- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
balika333 #30266 üzenetére
Az az igazság, hogy ha be van kapcsolva a wifi, mobilnet ,BT, auto szink, gps, AoD akkor ezek mind mind merítik. Na meg persze azt se felejtsük el, hogy ez a 3500mAh (ha s9+ t hasznalsz) nem valami sok.
De nem árt egy gyári adatok vissza allítása se azért ezek is maguk alá szemetelnek.
Ha még garis akkor vidd el samsung szervízbe, cserélik az aksit. Ki kell használni a garit, valamennyit biztos, hogy romlott az aksi az 100%. -
S e t h
nagyúr
válasz
balika333 #1418 üzenetére
Idióta verseny, nem kiforrott, szinte béta állapotú szoftverekkel jönnek ki, a gugliról nem is beszélve ami évente dobálja a főverziókat.
A stabilitásra és a vásárlói elégedettségre kéne törekedni, de amíg így fogynak a telefonok addig egy sablon válasz a gyártótól is megfelelőnek tűnik a részükről. -
petesejt
aktív tag
válasz
balika333 #1386 üzenetére
Azért én előtte felhívnám még a Samut, hátha került már valami a knowledge base-be. Meg megpróbálnám a váci úti szervizben is megkérdezni, ilyenkor szoktak kapni körlevelet is. Az a levél amit te kaptál, túlságosan sablon.
A Note 8-cal én is szemeztem kis ideig, de nem tudtam vele megbékélni. Még ez is nagy egy kicsit tokkal, szerintem az ideális méret az S7 szélessége, azaz 70-71 mm.
-
petesejt
aktív tag
válasz
balika333 #1369 üzenetére
Halkan megsúgom, nincs már 3 napos cseregarancia. Viszont a PTK. szerint ha vásárláskor hibás volt, az hibás teljesítés, így vagy kérhetsz egy másik készüléket, vagy visszakapod a vételárat. De elküldhetnek a szervizbe is.... Döbbenetes változások vannak a fogyasztóvédelem területén, érdemes utánaolvasni.
És nagyon nagy a szórás az üzletek között, de még adott cégen belül is, pl. egy pécsi vagy egy budapesti Media Markt között.
-
concrete86
aktív tag
válasz
balika333 #1369 üzenetére
Engem egy dolog tart vissza: ha nem iphone-t vennék helyette, akkor elméletben bármelyik mobilnál előfordulhat ez, amelyiken oreo fut. Ha nem javítják ki hamar, akkor vissza kell valahogyan varázsolni a 7-es androidot. Ha létezik erre egyáltalán.. Nem tudom, bizonytalan vagyok. Csak remélni tudom, hogy kapok választ a samsungtól és, hogy már készülőben a javítás...
-
ragehu
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest