- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
TheBikerider #42300 üzenetére
Sajnos csak olyanról tudok, hogy legalul középen 2x megérinted a virtuális home gombot
.
Megnézni most nem tudom mert otthon van az s9, de én így emlékszem.Tudomásom szerint s10-től elérhető ez a igazi duppla koppos feloldás. Az s20-ról tudok nyilatkozni biztosat, hogy ott van dupla koppos ébresztés és altatás is.
-
Reverting
őstag
válasz
TheBikerider #15007 üzenetére
En is olvasom napok ota mi megy ott, durva azert h ilyen szart kaptak az LG-tol... Mate 20 Pro Hulk
-
válasz
TheBikerider #14993 üzenetére
A kínaiak bérgyártásban dolgoznak, azért nagyon olcsóak. A xiaominak sincs saját gyára, sokkal olcsóbban gyártat telefonokat olyan gyártókkal ,melyek csak mobilgyártásra szakosodtak, ezért nagyon olcsón gyártanak. A Samsungnak meg saját gyárai vannak.
(#14994) laci laci: de, a Samsung a saját gyáraiban gyártja a telefonjait (azért mert Vietnamban van, attól mgé a saját gyára). Épp 1-2 hete volt arról hír, hogy egyes, középkategóriás mobiljait, kínai bérgyártóknál fogja gyártatni a közeljövőben, hogy piacképes áron tudja adni. A kínaiak meg igenis sok mindent kihagynak a mobiljaikból. Nézd meg pl. a legújabb Mi (Mi8?) csúcskészüléket. Egy csomó mindent kihagytak belőle (pl. vízállóság, ami jelentősen megnöveli az árat, vagy nincs jack csatlakozó). Plusz azt se felejtsd el, hogy sokszor olyanokon sprórolnak (a OnePlus is ékes példája), hogy a legolcsóbb OLED kijelzőket teszik a telefonba. A Samsung csúcsmobilokban 3-4-szer annyiba kerülne a kijelzők, mint pl. a OnePlus vagy Xiaomi telefonokban. A Huawei az, aki elég jól másolja ma már a Samsungot, és meg is van az ára, még az olcsó, otthoni gyártás ellenére is már közel annyiért adja a telefonjait, mint a Samsung.
Amúgy meg nem, nem kínai mobilban volt érintőkijelző (az IBM találta fel), de még csak szenzorsziget sem (ezt meg az Essential, szintén amerikai cég). Az első dual simes telefont meg a Benefon, egy finn cég találta ki, és gyártotta is.
Egyébként a Xiaominak vannak néha jó ötletei (Mix), de azok a telefonok megint csak nem olcsóak, sőt.Most esett le, hogy gyenge kijelzőt emlegetsz Samsung telefonokban.
Minden évben a Samsung kijelzők nyerik meg a legjobb kijelző díját, biztos tévednek a szakemberek.
-
Jazz77
aktív tag
válasz
TheBikerider #2856 üzenetére
Nem hiszem mert nekem is c4 grand picassom van es gond nelkul csatlakozik,viszont semmi mashoz nem...
-
Gigicuci
senior tag
válasz
TheBikerider #10914 üzenetére
Köszi. Lehet hogy én is felhívom öket vásárlás elôtt.
-
viera
őstag
válasz
TheBikerider #4451 üzenetére
Nálam is csak ez a három jöhet szóba.Viszont a HTC is szimpatikus nekem,az U12-re is kíváncsi vagyok.Google Pixel még nem volt de szívesen kipróbálnám,csak sajnos hivatalosan nem lehet kapni nálunk.
Viszont tabletben csak Apple,most szerintem a legjobbak.
-
petesejt
aktív tag
válasz
TheBikerider #4453 üzenetére
Sajnos a HTC nagyot zuhant minőségben és megbízhatóságban is, már az árnyéka sem önmagának. A harmadik HTC-mnek (Sensation) kihullott a hangerőgombja miután letettem (!) az asztalra....
Utána még volt egy One S, de azzal is gondok akadtak. Nagy kár érte, ez utóbbi (feketében) az egyik legszebb telefonom volt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #4451 üzenetére
Mi bajod a htc-vel? Nekem van egy jó ideje u11-em de rosszat nem tudok róla mondani.
-
India
aktív tag
válasz
TheBikerider #4432 üzenetére
Helyes en meg mindig X nincs mas amire mennek at .
-
spawn21
veterán
válasz
Nekem inkább a droid. Többet nem veszek almát. Minden ottani előfizetést töröltem. Az iOS rossz irányba halad.
-
OCTAMD
őstag
válasz
-
balika333
tag
válasz
TheBikerider #4415 üzenetére
Nekem sem túl acélos. 5 %-on vagyok (20.29), 2.30 kijelző idővel, 1 óra telefonálással és reggel 6kor vettem le töltőről. Mondjuk egész nap össze van kapcsolva egy Gear Fit 2vel de akkor sem túl acélos. Huaweinek jó lenne az üzemideje de a kamera, videós képességek elég gyengék. Úgyhogy inkább jobb kamera mellett döntöttem cserébe karcsúbb üzemidővel.
-
India
aktív tag
válasz
Es lesz uj kiszemelt ?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Igen láttam
A barátosnéd herczegné már meg is gazdagodott rajta talán
-
ShadowLac
addikt
válasz
TheBikerider #4132 üzenetére
Nekem este 1-2%merülés.kijelző időt nem tudok.nem nézem .Egész nap járom az országot,tudom emiatt minden teló többet fogyaszt.nálam minden bekapcs. Gyakorlatban kell eldönteni h kell v nem. Az is lehet h csalnak vele a gyártók hogy örülj.Az egyik így számol a másik úgy. A felhasználó meg örül. Pl volt lg telom kb 1 óra netezés pár % merülés . Kisźamoltam az alapján valami tizen valamennyi kijelző időnek kellet volna kijönnie. Persze nem lett tizen....óra!!!!
-
viera
őstag
válasz
Ez így van,ebben verhetetlen az iOS.
Tudom mert van egy iPad Pro 10.5 és ha nem nyúlok hozzá akár egy napig akkor sem merül semmit.
Nálam az S8+,Note8,S9+ is 2%-ot fogyaszt egy éjszaka alatt.De tavaly decemberben az iPhone X-el sem bírtam ki egy napnál többet.Engem amúgy sem érdekel,mindig töltőre teszem éjszakára.Sokkal nyugodtabban megyek el itthonról ha fel van töltve.
-
törölt tag
válasz
Nálam 1%-ot fogyaszt éjjel készenlétben 7-8 óra alatt. Android 6.0 verzió óta nálam minden készülék ennyit zabál, akkor vezették be a Doze funkciót.
-
ShadowLac
addikt
válasz
TheBikerider #4102 üzenetére
Szerintem az összes telót este tölteni kell mert a másnapra már nem biztos hogy elég. Az hogy 5 vagy 40%on van ,mindegy. Ha használod egy kis ideig megszokod a nagyságát. Azok amikre cserélni szeretnéd régies,divatja mult telónak fognak tünni az s9 után. Persze ha azok valamelyik tulajdonsága túlszárnyalja az S9 ét akkor megértem.
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #4109 üzenetére
Most van nálam is s9,de olyan szinten nincs ára,hogy vicc
505€ kint
Minden seftes 480ba veszi
-
szabochris
aktív tag
válasz
Na jah, az akksija hatalmas csalódás nekem.... ( S9+ )
-
OCTAMD
őstag
válasz
Láttam olcsósítottat vettél.
Akadnak rá vevők?
-
hroberto
veterán
válasz
TheBikerider #3967 üzenetére
A Bixby beállításaiban is ki tudod kapcsolni.
-
borsodika
őstag
válasz
Az összefoglaló végén van hozzá linkelve app.
-
törölt tag
válasz
-
India
aktív tag
válasz
TheBikerider #3888 üzenetére
Szia! Milyen Iphone X utan ? Kameraban elol hatul milyen? Jobb az x-nel?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Óóó az ember mindig a jobbat várja...
Nem lesz ez jó neked
-
törölt tag
válasz
Üdv a klubban! Váltás oka?
-
newman8929
tag
válasz
TheBikerider #2845 üzenetére
Nekem S8+ fólia van az S9+ on. Kicsit hosszabb, de vágtak le belőle. Ideiglenesen tökéletes.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #2863 üzenetére
Na jó, de ha jön egy hivás amit épp nem tudsz fogadni, akkor azt illő lenne jelezni nem? Nonszensz, hogy nem javítják.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
TheBikerider #2860 üzenetére
Melyik szolgáltató?
Már látom , Telekom -
wong kok wah
senior tag
válasz
TheBikerider #2858 üzenetére
Ezek nem a platform hibái, S8+ -ról váltottam, ott semmi próbléma nem volt.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Nem hinném. Nekem elég sűrűn van, szinte minden második hívánál. A feleségemnek meg soha, ugyanaz a szolgáltató (S7)...
-
törölt tag
válasz
Szolgáltatói hiba. Napokban jelent meg sok mindenkinél. Már dolgoznak rajta.
-
Teal'C
veterán
válasz
TheBikerider #2847 üzenetére
Én most kipróbáltam level box minin simán megy.
De pontosan mi nem megy mert ilyen sokat nem olvastam vissza még? -
Teal'C
veterán
válasz
TheBikerider #2845 üzenetére
Nem pár mm rel szélesebb a képernyő.
-
OCTAMD
őstag
válasz
TheBikerider #2110 üzenetére
marx bátsi
-
csorbajeno
veterán
válasz
TheBikerider #2040 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást, eddig fel sem tűnt...
Ollie és es4 nektek is köszi -
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #2040 üzenetére
Köszi.
-
válasz
TheBikerider #2042 üzenetére
De, csak általában nem veszed észre, mert olyan gyorsan kiépül a 3G.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #2034 üzenetére
De mi ez?
-
csorbajeno
veterán
válasz
TheBikerider #2034 üzenetére
Én Telekomos vagyok és be is van kapcsolva. De ez miben nyilvánul meg pontosan? Mire jó ez, mit kellene tapasztalnom?
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #2032 üzenetére
20as vagyok. Váltottam 70ről 20ra a korlátlan mobilnet miatt. Ott már kerestem de nincs ilyen kapcsolóm. (..még)
-
csorbajeno
veterán
válasz
TheBikerider #2002 üzenetére
Az általad linkelt cikkben nincs is más márka
-
SanyikaDC
tag
válasz
TheBikerider #1966 üzenetére
-
csorbajeno
veterán
válasz
TheBikerider #1972 üzenetére
Ne haragudj, ha félreérthető voltam, én is csak a Samsungról beszéltem, de a cikkben egy Exynosos S9-et és egy S845-ös S9+-t említenek meg.
-
válasz
TheBikerider #1972 üzenetére
Mert az Exynos a Samsung saját processzora, még szép, hogy azt erőlteti. Ha tehetné, nem is lenne Snapdragonos verzió, de van egy szerződése a Qualcomm-al, miszerint csak Snapdragonos telefonokat árulhat az USA-ban. Egyébként általában jobb az Exynosos verzió, mert jellemzően kevesebbet fogyaszt, mint a Sanpdragon, most valami probléma adódott, de ha szoftveres, meg fogják oldalni.
-
csorbajeno
veterán
válasz
TheBikerider #1966 üzenetére
Érdekes. Nekem így sincs problémám a sebességgel, mindent fluidnak érzek. Ami viszont feltűnt a cikkből, hogy az Exynos-os S9 állt szemben a Snapdragonos S9+-szal. Nem vagyok egy műszaki zseni, de így szerintem nem teljesen helytálló az összevetés.
-
tangiers
tag
válasz
TheBikerider #837 üzenetére
Ma is beszéltem a Samsunggal egy másik ügyintézővel aki azt mondja IMEI alapján nem tudja megmondani csak gyári azonosító alapján ami a szoftverből olvasható ki, de ahhoz bontani kell. Azt meg nem akarom. Visszahívást ígértek és pontot teszünk rá.
-
tangiers
tag
válasz
TheBikerider #817 üzenetére
A Telenort már meginterjúvoltam, egyelőre ül a babérjain. Én meg szabadulnék a készüléktől. Előbb utóbb biztos meglesz a válasz, de ahogy látom inkább utóbb.
-
Kékes525
félisten
válasz
TheBikerider #568 üzenetére
Akkor is jobb a Samsung!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #406 üzenetére
A Gorilla Glass az mindenhol ugyanazt tudja osztályonként. Tudtommal márka független. Az összeszerelés minősége az már persze más kérdés. De nem hiszem, hogy azzal gond lenne a samunál. Egy ismeretlen gyártónál még csak értem ezeket a videókat, de samsungnál vagy az iPhonenál pl mi változik a telo színén kívül tipusonként? A vége mindig ugyanaz. Sztem az S8-ról a videót simán rá lehet majd húzni az S9-re is.
Egy ismerősnek az S7 edgéje 40cm magasságból esett a betonra és 3-4 irányba repedt a kijelző. Persze sok mindent ki bírnak, de nem mindent és jobb azt inkább tokban tartani, mint 80-90k-ért cseréltetni a kijelzőt. -
Jakesz
addikt
válasz
TheBikerider #399 üzenetére
Ha egyes laikusok azt látják, hogy a kés vagy a kulcs nem karcolja meg, akkor miért ne gondolhatnák azt, hogy normal felhasználás mellett semmi nem karcolja meg?
-
Kékes525
félisten
válasz
TheBikerider #396 üzenetére
Nyugi, értem a lényeget. Csak rossz nézni. Ennyi.
-
Kékes525
félisten
válasz
TheBikerider #387 üzenetére
Igen, elég valósághű teszt. Teljesen általános, hogy késsel az ember meghámozza a telefonját. Csak öngyújtóval? Lángszóróval szoktam melegíteni, ha hideg van. Hiányolom a kalapácsot és főleg az úthengert. Ezek mindennaposak.
Rossz volt nézni.
-
válasz
TheBikerider #245 üzenetére
??? Jól írta le. Vagy ez valami anti-grammar-nazi dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Ford topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest