- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
Üdv!
Kicsit régebben panaszkodtam, hogy gond volt a Vanir rommal. Újra pakoltam az egészet, kiválasztottam egy eléggé megfaragott Gapps-t és láss csodát, remekül megy... minden működik.
-
littlerock
aktív tag
Ezen már túl vagyok.
Ha az lesz a megoldás, hogy újrahúzok mindent, akkor ez van.
előtte szerintem mindent pucolok, és feltolok egy repartos romot.
Van esetleg valakinek működő linkje T-s rom-hoz? Túl sok mindent töltöttem le anno, és nagy a káosz. Én a ránézésre nem tudom sajnos megmondani, hogy melyik az közülük, illetve köztük van-e...
-
littlerock
aktív tag
A vanir rom-mal kapcsolatban rájöttem egy apróságra. Bár a Google play nem működik, de egy backup programmal készített mentésből visszatelepíthető minden. Goggle maps, szókereső, iGo...
Az akku idő az eddigiekhez képest remek, a telefon gyors, nem akad...
kicsit idegen a kzelőfelület, de megszokható, illetve a magyar nyelvet (bár nem teljesen) de ismeri.
-
littlerock
aktív tag
Senkinek sincs ötlete, hogyan lehetne a google-t és a vanirt összebarátkoztatni?
Azért a G maps, és a googgle kereső együttes használata nem butaság. kifejezetten kedveltem a hangbemondásra kereső, és gyorsan útvonalat mutató együttes szolgáltatást.
-
littlerock
aktív tag
A vanir felrakása után, bár több gondom is megoldódott, a google.play -ről nem tudok telepíteni. Az alkalmazás elindul, és azonnal kilép, a neten keresztül, meg semmit nem telepít...
ötlete valakinek?
-
littlerock
aktív tag
válasz
Balathruin #40908 üzenetére
Ezt sem látom.
a futó alkalmazások között van egy launcher
az USB-s csatlakozás sem megy... a laptop nem ismeri fel...
-
littlerock
aktív tag
válasz
Balathruin #40905 üzenetére
nincs mód, hogy ránézzek az sd kártyára
alkalmazásokat kellene telepíteni, de letölteni sem tudom a névjegyeket stb...
-
littlerock
aktív tag
Srácok!
Felraktam a Vanirt. A saját file-okat hogyan tudom elővarázsolni?
-
littlerock
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, a "visszatelepítés" megtörtént, kíváncsi leszek mennyi idő alatt csinálják meg.
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Az S advance-om kijelzőjének üvege alatt egy érdekes "százlábú" jelent meg. A velem szembe néző kamerával egy vonalban a kijelző felső szélétől indul, és a hangerő gomb alatt ér ki a szélére. Úgy néz ki mint egy fólia leválás,vagy valamilyen folyadék kifolyás... átlátszó a "hiba", kikapcsolt kijelzőnél jól látszik, bekapcsolt esetén alig... van egy vastagabb ív (3 mm), és több, kis oldalirányú "láb" (1 mm vastagok, és 2-6 mm hosszúak)
Találkozott már valaki ilyennel?
T-mobilnál csak ügyfélszolgálatosnak mutattam, ezekből az egyik kijelentette, hogy ez törés, így fizetnem kell a javításért,a másik csodálkozva nézett rá, és megjegyezte, hogy legalább nem törés, mert működik a kijelző... Nem hagytam ott,mert "adatlementés" miatt még nem akartam otthagyni...
Ma még vissza kell raknom az eredeti rom-ot (ez irányban is érdeklődtem volna, de erre már meg van a megoldás...)
Nem sokat mókoltam a telefonnal, csak nem T-s JB-t raktam fel, amikor odinnal raktam helyre amit a KIES elcseszett... -
littlerock
aktív tag
válasz
karldergroße #25852 üzenetére
A demokrácia addig tart, amíg egy moderátor ki nem rak innen...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
A Kies-sel raktam fel a frissítést, és nagyon akad nincs valakinek ötlete?
- megjegyzés... nem bírtam kihagyni
- megvárom mi lesz a reakció...Amúgy tényleg van egy kis akadás, de nincs időm megcsinálni, majd...
-
littlerock
aktív tag
Nahh. Kies-sel feltettem az új szoftvert. Sajnos a Master of the seas akadt, így backup-ok után most csináltam egy visszaállítást. Minden más jól ment amúgy...
remélem most már észhez tér...
-
littlerock
aktív tag
Bár az ügyintézős dolgot szívesen folytatnám, de előbb utóbb fenéken fognak rúgni minket, amiért szétoffoljuk a fórumot.
Az előttem szólóval abszolút egyetértek, de itt végeztem.
Ha valaki egy sör mellett meg kívánja beszélni ezeket a dolgokat, keressen meg
-
littlerock
aktív tag
válasz
Fitzgerald #19963 üzenetére
Megértelek, de tekintve, hogy az értelmiség kisebbség, így a hülyékhez kell igazítani a rendszert.
- nincs olyan opció, hogy: Ha ön jártasnak érzi magát a témában, akkor nyomja meg a kettes gombot... Arról nem is beszélve, hogy 10-ből 11 önérzetes bunkó, csak azért is a 2-es gombot nyomná, mert ő már állt olyan mellett a buszon, aki látott olyat és ő bizony tudja... Az emberek ilyenek, és ezért megyünk a falnak, amikor szinten alul vagyunk kezelve.sok sikert a következő ilyenhez...
ui: számtalan kérdésre úgy van kitalálva a válasz, hogy átlagos embernek eszébe ne jusson még egyszer telefonálni miatta.
-
littlerock
aktív tag
válasz
Fitzgerald #19913 üzenetére
Azoknak a száma, akik belegondolnak abba, hogy egy ilyen információ csere hogyan is zajlik?
Mindegy milyen ügyfélszolgálatról van szó, a túloldalon ülő embernek semmilyen infója nincs rólunk.
- ők egy eljárásrend alapján dolgoznak, amit épp azért dolgoztak ki, hogy jó hatásfokkal működjön a szolgáltatás.
- aki jártas az adott területen az nehezen tud úgy kérdezni, hogy ne tűnjön tudálékos baromnak.Amin sokan elcsodálkoznak, amikor bankossal, vagy bárki mással beszélek, hogy megpróbálok eredményesen kommunikálni, és a megfelelő infót kihúzni az illetőből. Ez annál nehezebb, minél tudatlanabb, ingerültebb stb az ügyfélszolgálatos.
Ha már 15 hülyével elbeszélgetett valaki aznap, nem tudhatja, hogy épp egy témában járatosabb emberrel beszél, illetve lehet, hogy nincs lehetősége eltérni a "process"-től.
-
littlerock
aktív tag
válasz
Fitzgerald #19905 üzenetére
Az asszony IT helpdesk-es volt, egy távközlési cégnél, akik komoly cégeket támogattak... hát esténként könnyesre röhögtem magam, amikor elmondott pár sztorit...Kérlek hidd él, rengeteg a segghülye a gép mögött.
Csak egy apróság: Kérem most indítsa újra a gépet! Feltelepítettük a nyomtatót. Válasz: Dehogy indítom, már két hete megy, nem tudom a jelszavamat. - Nem baj, megoldjuk, adunk másikat. Válasz: minek, úgyis elfelejtem...
És ezt ugye németül kell, Herr Fick - nek...
-
littlerock
aktív tag
-
littlerock
aktív tag
Már a Spicámat és az Ace-emet elégszer vetettem alá agymosásnak, még a nem onepackage-es időkben kezdtem én is anno...
Úgy vagyok vele, hogy most vettem egy telefont, amelyiknek az újabb szoftvere elvileg már úton volt. Ígéret volt rá... csak azt a minőségű szolgáltatást várom el, amiért fizetek.
Nem buherálni akarok, hanem egy szolgáltató által optimalizált telefont.
-
littlerock
aktív tag
válasz
kutitomi73 #19445 üzenetére
Látom jó az idő nálatok
a toronyban a békák is megerősítik?
-
littlerock
aktív tag
Most néztem utána mi az az nfc...hát fogalmam sincs, én ezt mire tudnám használni... lehet én vagyok láma, de nem ütötte meg az ingerküszöbömet a dolog.
sima telóm van, nem P-s
-
littlerock
aktív tag
srácok!
létezik ehhez a telefonhoz asztali dokkoló?
-
littlerock
aktív tag
válasz
Blackmirror #17778 üzenetére
nálam vannak üres lapok is, a többiben meg nem volt S advance...
innentől értem a dolgot...
-
littlerock
aktív tag
válasz
littlelion21 #17774 üzenetére
ezen most mit kell nézni?
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoztunk a klubhoz
Nekem fekete, az asszonynak fehér... Ace-ről váltottunk, egyelőre nagyon tetszik, én is várom a frissítést, de nem morgok, egész jó ez így is...
-
littlerock
aktív tag
Egy galaxy ace-ről váltanánk, tud esetleg valaki abban segíteni, mennyivel nagyobb aza a memória terület, ami meghatározza az alkalmazások számának telepítését, illetve az üzenetek fogadáát?
Az én ace- em rootolva van és elég sok dolgot tudok sd kártyára tenni, de az asszonyé elég sokszor megtelik... van, hogy egész éjszaka azon nyöszörög a telefon,hogy nem tud megérkezni pár üzenet.
Valószínűleg váltani fogunk, csak még kérdéses, hogy mire... -
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy erre a telefonra a T-mobil mikor adja ki a JB-t? a honlapjukon még mindig a 2.3-as van fent... Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán, de még nem akarnék belenyúlni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest