nem sajátot használ)
GET v4.0 by [DESIRO]ELŐRE IS KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
-
Desiro542
tag
spanomnak javitok egy rókabőrt, de nem ismeri fel a gép. miért van ez?
-
Desiro542
tag
A segítségért köszönet Apunk-nak!
Véleményeket, észrevételeket kérnék szépen azon kedves felhasználóktól PÜ-ben, akik voltak szívesek kipróbálni
Elviekben ezt a verziót naponta fogom javítgatni szóval igyekszem tökéletesre fejleszteni.
-
Desiro542
tag
Hello hello mindenkinek ismét!
Elkészült a Glow Elegant Thene v4.0 BÉTA verziója! Rengeteg munka van benne és még van mit javítani rajta.
Képeket most nem rakok ki mert most tesztelem. Ha megy, felteszem, és mindenki kipróbálhatja
Egy fő probléma megoldásában Apunk segített! Köszönöm szépen!!Meglepetésnek szánom, annyit megsúgok, hogy nem kék. Remélem menni fog, és akkor felteszem. A linket IDE fogom kitenni mert privátban lassú ha sokan kérik.
Remélem eddigi munkám tetszett nektek, és ez is fog... -
Desiro542
tag
valkaki elmondja nekem, hogy miért nem tudom feltenni a paranoid android romot? nagyon meg szeretném nézni de nem engedi se CWM ből se TWRP ből..
-
Desiro542
tag
Na eddig ki használja a témámat? és ki várja a frissítést?
-
Desiro542
tag
jut eszembe! valaki legyen kedves elmagyarázni nekem, hogy mitől bolondult meg a magnetometer az advance-ban? mert nem értem.. kiakad bármelyik appot használom..
-
Desiro542
tag
nos úgy alakult, hogy kibővítem a téma szín és ikonskáláját, belekezdtem egy hosszabb fejlesztésbe, mivel kezdő vagyok így sokáig fog tartani, de lesz egy tökéletesített Glow Elegant theme 3.0, egy Toxic Theme for [FIREFOX], és egy Sunshine Theme 1.0
Glow: KÉK
Toxic: ZÖLD
Sunshine: CITROMSÁRGAa toxic-ot elkezdtem de a sunshine nak nem kezdek neki amíg az első 2 nincs teljesen készen.
rengeteg munkám van benük, ezért előfordulhatnak kisebb hibák, ha észrevesztek ilyet, kérlek jelezzétek!
Köszönöm előre is, és használjátok egészséggel, akinek tetszik a munkámha mind a három téma kész, kérésre egyedi szín/ikon összeállítást is készítek de szólok, hogy lassú a munka a részletek miatt.
-
Desiro542
tag
válasz
electrodoki #21395 üzenetére
rendebn
bocs mindenkinek DEODEX nem kell elvileg csak root
rakom fel a 2 segédprogramot a mappába
-
Desiro542
tag
Amit tud:
TW menü sötét háttér 75% fekete
TW háttérgörgetés
Új phone.apk
új beállitások téma
uj értesités háttér
uj statusbar
pár uj ikon
uj ramkezelő téma
új telefonkönyv téma
új alap háttér
Mappa/Letöltés/L]
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_fiejwlpv2vgqfvuz_asztal.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_ww7hhj1iblspzoiz_beallitasok2.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_st6sl1rzekpavo8q_beallitasok.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_tura1sthlkfecbck_cukorka.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_t8i8sv4kbwssjhvw_infok.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_oyeyz3uyunueizga_hatter4.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_tesrpbcdisrq9nnl_hatter3.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_hzljxa6kljvhivaq_hatter2.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_onclzciecmtrbk1h_hatter1.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_rz25gil1j4bqvqkn_ivettes4.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_igb2ikphgflbbri6_ivettes3.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_jybk825zpf2ykjga_ivettes2.jpg)(/L)
(L:/dl/upc/2013-05/23/434072_spnwu8t0chm2fbsl_ivettes.jpg)(/L)
-
Desiro542
tag
na srácok nagyon hízik a májam mert tetszik néhányotoknak a munkjám :3 töltöm fel szerverre linket aki kér írjon PÜ-t. ha kész küldöm a linkeket
-
Desiro542
tag
gyári vodás GB re fel lehet odinnal tenni a sima egy fájlos JB-t nem? én a T-s sima advance emre feltettem az egy fájlosat GB re a JB-tés működött
-
Desiro542
tag
am a T-s JB nél esztétikai hiba az, hogy mikor megkérdezi egy fájlnál vagy alkalmazásnál hogy mivel társitsam, ott van ugye alapesetben 2 gomb. a mindig és a csak most. na most az van ott h telefon és fejhallgató xD
-
Desiro542
tag
valaki meg tudja nekem mondani, hogy a sima advance ink effect jó e a P-s advance-re is? illetve a simára írt deodex jó e vagy saját kell?
-
Desiro542
tag
hali mindenki újra!
Felraktam az uj T-s XXLQE-t és zabálja az akksit mint egy éhes manó... Deodex és root után is ez normális? nofrills van azzal visszafogtam a cpu korlátozásával kicsit de nem a legjobb igy sem. ja és CoCore 5 van rajta...
valaki tudna tanácsot adni ezügyben? -
Desiro542
tag
válasz
laci123_456 #20485 üzenetére
de igen fog
-
Desiro542
tag
válasz
puskas1993 #20523 üzenetére
hali. nem hiba Jb nel le lehet huzni ha a kepernyozar huzas ra van allitva. zene adatokat is kiirja leptetni is lehet de csak huzas opcional. remelem erthetoen fogalmaztam ekezeteker bocs sak telon igy gyorsabb..
-
Desiro542
tag
xxlqe tmh 4.1.2 vel gyorsabban merülök
-
Desiro542
tag
a notifycation hátterét hol találom meg?
-
Desiro542
tag
valaki segítene pls?
flesselhető zip be szeretném csinálni magamnak meg azoknak akiknek tetszik egy egyedi státuszbárt. no de a script része nem az én asztalom... valaki ért hozzá vagy tud tanácsot adni? -
Desiro542
tag
full kész minden de ha rootolom és felrakom a deodexelt xxlqe-t akk mivan?
-
Desiro542
tag
ha vodás telóra rakok független romot akk mi van? menni fog?
-
Desiro542
tag
kijött a magyar TMH JB
vodára mit kell tennem?
-
Desiro542
tag
ki milyen főzött romot ajál??
-
Desiro542
tag
az a bizonyos beégés mennyire feltűnő/észrevehető?
-
Desiro542
tag
hello, kérdés: mi van akkor, ha sgs2 re írt ink effect color changer-t flesselem sgsa ra? ert a kiszedett apk nem megy. rányomok és bezárja magát ég mielőtt bejönne a progi.. :/
-
Desiro542
tag
mi az a zipaligned?
-
Desiro542
tag
A product kodot milyen szervizkoddal leht megnezni?
-
Desiro542
tag
a product kodot h nezem meg? elfelejtettem...
-
Desiro542
tag
valaki tudna nekem linkelni egy root ot xxlk2 höz pls? leszedtem valami szart play ről és nem lehet törölni
-
Desiro542
tag
Flip Font ehhez vannak betütipusok play en vannak egész szépek is nekem bevált, próbáld ki
-
Desiro542
tag
skacok!
kérdés: megvan az ink effect deodexelt gyári 4.1.2-n de marha sokat eszik az akksi... és a ramot is zbálja mint a disznó, olyat (akár sok munkával is) lehet esetleg, hogy deodexelt gyári GB re tenni az ink effect-et?? -
Desiro542
tag
válasz
csabamolnar #17923 üzenetére
az ink effect odexelt romokon is megy de akkor nem lesz tinta cak fodrozódás effect. saját tapasztalat
-
Desiro542
tag
ujra ugyan az a kérdés: egy rommer segítsége kellene... hol találom meg a romban a lockscreen ért felelős fájlokat? chucky bean new feature ben van a tintás fodrozódás, és azt szeretném kiszedni belőle mert az a mindenem abban a rom ban de az egész kompletten sok akksit és ramot zabál igy nem kell... csak a lockscreen! ha kell forráskódig visszamenőleg de ki akarom szedni. valaki segítene nekem? .ZIP kiterjesztésű a telepítője és CWM-es
-
Desiro542
tag
A turbo stock romot valaki linkelné pls? mert XDA-n nincs letöltőlink... vagy csak én vagyok a vaksi?
-
Desiro542
tag
Ki milyen romot ajánl? szerb JB, orosz JB magyar GB? és GB hez felmegy a CoCore-E 5.0?
-
Desiro542
tag
mi az a dalvik cache? az is valaminek a gyorsítótára?
-
Desiro542
tag
Jó8 ALL, ismét köszönöm a segítségeteket a mai napon
-
Desiro542
tag
az apex vagy a TW zabál több ramot?
-
Desiro542
tag
no felrakom az LQ4 et cocore 5 kernellel meg pár MOD-al és elégedett leszek remélem mer a chucky bean jó jó de nekem nagyon bugos szóval nem kell...
-
Desiro542
tag
erről valaki tud segítséget adni? a windowsban a CMD nem reagál a parancsra
-
Desiro542
tag
válasz
Viperator #15763 üzenetére
Kezdő vagyok de annyit mondhatok, hogy még nincs kint a magyar 4.1.2, én személy személy szerint csak orosz verzióról tudok. ezt neked kell felraknod, a garanciáról vagy annak vesztéséről nem tudok nyilatkozni, de nekem is sikerült annyira visszaállítanom, hogy a szervizesek nem vennék észre, hogy agyon volt buherálva a telóm
a legfrissebb gyári rom az a 2.3.6 os GB amit ingyenesen frissit ugyan arra hiba esetén a szerviz ha garanciás a mobil. srácok ha valamit esetleg kihagytam volna egészítsetek ki! ja, és a rootolás, és főzött rom illetve custom kernel felrakás azonnali garanciavesztéssel jár de nyugalom, mint említettem vissza lehet állítani és olyan lesz mint mikor kivetted a dobozából.
-
Desiro542
tag
válasz
belavagyokbp #15761 üzenetére
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest