-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
littlerock #40936 üzenetére
link
Figyelem, szerkesztettem a linket, mert rossz topikra mutatott először! -
Keem1
veterán
válasz
littlerock #40930 üzenetére
A Google play és services appokra nyomj egy adat és cache törlést. Haveromnak is így lett jó a play, bár neki gyári rom alatt volt vele gond.
-
V!ck
senior tag
válasz
littlerock #40930 üzenetére
Hanyadikai build-et használod? Nálam az összesben jó volt a play... biztos hogy jól csináltál mindent? Senkinek nem volt ilyen problémája... Telepítés előtt volt factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache? Nálam ha valamivel gond volt, megoldott mindent egy sima wipe cache, wipe dalvik cache (factory reset nélkül, hogy ne bukjak semmit).
-
Balathruin
veterán
válasz
littlerock #40906 üzenetére
Van fent fájlkezelő? Ha igen, akkor milyen?
Lt.zole: [link] -
Acef
addikt
válasz
littlerock #37442 üzenetére
Volt már ilyen, garanciában javítják.
-
Nerd
aktív tag
válasz
littlerock #37442 üzenetére
Szia,
keszits fotot magadnak, ha vitas lenne kesobb a helyzet! Ha nincs kulserelmi nyom gariban kell, hogy javitsak.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
littlerock #19971 üzenetére
Ennyi szabadsagot kaphatna az ugyintezo is.
Pl. ha ugy iteli, hogy az ugyfel nem eleg kompetens a temaban, egyszeruen visszakapcsolja az automataba.
Ezert mondom, ki lehetne ezt talalni sokkal jobban.
Az en intelligenciamat (es nem csak az enyemet szerintem) kifejezetten serti, ha hulyenek neznek.
Joggal onerzeteskedek. -
válasz
littlerock #19971 üzenetére
vannak/lehetnek kivételek, az előző szolgáltatómnál sikerült elérnem, hogy közvetlenül a műszakis illetékest kapcsolják, ha probléma miatt telefonáltam be, mert belátták, hogy az alapvető mozzanatokat kár végigfutni...
az nem lehet kifogás egy ügyfélszolgálatosnál, hogy aznap valaki a sokadik szélsőséges ügyfél, azért dolgozik valaki adott munkakörben, mert bírja a stresszt...stb, bár tudom, hogy nem könnyű, de aki nem képes megfelelően kezelni ezeket a dolgokat, annak gondja lesz a munkával, és idővel önmagával is.nagyon bejött a páromnak ez a telefon, néhány nap alatt kifejezetten megszerette, tényleg jó döntés volt!
jöhetne már a t-s jelly bean, húznám is fel a telefonjára. -
Fitzgerald
veterán
válasz
littlerock #19934 üzenetére
Jah, csak eppen ezt hivjak burokracianak. Amikor az alkalmazott modszer megbuktatja sajat magat, es megneheziti, ne adj Isten ellehetetleniti az ugyintezest. Mivel sok eve dolgozom egyutt live chatoldakakkal, teljesen jol ertem, mirol van szo. Es en nem ugy csinalnam ahogy ok, hanem jobban. Ha mar a hatekonysag szoba kerult
-
Fitzgerald
veterán
válasz
littlerock #19910 üzenetére
Minden tovabbi nelkul elhiszem, de itt most nem errol van szo.
A technikai analfabetak valoszinuleg nem a ProHardver nevu oldal foruman tomorulnek (!). -
flash-
veterán
válasz
littlerock #19846 üzenetére
annál jobban optimalizált telefont senki sem fog csinálni mint amit te optimalizálsz magadnak(jegeled fagyasztod ami nem kell,azt a kernelt,romot,launchert rakod fel ami neked bejön stb..)
-
Simba86
senior tag
válasz
"Nem buherálni akarok, hanem egy szolgáltató által optimalizált telefont."
nah ilyenre aztán várhatsz...
a gyári szoftverekre általában minden jellemző, csak az nem, hogy optimalizált... -
fermacht1994
aktív tag
válasz
Német jb-t rakott már fel valaki? behalt a régi jb-m :s
-
Keem1
veterán
válasz
littlerock #19840 üzenetére
Az odint meg csak egyszer kellett volna elindítanod és JB-d lenne. Nem nehezebb feltenni vele, mint Kiessel, de ez már ezerszer ki lett tárgyalva.
#19842 Tyer: hallottunk már 1-2 hónapot is, min. a duplája telt el.
-
Carline
őstag
válasz
littlerock #19840 üzenetére
Mert talán csak addig vagy érdekes, míg az új szerződést megkötöd vagy a +2 évet aláírod.
Egyébként S2-re két órája jelent meg az XEU (Europe) 4.1.2
Így már az utódra is várható hamarosan... -
kutitomi73
aktív tag
válasz
littlerock #19447 üzenetére
Igen :-)
-
dobolson
senior tag
válasz
littlerock #18252 üzenetére
Nekem sem ütötte meg, de vodás vagyok és ott csak azt árulták, így nem volt választásom, hogy melyiket vegyem.
-
dobolson
senior tag
válasz
littlerock #18249 üzenetére
Csoda is történt, ez már bőven az. A kies nem igen érdekel, odinnal rakom fel.
-
unyadavid
senior tag
válasz
littlerock #18249 üzenetére
De a p-seknek már ez is csoda
-
Z0C!
őstag
válasz
littlerock #17828 üzenetére
ezt szeretném elérni, rádugom, nem jelenik meg...kihúz, bedug, semmi, kihúz bedug...megjelenik.
szóval passz. de nem izgat már. kártyaolvasót bevetettem. megnézem máshol hogy viselkedik. aztán gépen usb csere vagy telócsere.azért köszi
-
Blackmirror
őstag
válasz
littlerock #17777 üzenetére
Azt hogy az S advance hamarosan kapható a telenornál.Legalábbis az árlistában az van.
-
donat_sz
senior tag
válasz
littlerock #17760 üzenetére
"Nekem fekete, az asszonynak fehér"
nem másolni! -
scyllarus
veterán
válasz
littlerock #17461 üzenetére
Ace volt a kezemben, úgy rémlik, 200 mega körül volt a szabad helye alapból. Itt 2 giga van...
-
nesh_019
senior tag
válasz
littlerock #17454 üzenetére
azt hallotam hogy. Kártyafüggetlenekre ebbe a hónapba és szolgáltatoknál május.
-
Zsolaf
addikt
válasz
littlerock #17454 üzenetére
Itt biztosan nem tudja megmondani mikor lesz JB nálunk vagy a szolgáltatóknál, sőt ha a Samsungot felhívod az sem tudja megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest